Skoči na vsebino

Ljubezenski trikotnik!

Evil Ivy

Recommended Posts

PS:

Za venero v dvojčkih (ki jo imam - poleg tega teče nazaj namesto naprej - je retrogradna) se dostikrat govori, piše, da je bolj promiskuitetna, ambivalentna, neposesivna, bolj prijateljska...

Bi mogoče znal kdo o temu kaj pridati?(no, ampak poleg tega imam ribi v luni in rakca v soncu)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bolj me moti, no sej on ni mene pecal v stilu "ali bi ti hodila z mano", ampak mi je govoril, da bi rad bil "intimen", da bi rad "spal z mano", itd.,

Ob tem se meni zdi, da je bilo to pecanje bolj rekreativne narave, ki je puščalo odprte še druge možnosti...Jaz od take osebe, ne bi pričakoval neke resne zveze, ker se sliši precej avanturistično.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

ja, se strinjam, sem ze hotla prav to napisat..... xyesx

zal, evil ivy.... :sori:

najboljs da zdej mal bl zase poskrbis, kot da se ukvarjas z njim in s tem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, če je bilo rekreativne narave

/ne glede na to, da me je pecal precej neumorno in pogosto kako leto in pol :xx!: :inocent::OO!: :OO!: ... ne vem zakaj bi, pa saj ni kakšen zgubljen primerek, ma dosti stvari za počet/

pa saj pravim, da si jaz sploh nisem želela "hoditi z nekom"!

Pa saj mi ni govoril samo tega, da si želi spati z mano(ali na več drugih načinov)!!!

imela pa sva že tako zelo dober platonski (oz. bolj "erotično platonski" x:o)x joj čudna kombinacija se sliši, ampak ne vem, kako naj drugače napišem!! :inocent: ) odnos, veliko smeha in že tako intimen in pa povsem svoboden - tako , da sem se počutila čisto sama sebi podobna.

prvič, bi rekla, da mi je bilo nekaj prav, ali po meri, ..

ker drugače mi pri teh odnosih zmeri kaj ne paše :o|o: :vragec: , se naveličam, ker ugotovim, da sem v bistvu sama sebi boljša družba,

no, tu mi je bilo edinkrat, ko mi je bilo obratno.. x:o)x

saj ne izključujem možnosti, da mi bo tako še kdaj... :sori:

ampak moram še slabo karmo glede tega popravit..

Ne! Pomota, nerodno sem napisala, ampak to morata brat takole:

Bolj me moti, no sej on ni mene pecal v stilu "ali bi ti hodila z mano", ampak mi je govoril, da bi rad bil "intimen", da bi rad "spal z mano", itd., da sem bila v teh primerih tiho...v trmi ždela, čakala, da se bo kej zgodilo kar se one punce tiče. Ampak mogoče, očitno, se je ta moja trma spet preveč zanašala sama nase.. ker daleč od tega, da bi mi on moral brati prav vse misli, ane?

(popravljeno)

In NE, da bi me motilo to, da me ni pecal v stilu, če bi jaz "hodila z njim"!

sej ravno to mi je bilo všeč, da me ni ...

No, lepo se imejte, pa lepo praznujte ta Božič! xcheersx

(Jaz ga navadno že dan prej, na božični večer, ta družinska srečanja in tako...)

Popravljeno -> Evil Ivy

(No, to je zdajle delovalo takole lahkotno, v bistvu sem bla pa čist emocionalno shirana :bomb: :icon16: :blackeye: , ko se je to zgodilo in ostalo ni zgodilo :O:

No, pa sej, če me spomin ne vara, xpolzx ste mi pa tako al tako že na vse odgovorili...se mi zdi, hm :?: :eek: :irs: ... )

No, pa lep Božič, še enkrat xcrossfingx !

vse to ti kaze najbolj sam na to, da mors drugic TEDAJ izkoristit, zagrabit, KO JE. x;)x xyesx :palec:

ce drugega ne, sta oba zdaj drugacna, stvari kot so bile, se nikoli vec ne povrnejo (to ne pomeni nujno, da se ne more ponovit/obnovit/na novo zapalit en odnos, vendar so okoliscine in s tem vsa situacija pac povsem drugacne).

In ko ti bo dvoril naslednji tip (ki bo boljse za oba, da bo frej), go for it (namest da bos se dalje tuhtala, kako pa bi bilo, ce bi bila vendarle....... s to prejsnjo *ljubeznijo*).....

ce nekaj imas, ti ne more nihce vzeti, ce nimas, pa se manj.

ce ti je nekaj namenjeno, se bo to zgodilo - ce ti ni, se ne bo.

S tem 'nekaj namenjeno' ne mislim (sam) nekaksne usode, ki te prestavlja kot lutko na sahovnici, pac pa za tisto, kar resnicno percepiras kot *svoje*, se nekak bolj potrudis oz. ne tuhtas 2 let okol tega..... se tud ne rabis, ker itak imas - ce je *tvoje*.

vcas ni dobr prevec tuhtat. x;)x

sicer pa, ko si rekla, da "smo ti na vse odgovoril" xDDx

Na vse ti itak ne mormo. x:)x

tud sama si ne mors.

zato je pa pac treba zivet, skusat bit cimbolj v stiku s sabo, bit cimbolj pristen, vedno, v vsakem trenutku in v vsaki situaciji, pa ti potem nikoli ne more biti zal za nazaj.

ker ves, da si dal od sebe vse, kar si tisti hip lahko dal.

... pravzaprav je skoraj podobno, kot bi se jaz zdaj sprasevala in si ocitala, zakaj tedaj nisem sla raje na oblikovno ali zakaj nisem rajs v Shubi do konca stiskala.

to je blo in ni vec, zdaj sem pa tle. xDDx

tudi tebi vse lepo, cimvec prijetne druzbe, da nous mela cajta tuhtat o vsem, kar bi lohk, ce bi....

xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh, ne smes se tko okarakterizirat! :o|o:

zakaj pa zdaj luzer zato?

saj se zdalec nisi edina; ne prva ne zadnja, ki kdaj ni izkoristila kake prilke al pa je sprejela sebi neprijazno odlocitev (za katere pa se navadno itak kasneje izkaze, da so bile le pravilne, zaradi necesa pac ze). xyesx

ce clovek med hojo gleda nazaj, okorno hodi, se spotika in tko, tko je boljs met preteklost zadaj, prihodnost pa spredaj. ti si pa v centru, tik pred prihodnostjo - ki bo ze naslednji trenutek.

skoda vseh lepih trenutkov, ki se zato ne zgodijo.

Picasso

Guest sstane
Se mi je zgodil ... in ga prebolevam in prebolevam...

Zdi se mi, da če bi si bolj jasno opredelila svoja stališča glede tega, bi ga lahko prebolela že zdavnaj.. (najbrž.)

Stvar je dolga zgodba, o tem mogoče kasneje(?)

Zato me zanimajo vaša mnenja.

V ljubezenskem trikotniku ni topih kotov x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...