dyamant 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Pozdravček! Vsi ki se bolj razumete in bolj sledite - se da kje dobiti posnetke oddaje Spet doma - v nekem normalnem formatu in zapisu, ki bi se ga dalo gledati preko racunalnika, torej na dvd-ju. (podobno kot "Našo malo kliniko"). Posnetke oddaj bi rabila tam nekje za 1 leto nazaj oz. vsaj to sezono. Predvidevam , da na RTV to seveda imajo, samo da mi to pretvorijo, najbrž racunajo. Po moje še kar. :xx!: Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Pozdravček!Vsi ki se bolj razumete in bolj sledite - se da kje dobiti posnetke oddaje Spet doma - v nekem normalnem formatu in zapisu, ki bi se ga dalo gledati preko racunalnika, torej na dvd-ju. (podobno kot "Našo malo kliniko"). Posnetke oddaj bi rabila tam nekje za 1 leto nazaj oz. vsaj to sezono. Predvidevam , da na RTV to seveda imajo, samo da mi to pretvorijo, najbrž racunajo. Po moje še kar. :xx!: Morda....se pa jaz lahko pozanimam, a si fenice Galuniča ? ! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 16. december 2007 Avtor Prijavi Deli 16. december 2007 Jup, prosim, če lahko. ******************Ma, niti ne. Delam magisterij iz medijskih študijev, in bom ugotavljala retorične figure v njegovi oddaji. Zato rabim res vse datailno pregledat. Profesorica man je povedala, da ce hočemo biti kritični do pop in pofl umetnosti (sem sodijo tudi te oddaje, ki retorično "blestijo" kot je npr. ta) jo moramo poznat. Tak, da moram biti kat tiho. *************Ma, nikakor se ne uspem registrirat na RTV forumu. Sem jim že zatežila. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Ma, niti ne Lažemoooooooo A ni cotkan...? Delam magisterij iz medijskih študijev, in bom ugotavljala retorične figure v njegovi oddaji. Zato rabim res vse datailno pregledat. Noro! Noro! svaka ti čast resno...ti moraš imet jeklene živce Profesorica man je povedala, da ce hočemo biti kritični do pop in pofl umetnosti (sem sodijo tudi te oddaje, ki retorično "blestijo" kot je npr. ta) jo moramo poznat. Tak, da moram biti kar tiho. Ziher...je profesorica NAZI-SKINHEAD-kinja! Ma, nikakor se ne uspem registrirat na RTV forumu. Sem jim že zatežila. [/color] To so največje lenobe...jutri sem v prestolnici in bom mel sproti tole...te obvestim če bo kaj iz tega lp Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Jup, prosim, če lahko. ******************Ma, niti ne. Delam magisterij iz medijskih študijev, in bom ugotavljala retorične figure v njegovi oddaji. Zato rabim res vse datailno pregledat. Profesorica man je povedala, da ce hočemo biti kritični do pop in pofl umetnosti (sem sodijo tudi te oddaje, ki retorično "blestijo" kot je npr. ta) jo moramo poznat. Tak, da moram biti kat tiho. *************Ma, nikakor se ne uspem registrirat na RTV forumu. Sem jim že zatežila. Dyamant,sicer obstajajo kar na RTV posnetki oddaj (Arhiv), samo ne vem, če za eno leto nazaj. Drugače bi se lahko obrnila ba Mariota, bi ti jih sigurno dal...posnetke oddaj.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Drugače bi se lahko obrnila ba Mariota, bi ti jih sigurno dal...posnetke oddaj.... Pa še ženska si....torej si pred njim VARNA! