soncnica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 a pol mi pluton nagaja ..jest sm pa ze za vse hotla merkur obdolzit (je pa res, da nisem ravno domaca s tole astrologijo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jst pa zdejle dobila možnost za menjavo službe - ok, samo za eno leto... ampak vseeno bi se rešila ene zadevice...sem nekak uspela se dogovorit, da se zmenim za sestanek po počitnicah, torej po 5. marcu... sploh nimam pojma kako se naj odločim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 boš vidla, kaj se ti ponuje in potem se boš pač odločla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jst pa zdejle dobila možnost za menjavo službe - ok, samo za eno leto... ampak vseeno bi se rešila ene zadevice...sem nekak uspela se dogovorit, da se zmenim za sestanek po počitnicah, torej po 5. marcu... sploh nimam pojma kako se naj odločim... odloči se kot veš,da je zate najbolje.R.Merkur gor al dol so stvari,ktere je nujno sprejet in predelat.Končno tudi posel mora laufat ,s podpisovanjem raznoraznih,važnih, pogodb in,čemur seR.Merkurju nakljub,ne moremo izogniti.Posel mora laufat. Nasvet je bil v stilu' če moreš, POČAKAJ'Tudi meni je zobar ušel na dopust...pač nisem pravi čas čekirala oz.se preveč zanesla na lastno presojo.R.Merkur je pač upočasnil moje razmišljanje,saj je vladar natalno 3.hiše,Merkur. Važno je tudi, po kateri hiši se sprehaja R.Merkur,kakšni so aspekti Merkurja,v tvoji natalki,itd.itd...veliko stvari predno lahko dorečeš. Saj ni,da bi tolk nagajal(r.Merkur),huje je,da se znajo stvari zavleči ali pa,da postanemo premalopozorni na paralelne dogodke in kiks je hitro tu. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 No tole, kar je prišlo na dan, je verjetno stvar plutona, ki prinaša na dan globoko poniknjeno kanalizacijo. jp....pa jim bo še...... jst pa zdejle dobila možnost za menjavo službe - ok, samo za eno leto... ampak vseeno bi se rešila ene zadevice...sem nekak uspela se dogovorit, da se zmenim za sestanek po počitnicah, torej po 5. marcu... sploh nimam pojma kako se naj odločim...yesssss...... ...... odloči se kot veš,da je zate najbolje.R.Merkur gor al dol so stvari,ktere je nujno sprejet in predelat. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 T Merkur trenutno potuje čez 6 hišo, katera je v znamenju RibiN. Merkur v 3. hiši Strelec v konj. z Venero in Neptunom, v opoziciji s Saturnom (9. hiša - Dvojček, ki je v konj. z MC)...stvar je samo v tem, da del mene hoče stran od tu kjer sem sedaj, drugi del bi pa ostal... in tole kar se mi ponuja je zamenjava za porodniško moje sestre...tule pa imam a. pogodbo za nedoločen časmah ne vem, moram prespat in videt kako bo ta teden... po bolniški skoraj mesec dni sem naletela na zelo hladen sprejem od ene osebe ki mi je nadrejena - pa ne vem ali ima slabe dneve al neki ne štima med nama....nič prespala bom... itak če grem izgubim nekaj kar tko nimam...jebela moja luna v raku 10 hiša :xx!: pismo sem se odprlaAmis sej vem - sej sem ti že povedala - še vedno sem isti naivnež... bljek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 T Merkur trenutno potuje čez 6 hišo, katera je v znamenju RibiN. Merkur v 3. hiši Strelec v konj. z Venero in Neptunom, v opoziciji s Saturnom (9. hiša - Dvojček, ki je v konj. z MC)...stvar je samo v tem, da del mene hoče stran od tu kjer sem sedaj, drugi del bi pa ostal... in tole kar se mi ponuja je zamenjava za porodniško moje sestre...tule pa imam a. pogodbo za nedoločen časmah ne vem, moram prespat in videt kako bo ta teden... po