free 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 kwa mu? 'ugre' ... aja, da mu neki gre mimo ja itak da. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 kwa mu? 'ugre' ... aja, da mu neki gre mimo ja itak da.Mislim..... bom pa drugače povedu, utrujene očke ima beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Stankaa še nekaj sem se spomnil: Naredi si astrografsko karto in poglej, če ti skozi kraj potovanja tečejo pomembne linije ali celo kakšen paran. V kolikor ti, ima to svoj pomen. Če imaš SOLAR FIRE 5 to ne bo nikakršen problem. beli Vran zasledila sem ga tudi na astro.com sajtu ...v primeru,da nimaš solar faira Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 free saj če gre za retrograden Merkur že to paše zraven, da ga ni lahko najt tega rogatca, ki se spet pripravlja na svoj looping Beli Vran saj se večx zanesem na svoj občutek... Žal še nisem bila na astrokartografiji, to imam še v planu, tako da se zaenkrat še ne spoznam dosti, četudi si sprintam Sem ravno včeraj razmišljala, ampak to spada v eno drugo temo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Torej - še vedno ni čas, da poiščem dobro in boljšo službo?? Čakati torej, do septembra... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Uh, tale Merkur...spet bom dobila same opomine za neplačane račune... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 A na davčni delaš ali si izterjevalec? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Merkur me je včeraj dobro zeznil...sem čakala na avtocesti...ene tri urce.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kaj misliš, da je bil vzrok retro Merkur , čakanje ponazarja tudi Saturn , to je bila posredi kakšna okvara prevoznega sredstva, kaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ne. Merkur, kadar gre retro vedno povzroča zastoje, čakanje...nobenega Saturna... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 OK, verjamem, ker verjetno si tudi preverila karto tistega dne, ko se ti je to pripetilo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Opažam, da so ti zastoji, ovire, blokade, pomote.... vedno močnejši takrat, ko se Merkur obrača in mislim, da vpliva na nas vse, morda še bolj na tiste, ki imajo poudarjen Merkur v karti ali pa znamenje Device in Dvojčka.No, meni se je zgodilo, da sem poslušala nasvet drugih in spet nisem poslušala svoje intuicije. Prav mi je!!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Opažam, da so ti zastoji, ovire, blokade, pomote.... vedno močnejši takrat, ko se Merkur obrača in mislim, da vpliva na nas vse, morda še bolj na tiste, ki imajo poudarjen Merkur v karti ali pa znamenje Device in Dvojčka.No, meni se je zgodilo, da sem poslušala nasvet drugih in spet nisem poslušala svoje intuicije. Prav mi je!!! hm, intuicija je vendarle del nas, zato ji v bodoče prisluhni Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Jaz ti ne privoščim, da ti je bilo tako, ampak včasih moraš res poslušati tudi sebe in svoj instinkt, še dobro, da nimam poudajenega merkurja v natalni karti, res pa mi je progresivni ASC. prišel v dvojčka in me spremlja, uživaj dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 , še dobro, da nimam poudajenega merkurja v natalni karti,Ne veseli se prezgodaj...bo vplival nate, brezskrbi...v službi, pri dogovorih in v partnerstvu.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Oona,kaj pa tole pri meni pomeni- Merkur opozicija Saturn(merkur v strelcu v sedmi hiši,Saturn v dvojčkih v prvi hiši? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 a ni bla nekoch ena shtacuna v kranju z orodjem MERKUR? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 V Ljubljani tudi, ne boš verjel! Pa verjetno še kje? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Oona,kaj pa tole pri meni pomeni- Merkur opozicija Saturn(merkur v strelcu v sedmi hiši,Saturn v dvojčkih v prvi hiši? En prijatelj s službe, veliko zaostalega dela... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 V Ljubljani tudi, ne boš verjel! Pa verjetno še kje? bemu....tale merkur....pa she nazaj menda potuje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Bo kmalu poplava Merkurjev! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 En prijatelj s službe, veliko zaostalega dela... A to pomeni, da bo prijatelj iz službe poskrbel, da ne bom v zaostanku z delom ali kaj drugega? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Točno tako! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Cool! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 , še dobro, da nimam poudajenega merkurja v natalni karti,Ne veseli se prezgodaj...bo vplival nate, brezskrbi...v službi, pri dogovorih in v partnerstvu.... Saj se ne veselim, nikar ne skrbi, hvala vseeno Oona Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.