astroMATRIX 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 animirano potuje nazaj glej : http://neodruid.tk Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Venera je v Cetus ta hip, Merkur dela loop navydol in hodi v Cetus, vidi: http://neodruid.tk Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo iz naftalina, ampak kar ob pravem času: Merkur se spet obrača, pripravite se. Kar nameravate začeti novega, imate časa še danes in eventualno jutri, sicer pa naj počaka na 15. april, ko bo popotnik že dovolj čvrsto na svoji poti naprej, da se bo spet dalo "normalno dihati". Vmesni čas pa seveda koristno porabite za introspekcijo, analizo, pripravo na bodoče akcije in seveda za vse vrste POSPRAVLJANJA. ŠE MALO; ŠE MALO..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ŠE MALO; ŠE MALO..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jp... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zato k vejo, da boš reku ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj mi glih zaj neke biznise ponujajo Tudi meni! Ampak danes sem si pa kar oddahnila, ker bi morala začet z novim biznisom (in to ravno v času, ko je bila luna v praznem teku!) pa so k sreči prestavili na naslednji teden..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Danes ponovno ugotavljam, da sem rojena pod srečno zvezdo. Za las sem se izognila hudi prometni nesreči, saj se mi je odlomil zglob na kolesu avta in to ravno pri hitrosti 40/ uro , ko sem ustavljala pred semaforjem. če bi se peljala še en izvoz dlje po avtocesti, bi se mi to zgodilo pri hitrosti 130/ uro in bi me malo metalo po avtocesti. Bi vam pa zdaj v novi temi pisala "Pozdravi iz Pekla" . Za nebesa po moje nimam šans.. Se mi je pa precej čudno zdelo, kako zdaj ta okvara avta, saj je konec retro merkurja?! Pa še ob 48 jurčkov sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jao. sam das ok. verjetno še mrkov upliv. sam d best da se je merkur spet prou postavu... bomo mal lažje komuniciral spet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Bi vam pa zdaj v novi temi pisala "Pozdravi iz Pekla" .Pa majo tam priključek za internet? A kaj veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 bogsigavedi kašnga hudiča vse majo... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa majo tam priključek za internet? A kaj veš? če si posebej zaslužen, ti dodelijo nadstandard... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Konc meseca prehajamo v novo vibRAcijo, Merkur pravkar hodi (z Asbolus) nazaj v Cetus ozvezdje. Deklnacija dol dol dol. Kit je od spodaj Rib kar je tudi logično. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 a lahko,na hitro,poveš...je to slabše ali boljše?Kaj se nam obeta z ozirom na tale dol...dol...dol ? Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Merkur gre lepo naprej, še par dni, pa bo zalaufal kot se šika. Do julija imamo zdaj mir ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kul! A julija pa spet?! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a lih čez poletje misl spet u rikverc vozit? no ja. itaq bo zih vroče pa tko al tko nam mogla komunicirat no dejmo zdej uživat k lahko. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 pa kaj! važno, da bo v ovnu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Merkur za neklaj dni gre v Cetus, Mars in Asbolus bojo v Cetus. Gre se za talentirane magične otroke. Cetus je od spodaj Rib, torej Merkur šiba nazaj čez Ribi v Cetus, astronomski povedano. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hejla ekipa Pa smo spet tam - Merkur gre jutri, 23/07 spet nazaj.Do 16.08. Po tem datumu je prav počakati še dva ,tri dni, potem pa spet vse zalaufa kot je treba... Sicer pa je to idealen čas, da kaj za nazaj popravite ali pa najdete že odpisano stvar, ki ste jo izgubili.Morda pa se pojavijo moji ključi od avta, ki so čudežno izginili v nulo pred skoraj letom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hvala Ruby72 za obuditev, za ključe si pa nariši "ARDA NA", marsikdo je že našel izgubljeno stvar z njegovo pomočjo, lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Sicer pa je to idealen čas, da kaj za nazaj popravite ali pa najdete že odpisano stvar, ki ste jo izgubili.Morda pa se pojavijo moji ključi od avta, ki so čudežno izginili v nulo pred skoraj letom Ja Ruby72, moja hčer je vso zlatnino v škatli izgubila in po letu dni se je čudežno našlo, kot bi jo nekdo nevidno prinesel nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hvala Borism , bom probala tudi to. Lunca : super, da je hčerka našla izgubljeno zlatnino. Do zlata imam zelo poseben odnos. Podarjam ga s prav posebnimi kriteriji, prav tako sprejemam. Zanimivo je, da sem pred leti, ko sem prekinila eno razmerje, še isti dan prišla domov brez prstana, katerega mi je podarila oseba .Čez čas, nekaj ur za tem ko sva se pobotala, sem ga uzrla v avtu (pa je bil avto med tem časom kar nekajkrat očiščen in posesan ).No, potem pa sva prekinila definitivno in iz prstana mi je padel in se izgubil rubin . Prstan sem dala pretopit. Tako da retro Merkur gor al dol, predmete, ki jih dobivam od oseb, s katerimi sem v nekem močnem čustvenem odnosu, zgubljam /ponovno najdem, v skladu z odnosom, katerega imam s temi osebami v danem trenutku Morda pa le najdem en zlat uhan, ki ga že lep čas pogešam, čeprav gre tudi v tem primeru za podobno situacijo kot pri prstanu.100% sem sigurna, da je nekje v stanovanju , čeprav sem pretaknila vse kotičke .Z osebo se ne mislim pobotat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 hehe ravn včeri smo se s prjatlco spraševale zakaj zadne 3 dni tok jecla (ker ponavad ne zdej se ji je pa kr neki zatikal skoz ko je hotla kej povedat) in sem rekla napol v hecu možno, da je spet kak merkur retrograden (ona ma merkurja retrogradnga tud v natalni karti) in res se bo jutr začeu gibat nazaj, predvidevam, da se pol ta vpliv čut že nekaj dni prej. Res zanimiv kako se to da vse povezat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 mene zanima, ce kdo ve kaj o povezavi retro merkurja z (novimi) poznanstvi.ker bojda ni pravi cas za zacetke bla bla, nove stvari...meni se pa vedno dogaja, da spoznam ful novih ljudi ravno v tem casu. in kako je tu z bolj osebnimi zvezami? zaljubljanjem? neprimeren cas?kaksno je mnenje strokovnjakov....? sprasujem, ker opazam dolocen trend, pa bi ga rada razumela.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.