Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Jaz moram pa rečt, da tokratni retrograden merkur ni mel večjih posledic name, le to, da sem odprla oči in pometla z nečem (nekom) ven iz mojega lajfa! kar pa je blo super. In zdej zadnja 2 tedna sem kot rožica, skačem okrog vsa vesela, polna energije. x:Dx

Zanimivo, ker pa ob prejšnjem retro merkurju lani, je pa nekdo z mano pometel :o|o: , ampak je tudi blo dobro zame, pol za naprej! x:Dx

Vsekakor, takrat je bil učinek dober na dolgi rok, sedaj pa se je to pokazalo v zelo kratkem času. x;)x :palec:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo, ker pa ob prejšnjem retro merkurju lani, je pa nekdo z mano pometel :o|o: , ampak je tudi blo dobro zame, pol za naprej! x:Dx

Vsekakor, takrat je bil učinek dober na dolgi rok, sedaj pa se je to pokazalo v zelo kratkem času. x;)x :palec:

:palec: Pri prejšnjem se je nekaj začelo, pri sedanjem nekaj končalo, ta prav vozni red, a ne? x;)x :palec:

Kdaj pa je bil retro merkur lani? Ker jaz sem lansko leto začela s pisanjem diplome, ki sem jo dokončala s tem retro merkurjem xideax

Zadnji retro merkur v letu 2005 je bil 13.11.2005 in trajal do 3.12.2005. Če si že pričela pisat prej, si mogoče padla v obdobje od 22.7 05- 15.8.05. x;)x

Kdaj pa je bil retro merkur lani? Ker jaz sem lansko leto začela s pisanjem diplome, ki sem jo dokončala s tem retro merkurjem xideax

xrolleyesx Mogoče si pričela v obdobju od 22.72005-15.8.2005 ali v naslednjem 13.11.2005-3.12.2005?

Sem šla pogledat v koledarček. Naslov sem si izbrala in začela z zbiranjem literature konec marca 2005 in spomladi naredila polovico. Poleti, ko je bil retrograden merkur, me je to morilo, vendar zaradi drugih obveznosti nisem naredila nič, nazaj k delu in pisanju sem se spravila 12.11. in nato v času retrogradnega merkurja napisala drugi del, v času tega r merkurja pa do konca x:)x

Sicer je popravljena, vendar nekaj lepotnih popravkov je še potrebnih. Upam, da ne bo treba čakat na naslednjega retro, da to storim x;)x

se malo, pa bo mimo!

komaj cakam. vsi so napeti, vkljucno z mano, ne vem, je to merkur, mrk ali kaj, samo pocasi je ze dovolj te tenzije!

xcivx

:onfire: jz pa kr pokam po šivih! hehe x:Dx Pa mislm da bo mrk tud dobr deloval name........

Scio mi nihil scire

• 4 months later...

Če pa je že - 29,7. bil konec, 30.7 stacionaren, 31 že direkten..vsaj v efemeridah tak piše..

No ..kaj meni ta retro merkur na plan spralja..in vedno znova ugotavljam, da drži..drži in še enkrat drži..zadnjič sem v jezi že hotla it gledat, kdaj hudiča me bo to leto še enkrat uhvatilo..ja logiš..konec oktobra in prva polovica novembra..

Je pa bila finta par dni nazaj v službi..pride šef ves besen - pravi -če bi avion kupil, bi se hudič pokvaril..jaz pa previdno: kdaj pa si kupil avto - on pa:prejšnji teden...jaz pa znalsko: ja..retro merkur...in potem sem raje utihnila..

tole nekako folk noče slišat...ampak se je človek zamislil in pravi..ti -oni drugi avto sem tudi taki čas kupil(ga je tudi grozno zajebaval..ful kvaril in vse)jaz pa efemeride in kaj ugotovim - retro merkur :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

merkur zna očitno res še pol mal z repom usekat, ko se že spet naprej giblje.....men je mobič fental....pa tud tasposojen dela nekam čudno....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 6 months later...

Merkurček se je danes obrnil x8Dx

Vendar se je njegovo bremzanje že močno občutilo zadnji teden :sori:

Veselo na delo- imate super priliko, da dokončate zadeve, ki so se vam nakopičile,najdete pogrešane predmete, se znebite stare krame in obvezno srečate s prijatelji in pogrešanimi! x;)x :palec:

x:)x

x:Xx vsaj neki fajniga, o Ruby nice to see you

pa Mihelo tud vidim je retro nazaj prnesu x:Ix :onfire: xsrcx

vsaj nekaj fajnega x8Dx

Lia xsrcx , jaz pa tebe pozorno in redno čitam x^x

Naj tale nam tale Merkur vrne še Berna, Astrotalismana in Oono. :rolleyes:

x:)x

ooooo ruby...... xDDx

pa se je res že prejšen teden poznalo....kar se pa njegovih efektov tiče, bom izkoristila sam tisto, kar mi paše.....če se bo le dalo..... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...