Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

le kaj bo prinesel nazaj... sem imela nekaj dni čuden občutek, da bo neki eksplodiralo... vsaj občutek je minil... pismo midva imava pa v špilu nekaj mio posel in to ravno sedaj... naj se tule ne pozna njegov vpliv... čaraaaaammmm
Deli na socialnih omrežjih

..jao, retro merkur again... I hate that shit... se posebi dneve ko obraca... kot je današnji... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xwizardx xsrcx

Tinec lasek xsrcx , a veš da vedno, ko se Merkur obrne- nate pomislim :palec:

Zategadelj v teh treh tednih obema želim dobrih zadev x;)x , po tradiciji, kot dosedaj :fiju:

Amis xsrcx

Ksenija xsrcx xcrossfingx

Samson xrosex

Klarus xsrcx , nič bat, če si vso zadevo začela pred današnjim dnem. Prej obratno, sedaj se bo gotovo doreklo xcrossfingx xgoldfishx

ma ne vem, ce je res tko tragicno, no....saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...tko da...je za ful stvari ok, tudi.

jaz sem ga vzljubila in zdaj ga izkoriscam :D

pa samsonov podpis zdaj tu! :palec: x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...

ni čudn, da se mi je dans polomba odkrušla..pa bi že zdaavnaj mogla it jo menjat :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma ne vem, ce je res tko tragicno, no....saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...tko da...je za ful stvari ok, tudi.

jaz sem ga vzljubila in zdaj ga izkoriscam :D

pa samsonov podpis zdaj tu! :palec: x:Dx

Sploh nisem mislila na tragične stvari :ermm: , temveč na :2src: :fiju: :onfire: :inlove: :D

oooo tinka..... xDDx :palec: ....bomo preživeli tega merkurčka....sej smo že vajeni....včasih zna tud prijetno presenetit..... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sploh nisem mislila na tragične stvari :ermm: , temveč na :2src: :fiju: :onfire: :inlove: :D

:C: ja punce mile moje, plačem, tragika je tista rečenica, kriv brez krivde :V:

nč se ga grem ulit, dost mam

retro se še začel ni, kaj šele bo

grem utopit tugo, jebenti, to ne sam da zna plavat, še tauha hudič :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x ja včasih se tako obrne, da še smisel za črni humor odpade.Čim manj takih trenutkov.

Pri najboljši volji ne moreš drugače, kakor da vzameš v zakup.

Sam res, toliko pod preprogo pometenih zadev.

Res počisti kak retro Merkur.

Vmes je pa treba nekak preživet. Pa se potrudit čim več sprot počistit. :vio:

Če ne, potem sledi pač kataklizma x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Uh Lia.... :detelca: :vtz:

pa dobro krtačo za podpreprogo,.....pa masažno rokavico za srčni del... xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O moj bog! Pa to ni res! :eek: :xx!: Včeraj je bila ena situacija v mojem lajfu, k me je čist spomnila na lanski retro merkur... In si rečem, da grem za vsak primer pogledat v to temo in evo ga, res!! :inocent: :sori: Spet bo štala!!!
Scio mi nihil scire

Pismu ja Lunca,....globinski sesalec....pa urnik priklapljanja za vse člane family....pismu bi blo simpl... x;)x xDDx

Reto merkur ja,...lansko leto je bila "čistka",.....no, pa da vidimo kako smo bili temeljiti... xcivx

Do kdaj pa je merkur retro?....pismo, hmal bo obdobje mrkov.... xrolleyesx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O moj bog! Pa to ni res! :eek: :xx!: Včeraj je bila ena situacija v mojem lajfu, k me je čist spomnila na lanski retro merkur... In si rečem, da grem za vsak primer pogledat v to temo in evo ga, res!! :inocent: :sori: Spet bo štala!!!

xrolleyesx Ni rečeno, ti raje poglej, če se obenem še kakšni težji aspekti poleg??? Sam retro merkur, sploh, če je v natalu slabo aspektiran, prinaša v retro času nekaj napačnih presoj, mišljenj in podobno, za vse slabo pa ga ne smeš kriviti.

xrolleyesx Ni rečeno, ti raje poglej, če se obenem še kakšni težji aspekti poleg??? Sam retro merkur, sploh, če je v natalu slabo aspektiran, prinaša v retro času nekaj napačnih presoj, mišljenj in podobno, za vse slabo pa ga ne smeš kriviti.

Tole piše v napovedi za retro Merkur: Težko bomo torej ohranjali zbranost in razsodnost, na vse naše razmišljanje, delovanje in odločitve bodo vplivala čustva.

Namesto da bi se usmerjali v prihodnost ali se vsaj kakovostno ukvarjali s sedanjostjo, se bomo nenehno vračali in tudi usedali v preteklost.

No, nekaj takega se mi je dogajalo včeraj.... Posledice niso ble lepe....

Drugega pa kaj takega ni bilo. x;)x

Scio mi nihil scire

silki, se mi zdi, da je retro do 7.3.

js moram pa pol pogledat, kako je moj merkur aspektiran....natalne še zmer ne znam na pamet....

thanks za podatek xsrcx

ma jest tud ne vem na pamet "rojstnega lista",...vem sam, da je merkur na asc.prvi v liniji z ostalimi,...ostalo pa že mrknem x;)x

sem glih študirala, če kombiniramo tranzit oz retromerkur z natalcem, a to pomeni, da skoz eno in isto zgodbo drgnemo do konc lajfa al kako....?....moj je na soncu v 3h v sco......? :o|o:

a pol skoz nekaj osvetljujem na področju odnosov z drugimi.....?pa še neptunček ( :xx!: ) je zraven.....če gre za kenslanje iluzij pol nej bo......sam skoz :wOOt: ...to bi blo pa tumač..... :vragec:

Do kdaj pa je merkur retro?....pismo, hmal bo obdobje mrkov.... xrolleyesx

No tale merkur bo retro do 8.marca, vzemi še nekaj dni za rezervo, x;)x vsaj, če se podpisa kakšne važne pogodbe tiče.

Naslednja runda nas čaka od 15.junija do 10.julija (retro merkur v raku).

Še zadnjič nas v tem letu obišče rikverc od 12.oktobra do 1.novembra (škorpion in tehtnica).

Na te datume bodimo pozorni. x;)x

x:Dx x:Dx :palec: Kar globinski sesalc, hahahahaa, ta bi žep potegnu vse ven. x;)x

x;)x mogoče kaka črna luknja vesoljska, ga ni sesalca, ki bi tole iz tega sveta pozaugal x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...