Ebor 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene zanima, ce kdo ve kaj o povezavi retro merkurja z (novimi) poznanstvi.ker bojda ni pravi cas za zacetke bla bla, nove stvari...meni se pa vedno dogaja, da spoznam ful novih ljudi ravno v tem casu. in kako je tu z bolj osebnimi zvezami? zaljubljanjem? neprimeren cas?kaksno je mnenje strokovnjakov....? sprasujem, ker opazam dolocen trend, pa bi ga rada razumela.... Hja meni so rekli, da nikoli ne veš kje te sreča čaka (in kdaj), tako, da jaz se ne zanašam kaj dosti na to ali je pravi čas ali ne....Ker lej če boš mislila, da ni pravi čas, potem se boš izogibala srečanjem in na koncu boš res ugotovila, da ni bil pravi čas, kajne... hehehehehehe. (In pri tem mogoče kaj "zamudila")Lep dan...Ebor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hejla ekipa Pa smo spet tam - Merkur gre jutri, 23/07 spet nazaj.Do 16.08. Po tem datumu je prav počakati še dva ,tri dni, potem pa spet vse zalaufa kot je treba... Sicer pa je to idealen čas, da kaj za nazaj popravite ali pa najdete že odpisano stvar, ki ste jo izgubili.Morda pa se pojavijo moji ključi od avta, ki so čudežno izginili v nulo pred skoraj letom A ze spet ta smotan Merkur????????!! V zadnje mi je povzrocil same piz****!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene zanima, ce kdo ve kaj o povezavi retro merkurja z (novimi) poznanstvi.ker bojda ni pravi cas za zacetke bla bla, nove stvari...meni se pa vedno dogaja, da spoznam ful novih ljudi ravno v tem casu. in kako je tu z bolj osebnimi zvezami? zaljubljanjem? neprimeren cas?kaksno je mnenje strokovnjakov....? sprasujem, ker opazam dolocen trend, pa bi ga rada razumela.... Čau Tinec Lasek Strokovnjaki baje pravijo, da se ni zaljubljati oz. najti fanta, moža... ko gre retro Merkur. Imam pa iste izkušnje kot ti: v tem obdobju spoznam ljudi, ki postanejo zelo pomembni v mojem življenju . Vse moje ljubezni so se takrat začele. Pa druge imenitne zadeve . Pa kakšno nepozabno kozmično ljubljenje. No, , res tudi, da so že vse (recimo-ljubezenske ) razen aktualne -bivše...ampak.. mislim, trend retro Merkur je tudi moj...full dobre. oz odlične osebe spoznavam.Recimo-prijateljstva se pa ohranijo. Ne vem, kaj bi rekla. Pa tudi to o bivših zvezah; kaj bi bilo če bi ga spoznala 3 dni prej, preden je šel retro Merkur? Nič, oz. boljše tako kot se je zaključilo. Imam drugačen pogled na bivše zadeve. Ljubezen je bila, se vnela, se doživela, so bile strasti in se se taiste tudi končale, verjetno ne zaradi Merkurja. Glede na to, da imam z vsemi bivšimi krasen odnos, oz. da ni nobenih problemov-neizžetih strasti, pretepov ob srečanju, kujanja, velikih zamer in podobnega - Tinči- zaljubljaj in ljubi se strastno to poletje in sploh , klinc gleda Merkurja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>- Tinči- zaljubljaj in ljubi se strastno to poletje in sploh , klinc gleda Merkurja! naj misel tega poletja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 morda je to enostavno obdobje, ko si bolj noter obrnjen, vase poglobljen, pa se s temi stvarmi bolj ukvarjas...posledicno spoznavas ljudi, ki so pomembni zate...? ne vem....ampak, kot receno: klinc ga gleda mi je samo tako zelo padlo v oci, da spoznavam ful pomembne ljudi v tem obdobju...tudi pri meni vsi bivsi vsaj delno uleteli v merkurju v rikverc...pa se mi tudi ne zdi, da so zato bivsi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ne bi bil retro, bi jih itak težje srečala(frende), po mojem imaš natalno Merkurja retro, pa še na kakšni ribji stopinji, da ti tako dobro uspeva... Evo, Boris...Res imam retro merkurja (sicer na stopinjah leva)...V takem obdobju men kljunček zalaufa (sicer ne). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Devica, potem pa sedaj to izkoristi.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 He he, I`m already in love.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, potem pa sedaj to izkoristi.... Upam, da bo kaka priložnost. (Kot pri Tini1 mogoče ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Mater, 4 dni bila brez interneta, že takoj na začetku je retro merkur poskrbel za okvaro ADSL napeljave....Grrrrr. So prišli popravit, pa se je še enkrat ponovilo, pa obljubljenih financ od nikjer.