Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

To je pa res! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

hvala oona :palec: ...se mi zdi, da se prihajajoči vpliv že nekaj časa pozna....se mi sploh ne govori x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tole Merkurjevo obračanje nazaj se, vsaj meni ,full pozna. Posti, ki jih pišem tukaj, čudežno izginejo...potem popravljam in je kak post treba zbrisat, ker je objavljen 2x. Kar naprej se zatipkavam... xrolleyesx Meče me z interneta, ki mimogrede zelo slabo dela. Ljudje se med sabo nekam slabo sporazumevamo, rečeš eno, razumejo pa drugo.

Kako pa vi? x;)x

Dum spiro, spero.

za začetek štorije imamo kar dve aktivni temi o R merkurju :wacko: (da se ve, pri čem smo x:Dx )... kako smo? pih, če odmislim, da se mi je merkur vsedel na sonce in plutona (in me je več ali manj eno samo popi********) in k temu prištejem še Marsa, ki se mu zdi fino čepet na mojem uranu :wOOt: , je to, da je jupiter ravno na vrh 4. bajte uletel čista poezija xcivx ... zdaj pa še nekaj omenjate 18. in 19. avgust. kot, da tale vaška veselica ni dovolj :O: :sick: :bomb: :OO!: xmusicx

Oona, ne sekiraj se! x:Dx Kar se tiče sporazumevanja, je pri meni tako celo leto! x8Dx Druge stvari pa bojo šle kmalu na bolje! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

tale merkurček je danes cel kraj za več kot eno uro odrezal od emajlov in interneta :vragec: x:Dx ...zanimivo...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hej,

Nekaj bi vprašala za svojo mami, ki je Merkurjevka - kako lahko vpliva rMerkur na Sonce, Merkur in Venero v 12.hiši, dodatno pa tam teži še Mars?? :inocent: x:px

Medtem ko ji Jupiter tranzitira Ascendent (in 1.hišo), Saturn pa Luno in Uran v 10.h xrolleyesx

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Ravno sem se pritoževala sodelavcu da so mi zginli mejli zadnjega pol leta!! Vsi!! Ostal ni niti eden, niti poslani, ništa in evo pridem na to temo in vidim kdo je kriv - merkur. Svašta...

Se mi pozna tud pri delu - pišem in pišem pa gre bol počasi pa še ful težko se zraven spravim...deadline pa čaka.Kolk dolgo traja ta vpliv?

čau x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Hmm...mene vedno prime nakupovalna mrzlica, ko je Merkur retro. Se komaj obvladujem, da ne kupujem tehničnih stvari. Kot vidim, deluje že, ko vstopi v znak, čeprav še ni retrograden.

Januarja sem kupila zelo drage hlače, ki so bile cele razparane...in je trajalo popravilo, dokler se Merkur ni obrnil... Da ne govorim o avtu...imela sem prometno nesrečo! xrolleyesx

Škoda, po moje tudi s tvojimi stroji ne bo nič dobrega!

Dum spiro, spero.

Mi frendica prej pravi - bi kupila novi avto...kaj praviš??In ji rečem, daj počakaj malo..če ni glih sile... x;)x Mi je skoz neka prometna po glavi rojila - ne vem zakaj - tega ji nisem rekla - mogoče zaradi prisotnosti marsa tamle..no nič dober občutek nisem imela.

Se je kar strinjala - menda še nikjer nič ne gori x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ampak so zviti trgovci, ravno včeraj dobili ugodne ponudbe nekaterih stvari v nabiralnik, ki jih imam namen nabaviti, mogoče jim tele termine sestavlja kakšen astrolog. Kot, da slutijo, kdaj jim bo padla prodaja.

Akcija sem jim pa zakluči, ko gre Merkur spet normalno naprej, težko se je odločiti, če imaš namen kaj kupiti ta trenutek, nisem pameten tukaj, lp, B. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...