Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 nisem imela časa,ker je povedal samo en stavek "What's up bitch?Fuck off" in je odložil. Zelo primerno vedenje a ne? ...neprimerno vsekakor in sproščanje ventilov. Upam, da si globoko vdihnila zrak in si rekla: Zaslužim si najboljše in take stvari me ne spravijo s tira. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 Matjaž. Zame to ni beg. Niti gledanje resnici v oči. KER TO NI RESNICA. Ker vse to poniževanje moškega do ženske, ko je še ne dolgo nazaj razlagal samo lepe stvari, hvalil, ljubil...potem pa en dan s čisto drugačnimi besedami na dan : kot bitch, vse je bila igra, sploh nevem kako sem bil lahko s tabo ? Saj ni rečeno, da s tem ko se umakneš , zbežiš. Enastavno ne greš na ta nivo. Aha, rečeš, če je pa tako, pol pa mi2 nimava kaj delat skupaj....žal.Moj pogled na to. Ali pa mu plunit v oči , ker se le tam zrcali resnica. In ja, najhujše je potem tisto spraševanje, ja kaj pa če bi vseeno še malo vztrajala in morda pa ni tko..... točno tako je kot si napisala. Vsak dan je govoril kako me ljubi, hotel biti z mano vsako prosto sekundo, da se dihat nisem mogla, poleg tega bolano ljubosumen,da se še s kolegicami nisem smela pogovarjati, skratka vsako prosto sekundo je želel imeti namenjeno njemu. In jo je tudi imel. Potem si je naenkrat brez kakrsnegakoli navedenega vzroka nasel drugo. Verjetno zdaj njej govori iste besede,kot jih je meni in bo čez čas naredil tudi njej enako kot je meni. Se je pa zgodilo prvič, da sem mu vrnila slabe besede nazaj rekoč, da je bitch on,ker je on mene prevaral in ne jaz njega, da bo se dosti rabil, da se nauči, kaj sploh pomeni ljubiti in da mu fuck off vračam. Zgleda,da sem naredila se ne korak v nadgradnji samozavesti. Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tinka,mar ne ponižujejo tisti, ki se čutijo ogrožene, Ker ne znajo drugače. Ker mislijo, da lahko le tako prevladajo. Zmagajo. V bistvu pa se ne zavedajo. Da so največji poraženci. Sami nad seboj. In zato še dolgo ne bodo srečni. absolutno!to je bolj ekstremna varianta....ponizujejo te lahko tudi drugace, na bolj subtilne nacine in ne vedno zavestno...te potiskajo dol,ker se ne prilagajas zamisljeni sliki in ne vedo, kako bi hendlali to....obcutek ogrozenosti izhaja iz nezaupanja vase in strahu pred neznanim, kar je spet del tega,da nimajo stvari pod kontrolo. (kamor spada med drugim tudi zraven, da nisi tak, kot so si te oni narisali...) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 točno tako je kot si napisala. Vsak dan je govoril kako me ljubi, hotel biti z mano vsako prosto sekundo, da se dihat nisem mogla, poleg tega bolano ljubosumen,da se še s kolegicami nisem smela pogovarjati, skratka vsako prosto sekundo je želel imeti namenjeno njemu. In jo je tudi imel. Potem si je naenkrat brez kakrsnegakoli navedenega vzroka nasel drugo. Verjetno zdaj njej govori iste besede,kot jih je meni in bo čez čas naredil tudi njej enako kot je meni. Se je pa zgodilo prvič, da sem mu vrnila slabe besede nazaj rekoč, da je bitch on,ker je on mene prevaral in ne jaz njega, da bo se dosti rabil, da se nauči, kaj sploh pomeni ljubiti in da mu fuck off vračam. Zgleda,da sem naredila se ne korak v nadgradnji samozavesti.oprosti to zame nagradnja samozavesti, to je zame prizadeta osebnost... ko ti bo vseeno in boš šla naprej brez da bi te razžirala misel, potem boš gradila na samozavesti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 oprosti to zame nagradnja samozavesti, to je zame prizadeta osebnost... ko ti bo vseeno in boš šla naprej brez da bi te razžirala misel, potem boš gradila na samozavesti... kako pa to narediš.. poglabljanje vase - meditacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Imam eno tako podobno izkušnjo s frendom, ki je bil zaljubljen v mene, pa čeprav je vedel da nima šans pri meni, ampak je bil pripravljen sprejet tudi "samo" prijateljstvo. Nekaj časa je bilo super, fajn odnos, smeh, pohajanje in zaupne