Skoči na vsebino

Globalna energija

NVK

Recommended Posts

Evo mene, spet v pizdi in spet prišel iskat pozornost in občutek, da nisem sam.

SE tudi vam zdi, da je že nekaj časa na zemlji zelo temna in težka energija. Tolk kot me to leto ˝pegla˝ me ni še nikoli. Dva dni kul, potem pa teden ali več kot drevesa list na tleh, ki komaj čaka, da zgnije. NE morem verjet. Potem pa gledam, po svetu same katastrofe, Bush še vedno v imenu boga kolje, poplave, potresi, cunamiji, tajfuni,... V naši ljubi državi, kmalu ne bom zaslužil dovolj, da odplačam kredite, kaj šele za preživetje in luksus. V parlamentu, kar si ne postavijo vsak svojo strelsko lino in začnejo streljat eden na drugega.

A samo jaz vse tak črno vidim ali tudi vi pri sebi opažate, da se dnevi težji in temnejši, da vas je malo strah, kaj se bo iz tega izcmizdilo.

Saj jaz še vedno verjamem v srečen konec te ere in potem bo bolje ampak trenutno pa...

Torej, sem (smo) v pizdi lokalno ali globalno?

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

zal smo res, vendar je to vseeno prehodno, kar se zdaj dogaja.

Vendar malo se je ze sprostilo oz. zacelo sproscati.

je pa res bilo cca zadnji mesec tako... kot pravis - tezha.

Pomanjkanje ljubezni in vere v vesolju, povsod.....

Bl na sebi se je delal kot 'skupinsko'. xyesx

BO boljs. xupx x;)x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nvk....brez panike....začasno stanje...sam mal dolgo že traja....eni to doživljamo že od 1999....oboroži se s potrpežljivostjo in pusti da teče mimo tebe.... :palec:

uf, na to temo se da napisat nekaj knjig....ma ne da se mi.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

eni to doživljamo že od 1999

Ojoj, jaz pa sem mislil da z enim letom kontinuiranega tripanja podiram vse rekorde x:)x . Vidim da si na stopnji

....ma ne da se mi....
˝. Tudi jaz sem na tej stopnji, pa sem mislil, da je to že proti koncu, ko se več ne upiraš ampak sam prepustiš.

Sam da bo ura ena, potem pa na klopco enega zvit, pa bo zopet lažje in gledal bom v nebo in molil in se veselil prvega snega. Upam, da bo res začel snežit ta vikend.

Let it be a bee.

Pozdravljen NVK

Eni pravjo, da smo v dobi vodnarja in pod vplivom saturna in da je to obdobje pucanja, da kasiramo račune. Da bo tistim, ki se majo zajeban, še blj zajeban, prav z namenom, da že enkrat kej nardijo. Drugi pravjo, da je tko kt je blo, sam da je dons svet pač samo ena informacijska vas in zato o vsem vse kuj zvemo, za kar včasih ni blo možnosti. Jst se na to ne spoznam, je pa res, da se vse skoz blj intenzivno dogaja in to povsod. Ampak tko je. Ti na to nimaš vpliva. Oziroma ga maš. Tvoj vpliv na global bo največji, če sebe v red spraviš in v tistem okolju, na kterga maš vpliv, deluješ z ljubeznijo in pozornostjo in tko tvoj vpliv širiš.

Je pa tale cajt že sam po seb blj neugoden. Kratek dan, mraz in pomanjkanje sonca že tko niso glih vzpodbudni dejavniki za psiho večine ljudi, tale predprazničen cajt je pa sploh neugoden za tiste, ki so sami, pa to nočjo bit.

Kokr vem, si ti tud en od njih. Verjetno bi blo fajn, da si čimbolj zaposlen, tko da ti ne ostaja preveč cajta za razmišljat o tem, kako hudo ti je, k ni nobenga. S tem razmišljanjem je tko, da k začneš mislt na to, da si srotek, rataš žalosten, smilt se začneš sam seb, boli te in pol še blj razmišljaš o tem, da si res revež in še blj si žalosten in še blj te boli in tiktak si ujet v krog samosmiljenja, žalostinjenja, bolečinjenja in blj k si not, težje se je ven potegnt. Zato je dobr, da k se zalotiš, da tvoje misli nese v to smer, da začneš razmišljat kej druzga, in tud delat kej druzga. Se je treba kr prsilt. K boš začel mislit na druge stvari in delat druge stvari, bo tud tvoj čustven in telesni odziv drgačen. Taka izbira enih drugih misli in vedenj je takrat, k začutš, da se približuje kriza, gotov dobra.

