Skoči na vsebino

Ljubezenski trikotnik!

Evil Ivy

Recommended Posts

ok, mnenje:

najslabse, kar se lahko zgodi ni to, da ne bos z njim, ampak, da se ves cas sprasujes, kako bi bilo,

ce bi mu povedala, da bi rada bila z njim, pa mu nisi.

povej mu.

To je pa zelo modra misel :palec: x:o)x :inocent:, veš ne x?x

ampak zdej je bla pa to huda zakasnitev in vse na polomljen, čuden, nejasen način, ker je že vse mim in čist neumestno ... xrolleyesx :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To je pa zelo modra misel :palec: x:o)x :inocent:, veš ne x?x

ampak zdej je bla pa to huda zakasnitev in vse na polomljen, čuden, nejasen način, ker je že vse mim in čist neumestno ... xrolleyesx :xx!:

ce te muci, ni neumestno in ocitno ni mimo.

presodi, koliko te muci.

vredno je razcistit pri sebi za ceno tega, da bo nekdo, ki nima nic s tabo

morda mislil, da je malo pozno vse skupaj. tako menim.

popraviti zamere ni nesmiselno.

Čeprav tut jest več ne vem, kaj si sploh želim, zdej smo pa tam..

al si želim, al bi rada samo popravila zamere,

:att: orkalapipa, tu ti tezko pomagam in s tem ne bom zgubljala casa.

(jasno, da ce se TI s tem ukvarjas, to ni izguba casa, ker to je na tebi. ampak za vse druge pa je.)

zadosti mnenj zaenkrat,

spat grem x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Meni se zdijo ene zamere tuki tut fatalne in nepopravljive..

Zgodilo se je, recimo, da nama je pršu povedat, da mu je umrla mama.. ona je sicer odreagirala, jaz pa sem bila čisto zamrznjena, samo zato, ker sem imela z njo probleme... Bi se temu vsaj lahko reklo afekt, torej neko čustveno stanje, ki ga ne moreš kontrolirat??

Potem, vem, bi to lohko popravljala, ampak nisem - samo čudno sem se vedla, ko sem ga vidla..

Pol sem se počutla kot morilka..

Bolš da ne povem, kolk časa je od tegaSej pol sem mu pa pisarila, s ful zakasnitvijo, pa vse napol nevrotično..

No, takrat se je šu k uni potolažit, s katero je še zdaj.. (S katero ima pa baje tut ene probleme, pa upam da ne zaradi mene, ampak nikol ne ve(m)š; ampak lahko tut zato; lahko pa da zato; ker imata obadva težek karakter _ upam

_ poleg tega seveda; da me je več kot kako leto pecal; jaz pa se nisem izjasnila_ iz navedenih razlogov

ce te muci, ni neumestno in ocitno ni mimo.

presodi, koliko te muci.

vredno je razcistit pri sebi za ceno tega, da bo nekdo, ki nima nic s tabo

morda mislil, da je malo pozno vse skupaj. tako menim.

popraviti zamere ni nesmiselno.

:att: orkalapipa, tu ti tezko pomagam in s tem ne bom zgubljala casa.

(jasno, da ce se TI s tem ukvarjas, to ni izguba casa, ker to je na tebi. ampak za vse druge pa je.)

zadosti mnenj zaenkrat,

spat grem x:)x

Ful si faca Tinka! Da ne govorim, da je fino tvoje komentarje brat.

Čeprav je moje pisanje čisti BLUZ in si bla nejbrž ful živčna, ko si brala..

No, lahko noč! x:)x

No, da povem, zakaj tako ne vem več kaj želim, en izmed razlogov so te zamere ki imajo takšno težo

drugi in ne zadnji pa je ta, da je tip ful ful starejši , in zdaj nisem več preričana, če mam še zmerej takšne vrednote, želje, pričakovanja, al bom hodila nazaj, če grem lahko naprej ..(?)

čeprav se to znotri našega odnosa to meni ni čutilo in nisem se z nobenim tolk dobro počutila ...

