mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 haribo macht kinder froh und erwachsene ebenso evo, pa smo nazaj pri sreci še sreča...da te mamo...in nas kdaj spomniš na njo...ko odlutamo od nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 4. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2008 ja, človk ne more bit zares srečen, dokler je suženj svojih materialnih čutil, tako grobih kot subtilnih. šele ko postane suženj duhovnih čutil Šri Krišne, se lahko osvobodi vseh omejitev svoje sreče. še sreča, da se je v tej dobi, na tej zemlji, zaporu, kjer prebivamo od sebe odlutane duše, pojavil sam Šri Krišna, v razpoloženju svojega najintimnejšega sužnja, da bi sprobu kakšna sreča je v tem in da bi z zgledom tudi nam to prikazal in nas naučil takega ekstremnega suženjstva Šri Krišni. in še sreča, da pride kmalu, 16.6. v Slovenijo tudi Njegov predstavnik. kmalu vabilo Nitai Gouranga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Hm... očitno citiranega nisi razumel (oz. prebral?), a naj ponovim- ravno Krishna je produkt človeških sanj.Sicer tega topica ne spremljam prav natančno... se mi je pa tale izjava mal zataknila. Kako zaboga ti to lahko veš? Kaj, si ded vseved, al kaj? Kako veš, da Krišna dejansko ne obstaja?! A poznaš celotno kozmično manifestacijo v vsej njeni širini in potankosti, na vseh ravneh, tako materialnih kot subtilnih, da lahko to trdiš?! Kako pravzaprav sploh lahko zagovarjaš neobstoj česarkoli? S kakšnimi dokazi? Ne samo Krišne... lohk tud Dedka Mraza zarad mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Sicer tega topica ne spremljam prav natančno... se mi je pa tale izjava mal zataknila. Kako zaboga ti to lahko veš? Kaj, si ded vseved, al kaj? Kako veš, da Krišna dejansko ne obstaja?! A poznaš celotno kozmično manifestacijo v vsej njeni širini in potankosti, na vseh ravneh, tako materialnih kot subtilnih, da lahko to trdiš?! Kako pravzaprav sploh lahko zagovarjaš neobstoj česarkoli? S kakšnimi dokazi? Ne samo Krišne... lohk tud Dedka Mraza zarad mene. počasi dayo, ne vidiš pointa, ki ga poskuša xyz povedat na lep način. Poglejmo iz moje perspektive, kaj si Unisova persona misli o vsem tem. Kdor se počuti užaljen iz bilokaterega razloga, je v zmoti. Če upoštevaš pravila lepega vedenja in ravnanja, si dosleden do drugih ljudi, se ne prerivaš v vrsti in dostojno čakaš svoj čas, potem se zgodi, da pridejo na tvoj dom ISTI LJUDJE z RAZLIČNIMI IDEJAMI, KAJ TVOJE ŽIVLJENJE POTREBUJE. Vsaka kriza pomeni možnost rešitve.In človek se poskuša rešiti od začetka časa, ko je spoznal, da je ugriznil v kislo jabolko, jabolko ki ni tako rdeče in slastno kot se zdi na prvi pogled.Pogruntal je, da ima tiča in da ta tič gre v pizdo in tukaj se zgodi strašanska goljfiva kača.Izgon iz raja je prispodoba, da človek ŽE ŽIVI V RAJU, ampak ga je sram njegove ČLOVEŠKE NARAVE, ne pa ŽIVALSKE. Vse ostalo je plod ustvarjalnih ljudi, ki niso imeli problemov s to trdo, jasno, in grozečo mislijo.Umrl boš.Komu boš sledil?Moj cilj v mojem življenju je ta, da ljudem povem, da naj mislijo s svojo glavo.Večina me noče poslušati, z manjšino se pa nimamo kaj pogovarjati, ker je vse odveč. Tvoj buda krishna jezus san, so bili ljudje v preteklosti, ko še ni bilo elektrike. Pa jebenti, da je bila elektrika od vedno tam, samo na štrom se niso znali priključit.Kaj pa če so piramide zato, da pokažejo ubogim zabitim rodovom civilizacije sporočilo, DA MORAJO POKOPATI SVOJE TELO NA ZEMLJI Z ENIM VELIKIM KUPOM KAMENJA IN SVOJ POGLED OSREDOTOČITI V ZVEZDE-SVOJ DOM. Ali pa si že doma pa si tega nočeš priznati.Kakorkoli, od kar sam sebi svetim po svoje, nisem razsvetljen, o še zdaleč ne, sem pa pogruntal marsikakšno finto, ki jo prej sploh nisem opazil. npr, ti dam še en primer legende majev in njihovih 13 lobanj, ki pravi, da ko bo človeštvo našlo 13 lobanj, bo svet rešen. smešno kajne, tako kot dedek mraz, kokakola in božiček z bogom na desni v čelu elite reprezentančnega balinanja z idejami.. Bistvo legende je to, da iščejo LOBANJE-SMRT.