Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Se mi zdi, da sem nekje zasledila, da si noseča. Morda pa mora tako biti. Prepusti se.

:palec:

Ja, res sem noseča, zato pa hočem biti bolj gotova, da se bo tole obneslo.

Danes sem tako podpisala pogodbo!

Sem se pa zmotila pri pisanju...pa pri pošiljanju enih dokumentov sem znamko nalepila v zgornji levi kot :blink: x:Dx ..to se mi pa res še ni zgodil...

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

Ja, res sem noseča, zato pa hočem biti bolj gotova, da se bo tole obneslo.

Danes sem tako podpisala pogodbo!

Sem se pa zmotila pri pisanju...pa pri pošiljanju enih dokumentov sem znamko nalepila v zgornji levi kot :blink: x:Dx ..to se mi pa res še ni zgodil...

Kadar ne gre drugače, pač ne gre. Te pa vseeno tako spomnim, da računaj na nekaj "nepredvidljivega" v roku 3 do 4 mesecev. Morda bo pa lažje, če to veš. x;)x

Dum spiro, spero.

Bom, bom...ker je moja, ampak bojim se, da mi bo punca ušla, ker jo imam za nadomeščanje med mojim porodniškim dopustom x!x Zato pa tudi previdnost....

:sori: x:Ix :palec:

...za plačo, dodatke, dopust....smo se pa vse natančno zmenili.... xcrossfingx

...Ampak vseeno, glede na to, da se merkur obrne šele jutri, kako je potem pravilno gledati, že par dni prej in par dni pozneje od "uradnega" datuma retrogradnosti? Ali je to le povečan slab vpliv merkurja v ribah, kjer je v izgonu?

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Pa smo spet v obdobju rMerkurja xrolleyesx

Rada bi porihtla ene zadeve, da bi bil končno mir! Pa tudi, da bi se končale ene situacije, ki se vlečejo kot kurja čreva že lep čas.... :o|o: xrolleyesx

No, kakor iz kakšne šolske knjige si podajajo kljuko osebe iz preteklosti in polpreteklosti

:bomb:

Danes se obrne še Jupiter

Ruby saj bo ... nekatere stvari se odvijajo počasneje,druge hitreje. Najhuje kar se lahko zgodi je,da se ne

premikajo.

Ampak ,v času R.-Merkurja ,je morda tako prav.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

retogradni Merkur me je danes vzpodbudil, da sem se lotil urejanja pisem za revijo Jana, pošte je ogromno, ampak za par mesecev je urejeno in sedaj bom v miru odgovarjal...

natalni in tranzitni Merkur bosta kmalu naredila trigon...

tako, da se bom lotil še računanja Luninega koledarja za naslednje leto, za pol leta je že, pol leta pa še čaka..

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

retogradni Merkur me je danes vzpodbudil, da sem se lotil urejanja pisem za revijo Jana, pošte je ogromno, ampak za par mesecev je urejeno in sedaj bom v miru odgovarjal...

natalni in tranzitni Merkur bosta kmalu naredila trigon...

tako, da se bom lotil še računanja Luninega koledarja za naslednje leto, za pol leta je že, pol leta pa še čaka..

prima BV :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Mene pa zanima naslednje: za pogodbo, ki jo bom podpisala v kratkem, sem se vse ustno dogovorila že več kot pred mesecem dni. Ali bi bilo s podpisom vseeno bolje počakati? Ali se, glede na to, da je bilo vse sklenjeno že prej, čas sklenitve upošteva prejšnji datum?

:sori: včeraj so na Trsteniku doživeli požar vrtca - vzrok požara: napaka na električni napeljavi :eek: . Še dobro, da se je požar zgodil ponoči, ko ni nikogar tam notri.

Sem se pa takoj spomnila na retro merkur, kos sem tole slišala.

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

:sori: včeraj so na Trsteniku doživeli požar vrtca - vzrok požara: napaka na električni napeljavi :eek: . Še dobro, da se je požar zgodil ponoči, ko ni nikogar tam notri.

Sem se pa takoj spomnila na retro merkur, kos sem tole slišala.

xrolleyesx Za požar moraš gledat marsa, očitno mars v dvojčku (mladina) v aspektu z uranom in sicer v kvadraturi lahko nakazuje na karti tega vrtca tako pozicijo. Hvala bogu, da je prisoten lep trigon jupitra in sonca, vse se konča brez žrtev.

Požar je sigurno aspekt Mars kvadrat Uran(elektrika, nenadoma, eksplozija). Bolj zoprno je,da se bo tale aspekt šele dovršil in sicer v soboto. Da se pa to dogaja zdaj, je pa zato, ker je Mars v Dvojčku, ki mu vlada Merkur. x:)x
Dum spiro, spero.

napaka na električni napeljavi : bolj sem na tole pomislila v povezavi z R merkurjem :inocent:

Jaz jemljem pod retro merkurjem bolj napeljavo glede komunikacije, to je telefon, TV, internet in vse povezano s prometom.

x:o)x ahm, možno...ravno nekje sem prebrala, da je električne energije zmanjkalo in da naj bi bile to poseldice R merkurja :inocent: Zato sem potem tudi tale požar neposredno povezala z R merkurjem, ker je bial posredi elektrika :inocent: .

Huh, kaj vse se moram še naučit x;)x :palec: . Hvala Lunca in Oona x;)x

Huh, kaj vse se moram še naučit x;)x :palec: . Hvala Lunca in Oona x;)x

x;)x x;)x Saj se učiš. :palec: Med uranom in marsom v kvadraturi je samo stopinja, zato je verjetno preden prihaja v točen tranzit huje, kot bo v soboto. Upam, da ne bo v soboto še kakšne eksplozije?? xrolleyesx

..tale Rx merkur je pa najbolj tezji zame(4xna devica+2xni dvojcek) :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
ko ste nekaj omenjali požare, ekplozije, v sredo je bil tudi en požar v Trnovem. toliko za informacijo.

Jaz bi tele pogoste požare bolj pripisal v teh dnevih kvadraturi na nebu med Marsom in Uranom, kot tudi eksplozije plina, pogoste zastrupitve pa kvadraturi Jupitra z Neptunom. xrolleyesx

se strinjam...

V Škofji Loki se je nek moški zastrupil... (Mars v Dvojčkih - pljuča) in Uran v Ribah (plin).

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Nevšečnosti zadnjega tedna: moj honorar je po pomoti dobila ena druga, problemi na cesti (2x sem zdrsnila s ceste na istem koncu v enem dnevu in dva mala trka na parkingu, na avtocesti mi je zmankalo tekočine za šipe pucat ko je bilo najmanj potrebno), telefon mal dela mal crkuje,... :o|o:

Predvsem je na udaru 3. hiška (merkur je v opp.) :vragec:

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

xscratchx Jaz imam male pomisleke, pa bi rabila malo vaše pomoči :vio:

Konec aprila se odpravljam na potovanje..Danes sem dobila eno fajn ponudbo in sem razmišljala če je pametno se sedaj takoj odločit glede na to, da je retro merkur pa še lunin in sončni mrk ;)

Do kdaj naj počakam...nekje sem zasledila, da je fajn počakat tam do 1. aprila :inocent:

Hvala za nasvet, pomoč x;)x

S

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...