stankaa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Marsa bi rekla: lepo je, če si v skladu z energijo... tu gre za to, da je retro Merkur idealen čas za npr. poglabljanje vase, malo kot en umik vase, tudi meditacijo, dokončanje starih stvari, ponovne preučitve česa, pot v zgodovinske kraje, oglede starih gradov, srečanje starih prijateljev (npr. obletnica mature), zmečite ven stare stvari iz predalov, naredite generalko čiščenja... BODITE RETRO pač...in bo šlo bolj gladko kot zaganjanje sedaj v nove reči Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Dejte se že odločit....kaj zdaj september al oktober? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Merkur prestopil nazaj v Leva, pa je vzdusje prec bolj prepirljivo ... smrkasticno.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Dejte se že odločit....kaj zdaj september al oktober?da bi mi odločili, kdaj bo retro, bi bilo prav fino to je bolj v božjih rokah kot naših sicer pa te podatke najdeš v efemeridah -jih imaš, a ne ali v luninem koledarčku, ki ga naredi Marsa Merkur se obrne direktno 2.9. na 25. stopinji Leva Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 tu gre za to, da je retro Merkur idealen čas za npr. poglabljanje vase, malo kot en umik vase, tudi meditacijo, dokončanje starih stvari, ponovne preučitve česa, pot v zgodovinske kraje, oglede starih gradov, srečanje starih prijateljev (npr. obletnica mature), zmečite ven stare stvari iz predalov, naredite generalko čiščenja... BODITE RETRO pač...in bo šlo bolj gladko kot zaganjanje sedaj v nove rečiStanka Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem kar vesela, da se motis. Merkur se obrne 2.9.2004 ob 15:09 po nasem casu. SUPER, sem cel mesec falila, pa tko me je skrbelo, ker imam podpis ene pogodbe 10.9. No zdaj bom že bolj mirno spala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 tule je en od mnogih linkov z efemeridami: http://www2.bitstream.net/~bunlion/bpi/ephm/ERoot.html če nimate programa..... Lp Jupitra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Se mi je zdelo, v neki mesečni napovedi sem prebrala da je merkur retro do 2.10, ker je avtorica članka zelo dobra, nisem preverjala po efemeridih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Samo še par dni imamo časa, da postorimo za nazaj vse, kar je treba, in pa da pripravimo vse za akcijo in nove aktivnosti, ki bodo po 3.9.. Samo 2.9. je treba biti malo rezerviran, ker je cel dan t.im. "stacionaren" - ker se "obrača naprej". Šele naslednji dan velja, da ne bi kdo že čez eno uro mislil, da "je že". Tudi Merkur hoče imeti malo časa zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Odlično, Bern Saj retro Merkur ni samo zoprn, daje nam možnost, da počitimo za nazaj...preden naredimo...Horuk v nove čase... astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Jaz full cistim. Sem ze vse metle znucala... nekak ni konca. Pa neverjetne stvari slisim. Znanstvena fantastika. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 haa, kaj slišiš, a kaj govorijo iz sesalca˝? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Bolj ko poslusam, manj slisim. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Bolj ko poslusam, manj slisim. :o|o:a mi zaupaš kje poslušaš,saj bi tudi sama raje slišala manj kot več Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Se par uric in se bo obrnil. Merkur. Pa je danes postalo nekako jasnejse vse. Dozivela sem nekaj nizkih udarcev, nekaj sem jih poslala nazaj, nekaj se jih je izgubilo v vesolju... in pridejo na svetlo ob naslednji retrogradnosti. Izvedela sem nekaj skrivnosti, popravila nekaj starih napak, pospravila stanovanje ... Obiskale so me bivse sodelavke, telefoni so nosnstop brneli, cakala sem v dolgih kolonah, izgubila rocno uro, dobila opomin za neplacan racun, racunalnik mi nagaja vsake toliko, nasla nekaj ze pozabljenih drobnarij, opravljali so me... Tukaj na forumu sem bila delezna veliko OS-ov, en forumovec mi je napovedal obisk ... in ga ni bilo. Skratka pestro. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 vendar se mi zdi, da sem nekje prebrala, da še ni vsega rekel, kar se tiče retrogradnosti, da se še čuti vpliv, mam prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja, imaš prav...najbolj zoprn je takrat, ko še pomaha z repom... :xx!: Bo treba počakat...da gre res naprej...s polno hitrostjo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ja, hitro, še zadnja prilika, da se naredi malo inventure, pospravi stara šara... potem pridejo nove zadeve (malo bomo še popravljali, kar smo v retro zmutili, potem ko pride do točke, kjer se je obrnil pa v nove zadeve oz. pridejo nove zadeve k nam...) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 izgubila rocno uro,pri naslednjem r merkurju večkrat najdemo izgubljene ali založene stvari. To mu štejem v dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 se prav,da danes gre spet pozitivno in stabilno˝ naprej .ja najdemo ja tudi energija predaje se zrelo sooča Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 In ko se ustavi in ne gre več, malo porinemo,pa spet gre! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 se prav,da danes gre spet pozitivno in stabilno˝ naprej Ne, ne budala, danes je še vedno retro, danes je še stacionaren, zato bo pa jutri bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 OKEJ, EN DAN sem kar nestrpen že Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Včeraj sva bila v eni železnini, pa ful ni nič štimalo. Ženska je sprejemal robo, pa še delno inventuro je imela, pa računalniki so štekali... Kar obupavala je, čeprav strašansko prijetna in uslužna. Pa sem ji rekel, naj čim bolj mirno počaka konec šihta, ker bo danes kar naenkrat vse bolje in se bo vse uštimalo. Nisem ji rekel za Merkurja, da je ne bi spravljal iz tira, ampak sem se trudil biti čim bolj prepričljiv. Zdela se mi je malo pomirjena. Že to je bilo v redu, se mi zdi, da je nekdo opazil, da ji gre res vse narobe. (Trikrat je skenirala kodo enih pantov, pa ni nikakor dobila pravega rezultata. Na primer.) Zdaj imamo nekaj časa mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 In ko se ustavi in ne gre več, malo porinemo,pa spet gre! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.