Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 pa smo dočakali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, končno.. Samo, jaz sem sklenila en pomemben dogovor v tem času...in zdaj imam nek blesav filing.. ...da se zna kaj zakomplicirat... :xx!: ..no ja, bomo videli,kaj bo iz tega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zdaj imamo nekaj časa mir. tako ja,se je men nekaj dogajal, vse nekaj blokad, pa čakanj v vrst..hitenj...no ja, sam de sm jemu se pod kontrolo Bern, je to ta mir zaj, bolj pozitiven, kot prejle, gre zaj merkur naprej pozitivno..?se lahko reče tudi, da gre merkur nazaj pozitivno? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, res se malo zapoznelo udriha tale Merkurcek! :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Merkur je itak za Luno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 V času retro merkurja so mi mrknili telefoni.Mobilca imela izključenega ohoho časa, stacionarni pa tudi nekaj ni delal. Kličem telekom in pride tip pogledat in pravi - ja narobe imate vključenega - kao v slepo linijo..mu pravim, če smo pa vse luknje sprobali pa nikjer ni delalo no..v glavnem na koncu odnese telefon - ker je itak šumelo v njem, nam da telekomovega..popravi, kar je bilo za popravit in hajd novim stroškom nasproti. Torej -definitivne težave s komunikacijo (čeprav bi tole bila mogoče bolj uranova domena:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Merkur se 30.novembra ob 13:17 obrne...ze cutite njegov vpliv? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 kolko časa bo tale R letošnji zadnji? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Oona ima bolj natančne efemeride..na mojih kaže od 1.12 - 20.12jaz že preventivno neke plane delala..Torej dan prej in dan kasnej še ziher pavza.Moji sodelavki kupovali avte v času prejšnjega retro merkurja. Me čisto nič bogali - češ kaj zdaj ti to nekaj...čakanje po 2. septembru...in sta kupili.Rezulat:Eno je popravilo stalo 240.000sit(passat)drugi je avto zamujal za mesec dni(kupila novega) in na koncu prišel avto - toda z tovarniško napako...samo sranje z avti torej. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 hm...torej nič novih komunikacijskih sredstev. pa s starimi stvarmi se bomo spet malo ukvarjali...glih primerno za delanje lastne bilance za 2004... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Merkur potuje direktno Scorpius > Ophiucus > Scorpius > Ophiucus potemtakem naredi loop v Ophiucus z Novo Luno v Ophiucus. zaenkrat je Sonce pravkar v Scorpius kjer ostane 6 dni. Vse animacije Merkura v Ophiucus su tlele: http://puck.dhs.org/iau merkur dela seveda konjunkcije z Ixion in quaoar v Ophiucus in z Plutonom v Serpens Cauda. To je seveda zelo poenostavljen prikaz;) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ta looping Merkurčka, tam okoli Plutona 21. st. Strelca zna komu res narediti kako večjo neumnost... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Recimo meni, ki imam tam Saturn...in Venero v dvojčkih... ..čista opozicija... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 čista aktivacija! gotovo ponovna in si jo že tak navajena, da ti to več tak nič ni novega in ob vsem tem veš tudi točno kdaj bo ta čas, da boš malo bolj na previdno in na pozitivno naravnana Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oona ima bolj natančne efemeride..na mojih kaže od 1.12 - 20.12. tudi jaz sem danes pohitel kar se je vse dalo uredit, da bom bil tokrat bolj pripravljen, skrbno ,urejen in preventiven v vsemu; zrel in sleden hvala mojemu zanimaju Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 tud men merkur ze nagaja Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Mi hočete povedati, da bo spet primeren čas za pospravljanje po glavi, podstrešju in omarah... Čas za generalne čistke in pripravljanje novega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Prou štalo je naredu,jst pa tehnični in zavarovanje, pa moram od nekje dobit kupoprodajno pogodbo, ker mi ne priznajo popusta s podedovanega in že prodanega avta...kje je zdj ta papir, v tatretje moram na zavarovalnico in se samo vozm gor in dol ku cepc, s tem, da sem dobila uro za zobota, ker mi je odletela tretjina šestice podaj, pol pa pridem in visi listek, da zaradi bolezni nč nebo...