Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

poskrbel za en kup lepih dogodkov, dobrih vesti....prinesel poziv sodišča, nov mobič, zanimive pogovore....frende, ki so res frendi....ok, to zadnje ne na novo...ampak so.....heh, preveč za naštevat...in ko se bere ne zgleda nič posebnega, v bistvu pa je..... xDDx x:px .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa delam neumnosti, no vsaj neumnosti bi bile, če bi gledala življenje še iz tiste perspektive, kot pred cca. 8 meseci... Kaj še... ja tudi zadeve s sodiščem, pa malo težav z zdravjem, pa po dolgem času videla frendico, ki sem jo že prav pogrešala, pa vidim, da ji vse super laufa x:)x ... itd...
Scio mi nihil scire

poskrbel za en kup lepih dogodkov, dobrih vesti....prinesel poziv sodišča, nov mobič, zanimive pogovore....frende, ki so res frendi....ok, to zadnje ne na novo...ampak so.....heh, preveč za naštevat...in ko se bere ne zgleda nič posebnega, v bistvu pa je..... xDDx x:px .....

:palec: :2src: ko fajn

no men je pa prnesu tale retro en nov novcat bičikleto oldtajmerski, no enega polnoletnega so mi vkradli, pih kak ma dobre amortizerje, se pelam ko aeroplan x:px :hepko: xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx ....super.... :palec: ....no, pa sej so tud dobre strani v vsakem kažinu.....sam če jih znamo/hočemo opazit..... xDDx

heh

tam ko vrednosti ne bi "smele" padat so padle, tam ko pa ne, pa so :o|o:

razkorak med "smeti" in njegovim drugim polom, je čudna reč......se bo pa zihr kaj dobrega izcimilo na koncu...... x:)x :palec:

Danes še v dobi mirovanja, ampak retro pa res mimo..

Meni osebno nič pretresljivega prinesel -kvečjemu sem si nekatere stvari razjasnila, odrinila nepotrebni balst v vesolje naj se ono ukvarja z vsem česar ne rabim.

Ne rabim.

Nič nisme avta kupovali,nič vlagali, nič zapravljali preveč..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tudi fajn Ksenija :palec: pa dober izbor Misty :palec:

A ti Lea si z retro merkurjem rojena? Jaz pa z retro venero..pa ne vem, če glih tole nekaj za pohvalit x:Dx x:Dx

Kapo dol. Zmagala si x:Dx x:Dx x:Dx

(dobro jaz imam še retro Saturn..in je v opoziciji z retro venero..) pa pustmo podrobnosti

Guest mačona
Kapo dol. Zmagala si x:Dx x:Dx x:Dx

(dobro jaz imam še retro Saturn..in je v opoziciji z retro venero..) pa pustmo podrobnosti

Uf. Zoprno. :o|o:

Jaz pa še retro Neptun (ki je v sekstilu z retro Venero in v kvadratu z retro Merkurjem xzobkox :OO: ).

Jaz sem tole pogledala v efemeridah..tako iz firbca..pogledaš če stopje gredo zaporedno..če ne si tam retrogradna.

nekateri programi pa ti že v samem izrisu natalca napišejo zraven R, tako da veš.

Mačona..še kapuco dol.

Neptun ti samo štalo dela tamle..čeglih neptun višja oktava venere..pa oba retro..

mene jebe nezaupanje(ker venera sco pa še v 12.hiši, hladnost ter občasna nezmožnost pokazanja čustev) raje sem tista ledena in hudobna..ker se bojim šibkosti...drek..na koncu pa ravno tisto šibkost iščejo...in je baje zelo zaželjena..

učimoseznapak.com

astrodentist ti pokaže :palec:

Jaz sem tole pogledala v efemeridah..tako iz firbca..pogledaš če stopje gredo zaporedno..če ne si tam retrogradna.

nekateri programi pa ti že v samem izrisu natalca napišejo zraven R, tako da veš.

Mačona..še kapuco dol.

Neptun ti samo štalo dela tamle..čeglih neptun višja oktava venere..pa oba retro..

mene jebe nezaupanje(ker venera sco pa še v 12.hiši, hladnost ter občasna nezmožnost pokazanja čustev) raje sem tista ledena in hudobna..ker se bojim šibkosti...drek..na koncu pa ravno tisto šibkost iščejo...in je baje zelo zaželjena..

učimoseznapak.com

js mam poleg venere še sonce v 12. hiši xrolleyesx pol pa še pa skledo pristavi neptun v 1. bajti in vsakič pokažem drugačn obraz xrolleyesx

tak da me zelo redki dejansko poznajo :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...