Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Malo iz naftalina, ampak kar ob pravem času:

Merkur se spet obrača, pripravite se. Kar nameravate začeti novega, imate časa še danes in eventualno jutri, sicer pa naj počaka na 15. april, ko bo popotnik že dovolj čvrsto na svoji poti naprej, da se bo spet dalo "normalno dihati".

Vmesni čas pa seveda koristno porabite za introspekcijo, analizo, pripravo na bodoče akcije in seveda za vse vrste POSPRAVLJANJA.

:palec:

ŠE MALO; ŠE MALO..... x:px

Deli na socialnih omrežjih

Danes ponovno ugotavljam, da sem rojena pod srečno zvezdo. Za las sem se izognila hudi prometni nesreči, saj se mi je odlomil zglob na kolesu avta in to ravno pri hitrosti 40/ uro , ko sem ustavljala pred semaforjem. če bi se peljala še en izvoz dlje po avtocesti, bi se mi to zgodilo pri hitrosti 130/ uro in bi me malo metalo po avtocesti. Bi vam pa zdaj v novi temi pisala "Pozdravi iz Pekla" . Za nebesa po moje nimam šans.. x:Dx

Se mi je pa precej čudno zdelo, kako zdaj ta okvara avta, saj je konec retro merkurja?! Pa še ob 48 jurčkov sem.... :sick:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Hejla ekipa :palec:

Pa smo spet tam xrolleyesx - Merkur gre jutri, 23/07 spet nazaj.

Do 16.08. Po tem datumu je prav počakati še dva ,tri dni, potem pa spet vse zalaufa kot je treba... :eek: :vragec: x;)x x:o)x

Sicer pa je to idealen čas, da kaj za nazaj popravite ali pa najdete že odpisano stvar, ki ste jo izgubili.

Morda pa se pojavijo moji ključi od avta, ki so čudežno izginili v nulo pred skoraj letom :o|o:

Sicer pa je to idealen čas, da kaj za nazaj popravite ali pa najdete že odpisano stvar, ki ste jo izgubili.

Morda pa se pojavijo moji ključi od avta, ki so čudežno izginili v nulo pred skoraj letom  :o|o:

:palec: Ja Ruby72, moja hčer je vso zlatnino v škatli izgubila in po letu dni se je čudežno našlo, kot bi jo nekdo nevidno prinesel nazaj.

Hvala Borism xsrcx , bom probala tudi to.

Lunca :palec: : super, da je hčerka našla izgubljeno zlatnino.

Do zlata imam zelo poseben odnos. Podarjam ga s prav posebnimi kriteriji, prav tako sprejemam.

Zanimivo je, da sem pred leti, ko sem prekinila eno razmerje, še isti dan prišla domov brez prstana, katerega mi je podarila oseba :eek: :C: .

Čez čas, nekaj ur za tem ko sva se pobotala, sem ga uzrla v avtu :eek: (pa je bil avto med tem časom kar nekajkrat očiščen in posesan :eek: ).

No, potem pa sva prekinila definitivno in iz prstana mi je padel in se izgubil rubin :O: :V: . Prstan sem dala pretopit.

Tako da retro Merkur gor al dol, predmete, ki jih dobivam od oseb, s katerimi sem v nekem močnem čustvenem odnosu, zgubljam /ponovno najdem, v skladu z odnosom, katerega imam s temi osebami v danem trenutku :eek:

Morda pa le najdem en zlat uhan, ki ga že lep čas pogešam, čeprav gre tudi v tem primeru za podobno situacijo kot pri prstanu.

100% sem sigurna, da je nekje v stanovanju :vragec: , čeprav sem pretaknila vse kotičke :o|o: .

Z osebo se ne mislim pobotat. :vragec:

hehe ravn včeri smo se s prjatlco spraševale zakaj zadne 3 dni tok jecla (ker ponavad ne zdej se ji je pa kr neki zatikal skoz ko je hotla kej povedat) in sem rekla napol v hecu možno, da je spet kak merkur retrograden (ona ma merkurja retrogradnga tud v natalni karti) in res se bo jutr začeu gibat nazaj, predvidevam, da se pol ta vpliv čut že nekaj dni prej. Res zanimiv kako se to da vse povezat x:)x

mene zanima, ce kdo ve kaj o povezavi retro merkurja z (novimi) poznanstvi.

ker bojda ni pravi cas za zacetke bla bla, nove stvari...meni se pa vedno dogaja, da spoznam ful novih ljudi ravno v tem casu. in kako je tu z bolj osebnimi zvezami? zaljubljanjem? neprimeren cas?

kaksno je mnenje strokovnjakov....? x;)x

sprasujem, ker opazam dolocen trend, pa bi ga rada razumela....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...