Tinka zna zelo lepo povedat :palec:, jst bi svetoval, da si vzameš najprej malo časa in si napišeš vse kar te teži v zvezi s tem v en zvezek pa brez kakršnekoli cenzure, pa če napišeš 30 strani, pa 30 strani, tako da si boš najbolj na jasnem kako in kaj x:)x Saj že to, da si tukaj začela pisat je že en korak x:px Tako si boš najprej sama razjasnila, ker sem dobil občutek, da ti mal preveč razmišljaš o drugih, pa una gor pa una dol, pa on levo, pa desno, kaj pa ti :?:

Sej vem, da je lahko govorit, pa filozofirat, v praksi je pa mal težje :inocent:, ampak ta prvo se moraš ti odločit, no če iskreno poveš z mal rožicami odvisno od tega kolk je kdo občutljiv, boš vsaj na jasnem, izgubit pa nimaš kaj x;)x, v smislu svojega razvoja, lohk pa seveda furate kakor želite, enkrat ona z njim ven, drugič ti, enkrat ..., vse je možno v tej deželi x:)x

Obstajajo precej bolj zakomplicirani trikotniki ali pa celo štirikotniki ..., pa še otroci zraven, pri tebi je še vedno kakor je Tinka napisala nezaključen lik, no kjer se dimi, tam je tut nekaj ognja x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

moje pisanje čisti BLUZ in si bla nejbrž ful živčna, ko si brala..

drugi in ne zadnji pa je ta, da je tip ful ful starejši , in zdaj nisem več preričana, če mam še zmerej takšne vrednote, želje, pričakovanja, al bom hodila nazaj, če grem lahko naprej ..(?)

čeprav se to znotri našega odnosa to meni ni čutilo in nisem se z nobenim tolk dobro počutila ...

bluz ni panike. tale zadnji stavek pac pove, da se ni reseno. janif ti je lepo povedal, kako bi se dalo...

ali pa najdi svoj nacin....cas ni pomemben, ce se ti zdi, pac resi.

vsekakor lahko gres na obisk in poves, da zelis resit zamere, in jih resis vsaj zase, da se bos bolje pocutila...

kako si takrat in takrat reagirala, tega ne mores spremenit....zdaj si pac taka, kot si zdaj, in zelis resit x;)x

ce gres tja in resis zamere, bos sproti videla, kako kaze na drugih podrocjih.

bos lahko videla, ce te se zanima ZDAJ, ali samo visis malo v preteklosti, ker ti je bilo fino in imas malo slabo vest zaradi svoje odlocitve itd...bodi iskrena pac.

Kdo lahko spremeni svet?

lohk še eno zgodbo dodam, iz Kambodže, ker je glih med novicami xnckrivx, ženska je šla s sedemnajst mesečnim sinom na tržnico in je tam zraven vidla svate, pa je mal pofirbcala x:px ženin je bil pa nihče drug kot njen mož :vragec:, no ker smo glih pri trikotnikih x:)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

..

Ti, Antoninus, kako si mislil, da si bil topi kot v trikotniku?? x:)x :O:

Ja, saj veš, da ima vsak notranji kot tudi zunanjega, s katerim skupaj data 360. Zunanji je vedno topi - jaz sem bil tako na robu enega trikotnika, razmišljujoč ali bi šel not, pa ni bilo nič iz tega na srečo.

in tudi drugi dvorni dami, po potrebi.

vsekakor njemu.

Hudo dobra definicija dvorne dame :palec: Pa še malce Chamforta: Pri dvorjenju najbolj pogrešam ljubezen.

lahko pa da zato; ker imata obadva težek karakter _ upam

Posrečena izjava xDDx

_ poleg tega seveda; da me je več kot kako leto pecal; jaz pa se nisem izjasnila_ iz navedenih razlogov

A to je možno, da te en kako leto peca, pa je tebi nekaj do njega in mu tega vseeno ne poveš? To ne sprašujem retorično ampak čisto zares :8):

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Ja, saj veš, da ima vsak notranji kot tudi zunanjega, s katerim skupaj data 360. Zunanji je vedno topi - jaz sem bil tako na robu enega trikotnika, razmišljujoč ali bi šel not, pa ni bilo nič iz tega na srečo.

a to je eden izmed tistih momentov, ko filozofija resi zivljenje xcivx x:o)x

A to je možno, da te en kako leto peca, pa je tebi nekaj do njega in mu tega vseeno ne poveš? To ne sprašujem retorično ampak čisto zares :8):

ne bos verjel, ampak je mozno :sori:

Kdo lahko spremeni svet?