besede.... Potem pa je začel s posesivnostjo, agresijo do drugih, s katerimi sem se pogovarjala, delal mi je sramoto kamor sva prišla, žalil je mene in še bolj druge... pa je dobro vedel da bo s tem mene prizadel in ne njih... Nekaj mesecev sem ga opozarjala da bom prekinila stike z njim, če ne bo odnehal... pa je bil potem lahko dvakrat ok, priden, če lahko tko rečem... potem pa spet isto... štirikrat sem ga odjebala, pa me je znal vedno znova prepričat, da se je spremenil... in ko sva šla ven, sem videla da je pač še vedno isto... ko je spil prvo pivo, je spremenil obraz. In spet začel s pretepi z mojimi znanci, žalil in se pri tem bedasto smejal. Potem mi je prekipelo in se mu nisem več javljala na klice. Ker pa ni odnehal, sem mu odpisala, da se zastonj trudi, ker ga nočem več ne videt ne slišat. Še nekaj časa je poskušal, potem je odnehal. Pred kratkim sem srečala znanko, ki mi je povedala, da ji je govoril, kako mu je žal in da bi rad spet prišel v stik z mano. Ampak zdaj sem neomajna, je šlo čez rob. Kaj bi bilo šele če bi bil moj partner... in ne "le" prijatelj... Največkrat pa ljudje ponižujejo druge zato ker sami ne morejo zrast. Saj že sama beseda vse pove -znižaj človeka, da boš ti bolj velik-. Samo da na tak način izpadeš bedak. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 če bi to vedela, bi to storila že pred leti... mislim, da ti je enkrat dovolj, ti naredi klik... sama sem se pred časom odločila, da bom drugače gledala na lajf in zaenkrat mi uspeva (itak da imam momente ko sem izgubljena, vendar, ko probem prepoznam, ni več problem)... ampak zame ni življenje samo partner... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 če bi to vedela, bi to storila že pred leti... mislim da ti je enkrat dovolj ti naredi klik... sama sem se pred časom odločila da bom drugače gledala na lajf in zaenkrat mi uspeva (itak da imam momente ko sem izgubljena vendar ko probem prepoznam ni več problem)... ampak zame ni življenje samo partner... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 evo, ravno to sekundo je spet klical, vendar se ne mislim javiti Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Če ne bo nehal mu zagrozi da boš prijavila njegovo številko na Mobitel (SiMobil) in da mu bojo blokirali številko. In če grožnja ne bo pomagala, to res naredi. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 evo, ravno to sekundo je spet klical, vendar se ne mislim javitiNE javljaj se mu.V pr., da pride pred vrata. Mu ne odpiraj.V pr. groženj, razbijanja prijavi. Oz. zrihtaj po svojih kanalih.Tam, kjer živiš, je nekaj pravih. V kolikor jih poznaš (R. - vzdevek and &). )Buldozer je pa cool. Zdajle poslušam: Pljuni istini u oći."Band iz Medenske" v Lj. Borut je mel studio doma. Pa liberalne starše.He he he Brecelj, ... ko so bili mlajši. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 NE javljaj se mu.V pr., da pride pred vrata. Mu ne odpiraj.V pr. groženj, razbijanja prijavi. Oz. zrihtaj po svojih kanalih.Tam, kjer živiš, je nekaj pravih. V kolikor jih poznaš (R. and &). )saj ne mislim odgovarjat več na klice, ker nikoli ni povedal nič lepega,same grožnje,čeprav kot sem rekla, je on zapustil mene. Zgleda, da je odvisnik od pozornosti in zdaj ko vidi, da tega več nima, me skuša ponovno privabiti nazaj, da bi sesal mojo ljubezen, imel pa še katero zraven. Tudi vrat mu ne mislim odpreti, saj je nasilnež in bi jih ziher dobila(kot sem jih parkrat v vezi že). Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Prekini VSE komunikacije.To je njegova "hrana energetska", kot tudi njegove "sado - brutal" igre.To mu paše. To ga vitalizira.Zgleda, da mu pri zdajšnji nekaj ne gre najbolje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 prekine naj tud miselni vzorec v povezavi z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tako je. