lia 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 ta pesjanar je že začel ružit me zanima kdaj letos bo - od kdaj do kdaj bo merkur retroružo.....v glavnem sama jajca...včeraj dobila vabilo s sodišča...veselimooooo se razpucavanj pa jajc kje so tisti zlati cajti, ko so bli sam predali za pospravt če katera ma tisti zlati podatek , se ji jako zahvalim že vnaprej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 hvala mantis same uhe so me si toliko prijazna pa mi poveš kdaj bo še šopal ovi v rikvec letos Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 Ta merkur retro je zdaj naredil zmedo se pri letalskih prevozih....a mam prav....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 Ta merkur retro je zdaj naredil zmedo se pri letalskih prevozih....a mam prav....? mislim, da se motiš.to zmedo je naredil vulkan na islandiji Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 hvala :xx!: pralnemu stroju se frtajčka, kr ne ve , a bi crkno a ne bi.....zaenkrat še dela ajme meni, sam tega mi še treba, da zdaj dušo spusti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 mislim, da se motiš.to zmedo je naredil vulkan na islandiji ne vem kaj pragmatiki delajo na tem forumu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 This is Earth calling Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 This is Earth calling haj tuki janko. tut na earthu...hau ken aj help ju? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Zdaj je torej Merkur retrograden do 11. MAJA in :- od 21. AVG. 19. AVG. do 12. SEPT. - in od 11. DEC. do 29. DEC. 2010 Me ne čudi, da je zdaj. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 ne vem kaj pragmatiki delajo na tem forumu....Brez pragmatikov ne bi bilo luninega foruma. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Merkur je direkten potomec Hermesa, poslanca Zeusa, ter bog popotnikov....Tretja hiša je hiša dvojčkov in Merkurja in se nanaša na transport, kar pomeni tudi težave pri letalskih prevozih, mislim pa da je še sigurno ta merkur v kaksni bolj zapleteni vezi sedaj s kakšnim npr. uranom, da je to letalstvo tak na udaru. A lahko to pogleda kakšen bolj izkušen astrolog? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 A lahko to pogleda kakšen bolj izkušen astrolog?Z dovolj domišljije lahko tudi sam najdeš še več povezav. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Pred mano v Šparu danes ena stara ženska na blagajni . Tik preden je bila na vrsti, začne naenkrat viti roke skupaj, glasno jamrati, se z obema rokama držati pred očmi, kukajoč v torbico ponavljati jezusjezusjezusjezus. Da me je prijela zadaj še mene panika, pa rečem, kaj ji je, ona pa samo : ajej ajej.... Pa jaz spet, pa kaj je gospa, kaj vam je ! Kaj je narobe no? Potem pa ona : "Jezusmarija, nimam denarja. " Sem si mislila, da bi ji jaz dala zraven nekaj , kakih 5 eu, za nujne stvari, če mogoče nima za jest, ali pa si je preveč nabrala ??? Ona pa : "Doma sem jo pozabla, denarnico, saj sem čisto blizu doma, ampak zdaj bom pa morala iti peš do tja in nazaj..." (1 km samo ) In nato spet glasno jezusjezusjezus... " ------------------------- Zdaj pa R Merkur kriv ali ne kriv, zaradi take malenkosti taka galama, da prestraši vse okrog sebe, ! Kot da je konec sveta!!Me je dvignilo do plafona, nisem se mogla zadržat. Sem rekla, pa dobro, to pa nič ni hudega ! Koliko je vsega hudega na svetu vsak dan okoli nas. Kot da še ni nihče nikjer nikoli pozabil denarnice doma. In v penziji je in se ima cajt sprehodit do doma in nazaj !!! Hujše bi bilo, če bi bila brez denarja za hrano, kaj torej tako jamra ! Takrat se je obrnila nazaj v odhodu iz trgovine k meni, pa se je nasmejala, ja saj res, še dobro, da ga imam. Sem rekla no, kakšno bi šele zganjali, če ga ne bi imeli Taka krasna prilika, da bi se gospa razsvetlila. Ona pa brž v avto pa po denar. cccc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 No, saj, razumljivo, da te je prestrašila. Mene verjetno nebi. Me redko ganejo te glasne jamrarije. Ampak vseeno.... kaj pa če ima težave recimo s kolki? In ji je že 1km sprehod velik podvig? Ali pa jo doma čaka sladkorni bolnik, ki nujno rabi nekaj za v usta, ker se mu že tri ure blede? Ali pa je v paniko padla, ker so ji zdravniki rekli, da se je loteva starostna