oona 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ... v retro Merkurju, pol pa malo morgen .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ne žali pujčekov... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ...neee, tak pa ne .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 aha pa je R.Merkur čutiti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 če gledam komentarje, pol je r.merkur v ilegali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 če gledam komentarje, pol je r.merkur v ilegali aneda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hehe Retro merkur V tole temo se pa prav moram javit, kljub pomanjkanju časa Res se stare stvari vračajo, pa tudi problemi v komunikaciji.... zdej mi je jasno Sem pa kar pogledala, ko sem tole temo zagledala, da je merkur spet retro, ja čudovito, spet bomo stare lekcije v novih preoblekah doživljali Lep dan želim, pa pa Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 [cRes se stare stvari vračajo, pa tudi problemi v komunikaciji.... zdej mi je jasno Sem pa kar pogledala, ko sem tole temo zagledala, da je merkur spet retro, ja čudovito, spet bomo stare lekcije v novih preoblekah doživljali Lep dan želim, pa pa Sončna Vila[/color] sem imela včeraj zvečer problem v komunikaciji in šla danes v nakup novega mobija.Sedaj lahko čakam kaj se bo zgodilo ob Merkurjevem loopingu :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 šla danes v nakup novega mobija. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 čisto pozabila na konstalacijo planetov :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Vladar Sonca retrograden - knjiga spančka. In čaka druzga septembra. (Prej bo konc leta kot bo kej videt.) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Vladar Sonca retrograden - :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Vladar Sonca retrograden - knjiga spančka. In čaka druzga septembra. (Prej bo konc leta kot bo kej videt.) :xx!: Bern a ne 2. oktobra?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Merkur prinese na dan vse kar nam ni bilo jasno ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Retro Merkur na {kotskem>poplavljene ceste, neprevozne, oz. smo vcasih kar zaplavali cez,racunalniski sistem se je zrusil in smo dalj casa cakali na sprejem na trajekt,seveda se drugi nesporazumi in ja, se to:enkrat smo obvozili nevedoc krog in se cez debelo uro spet znasli pred vhodom v hostel, od koder smo sli in smo bili prav preseneceni to je bil Inverness Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 stankaa, ti imaš pa zgleda kar leto nenavadnih reči...lepo da si nazaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Retro merkur Še vedno mi niso priključili mobitela, ki sem ga sicer zdaj že pred 3. dnevi plačala..in posledica? Klicala me "baje" frendica, ker se je pri konkurenci pokazalo prosto delovno mesto. Ker me ni doklicala, je poklicala...nekoga drugega.. (delovnik bi bil glih tak indijanski, mogoče keš kaj večji..ali pa tudi ne..) v glavnem...ne vem še zakaj je zdaj tole dobro. Čeprav si mislim - tako - če je že imela me tak namen poklicat - saj hudirja obstaja še drug telefon V glavnem...Stankaa - lepo, da si ok..živa in zdrava - ter s polno vtisi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Retro merkur Še vedno mi niso priključili mobitela, ki sem ga sicer zdaj že pred 3. dnevi plačala..in posledica? Klicala me "baje" frendica, ker se je pri konkurenci pokazalo prosto delovno mesto. Ker me ni doklicala, je poklicala...nekoga drugega.. (delovnik bi bil glih tak indijanski, mogoče keš kaj večji..ali pa tudi ne..) v glavnem...ne vem še zakaj je zdaj tole dobro. Čeprav si mislim - tako - če je že imela me tak namen poklicat - saj hudirja obstaja še drug telefon V glavnem...Stankaa - lepo, da si ok..živa in zdrava - ter s polno vtisi Hm, zamenjati ali dobiti službo ob retrogradnem Merkurju, ni dobra naložba. Tako, da si lahko zaradi tega mirna, glede mobija, pa upam, da se ti zadeve uredijo. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Zgleda, da jih bo treba poklicati(Mobitel).Ja. Jaz tudi mislim, da bo tako.- glede službe. Upam pač no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Zgleda, da jih bo treba poklicati(Mobitel).Ja. Jaz tudi mislim, da bo tako.- glede službe. Upam pač no.. To je bila samo tolažba, beli Vran to obvlada (poklicna deformacija) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 a si jim faksirala potrdilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Merkur potuje nazaj, mi pa tud... izteka se prehitro ta pot,super je blo po starih gradovih, zelenih prostranstvih, a lepo je tudprit nazaj, tudi semle med vas Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Merkur potuje nazaj, mi pa tud... izteka se prehitro ta pot,super je blo po starih gradovih, zelenih prostranstvih, a lepo je tudprit nazaj, tudi semle med vas Ljubo doma kdor ga ima, kdor ga nima pa za njim kima Draga Stankaa, dobrodošla, nazaj - med nami! Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.