še njega vrglo...?!V pol dneva!?S tem, da nikakor ne pridem do enga naslova, k ga nujno rabm in iščem preko imenika, računalnika.. ma solt nj se gre in naj gre že direkt, ker me nervira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mi hočete povedati, da bo spet primeren čas za pospravljanje po glavi, podstrešju in omarah... Čas za generalne čistke in pripravljanje novega Lia, saj to je lahko večkrat, če imaš voljo in čas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Bhm in khm , saj veš Boris, da včasih delo bolj bogato obrodi, če ga narediš v pravem trenutku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bhm in khm , saj veš Boris, da včasih delo bolj bogato obrodi, če ga narediš v pravem trenutku Se strinjam Lia, potem pa še kdaj obišči temo.....izberi pravi dan, lep večer in lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Vidiš Boris, tu se pa bojim da ni vse od zvezd in kozmosa odvisno..... Sama verjamem, da delujejo tri stvari na človeka: *sile vesolja, kozmosa, neba, ...* sile človeka samega....* sile okolja, zemeljske .... Včasih kozmos izračuna, da je nekdo primerna energetska tvorba, dovolj močna, da transformira energije... ozavestit, spoznat, očistit in sledit sebi , to je najtežje..... Še težje je včasih nosit breme znanja, kdor več ve, nosi večjo odgovornost za svoja dela in besede.... Ne vem no ...zaenkrat mi bližnja srečanja z astrologijo niso ravno olajšala mojih odločitev....Predvsem so mi prinesla neko čudno novo razumevanje na ravni medosebnih odnosov, neko globalno razumevanje človeških odzivov, ki mi prej nikakor nisa bila dostopna.... Vsekakor so me pa sesule Tajne stepena Zodijaka od Imširagiča....Pa nimam nobenih posebnih astroloških izkušenj, samo malo sem primerjala....pa me je sezulo.... Še zmeraj sem prepričana, da so vsa ta znanja potrebna , ne dajo pa nobenega pametnega odgovora kako v vsakdanjem življenju in na poti iskanja pripomorejo k resničnemu napredku... V določenem obdobju ti pomenijo gonilo, spet drugič so cokla, ki se vleče za nami in nam ne pusti vzleteti,..... Največja sreča je biti v skladnosti s seboj, s svojo okolico in kozmosom. Tudi tebi želim,da si narediš kar se da prijetno nedeljo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Recimo meni, ki imam tam Saturn...in Venero v dvojčkih... ..čista opozicija... ... tud Daša ima lušten okol... urana glih na 21. st. strelca (a ni že konj. plutona in urana dost) , pa še marsa ma zlo blizzzzzzz meni pa luping okol plutona v 6.H dogaja... že smrkam, kiham, kašljam ... aaaaapčiiiih ... sam je pa tud sonce zdej v 6.H vstopu, tko da - bomo spedenčkal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš Boris, tu se pa bojim da ni vse od zvezd in kozmosa odvisno..... Sama verjamem, da delujejo tri stvari na človeka: *sile vesolja, kozmosa, neba, ...* sile človeka samega....* sile okolja, zemeljske .... Včasih kozmos izračuna, da je nekdo primerna energetska tvorba, dovolj močna, da transformira energije...ozavestit, spoznat, očistit in sledit sebi , to je najtežje.....Še težje je včasih nosit breme znanja, kdor več ve, nosi večjo odgovornost za svoja dela in besede.... Ne vem no ...zaenkrat mi bližnja srečanja z astrologijo niso ravno olajšala mojih odločitev....Predvsem so mi prinesla neko čudno novo razumevanje na ravni medosebnih odnosov, neko globalno razumevanje človeških odzivov, ki mi prej nikakor nisa bila dostopna.... Vsekakor so me pa sesule Tajne stepena Zodijaka od Imširagiča....Pa nimam nobenih posebnih astroloških izkušenj, samo malo sem primerjala....pa me je sezulo.... Še zmeraj sem prepričana, da so vsa ta znanja potrebna , ne dajo pa nobenega pametnega odgovora kako v vsakdanjem življenju in na poti iskanja pripomorejo k resničnemu napredku... V določenem obdobju ti pomenijo gonilo, spet drugič so cokla, ki se vleče za nami in nam ne pusti vzleteti,.....Največja sreča je biti v skladnosti s seboj, s svojo okolico in kozmosom.Tudi tebi želim,da si narediš kar se da prijetno nedeljo.... Čakaj, tole o Imširagiću mi malo bolj objasni, ker tole knjigo poznam, ne glej tako črnogledo, nekaj si morala videti notri, ti pa kar mirno sprejela to , lepo nedeljo vsekakor, pa še naprej v življenju Lia Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>*sile vesolja, kozmosa, neba, ...* sile človeka samega....* sile okolja, zemeljske .... Včasih kozmos izračuna, da je nekdo primerna energetska tvorba, dovolj močna, da transformira energije... Še težje je včasih nosit breme znanja, kdor več ve, nosi večjo odgovornost za svoja dela in besede....Največja sreča je biti v skladnosti s seboj,s svojo okolico in kozmosom Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.