bolniški skoraj mesec dni sem naletela na zelo hladen sprejem od ene osebe ki mi je nadrejena - pa ne vem ali ima slabe dneve al neki ne štima med nama....nič prespala bom... itak če grem izgubim nekaj kar tko nimam...jebela moja luna v raku 10 hiša :xx!: pismo sem se odprlaAmis sej vem - sej sem ti že povedala - še vedno sem isti naivnež... bljek živjo,6.hiša predstavlja ravno delo kterega opravljaš(začetnik in s tem bolj kot ne,avtomatično,neke vrste sluga-služenje drugim) Torej natalni Merkur (razmišljanje)v 3.hiši v konjunkciji na Neptun in opozicijo na Saturn v 9.hiši( višji um)Boš videla kako in kaj.Zares najbolje,da prespiš in se sama odločiš.Tale R.Merkur ti ni,žal,naklonjen.Kakorkoli že obračam.Počakaj. Ne zaleti se ker ti Neptun v konj.z Merkurjem,v glavo polaga napačna razmišljanja.Stvari ne vidiš kot bi morala.Vidiš, bolj kot ne, iluzijo.Saturn v 9.hiši te želi in bo želel nečesa naučiti...če drugega ne,da dobro razmisliš predno nekaj storiš oz.,da greš v samo srž,problema. Tudi v zvezi s tem,da boš pustila delo za nedoločen čas in odšla na sestrino delovnomesto, za določen čas, zelo razmisli. Saturn se ne bo pustil okol prinesti .Preveč zahteva. Ne vem kaj si po sončevem znamenju,morda avtoritet ne sprejemaš in čisto možno,da ti jenadrejena zoprna zato ker je pač tvoja nadrejena.Kot rečeno,razmisli,sicer te bo učil Saturn. Tvoja Luna v 10.hiši je lahk čisto OK če je lepo aspektirana in če so prijateljski odnosi medvladarji hiš oz.dispozitorji. Itak pa,da se boš sama najbolje odločila.Vprašaj se,napiši na tri listke,možne odgovore in enega povleci.Nekakboš prišla do približnega odgovora (tudi moj Neptun na delu ) SrečnO! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 T Merkur trenutno potuje čez 6 hišo, katera je v znamenju Ribi Uran v šesti hiši v znamenju rib tko al tko mora naredit eno revolucijo, čez merkur uran prinaša precej dober razum, zato se boš odločila verjetno na brzino in to pravilno. A ti misliš v kakšen pedagoški poklic? Natalni merkur v tretji hiši (osnovna šola) bi bil lahko pokazatelj. Oprosti Ksenia, tako hitro odgovarjam na več odgovorov, da se bojim ,da ne pomešam kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Jst tudi podpisala pogodbo za tri mesece, prehod v drugo enoto; sicer se veselim spremembe, ampak vem da to ne bo trajna zadeva.Merkur tretja hiša, dvojčki, tranzitni peta hiša v levu. Natalno merkur opp neptun, ma me sploh ne skrbi. A sem preveč lahkomislena?Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pedagoški poklic - hm, ni slaba ideja, samo nič ne kaže na to...no še vedno ne vem kaj bom v zvezi s to službo...verjetno bo res nenadna odločitev (ko bo kaplja čez rob) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 čujte, same neke fajn ponudbe za službo, pa glih zaj ko vse šteka pa riba nekaj zgoraj, a mislte da je kaj šans, kljub temu bremzanju na nebu, de se bo kaj izcimlo iz tega pametnega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 2007 je leto priloznosti!(no, saj te so vedno tukaj, morda bo letos pac vseeno malo vec podpore za realiziranje...). čujte, same neke fajn ponudbe za službo, pa glih zaj ko vse šteka pa riba nekaj zgoraj, a mislte da je kaj šans, kljub temu bremzanju na nebu, de se bo kaj izcimlo iz tega pametnega Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ojej ojej, zdaj šele sem ugotovila, zakaj imam ta mesec takšne težave v službi od začetka februarja se mi stvari kopičijo v službi... in ostajajo, čeprav bi morale biti takoj narejene zdaj vem kje tiči zajec... pa