Človek bo umrl.Jebi ga, živali so lahko tako inteligentne ali pa zabite, da se s tem ne ukvarjajo in preprosto živijo dokler jih kdo ne poje...Zopet pri lobanjah.. tukaj se ne gre za posameznike, čiste rambote, indiana jonese in hladne bonde.Človek se mora združiti, povezati v skupnost, sožitje, in ko bo to zmogel lobanj ne bo več iskal, saj ravno ta cilj SVETEGA GRALA je v sami poti.Vsak hodi svojo pot, ampak za božjo voljo, pomagajmo osvoboditi druge ljudi, ki so zajeti v lastnih blodnjah preteklosti. pa lahko imam prav, lahko ga nimam-> me ne briga, ker to je moja zgodba iz srca, ki ga želim povedati vsem tistim, ki so pripravljeni poslušati. pa nič ne zahtevam, samo spoštovanje in poklon. Iz moje in druge strani. Pa lep dan še naprej Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Sicer tega topica ne spremljam prav natančno... se mi je pa tale izjava mal zataknila. Kako zaboga ti to lahko veš? Kaj, si ded vseved, al kaj? Kako veš, da Krišna dejansko ne obstaja?! A poznaš celotno kozmično manifestacijo v vsej njeni širini in potankosti, na vseh ravneh, tako materialnih kot subtilnih, da lahko to trdiš?! Kako pravzaprav sploh lahko zagovarjaš neobstoj česarkoli? S kakšnimi dokazi? Ne samo Krišne... lohk tud Dedka Mraza zarad mene. Velecenjeni Dayo, morda bi bilo vselej bolj smotrno, če bi ti temo spremljal bolj natančno ?Ne trdim, da Krishna ne obstaja. Ta lik obstaja in to brezdvomno: kot mentalna projekcija. A. To vem, ker mi je jasno, kako se sanje kreirajo, saj sem tudi sam pletilec sanj.Lahko ti napletem marsikaj, a sem prepošten, da bi te pustil v utvari, da so te sanje nekaj samostojnega.To vem tudi zato, ker mi je marsikaj znano o vzdrževanju projekcij v skupni zavesti. B. Sekundarno stoji moja izjava kot protiutež dogmam tu promovirane religije oz. kot njim izziv. O dokazovanju sem v tej nadvse zanimivi temi že nekaj napisalin sicer, da je tisti, ki zagovarja obstoj nečesa, dolžan svoje trditve dokazati in ne obratno. P.S. In, da ne bomo površni: Krishna je po besedah njegovih malikovalcev Vsevišnja božanska osebnost, lepo prosim,in glede na njihove izjave ti nimaš, po domače, nikakršne šanse, brez da bi se predal Krishni ; ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Kaj pa če je vse res? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 A dedek mraz ?Ja, potem pa hitro eno dolgo pismo napisat', da ne bo prepozn' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Kaj pa, če ni nč res? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ja, res, kaj pa potem ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 A dedek mraz ?Ja, potem pa hitro eno dolgo pismo napisat', da ne bo prepozn'pol pa dokaži...da ga ni...prej ni šans da ti verjamem pa znanstveno naj bo fajn podkrepljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ja, res, kaj pa potem ? Seeedim, piiijem, puuušim i devojke ruuušim. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Sliši se kar spodobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Seeedim, piiijem, puuušim i devojke ruuušim. Še prevod: Piiij, jeeej in kaaavsaj, za druuugo se ne raaavsaj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 pol pa dokaži...da ga ni...prej ni šans da ti verjamem pa znanstveno naj bo fajn podkrepljeno Hja, to se dokazuje že samo od sebe;vse dokler mi ga s prstom ne pokažeš. Pa nobenih zamaskiranih pijancev, prosim ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ma zame sta dedek mraz al božiček satana al pa bratranca od boga.Zakaj? Ja zato, ker vsi majo SEZNAM! kdo se je lepo obnašu in kdo je bil zloben. Če si bil priden dobiš ringenšpil zastonj, če si pa lump in ne ubogaš zakonov, boš pa pošteno garal in pehal eno tako veliko skalo gor u hrib Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Saj so vsi bratje in sestre po sanjah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 unis, preveč besed in filozofiranja, se mi niti vsega ne da brat... se mi zdi, da je resnica bolj preprosta zadevščina - oz. kukr bi moj fotr reku: "Bistvo vsake stvari se da razložit v enem stavku." To mi ponavad reče, kadar mu hočem kej na dolg in širok "pojasnjevat" o duhovnih ali življenjskih resnicah. Pa sem sčasoma ugotovu, da ma kar prou. Si pa dejansko