Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

A veš, da sem nekaj takega imela že napisano..pa sem zbrisala x:Dx Sem se ful nasmejala, ko sem to zdaj videla...

Ma..kdo pa sploh rabi mobije...bi še ga v nepravo službo poklicali x:Dx :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Hm, zamenjati ali dobiti službo ob retrogradnem Merkurju, ni dobra naložba. Tako, da si lahko zaradi tega mirna, glede mobija, pa upam, da se ti zadeve uredijo.

Pri men se je zgodilo ravno nasprotno x;)x

Edino pogodbo sem dobil šele čez 2 meseca, a nič ne de x:Dx

Samo so bili aspekti v natalni karti dobri ali pa delaš v ilegali? Aja saj si omenil pogodbo... potem pa ne vem

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Retro Merkur danes prinesel mimo eno točno določeno osebico x;)x Pismu ga je blo fajn videt x:)x

Se sprašujem, če z vsemi tistimi, s katerimi imam na pladnju "nedokončane" zadeve, tako, da nekoč pride do zaključka? Na prav poseben način, seveda, ne bom razlagala tule. Ampak se mi je pa že večkrat potrdilo. x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ze dva dni klicem svoje frendice - neuspesno.  xrolleyesx  :C:  In zdaj ne vem vec, a je kriv Merkur al one niso frendice ???

:8):  :wacko:  ;)

Oona poskusi, ko pride luna v njihovo sončno znamenje, tedaj jih boš pa dobila, mogoče jim bo še nerodno, ampak, če jim tranzira luna 12.hišo pa razumi, da si želijo mir 2-3 dni, lp x;)x .

Ma daj no, Boris. xrolleyesx prijatelje klicemo, ko jih rabimo (za veselje ali zalost), ne pa ko je Luna v njihovi 12. Dva dni v mesecu? Hmm.. :8): Pravzaprav ... hej, saj jim nisem mislila poslat prosnje za sluzbo! x:Dx x:o)x
Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...