Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

hvala Lunca x;)x :palec:

oooo, spet bo noč čarovnic (hih. mam rd)...v rikvercu, pa še v škorpiji.... xcivx x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

meni se je pa en posel zakljucil/potrdil, ki ga ze od avgusta lani delaaaaaaaaaaam x8Dx

tako, da....ni vedno slab tale merky!

sploh pa mi je hecno, da sem ravno vceraj tole razmisljala, da se vcasih stvari postorijo, ki bi se ze davno morale, in kako je to vcasih fajn, pa se je zgodilo...vcasih je res odvisno tudi od tvoje predispozicije oz. od pricakovanj x:Ix :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Moj rd tud :eek: še ravno not padm! Zato mi gre vse bolj v rikverc xrolleyesx še dobr da nisem rakica! x:Dx

Prodaja ali nakup avta verjetno v tem cajtu odpade? :inocent: Moram rečt fotru, da ga ne pobiksa! x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

meni se je pa en posel zakljucil/potrdil, ki ga ze od avgusta lani delaaaaaaaaaaam x8Dx

tako, da....ni vedno slab tale merky!

sploh pa mi je hecno, da sem ravno vceraj tole razmisljala, da se vcasih stvari postorijo, ki bi se ze davno morale, in kako je to vcasih fajn, pa se je zgodilo...vcasih je res odvisno tudi od tvoje predispozicije oz. od pricakovanj x:Ix :vio:

:palec: x:)x super

so stvari na katere ne moreš vplivat, kot na posel :o|o:

napredovanje bolezni ali vračanje starih simptomov pri ljudeh , ki so ti hočeš nočeš blizu :8): sorodniki, sodelavci....etc

je pa včasih to težje, kakor tvoje x^x

Samo Robinzon je v miru živel, pa še to sam do takrat , ko se nista pojavila Petek in koza x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: x:)x super

so stvari na katere ne moreš vplivat, kot na posel :o|o:

napredovanje bolezni ali vračanje starih simptomov pri ljudeh , ki so ti hočeš nočeš blizu :8): sorodniki, sodelavci....etc

je pa včasih to težje, kakor tvoje x^x

Samo Robinzon je v miru živel, pa še to sam do takrat , ko se nista pojavila Petek in koza x:o)x

ja saj tudi na posel ne morem vplivat, ampak vem, kaj mislis...meni je tudi zdaj oce sel v bolnico z istimi problemi, tretjic ze...

ker nic ne naredi zase, pa je tko pac.... :sori:

pa jaz osebno moram tudi kaj dorect, ja....sej bom! :vtz:

Kdo lahko spremeni svet?

ja pol pa se ne drzat zdaj nazaj 3 tedne, ce ga rabis, no...

sploh, ce je od koga, ki mu zaupas, pa ce ga recimo ze dolgo isces.

jaz sem pogruntala, da ce je bila stvar ze prej enkrat zaceta,se zdaj samo zakljuci.

ni fora v tem, da ne smes nicesar napravit 3 tedne, ampak da NE ZACENJAS novih stvari, tako je to vsaj pri meni.

sploh pa, ce se prevec obremenjujes s tem, potem bos zih dobila avto, ki ne bo delal, ker ga bos privabila ;)

Kdo lahko spremeni svet?

pa lih zdej dobila ene par dobrih ponudb za avto :vragec: :o|o:

v primeru,da imaš v natalni karti Merkurja dobro aspektiranega,kupi avto.Sicer bi rekla,da počakaj.

Kako pa je s tvojo,natalno,3.hišo?V katerem znamenju je in ali R.Merkur vpliva nanjo?

Ste vedle,da predstavlja Merkur zgornji,očem viden in zavestni,del Plutona?

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja,Merkur konjunkcija Neptun... če boš kupovala v času R.merkurja, boš komod udarla mimo. :o|o:

Kot kaže je natalni Merkur na Rakovi stopinji,3.natalna,hiša se prične

v znamenju Raka,njena vladarica Luna pa dela kvadrat na Merkurja.

R.Merkur se bo sukal po ,tvoji, 11.hiši ... hiši sreče in načrtov,katere vladar je ravno Neptun.

Če moreš malo počakaj.

sem glih študirala, če kombiniramo tranzit oz retromerkur z natalcem, a to pomeni, da skoz eno in isto zgodbo drgnemo do konc lajfa al kako....?....moj je na soncu v 3h v sco......? :o|o:

a pol skoz nekaj osvetljujem na področju odnosov z drugimi.....?pa še neptunček ( :xx!: ) je zraven.....če gre za kenslanje iluzij pol nej bo......sam skoz :wOOt: ...to bi blo pa tumač..... :vragec:

čveka...se ti da to mal pokomentirat....? x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

eno vprasanje....

ce je merkur R, potem to pomeni, da ni dobr nic novga uvajat v svoje zivljenje? Prav razumem? xrolleyesx

nič novega uvajat,nič novega kupovat...... malo popazit na svoji misli.... mimogrede se komu zameriš...

vse gre počasneje kot sicer...

nekako v tem stilu x:Dx

ah tale retro merkur...ze vec dni cist na robu joka (stvari iz preteklosti oz. nerazcisceni odnosi), pa dans ugotovila, da me dragi vara oz. flirta z drugimi (pa sej sem mela ze neki casa filing da neki ni kul, dans pa vse prsdlo na dan) :C:

ah tale retro merkur...ze vec dni cist na robu joka (stvari iz preteklosti oz. nerazcisceni odnosi), pa dans ugotovila, da me dragi vara oz. flirta z drugimi (pa sej sem mela ze neki casa filing da neki ni kul, dans pa vse prsdlo na dan) :C:

xrolleyesx No tole, kar je prišlo na dan, je verjetno stvar plutona, ki prinaša na dan globoko poniknjeno kanalizacijo. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...