lunca 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 [quote name='sončk' date='13. Mar 2006 ob 15:26' post='654111'Do kdaj naj počakam...nekje sem zasledila, da je fajn počakat tam do 1. aprila 25.3. je konec retrogradnega merkurja, vzemi pa še nekaj rezerve, zato je res bolj primeren čas po 1.aprilu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hvala lepa Lunca Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hvala lepa Lunca Ni kej, ti se lepo imej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ful me mika, da bi kupila tale zvončkov paket, ki ga telekom reklamira. Tale naš telefon ima občašne motnje - ni ton ni zvok me zadnjič ful razkurilo, ker nekaj pomembnih stvari nisem slišala..se že informiram..mi povejo..kar me zanimalo(da bi mi še zakasirali 4400 sit za priključitev -pravim to ni treba ker kabl znam sama vtaknit tja..) in potem se spomnim...retro merkur..nič telekuminikacijskih zadev ne bom kupovala..počakala do konca meseca potem pa bo kar bo..Sicer pa retro merkur prinesel nekatera imena(ki jih sicer mogoče sploh ne bi bilo), razkritje marsičesa..nekaj sicer delovanje mrka zraven...in zdaj imam filing da se umirjam malo... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Mahm jaz nebi kupovala zvončkovega paketa na tvojem mestu, itak te hočejo prisiliti, da se naročiš na ISDN. Ko sem se jaz 2 letri nazaj hotela naročiti na ADSL, da bi imela hiter net, so mi uturili še ISDN (ker se kao brez ISDN ne da dobit ADSL) Potem se je pa že v enem letu dalo. brez veze, samo, da te oberejo za 4. 800 na mesec. Ta Telekom je res p....... ! Meni se je pa včeraj nekaj groznega naredilo: se peljem 140 po avtocesti in mi tik pred LJ nekdo pripelje NASPROTI po napačni strani avtoceste!!! jaz pa ravno nekoga prehitevam na prehitevalnem pasu in se mi znajde avto tik pred nosom!!! Sunkovito sem odvila v desno, psa zadaj je kar vrglo okoli in se za las uspela izognit čelnemu trčenju!! Čisto sem bila šokirana , ampak mi na srečo delajo refleksi in sem takoj poklicala 113, da kretena ustavijo, preden kdo umre zaradi njega. Baje ni bilo trka, je policija takojh prihitela. Sem ful vesela, da sem morda uspela komu rešit življenje. meni smrt očitno še ni bila namenjena, čeprav sem ji zrla v oči! Od zdaj naprej se bom čimveč zadrževala na sredinskem pasu, na odstavcnem pa čim manj. Tale retro merkur ga res biksa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Tale retro merkur ga res biksa. Ja še do 25.3, upam, da v prometu ne bo delal težav še nekaj dni kasneje, kajti bližajoči sončni mrk v ovnu bo 29.3, je precej blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ja še do 25.3, upam, da v prometu ne bo delal težav še nekaj dni kasneje, kajti bližajoči sončni mrk v ovnu bo 29.3, je precej blizu. Ja dobr da ga bo kmal konc.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ...tale retromerkur bil zelo koristen...čast in slava mu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ...tale retromerkur bil zelo koristen...čast in slava mu..... ...amen.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ...amen.... Amen bom rekla šele drug teden, retro je še vse do 25.3, pol pa vzamemo še kakšne tri dni rezerve, če ma prodolg rep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sej vem...sam vseeno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sej vem...sam vseeno.... Saj vem, lepš se sliš, da je konc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Heh, bejbe,....torej bo do konca meseca lušten.....rikverc.....fajn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Heh, bejbe,....torej bo do konca meseca lušten.....rikverc.....fajn Nč posebnga, požvi pa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jp...men se zdi, da že dolgo ni bilo tako "koristnega" retromerkurja...vsaj kar se mene tiče.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Aha ! pol bi ta retro merkur razložil moje bližnje srečanje z količkom ( 80 k škode - vem vem če kej delam to naredim ZELO dobro ) In v službi so se končno začeli dogovarjati glede (moje) prihodnosti ( mogli bi se že zdavnaj ) sam ne pričakujem nič dobrega! :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Aha ! pol bi ta retro merkur razložil moje bližnje srečanje z količkom ( 80 k škode - vem vem če kej delam to naredim ZELO dobro ) In v službi so se končno začeli dogovarjati glede (moje) prihodnosti ( mogli bi se že zdavnaj ) sam ne pričakujem nič dobrega! :xx!: :xx!: Dobr si poštekala, je pa res, da pod retro merkurjem se nekaj dogovarjajo, mogoče so se kdaj že prej, pa se odločijo zdej, če ne bo treba počakat. S tem je verjetno tko, kot z založenimi ali izgubljenimi predmeti. Vse kar izgubimo v tem času, ponavadi najdemo šele pri naslednjem retro merkurju. To sem preverila na lastni koži že kar nekajkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pozabljivost (pozabim poklicati, pozabim oditi na dogovorjeni sestanek itd.), računalnik dela po svoje (shranjeno izgine, napisano ne shrani ...), koncentracija slaba, razpršena ... Je tudi tu na delu Merkur? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Uh,...sam, da glave ne zgubim,....to bi še iskala........na vse ostalo komot počakam na nasledni obrat..... ...a se osebki tud zgubljajo,.....verjetn ne,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ...a se osebki tud zgubljajo,.....verjetn ne,.... Če so že zgubljeni, to itak. Samo kakšen retro jih prinese nazaj, pa sama veš, da rikverc ne morš dolg vozit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ...lohk sam upaš, da pri naslednji vožnji mal z običajne poti skrenejo,...... eh,..maš prov,...v nedogled v rikverc se res ne da vozit, še posebej, če si dober voznik, pa se točno držiš ravne linije.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Zakaj pa 1. strani LN piše, da je merkur še kar retrograden??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Zakaj pa 1. strani LN piše, da je merkur še kar retrograden??? Nisem porajtala, konec retrogradnosti je bilo 25.3. Res pa je, da vpliv mogoče še traja nekaj dni, zato verjetno še malo maha z repom in Marsa ni še spremenila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaz moram glede merkurja povedat, da sem bila do sobote, nedelje čisto zablokirana, kar se tiče pisanja, izražanja. Danes pa je že čisti preklop, besede in izražanje, vse teče lepo kar samo od sebe kot bi nekdo zamahnil s čarobno palčko ojoj, kako sem si oddahnila, juhuhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaz moram glede merkurja povedat, da sem bila do sobote, nedelje čisto zablokirana, kar se tiče pisanja, izražanja. Se bodo drugi tudi odblokirala in bo tudi tukaj bolj živo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.