nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne še. Še št. sem zbrisala..tako preventivno Beli Vran - ti si pa ziher rojen v kakšnem fajnem znamenju Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 hm... a je tole blo mišljeno da nisi faksa poslala o plačilu... torej potem zna trajat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Točno tako Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 zanalašč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 A veš, da sem nekaj takega imela že napisano..pa sem zbrisala Sem se ful nasmejala, ko sem to zdaj videla...Ma..kdo pa sploh rabi mobije...bi še ga v nepravo službo poklicali Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 konec dober vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Hm, zamenjati ali dobiti službo ob retrogradnem Merkurju, ni dobra naložba. Tako, da si lahko zaradi tega mirna, glede mobija, pa upam, da se ti zadeve uredijo.Pri men se je zgodilo ravno nasprotno Edino pogodbo sem dobil šele čez 2 meseca, a nič ne de Samo so bili aspekti v natalni karti dobri ali pa delaš v ilegali? Aja saj si omenil pogodbo... potem pa ne vem Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Retro Merkur danes prinesel mimo eno točno določeno osebico Pismu ga je blo fajn videt Se sprašujem, če z vsemi tistimi, s katerimi imam na pladnju "nedokončane" zadeve, tako, da nekoč pride do zaključka? Na prav poseben način, seveda, ne bom razlagala tule. Ampak se mi je pa že večkrat potrdilo. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ze dva dni klicem svoje frendice - neuspesno. In zdaj ne vem vec, a je kriv Merkur al one niso frendice ??? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ...če je to tako, pol je moja preteklost zelo dobro spucana ...nikjer nikogar :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ze dva dni klicem svoje frendice - neuspesno. In zdaj ne vem vec, a je kriv Merkur al one niso frendice ??? Oona poskusi, ko pride luna v njihovo sončno znamenje, tedaj jih boš pa dobila, mogoče jim bo še nerodno, ampak, če jim tranzira luna 12.hišo pa razumi, da si želijo mir 2-3 dni, lp . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ma daj no, Boris. prijatelje klicemo, ko jih rabimo (za veselje ali zalost), ne pa ko je Luna v njihovi 12. Dva dni v mesecu? Hmm.. Pravzaprav ... hej, saj jim nisem mislila poslat prosnje za sluzbo! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 V redu, mogoče se boš pa le kdaj spomnila, če koga dlje časa ne dobiš, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Itak. Bog ne daj, da bi crknu televizor! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sedaj pa res ne, ker drugače ne bi videl naše Jolande Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 merkur konj. uran drugič (tretjič bo imel pa medna zadost, jest pa tud)... medtem pa se mars pase na mojem soncu in plutonu ... (bi mi prav prišla tista boksarska blazina ) :!!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 .če je to tako, pol je moja preteklost zelo dobro spucana... nikjer nikogar ta je dobra, ja...tak originalno polikana Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 kaj češ buda...vsak mora bit v nečem dober Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 upam da ne bom kako neumno vprašanje postavila...do kdaj pa bo tale merkur še tak tečko? Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 do drugega septembra. LP J. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...saj bo kmal bolš...smo že čez polovico Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 da ne govorim o zgrešenih telefonskih klicih, ki prihajajo, krneki folk kliče brez blage veze Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Dans bla ena taka "retro" situacija, počutje pa na moji strani niti malo retro (Zavriskamo juhej in gremo naprej! ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 do drugega septembra. LP J. Jupitra, jaz pa mislim, da do 2.10.2004. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem kar vesela, da se motis. Merkur se obrne 2.9.2004 ob 15:09 po nasem casu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.