nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Standard pri meni je, da v času retro merkurja ostanem brez mobija.Ali mi ga izključijo(zadnjič), ali pa mi se ravno zdaj, dokončno preščipne vrvica na polnilcu..torej - nimam polnilca..Roko na srce - mi itak paše...Zato, tudi čisto nič ne ukrenem glede tega. Aja - v službi se tudi ful kregamo...in tako.. Zanima me nekaj: kaj pa otroci rojeni v času retro merkurja?Po možnosti še na prazno luno? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To pomeni, da bodo do 20.12. ovire, kasneje pa se bodo zadeve zacele razpletati. Nejasnosti pa bodo trajale tam do 8. januarja.Prav poseben dan s tem v zvezi bo 10. januar in 2.februar. Dvejsetga potujm, pol bo glih prov! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Prosim vas, skušajte v dani situaciji vedno najti najboljši izraz energijskih vplivov! Retrograden Merkur je idealen za poglabljanje vase, meditacije, naredite stvari, ki se dolgo že vlečejo, inventure, čistke iz omar, predalov, študij zgodovine, vse kar je ponotranjeno ali staro ali kar se ponavlja. Izkoristite ta čas na ta način, ampak na novo pomembnih stvari ne podpisovat ali začenjat in tudi previdnost v vseh dogovorih in seveda tudi neka večja mera tolerantnosti do tistih, ki jih tak čas zmede (poudarek pri znamenju Dvojčka, Device). Otroci, ki so rojeni tak čas in jim je retr.Merkur recimo na katerem kotu ali močno oseben planet, se jim to lahko izrazi kot: začnejo pozneje govoriti, pišejo z levo roko, so bolj introvertirani, imajo kako govorno napako... Ampak tudi to so lahko kvalitete, ki dajejo posebnost tej osebici. Če dam nasprotje za primer: Merkur v Dvojčkih direkten in na asc- tak otrok bo hiter, radoveden, z rokami mahal in kazal naokrog, prava "regljica". Najteže je v času, ko je Merkur stacionaren, ko se obrača retro ali direktno, takrat vse nekako obstoji, ljudje si premislijo, zadeva drugače izpade, kot je bilo prej zastavljeno, planirano. Otroci rojeni v času stacionarnega Merkurja in če je ob tem še poudarek na vodnih znamenjih, so izjemno mirni, tihi. Tudi začenjati neke pomembne poti ni dobro v stacionarnem času (dolga pot, ker se kar zatika in ne prideš naprej). Torej jo dobro in natančno zastaviti, zraven pa spakirati še nekaj potrpežljivosti! Vse to se spremeni, ko v progresijah osebe, ki je rojena z retr.Merkurjem, začne Merkur svojo direktno pot. Vse zamisli, vsa ponotranjenost dobi zunanji izraz, dosti boljša retorika kot prej. Poznam prijateljico, ki je med stavkom kar na tiho začela govoriti in kar zamahnila z roko, češ kaj bi sploh še razlagala. Izjemno je bila skrivnostna (Merkur v Škorpijonu) in tiha, a izjemno dobra poslušalka in preštudirala gore gradiva. Nato se je progresirani Merkur iz svoje stacionarne pozicije zagnal v direktno pot. Sedaj je odločna v nastopu, govoru in dobro predava! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Otroci, ki so rojeni tak čas in jim je retr.Merkur recimo na katerem kotu ali močno oseben planet, se jim to lahko izrazi kot: začnejo pozneje govoriti, pišejo z levo roko, so bolj introvertirani, imajo kako govorno napako...Otroci rojeni v času stacionarnega Merkurja in če je ob tem še poudarek na vodnih znamenjih, so izjemno mirni, tihi. Preverjeno na več primerih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ja, še en primerček: otroček rojen s stacionarnim Merkurjem, kamor ga je posadila, tam je kar obstal čisto miren in kar mu je rekla, kar ni dojel, počasne reakcije in počasne misli, globoko zamišljen, seveda vse se je sčasoma izboljševalo, stacionarnost je bila v progresijah mimo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ti kr pejd dvejstga z mano u Egipt, pa dej vse na off! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 O.k. Bobnar poglej ta primer: odvetnica, ki je imela v progresijah preobrat v retro.Merkur:preusmerila in specializirala se je za denacionalizacijo, začela se ukvarjati z zares starimi zadevami, a je to zate nazadovanje?Drug primer bi mogoče bil, da nekdo, ki je aktivno delal med ljudmi, recimo kak intelektualec, se v takem primeru odloči in napiše strokovno knjigo, kjer zajame svojo dotedanjo prakso ali avtobiografija je tudi take vrste "štos". Ali ponatis knjige je tudi "retro", ker ponovi kar je že prej izdano.Lahko je retrogradnost tudi povsem s pozitivnim izrazom. Razen če želimo biti črnogledi, potem itaq lahko najdemo negativnosti tudi pri direktnosti in pri vsaki piki in vejici, vse je na vas, niso drugi krivi, vedno so krive le vaše lastne misli, ostalo so izgovori! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ma ja! Sami tapravi kalibri gremo,bo žur za dol past! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Zmenen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 O Stankaa - hvala.Se mi je kar dozdevalo, da bo nekaj z ovirami na sami komunikaciji..oz. posebnostmi no. Lepo si vse tole napisala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Tu na forumu imamo eno, ki ima natalno retrogradnega Merkurja v Ovnu v 1.hiši in se ji je obračal direktno, ko je bila stara 5 in 6 let, nato je začel direktno pot, ko je bila stara 7. Morda sama opiše tukaj, če je čutila pri sebi večje spremembe (govor, obnašanje, več zagnanega Ovna, večja extravertiranost) čeprav glede na zelo dober položaj Lune, bi rekla, da je tudi do 6 leta starosti imela zelo lepo otroštvo, obkrožena s številnimi prijatelji (Luna v Vodnarju z dobrimi aspekti). Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Malo iz naftalina, ampak kar ob pravem času: Merkur se spet obrača, pripravite se. Kar nameravate začeti novega, imate časa še danes in eventualno jutri, sicer pa naj počaka na 15. april, ko bo popotnik že dovolj čvrsto na svoji poti naprej, da se bo spet dalo "normalno dihati". Vmesni čas pa seveda koristno porabite za introspekcijo, analizo, pripravo na bodoče akcije in seveda za vse vrste POSPRAVLJANJA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo iz naftalina, ampak kar ob pravem času: Merkur se spet obrača, pripravite se. Kar nameravate začeti novega, imate časa še danes in eventualno jutri, sicer pa naj počaka na 15. april, ko bo popotnik že dovolj čvrsto na svoji poti naprej, da se bo spet dalo "normalno dihati". Vmesni čas pa seveda koristno porabite za introspekcijo, analizo, pripravo na bodoče akcije in seveda za vse vrste POSPRAVLJANJA. Ne nooooooo........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kot da bi vedela... Dve uri kasneje mi je že ponagajal tale Merkur.... name že danes deluje! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu na forumu imamo eno, ki ima natalno retrogradnega Merkurja v Ovnu v 1.hiši in se ji je obračal direktno, ko je bila stara 5 in 6 let, nato je začel direktno pot, ko je bila stara 7. Morda sama opiše tukaj, če je čutila pri sebi večje spremembe (govor, obnašanje, več zagnanega Ovna, večja extravertiranost) čeprav glede na zelo dober položaj Lune, bi rekla, da je tudi do 6 leta starosti imela zelo lepo otroštvo, obkrožena s številnimi prijatelji (Luna v Vodnarju z dobrimi aspekti). Sem se našla, ja! Vse drži kar praviš, stankaa. Ne vem, če me je kaj zelo bremzal ta merkur retro v mladih letih, v šoli mi je šlo super, jezik mi je tekel kot namazan vedno, le faks sem delala dolgo, čeprav sem naredila vse v roku, do absolventa, pol sem si pa privoščila dooooolgo pavzo. Sicer sem neorganizirana- kaos s položnicami, pozabljivost, kaos na pisalni mizi , v računalniku...Mogoče ima tu retro merkur prste vmes... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne nooooooo........Ja, kaj "ne"? A to pomen de nočeš pospravlat al kva?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, kaj "ne"? A to pomen de nočeš pospravlat al kva?! Moj naslednji post je vse razložu..... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Merkur bo kmalu v Cetus. Venera je skoraj že v Cetus ozvezdju. Pol pa bo Mars. Juhuuu, astrologi, hahaha! Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 a taklele mamo... merkurček na delu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ja, ta vražiček je že na delu. Internet me je začel orng hecat že sinoči. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Merkur je Sončni agent. Always beware of Agent Smith. Shumerijani so ga videl kot sovražnika. Ime mu je shumerijanski GA.GA nekakor so navijali za Tijamat in Xingu. Xingu je naša O5novna Luna. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Merkur je Sončni agent. Always beware of Agent Smith. Shumerijani so ga videl kot sovražnika. Ime mu je shumerijanski GA.GA nekakor so navijali za Tijamat in Xingu. Xingu je naša O5novna Luna. Živjo ananta, torej tole je Merkur...mene pa zanima kaj se dogaja ko je retrograden.Kaj se bo dogajalo s Sončnim agentom? Nam bo naklonjen ali ne ... po tvoji interpretaciji?Naj kupujemo,ustanavljamo podjetja in podobno ali naj damo mir in počakamo,da se obrne v direktno gibanje........ naj MI v njem vidimo prijatelja ali sovražnika? Na kateri stopinji se nahaja Xingu...naša osnovna Luna...kaj nam prinaša .... lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Evo posledice retro Merkurja: že zjutraj je crknila siolova povezava na mojem PC, da nisem mogla odposlat mejlov, ko sem spenjala izpitne pole za študente, sem pri dveh spela eno stran več kot je bilo treba, pozabila sem ključ od bajte, ko sem prišla domov in čekirala mejle, monitor ni dal nič življenja od sebe, čeprav je komaj pol leta star in drag LCD! Nato ugotovim, da je le kabel iztaknjen in je k sreči začel delati. Honorarja za prevode od nikoder, ravno tako od nikoder težko pričakovanega mejla Tole je bil za prvi dan kar zalogaj retro Merkurja, kaj šele bo... Ampak, saj bo kmalu Sonce pa še venera v ovnu...... Da si človek malo oddahne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 mene pa zasrbele pete in namesto, da bi kot običajno takoj vzela pot pod noge, sam kompliciram!! da o mojih potencialnih prevoznikih sploh ne govorim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zasrbele pete in namesto, da bi kot običajno takoj vzela pot pod noge, sam kompliciram!! da o mojih potencialnih prevoznikih sploh ne govorim! Pot pod noge, pa v avtošolo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.