Pohvalno, zelo pronicljivo, Tinka. To je res eden takšnih momentov, ko udejanimo pregovor, da je boljše lahko sovražnik dobrega.

Na tisto drugo pa: le kdo bi to razumel. :8):

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Na tisto drugo pa: le kdo bi to razumel. :8):

:8): Možno je da:

- osvajani ne ve zagotovo koga osvajalec pravzaprav osvaja

- osvajani ve zagotovo koga osvajalec pravzaprav osvaja

- osvajani ne da veliko na "prazne" besede

- osvajani želi da bi osvajanje trajalo; s svojim priznanjem bi morebiti zatrl osvajalca in bi bilo vsega konec.

- osvajani ne bi prenesel, da ga ne bi noben več osvajal in bi moral sam osvajati

- osvajani ne najde pravega trenutka

Ni pa še ni umrlo upanje, da se ta osvajani kdaj pa kdaj zmatra teh foolish games. :) (Oziroma, da osvajanje ni goreča želja iz pomanjkanja in posledično trpljenje, temveč je kot prostovoljna fairy igra..)

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

matr ste zakompliciral

čustveno in ljubezensko brez bolečin trojčki ne morejo lavfat.....lahko je to del spremembe enoličnosti, lahko je tud kak swing....je pa zagotovo samo materialna plat spremembe...če se odraz tud na čustvenem je začasno razčiščevanje neke naloge, ki jo moraš predelat....

se pa lahko prijateljstvo zamenja za tako obliko in se misli, da je to to ....pa tud ne laufa dost časa

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

mislim da precej kompliciras - vsaj ti, Ivy. :o|o:

Treba je pac zase poskrbet.

Ce nisi, v tem smislu kot zdaj menis, d abi morda bilo bolje, pac nisi in je tako ze bilo prav...

stvari, k morjo bit, so. ze slej ko prej pridejo.... nasa usoda nam nikoli ne pobegne.

ceprav je seveda res, da prav mi sami delamo korake. No in ti si pac take delala (take da jih nisi).

Najbrz si takole nekako miselno komplicirala...

Skratka, namest *akcije* totalno enega tuhtanja in kombinacij.....

Potem ko je 'ze vsega konc', pa neko ihtavo 'popravljanje'.

Morda si si podzavestno pa tud sama nekako onemogocila to... pa je en del tebe to hotel, drugi pa pac se je sprijaznil s situacijo, ker je slutil, da to ni cisto to, kar si zeli(s)...... in zato nisi nic 'ukrepala'....

Vcas sele kasnej pol vidmo, kaj se je sploh -ali bolje cemu- zgodil, tedaj tud potem ni vec take zmede.

Pa kaj se se vidi iz tega.

Recimo hipoteticno, da sta si oba to nad zelela.

vendar niti eden niti drugi se pravzaprav ni bolj *potrudil*. NIC nista naredila....

Ti si nekaj eno zapoznelo reakcijo mela, medtem ko je on (ce sem prav razumela) ze s 3. osebo? :o|o:

Hocem pa rect: a sta res primerna pol 'za skupaj', ce ne morta met komunikacije in ce sta oba taksna - da je odvisno samo od drugega, kaj pa kako.

In v vajinem primeru se stvari pac -vec kot ocitno- tedaj niso mogle zgoditi in tako je prav, da se niso.

V bistvu se mors sam TI vprasat: kaj si sploh zelim?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

če neka zveza obstaja in je v njej vse pošlihtan sploh ni misli o nečem drugem, o drugačni zvezi......samo tam k to ni pošlihtan lahko tud pride do trojčka, pač v iskanju neke poti, nekega izhoda, da b bil volk sit in koza cela....vendar je vzrok za možnost nastanka trojčka v osnovnem nerazčiščenem odnosu....prav gotovo se pa ne da partnerja deliti z tretjim, to je lahko samo nek začasni izhod in opravičilo samemu sebi (lahko tud neko tekmovanje, kdo bo na koncu zmagal, a na koncu vsi izgubijo, ostane samo izkušnja), ker ga ne upaš čist izgubiti...vendar ga na koncu vedno izgubiš....partnerski odnos je lahko samo med dvema, vse ostalo ni več partnerski odnos....je nek kompromis in nič drugega....tud komentarji tu gor so v bistvu samo opravičevanje nekega stanja, zato, da bi nekdo nekomu potrdil, da je to možno, prbližn tko k pjanc opravičuje svoje pitje z izgovorom, da drugi tud pijejo.........TROJČEK DOLGOROČNO NI MOŽEN

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

S tem ni nič narobe, če je na drugi strani tolerantna oseba, ki dojema stvari samo po sebi in mu je jasno...nekateri ne potrebujejo besed, dosti je objem!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Nikoli si nisem znala mentalno, logično, "izkušenjsko" izjasnit kaj bi bilo narobe s tako imenovano "promiskuiteto", .. poligamijo , itd.

