tinka 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 retromerkur:.......čast in slava ti....in moje iskrene zahvale..... ....... kaj pa te je tako navdušilo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 poskrbel za en kup lepih dogodkov, dobrih vesti....prinesel poziv sodišča, nov mobič, zanimive pogovore....frende, ki so res frendi....ok, to zadnje ne na novo...ampak so.....heh, preveč za naštevat...in ko se bere ne zgleda nič posebnega, v bistvu pa je..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Jaz pa delam neumnosti, no vsaj neumnosti bi bile, če bi gledala življenje še iz tiste perspektive, kot pred cca. 8 meseci... Kaj še... ja tudi zadeve s sodiščem, pa malo težav z zdravjem, pa po dolgem času videla frendico, ki sem jo že prav pogrešala, pa vidim, da ji vse super laufa ... itd... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 poskrbel za en kup lepih dogodkov, dobrih vesti....prinesel poziv sodišča, nov mobič, zanimive pogovore....frende, ki so res frendi....ok, to zadnje ne na novo...ampak so.....heh, preveč za naštevat...in ko se bere ne zgleda nič posebnega, v bistvu pa je..... ..... ko fajn no men je pa prnesu tale retro en nov novcat bičikleto oldtajmerski, no enega polnoletnega so mi vkradli, pih kak ma dobre amortizerje, se pelam ko aeroplan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ....super.... ....no, pa sej so tud dobre strani v vsakem kažinu.....sam če jih znamo/hočemo opazit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 No, pr men tud dobre stvari, samo, na okolico je mel pa pošasten vpliv, predvsem vožnja. :OO!: Tko, da sm vesela, da se ta teden konča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 heh tam ko vrednosti ne bi "smele" padat so padle, tam ko pa ne, pa so razkorak med "smeti" in njegovim drugim polom, je čudna reč......se bo pa zihr kaj dobrega izcimilo na koncu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 končno je mim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 kaj pa, če si rojen z retro merkurjem ? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 kaj pa, če si rojen z retro merkurjem ? Pol pa najbl, da se fentaš. Ne, po mojem si pol kr že navajen vsega hudga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 po moje pa npr. v štirih letih aktivnega sodelovanja na forumu ne zbereš niti 1000 objav. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 po moje pa npr. v štirih letih aktivnega sodelovanja na forumu ne zbereš niti 1000 objav. Ja, to sm pa pozabla oment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 MIMO!!!!!!!!!!!aleluja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Danes še v dobi mirovanja, ampak retro pa res mimo..Meni osebno nič pretresljivega prinesel -kvečjemu sem si nekatere stvari razjasnila, odrinila nepotrebni balst v vesolje naj se ono ukvarja z vsem česar ne rabim.Ne rabim.Nič nisme avta kupovali,nič vlagali, nič zapravljali preveč.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 no še vedno ne vem kaj bom v zvezi s to službo...vem kaj bom... in uspela prestaviti vse da tale Merkur spremeni smer... hvala vsem ki ste z menoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Tudi fajn Ksenija pa dober izbor Misty A ti Lea si z retro merkurjem rojena? Jaz pa z retro venero..pa ne vem, če glih tole nekaj za pohvalit Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 tretja varianta: rojena z retro Merkurjem IN Venero. Juhej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kapo dol. Zmagala si (dobro jaz imam še retro Saturn..in je v opoziciji z retro venero..) pa pustmo podrobnosti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Tud retro venera....kej druzga se pa ne spomnm...pa je gotov še kej, glede na to, kak lepo življenje mamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kapo dol. Zmagala si (dobro jaz imam še retro Saturn..in je v opoziciji z retro venero..) pa pustmo podrobnostiUf. Zoprno. Jaz pa še retro Neptun (ki je v sekstilu z retro Venero in v kvadratu z retro Merkurjem ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ej, kje se vid, kateri planeti so bli retro, k si se rodil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Jaz sem tole pogledala v efemeridah..tako iz firbca..pogledaš če stopje gredo zaporedno..če ne si tam retrogradna.nekateri programi pa ti že v samem izrisu natalca napišejo zraven R, tako da veš. Mačona..še kapuco dol. Neptun ti samo štalo dela tamle..čeglih neptun višja oktava venere..pa oba retro.. mene jebe nezaupanje(ker venera sco pa še v 12.hiši, hladnost ter občasna nezmožnost pokazanja čustev) raje sem tista ledena in hudobna..ker se bojim šibkosti...drek..na koncu pa ravno tisto šibkost iščejo...in je baje zelo zaželjena..učimoseznapak.com Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 astrodentist ti pokaže Jaz sem tole pogledala v efemeridah..tako iz firbca..pogledaš če stopje gredo zaporedno..če ne si tam retrogradna.nekateri programi pa ti že v samem izrisu natalca napišejo zraven R, tako da veš. Mačona..še kapuco dol. Neptun ti samo štalo dela tamle..čeglih neptun višja oktava venere..pa oba retro.. mene jebe nezaupanje(ker venera sco pa še v 12.hiši, hladnost ter občasna nezmožnost pokazanja čustev) raje sem tista ledena in hudobna..ker se bojim šibkosti...drek..na koncu pa ravno tisto šibkost iščejo...in je baje zelo zaželjena..učimoseznapak.comjs mam poleg venere še sonce v 12. hiši pol pa še pa skledo pristavi neptun v 1. bajti in vsakič pokažem drugačn obraz tak da me zelo redki dejansko poznajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.