Pesha 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Se mi zdi, da sem nekje zasledila, da si noseča. Morda pa mora tako biti. Prepusti se. Ja, res sem noseča, zato pa hočem biti bolj gotova, da se bo tole obneslo. Danes sem tako podpisala pogodbo! Sem se pa zmotila pri pisanju...pa pri pošiljanju enih dokumentov sem znamko nalepila v zgornji levi kot ..to se mi pa res še ni zgodil... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 men je pa tv crknu Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ja, res sem noseča, zato pa hočem biti bolj gotova, da se bo tole obneslo. Danes sem tako podpisala pogodbo! Sem se pa zmotila pri pisanju...pa pri pošiljanju enih dokumentov sem znamko nalepila v zgornji levi kot ..to se mi pa res še ni zgodil...Kadar ne gre drugače, pač ne gre. Te pa vseeno tako spomnim, da računaj na nekaj "nepredvidljivega" v roku 3 do 4 mesecev. Morda bo pa lažje, če to veš. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ma, saj na koncu vse prebrodiš....druge ni....bom pa lahko zdaj rekla: Saj sem vedela! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Bom, bom...ker je moja, ampak bojim se, da mi bo punca ušla, ker jo imam za nadomeščanje med mojim porodniškim dopustom x!x Zato pa tudi previdnost.... ...za plačo, dodatke, dopust....smo se pa vse natančno zmenili.... ...Ampak vseeno, glede na to, da se merkur obrne šele jutri, kako je potem pravilno gledati, že par dni prej in par dni pozneje od "uradnega" datuma retrogradnosti? Ali je to le povečan slab vpliv merkurja v ribah, kjer je v izgonu? Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Pa smo spet v obdobju rMerkurja Rada bi porihtla ene zadeve, da bi bil končno mir! Pa tudi, da bi se končale ene situacije, ki se vlečejo kot kurja čreva že lep čas.... No, kakor iz kakšne šolske knjige si podajajo kljuko osebe iz preteklosti in polpreteklosti Danes se obrne še Jupiter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ruby saj bo ... nekatere stvari se odvijajo počasneje,druge hitreje. Najhuje kar se lahko zgodi je,da se nepremikajo.Ampak ,v času R.-Merkurja ,je morda tako prav. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 retogradni Merkur me je danes vzpodbudil, da sem se lotil urejanja pisem za revijo Jana, pošte je ogromno, ampak za par mesecev je urejeno in sedaj bom v miru odgovarjal... natalni in tranzitni Merkur bosta kmalu naredila trigon... tako, da se bom lotil še računanja Luninega koledarja za naslednje leto, za pol leta je že, pol leta pa še čaka.. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 retogradni Merkur me je danes vzpodbudil, da sem se lotil urejanja pisem za revijo Jana, pošte je ogromno, ampak za par mesecev je urejeno in sedaj bom v miru odgovarjal... natalni in tranzitni Merkur bosta kmalu naredila trigon... tako, da se bom lotil še računanja Luninega koledarja za naslednje leto, za pol leta je že, pol leta pa še čaka.. prima BV Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Mene pa zanima naslednje: za pogodbo, ki jo bom podpisala v kratkem, sem se vse ustno dogovorila že več kot pred mesecem dni. Ali bi bilo s podpisom vseeno bolje počakati? Ali se, glede na to, da je bilo vse sklenjeno že prej, čas sklenitve upošteva prejšnji datum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 včeraj so na Trsteniku doživeli požar vrtca - vzrok požara: napaka na električni napeljavi . Še dobro, da se je požar zgodil ponoči, ko ni nikogar tam notri. Sem se pa takoj spomnila na retro merkur, kos sem tole slišala. Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 včeraj so na Trsteniku doživeli požar vrtca - vzrok požara: napaka na električni napeljavi . Še dobro, da se je požar zgodil ponoči, ko ni nikogar tam notri. Sem se pa takoj spomnila na retro merkur, kos sem tole slišala. Za požar moraš gledat marsa, očitno mars v dvojčku (mladina) v aspektu z uranom in sicer v kvadraturi lahko nakazuje na karti tega vrtca tako pozicijo. Hvala bogu, da je prisoten lep trigon jupitra in sonca, vse se konča brez žrtev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 napaka na električni napeljavi : bolj sem na tole pomislila v povezavi z R merkurjem Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Požar je sigurno aspekt Mars kvadrat Uran(elektrika, nenadoma, eksplozija). Bolj zoprno je,da se bo tale aspekt šele dovršil in sicer v soboto. Da se pa to dogaja zdaj, je pa zato, ker je Mars v Dvojčku, ki mu vlada Merkur. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 napaka na električni napeljavi : bolj sem na tole pomislila v povezavi z R merkurjem Jaz jemljem pod retro merkurjem bolj napeljavo glede komunikacije, to je telefon, TV, internet in vse povezano s prometom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Jaz pa retro Merkurja gledam, da se zgodi tisto, kar bi se že moralo, pa se ni. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ahm, možno...ravno nekje sem prebrala, da je električne energije zmanjkalo in da naj bi bile to poseldice R merkurja Zato sem potem tudi tale požar neposredno povezala z R merkurjem, ker je bial posredi elektrika .Huh, kaj vse se moram še naučit . Hvala Lunca in Oona Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Huh, kaj vse se moram še naučit . Hvala Lunca in Oona Saj se učiš. Med uranom in marsom v kvadraturi je samo stopinja, zato je verjetno preden prihaja v točen tranzit huje, kot bo v soboto. Upam, da ne bo v soboto še kakšne eksplozije?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Jaz pa retro Merkurja gledam, da se zgodi tisto, kar bi se že moralo, pa se ni. točno tako! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ..tale Rx merkur je pa najbolj tezji zame(4xna devica+2xni dvojcek) :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ko ste nekaj omenjali požare, ekplozije, v sredo je bil tudi en požar v Trnovem. toliko za informacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Jaz bi tele pogoste požare bolj pripisal v teh dnevih kvadraturi na nebu med Marsom in Uranom, kot tudi eksplozije plina, pogoste zastrupitve pa kvadraturi Jupitra z Neptunom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Jaz bi tele pogoste požare bolj pripisal v teh dnevih kvadraturi na nebu med Marsom in Uranom, kot tudi eksplozije plina, pogoste zastrupitve pa kvadraturi Jupitra z Neptunom. se strinjam... V Škofji Loki se je nek moški zastrupil... (Mars v Dvojčkih - pljuča) in Uran v Ribah (plin). Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Nevšečnosti zadnjega tedna: moj honorar je po pomoti dobila ena druga, problemi na cesti (2x sem zdrsnila s ceste na istem koncu v enem dnevu in dva mala trka na parkingu, na avtocesti mi je zmankalo tekočine za šipe pucat ko je bilo najmanj potrebno), telefon mal dela mal crkuje,... Predvsem je na udaru 3. hiška (merkur je v opp.) Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Jaz imam male pomisleke, pa bi rabila malo vaše pomoči Konec aprila se odpravljam na potovanje..Danes sem dobila eno fajn ponudbo in sem razmišljala če je pametno se sedaj takoj odločit glede na to, da je retro merkur pa še lunin in sončni mrk Do kdaj naj počakam...nekje sem zasledila, da je fajn počakat tam do 1. aprila Hvala za nasvet, pomoč S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.