Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Resnično prihajajo na površje grehi storjeni v preteklosti. Če ste gledali par dni nazaj prispevek glede mučenja vojakov po vseh evropskih državah in prišlo je na dan tudi spolno nadlegovanje vojakov v naši bližini - na Hrvaškem. Grozljivo.
Deli na socialnih omrežjih

komaj cakam 20.12. xrolleyesx da bo konec vseh teh tezav pr komunikaciji :vragec: same cudne stvari prihajajo na dan :xx!:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Mogoč mal težav s koncetracijo, drgač mi pa gobec ful dela. Čvek s sosedom, čvek s prodajalko, čvek tu , čvek tam. x:Dx Srečala ful enih starih frendov. Tabolšga še nisem, pa vem, da ga bom x:Ix x;)x

Ni hujših sprememb, pravzaprav se je današnji shopping sprevrgel v zlo ugoden nakup x;)x

Paše mi to.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

to je pa lepo slisat :palec: vsaj enemu merkur ne nagaja x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

zaenkrat xrolleyesx xrolleyesx :vio:

Mogoč še ni pršl do mene x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Mogoč mal težav s koncetracijo, drgač mi pa gobec ful dela. Čvek s sosedom, čvek s prodajalko, čvek tu , čvek tam. x:Dx  Srečala ful enih starih frendov. Tabolšga še nisem, pa vem, da ga bom x:Ix  x;)x

Ni hujših sprememb, pravzaprav se je današnji shopping sprevrgel v zalo ugoden nakup x;)x

Paše mi to.

Če ne bi bil retro, bi jih itak težje srečala(frende), po mojem imaš natalno Merkurja retro, pa še na kakšni ribji stopinji, da ti tako dobro uspeva... x:o)x x;)x

Em, ne bi vedla... :inocent:

Dear Human,

Seka ko vrag.

Na Mavrični pripravim diktafon za snemanje okrogle mize, po cca petih minutah se zadeva ustavi brez razloga. Frišne baterije, vse naj bi delovalo kot navadno.

Potem ga samo prižgem ponovno in dela kot mina. ??

Pred odhodom na Mavrično čekiram elektronsko pošto, nič novega. Nato Padežnika ni na okroglo mizo, nakar po prihodu domov zvečer ugotovim, da je v petek zvečer oddal opravičilo, ki ga je server na naš mail poslal pa v soboto ob 16h. 19 ur zamika informacije!

Seka Merkur, seka!

:vragec:

Naj bo že konec tega... xrolleyesx Razen malenkosti, da mi je žarnica pregorela v sobi, so prišle na dan skoraj šokantne informacije glede moje familije... in zdej smo se spet skregali, po dveh letih miru.... :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

ja tako nekako je tudi tu...sploh ne bi nastevala, ker je prevec...samo skomignem in grem dalje in vse trikrat preverjam, pa gre se kaj narobe...

takole to udari po nas parkrat na leto, v komunikacijski industriji... x;)x

kdaj bo konec, v bistvu...?

xcivx

Na smrtni postelji Tinka, bova pa rešeni??????Hah,....al pa tud ne , se nadaljuje v naslednjem življenju......

Jst tud, trikrat preverjam, pa še mim vseka.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ribica, ti lepo umiri žogo in poskušaj pomiriti situacijo,Najprej v sebi nato pa naprej.Preteklost je mimo.Bolečina od včeraj je današnji spomin, če boli je to samo zaradi nas samih in ne zaradi rane ki bi bila še sveža. Sprejmi - obdelaj - odreagiraj - pot naprej. Preveč je lepih stvari, da bi si zatiskali oči... :palec:
Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

To pomeni, da bodo do 20.12. ovire, kasneje pa se bodo zadeve zacele razpletati. Nejasnosti pa bodo trajale tam do 8. januarja.

Prav poseben dan s tem v zvezi bo 10. januar in 2.februar. :palec:

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...