Ksenia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 le kaj bo prinesel nazaj... sem imela nekaj dni čuden občutek, da bo neki eksplodiralo... vsaj občutek je minil... pismo midva imava pa v špilu nekaj mio posel in to ravno sedaj... naj se tule ne pozna njegov vpliv... čaraaaaammmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ..jao, retro merkur again... I hate that shit... se posebi dneve ko obraca... kot je današnji... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 upam, sam da ne bo delu kakega sranja pri odgovoru za službo....res upam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Tinec lasek , a veš da vedno, ko se Merkur obrne- nate pomislim Zategadelj v teh treh tednih obema želim dobrih zadev , po tradiciji, kot dosedaj Amis Ksenija Samson xrosex Klarus , nič bat, če si vso zadevo začela pred današnjim dnem. Prej obratno, sedaj se bo gotovo doreklo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ma ne vem, ce je res tko tragicno, no....saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...tko da...je za ful stvari ok, tudi.jaz sem ga vzljubila in zdaj ga izkoriscam pa samsonov podpis zdaj tu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...ni čudn, da se mi je dans polomba odkrušla..pa bi že zdaavnaj mogla it jo menjat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ma ne vem, ce je res tko tragicno, no....saj ko je retro se tudi veliko stvari poslihta, ki bi ze zdavnaj morale biti prej urejene, pa niso ble...tko da...je za ful stvari ok, tudi.jaz sem ga vzljubila in zdaj ga izkoriscam pa samsonov podpis zdaj tu! Sploh nisem mislila na tragične stvari , temveč na Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jaz tudi nic tragicnega mela v mislih ruby, jaz pa tudi nate kdaj tu pa tam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 oooo tinka..... ....bomo preživeli tega merkurčka....sej smo že vajeni....včasih zna tud prijetno presenetit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Sploh nisem mislila na tragične stvari , temveč na ja punce mile moje, plačem, tragika je tista rečenica, kriv brez krivde nč se ga grem ulit, dost mam retro se še začel ni, kaj šele bogrem utopit tugo, jebenti, to ne sam da zna plavat, še tauha hudič Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 lia..... ...... ....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ojoj! upam, da se utopi, kar se ima za utopit ti bodi pa , pa bo! drugace pa, za tolazbo...bojda je najhujse v teh momentih, ko stoji na mestu, tik predno se obrne Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ja včasih se tako obrne, da še smisel za črni humor odpade.Čim manj takih trenutkov.Pri najboljši volji ne moreš drugače, kakor da vzameš v zakup. Sam res, toliko pod preprogo pometenih zadev. Res počisti kak retro Merkur. Vmes je pa treba nekak preživet. Pa se potrudit čim več sprot počistit. Če ne, potem sledi pač kataklizma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Uh Lia.... pa dobro krtačo za podpreprogo,.....pa masažno rokavico za srčni del... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Uh Lia.... pa dobro krtačo za podpreprogo,.....pa masažno rokavico za srčni del... Kar globinski sesalc, hahahahaa, ta bi žep potegnu vse ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 O moj bog! Pa to ni res! :xx!: Včeraj je bila ena situacija v mojem lajfu, k me je čist spomnila na lanski retro merkur... In si rečem, da grem za vsak primer pogledat v to temo in evo ga, res!! Spet bo štala!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Pismu ja Lunca,....globinski sesalec....pa urnik priklapljanja za vse člane family....pismu bi blo simpl... Reto merkur ja,...lansko leto je bila "čistka",.....no, pa da vidimo kako smo bili temeljiti... Do kdaj pa je merkur retro?....pismo, hmal bo obdobje mrkov.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 O moj bog! Pa to ni res! :xx!: Včeraj je bila ena situacija v mojem lajfu, k me je čist spomnila na lanski retro merkur... In si rečem, da grem za vsak primer pogledat v to temo in evo ga, res!! Spet bo štala!!! Ni rečeno, ti raje poglej, če se obenem še kakšni težji aspekti poleg??? Sam retro merkur, sploh, če je v natalu slabo aspektiran, prinaša v retro času nekaj napačnih presoj, mišljenj in podobno, za vse slabo pa ga ne smeš kriviti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ni rečeno, ti raje poglej, če se obenem še kakšni težji aspekti poleg??? Sam retro merkur, sploh, če je v natalu slabo aspektiran, prinaša v retro času nekaj napačnih presoj, mišljenj in podobno, za vse slabo pa ga ne smeš kriviti.Tole piše v napovedi za retro Merkur: Težko bomo torej ohranjali zbranost in razsodnost, na vse naše razmišljanje, delovanje in odločitve bodo vplivala čustva. Namesto da bi se usmerjali v prihodnost ali se vsaj kakovostno ukvarjali s sedanjostjo, se bomo nenehno vračali in tudi usedali v preteklost. No, nekaj takega se mi je dogajalo včeraj.... Posledice niso ble lepe.... Drugega pa kaj takega ni bilo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 silki, se mi zdi, da je retro do 7.3. js moram pa pol pogledat, kako je moj merkur aspektiran....natalne še zmer ne znam na pamet.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 thanks za podatek ma jest tud ne vem na pamet "rojstnega lista",...vem sam, da je merkur na asc.prvi v liniji z ostalimi,...ostalo pa že mrknem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 sem glih študirala, če kombiniramo tranzit oz retromerkur z natalcem, a to pomeni, da skoz eno in isto zgodbo drgnemo do konc lajfa al kako....?....moj je na soncu v 3h v sco......? a pol skoz nekaj osvetljujem na področju odnosov z drugimi.....?pa še neptunček ( :xx!: ) je zraven.....če gre za kenslanje iluzij pol nej bo......sam skoz ...to bi blo pa tumač..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Do kdaj pa je merkur retro?....pismo, hmal bo obdobje mrkov.... No tale merkur bo retro do 8.marca, vzemi še nekaj dni za rezervo, vsaj, če se podpisa kakšne važne pogodbe tiče. Naslednja runda nas čaka od 15.junija do 10.julija (retro merkur v raku). Še zadnjič nas v tem letu obišče rikverc od 12.oktobra do 1.novembra (škorpion in tehtnica). Na te datume bodimo pozorni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kar globinski sesalc, hahahahaa, ta bi žep potegnu vse ven. mogoče kaka črna luknja vesoljska, ga ni sesalca, ki bi tole iz tega sveta pozaugal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.