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 Cotkan, cotkan. Samo ni moj tip. :xx!: Hej, vidva, imata vidva specialne. Mah, temu Mario zatežiti, mi tudi ravno ni. Pa še vprašanje, ce se sploh da do njega kar tak. In poleg tega, oddaja je itak v smislu retorike ne blesti (Mario cel cajt ponavlja iste stavke kot npr. "videmo se po oglasih"), kar pomeni, da bom morala biti kar malo kritična. Da si pa prvo sposodim posnetke njegovih oddaj od njega, potem ga pa še (znanstveno) pošpukam pa se mi tudi zdi malo svinjsko vse skup. Sicer pa Audente, hvala, če druge možnosti ne bo, bom pač ubrala to pot. Sicer se bi ga rada nekako izognila, samo mogoče pa sploh ni tako grozen. Boš šla kaj v Maribor? Jaz bi mogla iti malo v šoping... X~EDGE~X, kje bi to ti dobil, a privat jih je kdo snemal? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Čao Dyamant,no jaz sem z Mariom govorila oz. bila skupaj z njim na eno oddaji in moram reči da je čisto sprejemljiv, vendar, če kolega xedge lahko kaj pomaga bo morda celo bolje.Kar se tiče MB ja, grem znova šele 9.1.08, pa že takrat imam poln urnik. Prisddi v KR imamo nov šoping center, sigurno kaj najdeva. PS: V MBju sem bla včeraj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Cotkan, cotkan. Samo ni moj tip. :xx!: Hej, vidva, imata vidva specialne. Mah, temu Mario zatežiti, mi tudi ravno ni. Pa še vprašanje, ce se sploh da do njega kar tak. In poleg tega, oddaja je itak v smislu retorike ne blesti (Mario cel cajt ponavlja iste stavke kot npr. "videmo se po oglasih"), kar pomeni, da bom morala biti kar malo kritična. Da si pa prvo sposodim posnetke njegovih oddaj od njega, potem ga pa še (znanstveno) pošpukam pa se mi tudi zdi malo svinjsko vse skup. Sicer pa Audente, hvala, če druge možnosti ne bo, bom pač ubrala to pot. Sicer se bi ga rada nekako izognila, samo mogoče pa sploh ni tako grozen. Boš šla kaj v Maribor? Jaz bi mogla iti malo v šoping... X~EDGE~X, kje bi to ti dobil, a privat jih je kdo snemal? Tip je u bistvu neverjeten..pol ure Marija iz mene naredi živčno razvalino, skozi govori, sploh se ne ustavi prav zadušljivo. Bil bil izjemen komentator nogometa ali pa kaj podobnega...iz šaha bi pomoje naredil spektakel. Naj se ti ne smili...ubij hudiča v njim!Je pa tko, poklical sem včeraj tipa ki dela na TV-ju in mu razložil tvoj problem, sam sicer ne dela v arhivu jih pa pozna. Bojda je en kup ljudi, ki bi hoteli to in ono oddajo, dokumentarec...in sploh ne jebejo, kar jih po svoje zastopim. Telefonska bo pa probal zrihtat, je pa bojda zelo previden ker je imel enkrat probleme z nekimi ženskimi oboževalkami ??? Tko da ni ravno zelo dosegljiv...zanimivo... Za enkrat toliko, bi si želel, da bi ti postregel z več informacijami.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 19. december 2007 Avtor Prijavi Deli 19. december 2007 X~EDGE~X, hej, hvala ti. Sam res se ne preveč mučit in zabijat energijo zame oz. za te oddaje. Drugače sem pa zelo fleksibilna, tak da če bo treba njemu zatežiti, mu seveda prez problema bom. Mogoče bom še celo uživala zraven, ko bom poslušala takšno samovsečno :xx!: tv eminenco. Posnetki na rtv (ki jih hrani on kot urednik) so baje v nekem beta formatu, tak da bi rabili vse nekako pretvorit. AUDENTE, hvala tudi tebi, da si se oglasila. Javi se potem, ko prideš kaj v LJ. Mah, zaenkrat nakupujem v MB - se mi zdi, da je ceneje. Pa malo imam že teren nagledan... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 AUDENTE, hvala tudi tebi, da si se oglasila. Javi se potem, ko prideš kaj v LJ. Mah, zaenkrat nakupujem v MB - se mi zdi, da je ceneje. Pa malo imam že teren nagledan...[/color] 4.1.08 greva v MB, prav???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 20. december 2007 Avtor Prijavi Deli 20. december 2007 O.k, rada, če bom le lahko. Jaz grem najbrž že ta teden... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.