contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 To je pa res! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 a je merkur spet retro al kaj .........hm... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jutri...ob 02:32 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hvala oona ...se mi zdi, da se prihajajoči vpliv že nekaj časa pozna....se mi sploh ne govori Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tole Merkurjevo obračanje nazaj se, vsaj meni ,full pozna. Posti, ki jih pišem tukaj, čudežno izginejo...potem popravljam in je kak post treba zbrisat, ker je objavljen 2x. Kar naprej se zatipkavam... Meče me z interneta, ki mimogrede zelo slabo dela. Ljudje se med sabo nekam slabo sporazumevamo, rečeš eno, razumejo pa drugo. Kako pa vi? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 za začetek štorije imamo kar dve aktivni temi o R merkurju (da se ve, pri čem smo )... kako smo? pih, če odmislim, da se mi je merkur vsedel na sonce in plutona (in me je več ali manj eno samo popi********) in k temu prištejem še Marsa, ki se mu zdi fino čepet na mojem uranu , je to, da je jupiter ravno na vrh 4. bajte uletel čista poezija ... zdaj pa še nekaj omenjate 18. in 19. avgust. kot, da tale vaška veselica ni dovolj :OO!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Oona, ne sekiraj se! Kar se tiče sporazumevanja, je pri meni tako celo leto! Druge stvari pa bojo šle kmalu na bolje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 in me je več ali manj eno samo popi********) in k temu prištejem še Marsa, ki se mu zdi fino čepet na mojem uranu Mateja, cool... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ... vprašanje, če bi bili tisti, na katere te dni pi****, tudi takega mnenja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ..a ni bil? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 tale merkurček je danes cel kraj za več kot eno uro odrezal od emajlov in interneta ...zanimivo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 hej,Nekaj bi vprašala za svojo mami, ki je Merkurjevka - kako lahko vpliva rMerkur na Sonce, Merkur in Venero v 12.hiši, dodatno pa tam teži še Mars?? Medtem ko ji Jupiter tranzitira Ascendent (in 1.hišo), Saturn pa Luno in Uran v 10.h Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Kdor veliko dela na računalniku (vnosi, ipd...) naj si sproti shranjuje, da mu ne izgine vse pred nosom... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Kva se režiš? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 tale merkurček je danes cel kraj za več kot eno uro odrezal od emajlov in interneta ...zanimivo...No, vceraj je mojemu šefu "mobitel shodil"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 a je mel že več kot 12 mesecev? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 a je mel že več kot 12 mesecev? ja zgleda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Ravno sem se pritoževala sodelavcu da so mi zginli mejli zadnjega pol leta!! Vsi!! Ostal ni niti eden, niti poslani, ništa in evo pridem na to temo in vidim kdo je kriv - merkur. Svašta... Se mi pozna tud pri delu - pišem in pišem pa gre bol počasi pa še ful težko se zraven spravim...deadline pa čaka.Kolk dolgo traja ta vpliv? čau Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Kje so moji sumniki??? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 glede na vse pripetije včeraj, upam, da sem z njim že zaključila, sicer mu dovolim, da mi tam pa tam malce pomežikne, ampak včerajšnji dan je bil za Merkur pri meni nagradni dan za norčije.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Kdaj si ga pa kupil? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Hmm...mene vedno prime nakupovalna mrzlica, ko je Merkur retro. Se komaj obvladujem, da ne kupujem tehničnih stvari. Kot vidim, deluje že, ko vstopi v znak, čeprav še ni retrograden.Januarja sem kupila zelo drage hlače, ki so bile cele razparane...in je trajalo popravilo, dokler se Merkur ni obrnil... Da ne govorim o avtu...imela sem prometno nesrečo! Škoda, po moje tudi s tvojimi stroji ne bo nič dobrega! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Mi frendica prej pravi - bi kupila novi avto...kaj praviš??In ji rečem, daj počakaj malo..če ni glih sile... Mi je skoz neka prometna po glavi rojila - ne vem zakaj - tega ji nisem rekla - mogoče zaradi prisotnosti marsa tamle..no nič dober občutek nisem imela.Se je kar strinjala - menda še nikjer nič ne gori Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ampak so zviti trgovci, ravno včeraj dobili ugodne ponudbe nekaterih stvari v nabiralnik, ki jih imam namen nabaviti, mogoče jim tele termine sestavlja kakšen astrolog. Kot, da slutijo, kdaj jim bo padla prodaja. Akcija sem jim pa zakluči, ko gre Merkur spet normalno naprej, težko se je odločiti, če imaš namen kaj kupiti ta trenutek, nisem pameten tukaj, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.