Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Ja, saj, vem kaj mislis, saj je res tako (zdaj) - samo ni pa to nek defolt tukaj.

Mislim, da je v tvojem primeru tudi to, da zdaj si se udomacila, ni treba vsega takoj zapopasti in vse... :palec:

No, fino, v glavnem.

(jaz pa nisem prevec izi - in skoraj v vse se vtaknem). x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Moreš met dolg virtualni nos (na žalost sem te vidu in maš lep pravi nosek.... ) k ga povsod vtakneš...., ..., ampak zdaj ko je pa mal merkur retro haha, mrbit se pa kaj zmuzne? al pa še tolk manj..., hm kako pa kaj tale retro vpliva na medsebojne odnose, poleg komunikacije seveda.... ?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdrav vsem po kratkem premoru.Podobno,kot sta opisali Mihela in Lunca,se tudi meni dogaja.Komunikacija skoraj na nuli.Umaknjena v premišljevanje,branje,načrtovanje,pospravljanje,čiščenje. x:)x

Je pa res,da imam trenutno gužvo tam čez mojo 10.hišo,čez natalno luno in marsa,tranzit venere in marsa,... x;)x

Ja,na lnf pa tudi bolj...opazovalec. x;)x x:)x xDDx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Huhu men pa komunikacija fura kot nikoli ;) hehe najbrž k mi gre počas sonce čez sonce, merkur čez merkur (natalni) pa natalnega mam R. hehe, tko da dokaj običajno okolje zame...,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, to je vse res (Mihela, Lana..), samo ne moremo obravnavati tega tako individualno...

Kot jaz to spremljam in vidim, sem pred pol ure pogledala na osrednjo stran foruma in je bilo 62 obiskovalcev hkrati gor... na forumu...

Poleg tega je ves dan komentiranje, te ni dva dni, 3 strani novih tem...

Praznicni dan, vecer... (torej, ne sameva, forum ni prazen, ce bi bilo, kot pravite)...

Tako da, ne, taksnih povzetkov pac ne moremo narediti...

Tudi kdo drug je off, samo 'opazuje', a vseeno se vtakne v kako temo... torej je 'na broju', cujec... ne pa zelo komunikativen (za kar pa ne rabimo vedno samo retro merkurja)...

Tole - 'nismo tako za komuniciranje' - bi lahko bil ze preprosto merkur v biku, a ne...

Da ne govorimo se o cem drugem..

Ampak ja, seveda - merkur JE retro - v BIKU. (*cez par urc bo seveda pa ze v ovnu) - no, opazujta/e. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ampak ja, seveda - merkur JE retro - v BIKU. (*cez par urc bo seveda pa ze v ovnu) - no, opazujta/e. :) :palec:  

And i love it ;) yeah... prav čutim kako prihaja... kako bom jaz dones spal (ne) ?

Ej, kako dobro, da je Š. v Postojni. Še kregat se ne bom imela s kom.

Je pa hudir, ker grem jutri v Mb. Tako neprespana in to..bom pazila kako vozim :palec: in maličko bom držala jezik za zobmi. x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x;)x Merkur je od danes ponoči v ovnu. Jaz bi danes kar pisala, pričala. Očitno mi v ovnu merkur kar paše. x;)x

Lunca!

Dobro za te!!

:palec:

Retro Merkur si videla kod mene neki dan. Zdaj sam ti hotela odgovarjati na komentar - PC mi se "zaledio".

Komunikacije xrolleyesx :xx!:

Pozdrav,alica

Na vprašanje, kako to, da so kongres v Švici organizirali prav v času retrogradnega Merkurja, mi je eden od glavnih organizatorjev rekel, da je na nebu trenutno nekaj takih planetarnih položajev, ki so za trende v astrologiji neprimerno pomembnejši od retrogradnosti Merkurja.

sori, neka pomladna raztresenost me daje :sori: x^x . sem mislila zvedeli o astroloških pomembnih dogodkih o katerem ste/so se pogovarjali v švici, njihovem pomenu, vplivu......tako nekako x:)x

amis

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Retro Merkur si videla kod mene neki dan. Zdaj sam ti hotela odgovarjati na komentar - PC mi se "zaledio".

Komunikacije xrolleyesx   :xx!:

Danes na šihtu crknil poštni streznik. Nben ne ve zakaj... :eek: :eek: x:Dx

Merkur dela in dela in delaaaaaaa.... :xx!: Hja, saj je za pričakovat, da se bo tole pojavilo, prej ko slej, kaj pa... Stare karmične priložnosti v novih preoblekah al kaj sem že pisala... :o|o:

Mah... rada bi že enkrat potegnila črto, ampak rabim sodelovanje še druge strani tukaj... Pa je ni in ni, spljoh :V: No, al pa si jaz samo domišljam, da rabim sodelovanje še z druge strani, pa je v bistvu ne...? :inocent:

V glavnem. Ja. Merkur dela. Mogoče bo zdaj, ko je prešel v ovna, kaj bolj pospešeno dogajanje...? :eek: Fuck*** hope so. xrolleyesx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

I know, honey, thank you x:Xx xsrcx

Ampak ko privre na dan, pa privre spet... z vso silovitostjo, jebela :xx!:

Grem živet trenutke... x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Neverjetno...kolk se vrača...ljudi, dogodki....vse kar sem kdaj "zašuštrala"...očitno mi vesolje daje možnost...popraviti...

včeraj imela 5 x!x x!x klicev...ljudi, ki sem jih že "izbrisala" x:Dx x:Dx ..zdaj pa naenkrat spet tukaj.. :eek:

Včasih mi je bil retro Merkur hudo zoprn.. x;)x ..zdaj pa sem se že navadila..da ne počnem ničesar novega...ampak kot da čakam, da se proložnost ponovi.. x^x

Astra

Per aspera ad astra

ja, hecno tole .........včasih se stvari kar same pripeljejo.......men se jih je tud en par....zaenkrat kar dobro laufa.....ostane nam samo še pol meseca..........če bo druga polovica vsaj tako OK, potem bo kar uredu........... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hm kako pa kaj tale retro vpliva na medsebojne odnose, poleg komunikacije seveda.... ?

Ni nujno slab. Včasih ti pripelje nazaj ljudi, na katere si že pozabil.

V partnerstvu je dober za to, da se partnerja usedeta in skupaj predebatirata pretekle dogodke. Lahko se zgodi, da drug drugega krivita za pretekle dogodke, vendar v vsakem primeru je dobro, ker se govori o starih zamerah in s tem imajo le te možnost izginiti.

Pogovarjanje o preteklosti, več posluha za stvari, ki so bolj globoke in notranje. ...

Astrološko je manj zaželjeno na novo se zaljubiti v času retrogradne Venere. Kar bo prav kmalu. Z 18. majem. Seveda pa je drugače, če govorimo o ponovno se zaljubiti v neko osebo, s katero smo že bili v ljubezenskem odnosu, to pa je povsem v skaldu z retrogradnostjo.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Ljubčki, metuljčki pomladni, a bi želeli še kak primer?

z avtom imam že kar en čas tralala svakojake probleme ob najbolj neprimernih časih... Recimo kaj mi je včeraj ušpičil:

zjutraj lepo avto prižgem in zapeljem ven iz parkinga, potem bi morala še malo vzvratno, da bi lahko zapeljala mimo...

rikverc nikako ni hotel...pokvarjen menjalnik, ki noče rikverc

RAVNO KO JE MERKUR "RIKVERC"

kje me še čaka Merkur...pa čeprav vem, več ko jamraš, več problemov dobiš,

ampak .............................samo še 16 dni

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...