Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>In kdaj nas spet čaka pohod zloglasnega retrogradnega Merkurja?

V Strelcu od 14.11.2005 do 04.12.2005 bo spet retrograden x!x

Naj še dodam, da pozna tudi Merkur in ostali planeti PT = prazen tek(od zadnjega aspekta do vstopa v novo znamenje!), ki ima podobne učinke kot retrograden planet, pa PT Merkurja do konca leta bo:

-od 5. oktobra 11:40 do 8. oktobra 19:16,

-od 29. oktobra 11:07 do 30. 10 10:03,

-par ur 26. 11. od 8:27 do 12:53,

-od 9. 12 od 4:19 do 12. 12. 22:20.

Lp, B. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
]V Strelcu od 14.11.2005 do 04.12.2005 bo spet retrograden x!x [/color]

Naj še dodam, da pozna tudi Merkur in ostali planeti PT = prazen tek(od zadnjega aspekta do vstopa v novo znamenje!), ki ima podobne učinke kot retrograden planet, pa PT Merkurja do konca leta bo:

PT

-par ur 26. 11. od 8:27 do 12:53,

-od 9. 12 od 4:19 do 12. 12. 22:20.

Lp, B. x;)x

Evo osvežujem že od ponedeljka aktualno situacijo, hkrati pa se zahvaljujem še enkrat našemu nezamenljivemu Borismju xsrcx , za še vedno aktualno tabelo PT

:o|o:

Vsakič, ko se Merkur obrne optimistično upam, da se bodo čudežno pojavili ključi od avta, ki so še bolj čudežno izginili pred letom in dvema mesecema.

Prav tako upam, da se bo od kod pojavil uhan, ki sem ga izgubila pred dobrim letom dni. Čutim, da je nekje v stanovanju, pa čeprav sem ga že večkrat do nezavesti iskala, pa brskala po vsaki vrečki od sesalca, preden sem jo menjala :o|o: , verjamem, da se bo uhančič našel :vragec: x^x

Joj ta retrogradni merkurček se pa prične glih na moj roj. dan. Upam, da mi ne bo že v začetku delu problemčkov. Lp x^x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Joj, kolk je tečno :o|o:

pišem zmedene maile, ki jih potem 3x x!x popravljam, ker je bil drugi popravek napačen :xx!:

ja, jaz tut upam, da se najde kakšna izgubljena stvar, da o osebah ne govorimo... :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

js sm pa prov presenecena kok mi zadne cajte nc ne pride do zivga (morm mal aspekte precekirat x:Dx )... tale retromerkur me se ni prevec obrnu, ceprov ga mam v natalni karti... ponavad sm tak cajt cist zmedena x:Dx je pa druge fajn obrnil... dons sm kr ene msg-e dobivala k so bli po vsej verjetnosti eni drugi osebi namenjeni.... sm se prov nasmejala (kok mu je zou pa kok me ma rad pa tko naprej... x:Dx )... pa je sele zacetek... kaj sele pride :O:

Guest mačona
jaz se sploh ne znam izražati več. kar molčim, ker ne znam, kaj bi rekla. enostavno muca mi je jezik popapcala. kar pišem na forumu, to je že rekord, toliko ne spregovorim v celem dnevu, ker imam enostavno blokado! :ph34r: morala bi biti čvekica, ker mam natalnega Merkurja na MC in še to v domiclu, pa sem čisto kontra. xnckrivx čutim pa tale vpliv že kak teden. :vio: aja, pa včeraj sem dobila enih 18 praznih mejlov! :eek: x:Dx

Tako kot se me je dotaknila ta retrogradnost Merkurja pa še dolgo ne. Guma mi je počila, verjtno zaradi inkonjunkcije z Marsom, printer se mi je pokvaril, vse pozabljam, sem zelo meditativno, toda če mi pokažeš matematično nalogo, gledam kot tele, mgla.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

jp...pa je res nekam bolj intenziven tokrat. men je udarlo sam na to, da se mi ne da glih kej dost govort. pa sej jezik mora tud mal počivat. opažam pa, da je nekaterim udarlo na neke stare že miljonkrat prežvečene fore, eni so padli u adolescenco, spet drugi sam še pi*.....kar se mene tiče je ostala sam komunikacija s folkom s katerim se res štekam...vse ostalo odpada kot listje....neverjetna skladnost z letnim časom.... x^x ...počasi je že prav zabavno....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...
Tako kot se me je dotaknila ta retrogradnost Merkurja pa še dolgo ne. Guma mi je počila, verjtno zaradi inkonjunkcije z Marsom, printer se mi je pokvaril, vse pozabljam, sem zelo meditativno, toda če mi pokažeš matematično nalogo, gledam kot tele, mgla.

Vse dobro,

Mihela

Men tud guma počla.... :O: :C:

Scio mi nihil scire

A se je končno spokal vn tale Merkur?? xDDx :palec:

se dobr, da se je res...., ker sem ga mela ze poln kufer :xx!:

Zdej pa upam, da se postima tale komunikacija in vse skupej x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Zanimivo, mene je pa comp zezu :xx!:

...drugač sem bla pa prsenetljivo uspešna...izgleda, da tole ne pali na vsakeg vedno...

no edino strahovi so me dajal...ampak to je pa že od prej, ja

se mi zdi, da je merkur moj platen...

a igra to kako vlogo?

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Aha, sem brala tvoje zapise o strahu. Da bi imel Merkur kaj zveze s tem? Ne vem, če ravno.

Kako ves, da je Merkur tvoj osebni planet? Je dominanta tvoje natalne karte?

hm...natalna karta? to pa ne vem...to sem pač rekla, ker sem dvojčica in je baje merkur moj planet

xnckrivx nič ne vem o teh stvareh, potem pa tkole res kr neki rečem...mi je že žal...

ja, kar se tiče strahu, sem pa tudi jaz 100% da je to čisti nekaj drugega...sem pomislila kako mi je šlo v tm času in sem se na te mučne trenutke spomnila

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

..men je pa cas retro venere zakon!!!Verjetn zato ker jo mam v natalu reto... taX zame kar dezujejo "prijetna srecanja" x:px x:px x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...jah neki je res retro aferc... kaxna pa tut cist na frisno...

drgac je pa vracanje k starim zadevscnam v cajtu Rx venere bolj znacilno za ljudi, ki imajo venero v natalu direktno... za tiste, ki jo mamo natalno Rx je to najboljsi cajt v enem letu in pol... komi cakam bozic...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a zdej k je konc retromerkurja je spet ugoden čas za iskanje nove službe?....in kakšno vlogo ima tu venera?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...jah neki je res retro aferc... kaxna pa tut cist na frisno...

drgac je pa vracanje k starim zadevscnam v cajtu Rx venere bolj znacilno za ljudi, ki imajo venero v natalu direktno... za tiste, ki jo mamo natalno Rx je to najboljsi cajt v enem letu in pol... komi cakam bozic...

A pol to pomen, da se bo tud men godil okol bozica...k mam v natalu Rx venero x:px x:px x:px

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...