mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 reku sm, da je ob razodetju Šri Krišne tvoj um vključen v Njegovo služenje.ok...nima smisla...se z besedami kregati...o nebesednih stvareh vsak se lahko preda Šri Krišni in se tako odreši svojega omejenega kalupa ja.ok...krišna rules...or jezus loves me...v bistvu mi je res vse-eno...po kateri poti hodiš...do sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 bodo pa zaradi tega v svojem duhu zrastli...če jih bo že materialno manj...vse slabo...zna bit za nekaj dobro...saj veš Kar ne ubije, ojača... ne brezumno, ampak ko je tvoj um v služenju Šri Krišne. Z drugimi besedami -ko um služi svojemu iz-umu ? Ravno obratno se zdi sicer bolj primerno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Kar ne ubije, ojača...hehe..si gremo prste sekat nekak se švoh počutim danes...pa bi se malo ojačal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 hehe..si gremo prste sekat nekak se švoh počutim danes...pa bi se malo ojačal ...in če si boš odsekal prste za Krishno, bo dobrobit toliko večja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 ...in če si boš odsekal prste za Krishno, bo dobrobit toliko večja če si jih ne zase....pol tudi krišna...pa noben jezušček...nima koristi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 ok...nima smisla...se z besedami kregati...o nebesednih stvarehse strinjam. se pa zato splača po milosti Boga govort o Njemu za Njegovo zadovoljstvo. ok...krišna rules...or jezus loves me...v bistvu mi je res vse-eno...po kateri poti hodiš...do sebemen pa ni vseen po kateri poti hodim do sebe, ker vem, da se lahko spoznam le s predajo Šri Krišni. Z drugimi besedami -ko um služi svojemu iz-umu ? Ravno obratno se zdi sicer bolj primerno.ne to, reku sm da je pri razodetju Šri Krišne tvoj um vključen v Njegovo služenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 men pa ni vseen po kateri poti hodim do sebe, ker vem, da se lahko spoznam le s predajo Šri Krišni.ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 ok pa tud zate ali za kogarkoli drugega mi ni vseen po kateri poti hodiš do sebe, ker vem, da se tudi ti, niti nobeno drugo živo bitje ne more samospoznat brez, da se preda Šri Krišni. ostale poti so ti lahko v pomoč le toliko, da ti indirektno definirajo to dejstvo. seveda pa se predati Šri Krišni namesto tebe ne morm jaz, tko da tebi in ostalim o tej poti le povem in jo priporočim in tolk kokr trenutno lahko, s svojim zgledom tudi pokažem. Nitai Gouranga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 pa tud zate ali za kogarkoli drugega mi ni vseen po kateri poti hodiš do sebe, ker vem, da se tudi ti, niti nobeno drugo živo bitje ne more samospoznat brez, da se preda Šri Krišni. ostale poti so ti lahko v pomoč le toliko, da ti indirektno definirajo to dejstvo. seveda pa se predati Šri Krišni namesto tebe ne morm jaz, tko da tebi in ostalim o tej poti le povem in jo priporočim in tolk kokr trenutno lahko, s svojim zgledom tudi pokažem. Nitai Gouranga!a misliš da bi bilo pametno spremenit odnos do poti po kateri hodim...zato ker po tvojem...in šri krišnovem ni pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Saj to ti je ta smešnica. Ti si lahko toleranten, Mako, in rečeš: "Ok, mgd, tudi tvoja pot je prava."a v odgovor boš vedno znova dobil: "Ne, LE moja pot je prava." http://www.smileygarden.de/smilie/Schockiert/1blushudder.gif ne to, reku sm da je pri razodetju Šri Krišne tvoj um vključen v Njegovo služenje. Sejekul. Vem, kaj si rekel in ravno tvoja izjava je odl. primer zablode. Mgd, dokler se ne osvobodiš zasužnjenosti v miselni koncept Krishne, katerega je nekdo pred stoletji ustvaril (verjetno nek čarovnik),ne boš živel svojega lastnega življenja. Sorry, ampak tako je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Ne, LE moja pot je pravato lahko le omejen in zaslepljen človek reče...krišna tega nikoli ne bi rekel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Saj... to je prekletstvo vsakega osvobojenca -da ga naenkrat obdaja neštevilo sledilcev, ki potvarjajo in izkrivljajo njegove izjave. (čeprav še vedno ne bi trdil, da je Krishna ali pa celo, da je Jezus zares obstajal, heh heh) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jasno. Ena pot do samosproženih razodetij (npr. vizij) je fizična deformacija (npr. preutrujenost, droge, bolezni, skratka vse, kar vodi do cenenih ali bolj prepričljivih halucinacij),druga pa avtosugestija oz. sugestija s strani nekoga drugega.Izvrstni predstavniki drugega primera so ljudje, ki so odrasli in stalno živijo v okolju, pogojenem z neko religijoin so temu primerno konstantno pitani s primernimi religioznimi simboli, prigodami itd. itd.vse do točke, ko jim raznese um in še sami vidijo te simbole "zunaj sebe" oz. v opazovanem svetu. Seveda so tu tudi razni mixi prvih dveh primerov, kot npr. raznorazni narkomani oz. ljudje šibke volje ali labilne psihe,ki pridejo stik z neko religijo, katera dokaj kmalu deluje kot stimulant te njihove psihe, spet do točke,ko jim okoliščine iz "zunanjega" sveta bolj in bolj potrjujejo resničnost te religije. Samouresničena prerokba - self-fulfilling prophecy (link!) Prosim : ) Aha, pol, če sem te prou zastopu, si sam proizvajalec "božjih" znamenj in sporočil, kt si napisal, v primeru fizičnih deformacij in kadar ti raznese um.In ne kr na počez. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 (čeprav še vedno ne bi trdil, da je Krishna ali pa celo, da je Jezus zares obstajal, heh heh)hehe...včasih je iluzija močnejša kot resnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Aha, pol, če sem te prou zastopu, si sam proizvajalec "božjih" znamenj in sporočil, kt si napisal, v primeru fizičnih deformacij in kadar ti raznese um.In ne kr na počez. Ravno doktorata sicer ne bi delal v to smer, a tako nekako, ja.Sicer pa, da bi bili tudi ostali prisostvujoči fascinirani z edinstvenostjo razodetij, morajo ta biti nekaj posebnegain ne vsakdanjega. Na krivulji nekakšnega bioritma vsekakor tisti bolj izstopajoči in sunkoviti vzponi ali padci.No, zaželjeno je tudi vsaj zadovoljivo znanje izražanja, preferirano poezije, da se opisano tudi privlačno promovira...kot npr.: "Ima 4 roke in v vsaki od njih drži en simbol. Stoji na lotosovem cvetu..." hehe...včasih je iluzija močnejša kot resnica Pa še kako res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Pa še kako res.tudi če ni....bi bilo krišni ali jezusu...itak vse-eno...za naša skromna mnenja...če sta res bila to...kar naj bi po našem bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 a misliš da bi bilo pametno spremenit odnos do poti po kateri hodim...zato ker po tvojem...in šri krišnovem ni pravikaj pa je tvoja trenutna pot in kakšen odnos imaš do nje? Sejekul. Vem, kaj si rekel in ravno tvoja izjava je odl. primer zablode. Mgd, dokler se ne osvobodiš zasužnjenosti v miselni koncept Krishne, katerega je nekdo pred stoletji ustvaril (verjetno nek čarovnik),ne boš živel svojega lastnega življenja. Sorry, ampak tako je to.ja, se strinjam. bolj ko bom v kontaktu s Šri Krišno, bolj bom osvobojen omejenih miselnih konceptov o Njemu. hvala za vzpodbudo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 kaj pa je tvoja trenutna pot in kakšen odnos imaš do nje?hehe...to je bilo samo teoretično vprašanje..drugač pa na poti k sebi...ker sem trenutno malo iz sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 4. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2008 hehe...to je bilo samo teoretično vprašanje..drugač pa na poti k sebi...ker sem trenutno malo iz sebe kdo pa si ti in zakaj se sploh trudiš priti k sebi, ker očitno si iz sebe tud kr zadovoljen, vsaj glede na vse te šmeškote, ki jih postavljaš ob svojih pisanjih na tem forumu? in, na točno kakšen način greš k sebi, ter kaj je dejanski vzrok, da si iz sebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 kdo pa si ti in zakaj se sploh trudiš priti k sebi, ker očitno si iz sebe tud kr zadovoljen, vsaj glede na vse te šmeškote, ki jih postavljaš ob svojih pisanjih na tem forumu? in, na točno kakšen način greš k sebi, ter kaj je dejanski vzrok, da si iz sebe?niko i ništa sem...ki pač rad druge gleda na njihovi k sebi hodnji...in se čudi...kako ljudje na tej poti sami sebe in svojo pot resno jemljejo...in se vedno borijo za svoja prepričanja in svojo resnico...čeprav nič neresničnega sploh ne obstaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 4. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2008 niko i ništa sem...ki pač rad druge gleda na njihovi k sebi hodnji...in se čudi...kako ljudje na tej poti sami sebe in svojo pot resno jemljejo...in se vedno borijo za svoja prepričanja in svojo resnico...čeprav nič neresničnega sploh ne obstaja aja, to. no, pol pa vso srečo Hari bol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 aja, to. no, pol pa vso srečo Hari bol.enako...pa kaki pir s krišno spij...ko se osvobodiš od njegove iluzije haribo...njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 haribo...njami haribo macht kinder froh und erwachsene ebenso evo, pa smo nazaj pri sreci Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 4. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2008 enako...pa kaki pir s krišno spij...ko se osvobodiš od njegove iluzije haribo...njamipira lih ne no, najbrž pa kšno sladko sadje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 no ja...na lastno osvoboditev je treba nazdravit...če bo to sadje...ga pa vsaj sprešaj fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.