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Mene je pa sedaj začelo "metati" Opažam, da so slovenci dobri tipčki.Imam pa problem, kako v tej množici lepote, izbrati pravega. Ke sera, sera, what ever will be, will be, a future is not.... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 pa obljubljenih financ od nikjer.... Za dejstvo, da praktično nihče več ne plačuje naročnine, bi bilo strašansko lepo, če bi bilo povezano samo s tem retrogradnim Merkurjem. Ker potem bi sredi avgusta narod spet potegnil denarnice ven, pa bi bilo ... Ampak se bojim, da ni samo to ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo kaka priložnost. (Kot pri Tini1 mogoče ) He he, želim ti veliko sreče! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za dejstvo, da praktično nihče več ne plačuje naročnine, bi bilo strašansko lepo, če bi bilo povezano samo s tem retrogradnim Merkurjem. Ker potem bi sredi avgusta narod spet potegnil denarnice ven, pa bi bilo ... Ampak se bojim, da ni samo to ... :xx!: na katero naročnino ti misliš? Jaz sem se jezila nad mojimi neplačanimi honorarji za prevode, ki sem jih že davno opravila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Retro Merkur ja, še PC je začel "štrikat", ker še to ni bilo dost pa še monitor tudi.... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 a je kakšna možnost da res v tem tednu dobimo dolgovani denar, katerega nam dolgujejo že od aprila in to država...al bo tale retro ponagajal.. anedanedasvamidvaferenda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Seveda je možnost, saj se ponavadi kaj takšnega/zaostalega v tem času razreši. Lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Hmm, zanimivo, da ima Merkur tak vpliv. Prej me sploh ni zanimalo, bom spremljala, kaj se dogaja, nujno pa iščem en uhan, ki mi je drag spomin s potovanja. Mama je ga založila nekam, ker sem prosila, da se ga nese popraviti. Potem pa izgine, drugega imam jaz v predalu. Kako ga najti??? Že eno leto ga ni, pa je nekje v hiši. Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je kakšna možnost da res v tem tednu dobimo dolgovani denar, katerega nam dolgujejo že od aprila in to država...al bo tale retro ponagajal.. anedanedasvamidvaferenda Včasih je dobro narediti elektivno astrološko karto za izbiro časa, ko je izterjava učinkovita in dobiš tisto, kar ti dolgujejo.Primer: vladar 8. hiše naj gre v ugoden aspekt z vladarjem 1. ali 2. hiše. Druga možnost je, da sta vladarja 1. in 2. v medsebojni recepciji po znamenju ali višini.Meni elektivna astrologija ni simpatična, ker zahteva preveč dela, je pa učinkovita. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Kako ga najti??? Že eno leto ga ni, pa je nekje v hiši. Ko ga boš prenehala iskat, se bo kar pojavil, zanimivo pa je, da sem že slišala kar za nekaj primerov, kjer so izgubljeni predmeti uhani ali zapestnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Takole. Merkur se je spet obrnil naprej. Sedaj imamo za nekaj časa mir. *** Tokrat nas je pustil več ali manj na miru, če sem seveda sposoben odšteti eno "malenkost":Na torek (in v sredo navsezgodaj naj bi šli na morje, anede) je iz tiskarne prišla pošiljka revije, v kateri je manjkalo 16 strani. - Kar seveda pomeni, da bošla naslednjega dne takšna revija v kioske !!! Mi pa na morje zjutraj! Potem so peli telefoni in smo uspeli v enem samem popoldnevu (to smo lahko ugotovili šele ob štirih, se pravi praktično PO ŠIHTU!) in enem jutru idealno urediti vse tako, kot je treba. Vsaka jim čast in pohvala! Ampak stres je bil pa orenk. Samo potovanje na morje s pakiranjem, carino, avtocesto, vročino in še čim je bilo vse skupaj igrica za malo deco. V primerjavi s prejšnjim dnevom, seveda ... Zdajle bo nekaj časa mir ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 aha Merkur ohranil svoj sloves ... lani sem imela dobro izkušnjo z njim na potovanju- ugoden je za oglede zgodovinskih (retro) krajev, toda z avtom so bile težave, zaradi poplav je včasih "zaplaval" in zato je bil nujen tudi obisk dragega mehanika na Škotskem...nato smo vseeno dobili povrnjen ves znesek v Sloveniji, ker je bil komplet servis tik pred odhodom Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Nikoli več na dopust v času retro Merkurja... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 In kdaj nas spet čaka pohod zloglasnega retrogradnega Merkurja? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.