"Sam da se majo vsi radi" , sem si mislila. "Love is all around" :inocent:

V bistvu sem skoraj zmeraj gravitirala k bolj takim tipom, ki so zmeraj nekak med eno in drugo in tretjo...

No, v bistvu sem si tako predstavljala in dejansko čutila, da si lahko z nekom - no, in paradoksno, da si takrat res lahko samo s tistim nekom, ki te inspirira, si vanj/o zaljubljen, jo/ga imaš rad, itd. - ampak, da lahko kadarkoli mimo pride kdo drug, ki si ga ravnotako želiš spoznat, celo zelo dobro spoznat. In se mi ni zdelo v tem nič narobe..

Kot bi blo to meni bolj naravno od takega tipa, ki bi videl samo mene in drugam še pogledal ne bi..

Taki tipi me že na začetku odbijejo.

Sicer pa - me ravno tako močno odbije druga skrajnost - taki tipi, ki iščejo sam površino in >"letajo s cveta na cvet", al kot se temu reče.

Torej bi se lahko reklo, da sem močno ambivalentna in nerazjasnjena glede teh vprašanj.

Torej :eek: : Kaj kaj si vi mislite, da je narobe z mano :sori:

Pa saj ti gre dobro...saj si sama ugotovila, da isces te situacije.

Zdaj se samo poisci vzrok.

Mozno, da si podzavestno ne zelis zveze, zato isces take, ki se ne morejo zgodit, ker je to varno.

Ne vem, zakaj je to tako, ampak tako kaze. Poglej malo okrog, morda najdes kak vzorec obnasanja v svoji bliznji okolici, druzini itd...ali pa enostavno nisi se pripravljena na zvezo iz svojih lastnih razlogov, ki so lahko karkoli...ne vem, ne poznam te. Pogovori se s sabo. Nezadovoljna s sabo? Zakaj? Noces zveze? Zakaj. Kako se vidis, kot zenska? Kaj zelis od zveze? Od partnerja? itd...

Verjetno sama v sebi nekje ves....

Ker ce je ljubezen prava, gre lahko cez vse te stvari, oz. bos srecala nekoga, ki ti bo pomagal to predelat. Ampak, ko bos pripravljena ti, bo tudi verjetno tvoje zanimanje za 'pravo stvar' vecje in bos drugace usmerjena. Morda si pa enostavno zelis zabave in je ta ideja,

da isces zvezo samo 'finta', da si ne rabis tega priznat x;)x

Skratka: raziskuj. Drzim pesti :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

Nikoli si nisem znala mentalno, logično, "izkušenjsko" izjasnit kaj bi bilo narobe s tako imenovano "promiskuiteto", .. poligamijo , itd.

V bistvu sem skoraj zmeraj gravitirala k bolj takim tipom, ki so zmeraj nekak med eno in drugo in tretjo...

No, v bistvu sem si tako predstavljala in dejansko čutila, da si lahko z nekom - no, in paradoksno, da si takrat res lahko samo s tistim nekom, ki te inspirira, si vanj/o zaljubljen, jo/ga imaš rad, itd. - ampak, da lahko kadarkoli mimo pride kdo drug, ki si ga ravnotako želiš spoznat, celo zelo dobro spoznat. In se mi ni zdelo v tem nič narobe..

Kot bi blo to meni bolj naravno od takega tipa, ki bi videl samo mene in drugam še pogledal ne bi..

Sicer pa - me ravno tako močno odbije druga skrajnost - taki tipi, ki iščejo sam površino in >"letajo s cveta na cvet", al kot se temu reče.

Torej bi se lahko reklo, da sem močno ambivalentna in nerazjasnjena glede teh vprašanj.

