Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Danes se je pa R Merkur malo špilal z mojo e- korespondenco ... dva maila sem poslala z narocilom (kaj pa pošiljam naročila v tem času!), enega v Anglijo enega v Ameriko in od obeh dobim nazaj, da nekaj ne stima... pri eneih poskusamo urediti in se sesuje spletna stran, kjer imajo obrazec za izpolnit, pri drugih pa ne morejo spravit skoz moje kreditne kartice (ceprav je vse OK z njo, samo kadar se Merkur igra, je to tkole)... potem odprem eno spletno stran in ugotovim, da ni fotk od nase prevajalske ekipe gor... pisem uredniku in odgovori, da ne steka, da so zginle neznano kam, naj jih se enkrat posljem... iscem po svojih datotekah - meni tudi zginile neznano kam ... ja, svašta no x:Dx xcivx :wacko:
Deli na socialnih omrežjih

No Merkur je retrograden, meni je to dobro, kajti vračajo se stare stranke, danes sem imel najmanj štiri ure pogovorov s starimi strankami. Tako, da boste vedeli, nobena zadeva ni toliko slaba, da za nekaj ne bi bila dobra...

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Beli Vran, res je... danes se je vrnila moje sestra z večdnevne poti (hoja pa evropski poti skozi Slovenijo).. zmatrana, ožuljena ampak zelo srečna in precej spremenjena... R Merkurja ima zdajle v 11. hiši in po nekaj letih je spet hodila po naših hribih in dolinah s starimi prijatelji, s katerimi je dolga leta preživljala lepe trenutke, vmes je bila ena večja kriza, ki jih je oddaljila... tale R Merkur pa jih je spet zbližal xsrcx :palec:

torej, danes dva emaila sta mi malce popoldan pokvarila, odrinila sta od mene, do končnega cilja pa ne gre in ne gre in lahko nastane cela štala, zjutraj si je moj telefonček izbral sms od Sončne s polno medvedjih objemčkov in poljubčkov, izbral prvega v mojem imeniku ki je moškega spola in odposlal ene 10 x te objemčke... je bilo ful smeha in nekaj zapravljenega keša... šola da zaklepam tipkovnico, pa kr en a sem dala pa eno čudno cifro, zdej pa naj probava še naprej, vzamem cunje iz pralnega stroja, se skoraj opečem tko vroče so bile... no da vidimo do konca dneva xrolleyesx

No, meni pa en dan mimo brez vecjih zapletov... x:)x edino sumniki mi ne delajo v Explorerju, Word pa dela...hmm...a je kaksen majster tle?  :eek:

Odvisno, če imaš Angleški office (in ENG Win), je odvisno od nastavljenih oz. izbranih fontov; če pa imaš Slovenske office (in ENG Win) je napaka na nastavitvah; če pa imaš Slo office (in SLO Win), bi bilo potrebno se enkrat naložit office in pogledat nastavitve; Če pa imaš Angleške office (in SLO Win), pa je to zelo težko nastaviti, da pa se

:palec: x;)x

No, meni pa en dan mimo brez vecjih zapletov... x:)x edino sumniki mi ne delajo v Explorerju, Word pa dela...hmm...a je kaksen majster tle?  :eek:

Odvisno, če imaš Angleški office (in ENG Win), je odvisno od nastavljenih oz. izbranih fontov; če pa imaš Slovenske office (in ENG Win) je napaka na nastavitvah; če pa imaš Slo office (in SLO Win), bi bilo potrebno se enkrat naložit office in pogledat nastavitve; Če pa imaš Angleške office (in SLO Win), pa je to zelo težko nastaviti, da pa se

:palec: x;)x

Eeeej, kva je tole komplicirano... uh... xrolleyesx :inocent:

Dum spiro, spero.

Tale retro merkur dela - zdajle je pri meni v 10. hiši.

Pokvaril se je avto - kar ni čudno, ampak do zdaj kar v redu špilal, v službi me nekam ob zid tiščijo, doma se sprem lahko za vsako malenkost - ali pa je bil včeraj petek 13.kriv ..no v glavnem..za neumnosti.

Aja - nihče se mi še ni vrnil :vragec: x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tale retro merkur dela - zdajle je pri meni v 10. hiši.

Glej ga zlomka, sem ravno zdajle opazila.... xideax meni se tudi v 10. bajti pasejo.... :eek:

Hm... xscratchx sem ravno razmisljala, da bi bilo fino za kaksno povisico malo za rokav pocukati, pa vidim, da bo bolje, da sem zdajle nekaj casa kar lepo :shsh: x^x x:Dx

Hvala bogu za optimiste.. x;)x

A veš..pol pa bi bil lajf ful dolgočasen...si predstavljaš mene, pa da ne vrtim jezika?? In kako me mika, da se do hudega spokregam z direktorjem..in vsemi njegovimi priskledniki. Kar slabo mi je, kar vse poslušam te dneve. Pol pa trmasta jaz in še ena sodelavka..in kriza. Porušili mu bova sistem menda..ampak na ono stran potoka se ne bom vozila in pika.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

tale merkur prinaša mrzlo vreme, spet...

na obali vidu kr neka navidezna poznanstva,ki sem se jih nekoč prav spretno izmikau, pa sm se mogu zdele prav soočat, pa mi je prav uredu šlo..nevem, z leti je vse tak lažje kaj povedat

k že v naprej zaznaš kakšne˝vibre. Smotano je pri temu le,da večina pase le radovednost (izraba momenta za druženje) xrolleyesx (temu se ne moreš izognit, če nisi sam..)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...