podal bistvo iz katerega sem izhajal pri postu XYZ-ju. nisem razsvetljen, o še zdaleč nepa lahko imam prav, lahko ga nimam-> me ne briga Torej, ker nisi razsvetljen, in ker čist možno, da pač nimaš prav, težko z verodostojnostjo kaj rečeš. Kot tud vsi drugi, vključno z mano in XYZ-jem. Zato se vedno obregnem, ko kdo nekaj preveč samozavestno zatrjuje. Sploh če ni dokazljivo. Zato mam sam drugačen pristop: ne zatrjujem ne enega, ne drugega. Imam svoje poglede in verjamem v tist, v kar pač verjamem, ne trdim pa, da mam absolutno prav. Lahko se pač tud motim. Sicer pa...ker to je moja zgodba iz srca, ki ga želim povedati vsem tistim, ki so pripravljeni poslušati.velik nas je "pesnikov", ki radi razkazujemo svoje srce tistim, ki so pripravljeni poslušat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 no, no, vendarle si prebral in si afkors komentiral. Zakaj bi se sploh obremenjeval s tabo, če si niti 3min ne vzameš za pogled v mojo smer? kakorkoli, peace brother Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 no, no, vendarle si prebral in si afkors komentiral.Priznam. Sem. Ampak zlo na hitr, mal preskoču vmes. Zakaj bi se sploh obremenjeval s tabo, če si niti 3min ne vzameš za pogled v mojo smer?Ja, jebemti, če pa celo pesmico napišeš, namest da bi mi v enem stavku razložu, kva hočeš. kakorkoli, peace brother Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ja, maš prav. naslednjič bom rekel, da ocenjuješ ljudi preveč hitro.sram te bilo Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ja, maš prav. naslednjič bom rekel, da ocenjuješ ljudi preveč hitro.sram te bilo Tako je to, če ti oča ni dopuščal dovolj časa za govorjenje, ti mu pa pri tem še naknadno prav daješ. Zato se vedno obregnem, ko kdo nekaj preveč samozavestno zatrjuje. Sploh če ni dokazljivo. Saj je prav, da kritiziraš. Bi bilo pa vmesno kritike tudi sprejeti in temu primerno odgovore na lastno pisarjenje prebrati. In poiskusiti razumeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 velecenjeni xyz, popolnoma prav imate, saj očeta nikoli nisem imel. vendar še vedno ne vem v katero skupino spada opazovalec narave. pod egoista?važiča?vseveda?ali le pod kategorijo, meni pa ne morete nič zameriti, saj jaz le lahkotno drsim mimo vas, vmes pa še vedno povem kar si mislim, da se dogaja. sebe bi vključil v to kategorijo pa mi ne paša predalčkanje, bom raje drugim pustil to nalogo.Meni se mi zdi zguba časa s tem, je mel butel prav ko je jedel pil in kavsal, z drugimi se pa ni ravsal Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ne, Unis, moje pisunstvo se je nanašalo na sledeče: kukr bi moj fotr reku: "Bistvo vsake stvari se da razložit v enem stavku." To mi ponavad reče, kadar mu hočem kej na dolg in širok "pojasnjevat" o duhovnih ali življenjskih resnicah. Pa sem sčasoma ugotovu, da ma kar prou. Sem pač menil, da tu prisotni tudi berejo in ne le pišejo, a sem se očitno motil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ne mi zamerit, samo jaz sem sam sebi edini, ki je najbolj pomemben, ni važno če so drugi lačni, so si sami krivi.še malo in bom čistokrven mici59, manjka mi samo še korak do popolne ignorance. to pa niti ne bo tako težko se vidimo v peklu Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Enkrat sem si izpisala tole: NI?SAR NI RAZEN LJUBEZNI.NAJ VAS MASKE IN POZE NE ZAVEDEJO.LJUBEZEN JE LEPILO, KI DRŽI VESOLJE SKUPAJ.NAJVE?A POTREBA DUŠE JE, DA VZLJUBI JAZ TAKO, DA BO DOSEŽENA ENOST, SODBE,KI SO POVZRO?LE TAKO BOLE?NO, PA BODO IZGINILE.PRAVA LJUBEZEN DO SEBE NI EGO.PRAVA LJUBEZEN JE VELIKA PONIŽNOST.LJUBEZEN IN SO?TJE DO DRUGIH NE MORETA OBSTAJATI, DOKLER JU NI DOVOLJ ZA LASTNI JAZ.KAKO LAHKO OB?TIŠ LJUBEZEN BOGA, ? NE LJUBIŠ SEBE?ALI NISTA ISTO? Iz tega še zmeraj ne vem, kako lahko ignoriramo nekaj ali nekoga popolnoma in se hkrati odlo?o zase. Mislim, da je to le trenutna igra, ker druga?ne znamo. Drža je to. Vendar v resnici ne moremo ignorirati sploh. Kot je napisal Lotus nekje, in s čimer se dolgo tud nisem mogla strinjat, da je to zato ker tako zelo potrebujemo darilo najbrž. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.