Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Marsa bi rekla: lepo je, če si v skladu z energijo...

tu gre za to, da je retro Merkur idealen čas za npr. poglabljanje vase, malo kot en umik vase, tudi meditacijo, dokončanje starih stvari, ponovne preučitve česa, pot v zgodovinske kraje, oglede starih gradov, srečanje starih prijateljev (npr. obletnica mature), zmečite ven stare stvari iz predalov, naredite generalko čiščenja...

BODITE RETRO pač...in bo šlo bolj gladko kot zaganjanje sedaj v nove reči

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Dejte se že odločit....kaj zdaj september al oktober?

da bi mi odločili, kdaj bo retro, bi bilo prav fino x;)x x:Dx

to je bolj v božjih rokah kot naših

sicer pa te podatke najdeš v efemeridah -jih imaš, a ne x;)x

ali v luninem koledarčku, ki ga naredi Marsa x;)x

Merkur se obrne direktno 2.9. na 25. stopinji Leva

tu gre za to, da je retro Merkur idealen čas za npr. poglabljanje vase, malo kot en umik vase, tudi meditacijo, dokončanje starih stvari, ponovne preučitve česa, pot v zgodovinske kraje, oglede starih gradov, srečanje starih prijateljev (npr. obletnica mature), zmečite ven stare stvari iz predalov, naredite generalko čiščenja...

BODITE RETRO pač...in bo šlo bolj gladko kot zaganjanje sedaj v nove reči

Stanka :palec: x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Samo še par dni imamo časa, da postorimo za nazaj vse, kar je treba, in pa da pripravimo vse za akcijo in nove aktivnosti, ki bodo po 3.9..

Samo 2.9. je treba biti malo rezerviran, ker je cel dan t.im. "stacionaren" - ker se "obrača naprej". Šele naslednji dan velja, da ne bi kdo že čez eno uro mislil, da "je že". Tudi Merkur hoče imeti malo časa zase.

x:)x

Se par uric in se bo obrnil. Merkur. Pa je danes postalo nekako jasnejse vse. Dozivela sem nekaj nizkih udarcev, nekaj sem jih poslala nazaj, nekaj se jih je izgubilo v vesolju... in pridejo na svetlo ob naslednji retrogradnosti.

Izvedela sem nekaj skrivnosti, popravila nekaj starih napak, pospravila stanovanje ... Obiskale so me bivse sodelavke, telefoni so nosnstop brneli, cakala sem v dolgih kolonah, izgubila rocno uro, dobila opomin za neplacan racun, racunalnik mi nagaja vsake toliko, nasla nekaj ze pozabljenih drobnarij, opravljali so me...

Tukaj na forumu sem bila delezna veliko OS-ov, en forumovec mi je napovedal obisk ... in ga ni bilo. x:Dx Skratka pestro. x:)x

Dum spiro, spero.

ja, hitro, še zadnja prilika, da se naredi malo inventure, pospravi stara šara... potem pridejo nove zadeve (malo bomo še popravljali, kar smo v retro zmutili, potem ko pride do točke, kjer se je obrnil pa v nove zadeve oz. pridejo nove zadeve k nam...)

In ko se ustavi in ne gre več, malo porinemo,pa spet gre! :palec: x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Včeraj sva bila v eni železnini, pa ful ni nič štimalo. Ženska je sprejemal robo, pa še delno inventuro je imela, pa računalniki so štekali... Kar obupavala je, čeprav strašansko prijetna in uslužna.

Pa sem ji rekel, naj čim bolj mirno počaka konec šihta, ker bo danes kar naenkrat vse bolje in se bo vse uštimalo. Nisem ji rekel za Merkurja, da je ne bi spravljal iz tira, ampak sem se trudil biti čim bolj prepričljiv. Zdela se mi je malo pomirjena. Že to je bilo v redu, se mi zdi, da je nekdo opazil, da ji gre res vse narobe. (Trikrat je skenirala kodo enih pantov, pa ni nikakor dobila pravega rezultata. Na primer.)

Zdaj imamo nekaj časa mir.

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...