Po drug stran je pa dobr, da k se ti začne spet dogajat, da se tud vprašaš, kaj se ti dogaja, zakaj se ti dogaja, kaj lahko nardiš, kaj maš od tega, kaj bi rad... da ne začneš spet gledat v ta global, češ, lej Buša, cunamije, potrese, parlamentarce, sej je tko vse brezveze, sej gre vse v kurac, kva čem se sploh še jebat tle. Ker tako razmišljanje je pravzaprav beg od reševanja problemov, k jih maš ti. Bolš kt da se obračaš prot svetu bi blo, da sebe vprašaš, kva bi sploh rad, kakšne so tvoje želje, hrepenenja, sanje, kaj bi blo treba nardit, da jih realiziraš, kaj te boli, zakaj te boli, kako se soočit s tem...pa tko.

Vse naj NVK

butl xsrcx xvrtcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Fajn si tole napisal.

Najbolj od vsega pa drži, ta je prišel čas, ko lahko spucamo vse nedokončano. Ko bi vedel, kak so se mi to jesen ponovile vse situacije izpred enega leta. A takrat je bilo prehudo, nisem mogel zdržat, zato je bilo vmes malo premora, mal zato, ker mi je duša pomalem skos signalizirala na čem še moram delat a saj pravim nisem bil še pripravljen. Kot izgleda sem pa sedaj dovolj močen, da to izpeljem do konca. Zanimivo, da bo to prva velika stvar v mojem celem življenju, ki jo bom speljal do konca.

Res sem naštel nekaj primerov katastrof po svetu a še zdaleč se ne oziram po okolici, imam s seboj preveč dela in da, lahko bi se obrnil stran od sebe, se zamotil s čim a tak ne znam. Vem, da je samo vprašanje časa kdaj se bo vse uredilo in vem tudi, da to ne bo trajalo več dolgo, če sem preživel eno leto tak, bom pa še to, kar je ostalo nekak prežvečil.

Imam srečo, dano mi je ogromno pomoči prijateljev in imam dve učiteljici in pomočnici, ki mi pomagata skozi te tegobe, ki so iz globalnega vidika skoraj da ničelne a lokalno ...

Tudi ti si mi pomagal s tvojim odgovorom in razmišljanjem.

Hvala NVK

Let it be a bee.

Evo mene, spet v pizdi in spet prišel iskat pozornost in občutek, da nisem sam.

SE tudi vam zdi, da je že nekaj časa na zemlji zelo temna in težka energija. Tolk kot me to leto ˝pegla˝ me ni še nikoli. Dva dni kul, potem pa teden ali več kot drevesa list na tleh, ki komaj čaka, da zgnije. NE morem verjet. Potem pa gledam, po svetu same katastrofe, Bush še vedno v imenu boga kolje, poplave, potresi, cunamiji, tajfuni,... V naši ljubi državi, kmalu ne bom zaslužil dovolj, da odplačam kredite, kaj šele za preživetje in luksus. V parlamentu, kar si ne postavijo vsak svojo strelsko lino in začnejo streljat eden na drugega.

A samo jaz vse tak črno vidim ali tudi vi pri sebi opažate, da se dnevi težji in temnejši, da vas je malo strah, kaj se bo iz tega izcmizdilo.

Saj jaz še vedno verjamem v srečen konec te ere in potem bo bolje ampak trenutno pa...

Torej, sem (smo) v pizdi lokalno ali globalno?

Zdravo NVK!

res se dogaja veliko stvari okoli nas, ampak vse ima svoj namen. Poglej samo ljudi kako se spreminjajo.. ni jim več do zunanjosti, do pompa itd., želijo si le, da bi živeli v miru.. to je sedaj v zraku, ker vedo da je mir znotraj njih in ne okoli nas. Prepričana sem, da gredo stvari na bolje.. spreminja se miselnost in zato se bo spremenila tudi zunanjost! x;)x

Pozdravljen NVK

Ampak tko je. Ti na to nimaš vpliva. Oziroma ga maš. Tvoj vpliv na global bo največji, če sebe v red spraviš in v tistem okolju, na kterga maš vpliv, deluješ z ljubeznijo in pozornostjo in tko tvoj vpliv širiš.

Po drug stran je pa dobr, da k se ti začne spet dogajat, da se tud vprašaš, kaj se ti dogaja, zakaj se ti dogaja, kaj lahko nardiš, kaj maš od tega, kaj bi rad... da ne začneš spet gledat v ta global, češ, lej Buša, cunamije, potrese, parlamentarce, sej je tko vse brezveze, sej gre vse v kurac, kva čem se sploh še jebat tle. Ker tako razmišljanje je pravzaprav beg od reševanja problemov, k jih maš ti. Bolš kt da se obračaš prot svetu bi blo, da sebe vprašaš, kva bi sploh rad, kakšne so tvoje želje, hrepenenja, sanje, kaj bi blo treba nardit, da jih realiziraš, kaj te boli, zakaj te boli, kako se soočit s tem...pa tko.

Vse naj NVK

butl xsrcx xvrtcx

Tako res!

Pa če tukaj na tem forumu ne bi bilo čisto nič drugega kot to...

bi se že zaradi tega (tebe) zelo splačalo kdaj pa kdaj pokukat sem gor.

Lep, od znotraj obsijan dan vsem!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...