Sem ti ful hvaležna za tale vpogled vase. The best, in ne, zagotovo ni nič narobe s tabo. Spoznavaš svojo naravo in jo sprejemaš. Naravo narave. :palec:

Vse se spreminja... in nekoč ti bo ziher bolj naravno, da bo nekdo "vse" videl v tebi. In kadar bo nekdo prišel mimo, ki bi ga želela bolje spoznat, ko boš že z nekom, boš to znala drugače videt in transformirat, kot da bi dejansko mogla s tisto osebo bit in prejšnjo pustit. Ker v bistvu ljubimo življenje.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

O Ivica

Zdej, jst sem samo en star prdec, ki se na geometrijske like ne spozna glih. O mnogokotnikih mam pa tko mnenje, da "ko voli neka izvoli".

Zakaj ti sploh pišem? Ker si na koncu postavla vprašanje.

Moje mnenje je, da če si mlada bučelca, je tale letanje s cveta na cvet čist normalna faza odraščanja.

Če si pa stara prda, pol pa tvoje vedenje lahko kaže na strah pred odgovornostjo al pa resno zvezo /te odbijajo tipi, k bi imeli oči samo zate/, silna potreba po potrditvi in enačenje ljubezni z zaljubljenostjo ter egoizem /tipi ja, ampak samo kot sredstvo za zadovoljevanje česarkoli že, kot ljudje so pak nepomembni/. Po drugi strani pa nek v sebi vseen hrepeniš po pravi ljubezni /troti te odbijajo tud/.

Če si s tem zadovoljna, fajn, ne se sekirat, če pa nisi /ker sprašuješ a ne/, pol bi blo pa mrbit faj pobrskat in poiskat vzroke.

Mej se fest, Ivica.

butl :2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

No, zdaj sem šele po pavzi tukaj, tako da mogoče ni nikogar več tu...

:O: :O: :O:

:C: :C: :C:

A ti bi rad da sem še bol neutolažljiva al kaj (čeprav si zaslužim :xx!: :xx!: :xx!: )

Ne, sej on je vedu, da je meni do njega, sem mu to zgovorno, srčno, povedala z različnimi izjavami in na različne načine (in na še bolj različne načine bi mu, če ne bi bila ona ves čas z mano), čeprav ne na te standardne načine, ko človeka nekak "označiš", kot se to dela, kar pa nekako ni moje. Mogoče pa tudi zaradi tega ni bilo dovolj? Kdo ve..

Bolj me moti, no sej on ni mene pecal v stilu "ali bi ti hodila z mano", ampak mi je govoril, da bi rad bil "intimen", da bi rad "spal z mano", itd., da sem bila v teh primerih tiho, kot da sem v nekakšnem balonu.., čisto otrpnjeno - v bistvu sem nekako v trmi ždela, čakala, da se bo kej zgodilo kar se one punce tiče. Ampak mogoče, očitno, se je ta moja trma spet preveč zanašala sama nase.. ker daleč od tega, da bi mi on moral brati prav vse misli, ane?

Ima kdo vsaj podobno izkušnjo?

Ker ce je ljubezen prava, gre lahko cez vse te stvari, oz. bos srecala nekoga, ki ti bo pomagal to predelat. Ampak, ko bos pripravljena ti, bo tudi verjetno tvoje zanimanje za 'pravo stvar' vecje in bos drugace usmerjena.

Vse se spreminja... in nekoč ti bo ziher bolj naravno, da bo nekdo "vse" videl v tebi. In kadar bo nekdo prišel mimo, ki bi ga želela bolje spoznat, ko boš že z nekom, boš to znala drugače videt in transformirat, kot da bi dejansko mogla s tisto osebo bit in prejšnjo pustit. Ker v bistvu ljubimo življenje.

Moje mnenje je, da če si mlada bučelca, je tale letanje s cveta na cvet čist normalna faza odraščanja.

Če si pa stara prda, pol pa tvoje vedenje lahko kaže na strah pred odgovornostjo al pa resno zvezo...

... lahko bi vas še več citirala

Saj mislim, da sem ravno pri njemu odraščala iz tiste prve, v drugo, bolj zrelo fazo ...

samo da se je vse skupaj nasilno prekinilo z zunanjimi dogodki...

stara sem 27.. ampak kolk časa je že od tega kar se je tole zgodilo, pa bolš, da ne povem.. :icon15: :icon16:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...