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 Prekini VSE komunikacije.To je njegova "hrana energetska", kot tudi njegove "sado - brutal" igre.To mu paše. To ga vitalizira.Zgleda, da mu pri zdajšnji nekaj ne gre najbolje...zadel si ga v polno Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Včeraj sem dobila od bivšega en zelo neugoden in poniževalen klic po gsmLjudje, ki padejo dovolj nizko, da ponižujejo druge, so pravzaprav ogledalo tistega, katerega ponižujejo. Pripčoročam ti, da temeljito premisliš o vsebini klica (katerega na žalost nisi prekinila) in svojih minulih postopkih v zvezi z njim. Najpomembneje mora biti nauk, katereega moraš izluščiti. Moraš v luči primitivizma sama s sabo razčistiti predvsem tvoj del napak in napačnih prostopkov. Dokler tega ne postoriš, se boš kmalu ujela v novo podobno past in ponovila vajo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 prekine naj tud miselni vzorec v povezavi z njima to misliš tehniko po Phillis Krystal "Rezanje vezi"? Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Pa kaj je z vami folk? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 V glavi se nehaj ukvarjat z njim.Zaposli se s kako vadbo, delom po stanovanju, greš kam, ... Pa kaj je z vami folk? Pri odvisniku v "K", nikoli ne veš, kaj se mu plete v glavi. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 Ljudje, ki padejo dovolj nizko, da ponižujejo druge, so pravzaprav ogledalo tistega, katerega ponižujejo. Pripčoročam ti, da temeljito premisliš o vsebini klica (katerega na žalost nisi prekinila) in svojih minulih postopkih v zvezi z njim. Najpomembneje mora biti nauk, katereega moraš izluščiti. Moraš v luči primitivizma sama s sabo razčistiti predvsem tvoj del napak in napačnih prostopkov. Dokler tega ne postoriš, se boš kmalu ujela v novo podobno past in ponovila vajo.nikoli nisem nikogar poniževala,nikomur grozila in se nikomur maščevala,čeprav so mi v lajfu nardili že marsikaj hudega. Sem zelo nežno bitje, nikoli agresivno. Držim se tega, da se vse slabo samo povrne. Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 nobene tehnike ne mislim... delo na sebi.. Pa kaj je z vami folk? in kaj je narobe z menoj? nikoli nisem nikogar poniževala,nikomur grozila in se nikomur maščevala,čeprav so mi v lajfu nardili že marsikaj hudega. Sem zelo nežno bitje, nikoli agresivno. Držim se tega, da se vse slabo samo povrne.jst si pa želim da si nikour nič slabega ne vrne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Miselni vzorec lahko prekineš tudi tako, da ga enostavno ne uvrščaš več med svoje bližnje. V mislih ga postavi pred vrata, ni ga več ob tebi. In čustveno si neodvisna od njega, nič več te ne briga, kaj se dogaja z njim, ali mu gre dobro ali mu gre slabo... enostavno ne obstaja več. In če ga srečaš na ulici, je zate tujec. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Ljudje, ki padejo dovolj nizko, da ponižujejo druge, so pravzaprav ogledalo tistega, katerega ponižujejo. Pripčoročam ti, da temeljito premisliš o vsebini klica (katerega na žalost nisi prekinila) in svojih minulih postopkih v zvezi z njim. Najpomembneje mora biti nauk, katereega moraš izluščiti. Moraš v luči primitivizma sama s sabo razčistiti predvsem tvoj del napak in napačnih prostopkov. Dokler tega ne postoriš, se boš kmalu ujela v novo podobno past in ponovila vajo. ja saj ponavadi je tako, da smo tisti, ki poslušamo takšne stvari preveč nesigurni vase, dvomimo o sebi itd. v glavnem nesamozavestni, kar drugi začuti, ker mu predamo (nevedoč) tak vtis in to izkoristi.. kakor se počutimo in mislimo.. tako nas potem okolica tudi sprejme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ja saj ponavadi je tako, da smo tisti, ki poslušamo takšne stvari preveč nesigurni vase, dvomimo o sebi itd. v glavnem nesamozavestni, kar drugi začuti, ker mu predamo (nevedoč) tak vtis in to izkoristi.. kakor se počutimo in mislimo.. tako nas potem okolica tudi sprejmeNi nujno. Mogoče popuščaš zaradi tega, ker verjameš v dobro, ker verjameš da se bo spremenil, da bo spregledal, če mu daš čas... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.