Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

kwa mu?  'ugre' ... aja, da mu neki gre mimo  x:Dx  :palec:  ja itak da.

Mislim.....

bom pa drugače povedu, utrujene očke ima

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

Stankaa še nekaj sem se spomnil:

Naredi si astrografsko karto in poglej, če ti skozi kraj potovanja tečejo pomembne linije ali celo kakšen paran. V kolikor ti, ima to svoj pomen. Če imaš SOLAR FIRE 5 to ne bo nikakršen problem.

beli Vran

zasledila sem ga tudi na astro.com sajtu ...v primeru,da nimaš solar faira :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

free saj če gre za retrograden Merkur že to paše zraven, da ga ni lahko najt x:px x:o)x tega rogatca, ki se spet pripravlja na svoj looping :vragec:

Beli Vran saj se večx zanesem na svoj občutek...

Žal še nisem bila na astrokartografiji, to imam še v planu, tako da se zaenkrat še ne spoznam dosti, četudi si sprintam x:Ix

Sem ravno včeraj razmišljala, ampak to spada v eno drugo temo x;)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Opažam, da so ti zastoji, ovire, blokade, pomote.... vedno močnejši takrat, ko se Merkur obrača in mislim, da vpliva na nas vse, morda še bolj na tiste, ki imajo poudarjen Merkur v karti ali pa znamenje Device in Dvojčka.

No, meni se je zgodilo, da sem poslušala nasvet drugih in spet nisem poslušala svoje intuicije. Prav mi je!!! xrolleyesx x:Dx

Dum spiro, spero.

Opažam, da so ti zastoji, ovire, blokade, pomote.... vedno močnejši takrat, ko se Merkur obrača in mislim, da vpliva na nas vse, morda še bolj na tiste, ki imajo poudarjen Merkur v karti ali pa znamenje Device in Dvojčka.

No, meni se je zgodilo, da sem poslušala nasvet drugih in spet nisem poslušala svoje intuicije. Prav mi je!!!  xrolleyesx  x:Dx

hm, intuicija je vendarle del nas, zato ji v bodoče prisluhni

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

, še dobro, da nimam poudajenega merkurja v natalni karti,

Ne veseli se prezgodaj...bo vplival nate, brezskrbi...v službi, pri dogovorih in v partnerstvu.... x;)x x:px

Dum spiro, spero.

Oona,kaj pa tole pri meni pomeni- Merkur opozicija Saturn(merkur v strelcu v sedmi hiši,Saturn v dvojčkih v prvi hiši? x:Ix

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

V Ljubljani tudi, ne boš verjel! x:Dx Pa verjetno še kje? x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Oona,kaj pa tole pri meni pomeni- Merkur opozicija Saturn(merkur v strelcu v sedmi hiši,Saturn v dvojčkih v prvi hiši? x:Ix

En prijatelj s službe, veliko zaostalega dela... x;)x x:Dx x:o)x :vragec:

Dum spiro, spero.

V Ljubljani tudi, ne boš verjel! x:Dx Pa verjetno še kje? x8Dx

:vragec:

bemu....tale merkur....pa she nazaj menda potuje x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bo kmalu poplava Merkurjev! :eek: x:Dx

HONORE DE BALZAC

En prijatelj s službe, veliko zaostalega dela... x;)x  x:Dx  x:o)x  :vragec:

A to pomeni, da bo prijatelj iz službe poskrbel, da ne bom v zaostanku z delom ali kaj drugega? x;)x :vragec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Cool! :palec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...