demenca in jo je tega strah. Ali pa ji bo hčerka čez pol ure pripeljala vnuka, pa je bila v manjši časovni stiski? Skratka, jezusmarija, boga ženica. Ker obstaja možnost, da je vse to res! Ojoj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Bogvedi kako je zdaj s to ženico in komu pije živce....... bi bilo pa luštno, če bi na tem forumu kaj povedala. ... (sanja svinja kukuruz) R Merkur.... jaz nič ne čutim. Nikoli še nisem. Tudi mlaj, ta tazadnji, ki je tvoril opozicijo na mojo natalno konjunkcijo marsa, sonca in urana (rahlo razvezano) nisem nič čutila. Tako da, iz izkušnje, ne dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 pod Merkurjevo® domeno vsekakor spada moj današnji dogodek. Kako sva z možem zapeljala v nasip same mivke, mi ni jasnol Kristalno jasno mi je bilo samo to, da iz njegane bova uspela priti. Avto se je pričel pogrezati do polovice kolesa.Na srečo sta bila v bližini dva mišičjaka, ki sta prednji del avtomobila, dobesedno, dvignila in ga porinilaiz mivke. Brez njiju Ob R. Merkurju je prav, da sledimo svojim dejanjem, jih nadziramo. Merkur potuje, se vrača, k t. Uranu v konj. s t.Jupitrom. Karkoli že se bo dogodilo, bo Jupitergarant, da se bo tudi popravilo oz. uredilo. Vse dobro! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 pod Merkurjevo® domeno vsekakor spada moj današnji dogodek. Kako sva z možem zapeljala v nasip same mivke, mi ni jasnol Kristalno jasno mi je bilo samo to, da iz njegane bova uspela priti. Avto se je pričel pogrezati do polovice kolesa.Na srečo sta bila v bližini dva mišičjaka, ki sta prednji del avtomobila, dobesedno, dvignila in ga porinilaiz mivke. Brez njiju Ob R. Merkurju je prav, da sledimo svojim dejanjem, jih nadziramo. Merkur potuje, se vrača, k t. Uranu v konj. s t.Jupitrom. Karkoli že se bo dogodilo, bo Jupitergarant, da se bo tudi popravilo oz. uredilo. Vse dobro! Aha, Zevs pol. No ja. Jaz se s svojim možem ne bi nikoli v mivko zapeljala. Nezgode bi si kje drugje iskala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Ob R. Merkurju je prav, da sledimo svojim dejanjem, jih nadziramo. Merkur potuje, se vrača, k t. Uranu v konj. s t.Jupitrom. Karkoli že se bo dogodilo, bo Jupitergarant, da se bo tudi popravilo oz. uredilo. Vse dobro!hm, potem pa ni čudno, da smo danes punce tako dolgo čakale na ustni izpit. no ja, važno, da smo vse naredile. je pa Jupiter pri meni vladar 9. hiše, Uran pa 3., tako da sploh ni čudno, da smo čakale, a na koncu je vse dobro bilo. no, ne vem za ostale sošolke, kako je z Jupitrom in Uranom pri njih ... edino ene ni spustila. bila je med oceno 8 in 9 in ji profesorica nikakor ni hotela zaključiti na 8, čeprav jo je prosila in 8 bi ji bilo res čisto dovolj. mora it zagovarjat še enkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Z dovolj domišljije lahko tudi sam najdeš še več povezav. ja no kvadrat merkur - mars sem našel..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Merkur je v Sextans. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 V petek 10.12.2010 merkur postane spet retrograden, zato do konca meseca ne podpisujte pomembnih dogovorov, pogodb, ne kupujte tehnične robe, avta, sploh stvari, ki so povezane s komunikacijo. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
casiopea 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Huh, kaj pa če želiš iti na potovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 V petek 10.12.2010 merkur postane spet retrograden, zato do konca meseca ne podpisujte pomembnih dogovorov, pogodb, ne kupujte tehnične robe, avta, sploh stvari, ki so povezane s komunikacijo.pa ne me je.at, sej je glikar (ok, no, 16.11.10) zaključil svojo retrogradnost porkafixlaudan Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Venera je 18. šla spet direkt.(Merkur pa je bil retrograden zadnjič septembra) Lunca (kul da si spomnila) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Ma men se zdi da se že cel teden prej čuti... tolk enih fehlerjev pr dogovarjanju glede nečesa je blo, da nisem mogla verjet, kako se ni dalo nč zment in kolk narobe razumljeno je blo vse... in pol mi ukradejo še telefon.. a nej ga pol kupim do petka? al sm že v dreku glede na to da ga čutim že zdej..? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.