delam nadure, ostajam nezbrana, stranke pritiskajo - joj, naj bo tale marec že kmalu tukaj in da me tale merkur izpusti iz svojih magičnih vajeti.... morda kakšen nasvet? da bom lažje preživela še ta in naslednji teden, še preden me stranke raztrgajo Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 morda kakšen nasvet? da bom lažje preživela še ta in naslednji teden, še preden me stranke raztrgajo [/color] Upoštevaj, da imajo tudi stranke retro merkur, zato so tako napadalne. Ko bo popustil, bo spustil tebe in stranke in spet bomo srečno živeli do nadaljnega retro merkurja, hahahahhaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kdaj bo pa naslednjič Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kdaj bo pa naslednjič Sem že v enih prejšnjih napisala, da bo naslednji retro merkur v raku in sicer od 15.junija do 10.julija, nato pa v škorpionu in tehtnici od 12.oktobra do 1.novembra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 v raku... o frka bo frka v glavnem - očitno si jaz ne zaslužim plačila za delo opravljeno v decembru (sumim na Saturnovo učenje v 11. hiši - pismo jaz zaznavam kaj želi, da se naučim ... najraje bi napisala email z odpovedjo pa se za mesec dni odselila v tople kraje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kdaj bo pa naslednjič a ga se nimas dovolj? ga ze pogresas? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 a ga se nimas dovolj? ga ze pogresas? sam preverjam, da ne bom kake pomembne odločitve takrat sprejemala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Upoštevaj, da imajo tudi stranke retro merkur, zato so tako napadalne. Ko bo popustil, bo spustil tebe in stranke in spet bomo srečno živeli do nadaljnega retro merkurja, hahahahhaaa. ja! pozabla povedat, da mi v službi že 14 dni slušalka na telefonu brni in crkuje, tak da sploh ne morem telefonirat - jaz pa moram bit non-stop na telefonu! grrrrrrrrrr grrrrrrr grrrr Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Sem že v enih prejšnjih napisala, da bo naslednji retro merkur v raku in sicer od 15.junija do 10.julija.pa ravno v izpitnem obdobju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 potem to pomeni, da se kaksen teden po koncu R merkurja, stvari normalizirajo in zacne vse teci po ustaljenih tirnicah? QL se prawi, lahko po R merkurju, pricakujem (mimogrede kdaj je tocno konec vplivov R merkurja?) da se bo nekaj zglodilo tako kot naj bi se, ce se ze ni...... huh sam - ne vem kdo ze - ve Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hm... ne vem če je vse to zasluga retro merkurja, mogoce se kak drug ugoden tranzit.... Ampak po dolgem času sem našla izgubljeno zapestnico, potem sem dobila ugodno rešen odgovor iz ene pravne zadeve, ki se je vlekla dve leti, pa dobila sluzbenega avteka za med tednom, da lazje uskladim časovno faks in delo...V glavnem, same ugodne zadeve. Človek bi že mislu, da kaj čudnega za vsem tem stoji. Čeprav je pri meni vse mozno, predvsem takrat, ko se mi dobre stvari pretvorijo v slabe... zato se ne smem nekaj pretirano veselit. No, jutri še en ustni zagovor pri izpitu, kak bi blo fajn, da bi še to šlo skozi. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pri meni tud nič slabega...se mi zdi, da mam obdobje, ko se umirjam končno. Pred temsem bla ful nezadovoljna, prestrašena, sitna, jezna, zdej sm pa ok. Pa tud neke nove možnosti glede dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 retromerkur:.......čast in slava ti....in moje iskrene zahvale..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.