lunca 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 astrodentist ti pokaže js mam poleg venere še sonce v 12. hiši pol pa še pa skledo pristavi neptun v 1. bajti in vsakič pokažem drugačn obraz tak da me zelo redki dejansko poznajo Vse izza scene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 sam se najdejo ljudje, ki neopazno pridejo do mene, me potrplajo po remenu..češ kaj se skrivaš tak da zdej treniram na tem, da tud pokukam izza Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 kaj pa, če si rojen z retro merkurjem ? Se pridružujem, me to , anything special, kar bi morala vedeti? Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Se pridružujem, me to , anything special, kar bi morala vedeti? En pokazatelj z retro merkurjem pri rojstvu je, da je mogoče prisotna tudi kakšna govorna napaka, seveda je vse odvisno kje leži merkur in kako je aspektiran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 En pokazatelj z retro merkurjem pri rojstvu je, da je mogoče prisotna tudi kakšna govorna napaka, seveda je vse odvisno kje leži merkur in kako je aspektiran. Aja zanimivo, pr meni ni na srečo. Aspekti pa so: Merkur trikotnik Jupiter in pa Merkur Sextile Ascendent.Je pa v 10 hiši v devici na 28 48 19'. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Mačona..še kapuco dol. Neptun ti samo štalo dela tamle..čeglih neptun višja oktava venere..pa oba retro..No ja, včasih se mi zdi, da sem za Devico preveč zmedeno in kaotično bitje. Neptun kriv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 čujte men pa še kr sekajo zadeve izpod preproge, zgleda da sn vse od spod pometla in nič na smetiščnico kak dolgo še al pripišemo to oni stvari , ki je pri človeku brezmejna v glavnem bicikl je"rols rojs" ostalo je pa bolj "tekou tekoU", ali bolj razumljivo " komsi komsa" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 meni pa je tudo vceraj nekaj blazno sesulo dan...skratka: tako nekako najhujsi dan letos, ce ne samo v tem merkurjevskem casu...a ste prepricani, da je sel mimo?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Jaz imam pa vse planete v karti direktne, nič retrogradnega. Baje, da to ni zelo pogosto, da so vsi direktni, ali pač? Obstaja kaksen podatek o tem, koliko je dni npr. v enem letu, ko ni noben planet retrograden ali se to gleda kako drugace?Sicer pa je dovolj, da mam nekaj kompliciranih aspektov, da se zadeva oteži. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Aja zanimivo, pr meni ni na srečo. Aspekti pa so: Merkur trikotnik Jupiter in pa Merkur Sextile Ascendent.Je pa v 10 hiši v devici na 28 48 19'. Merkur je lepo aspektiran, zato tudi nimaš težav. Jaz imam pa vse planete v karti direktne, nič retrogradnega. Baje, da to ni zelo pogosto, da so vsi direktni, ali pač? Obstaja kaksen podatek o tem, koliko je dni npr. v enem letu, ko ni noben planet retrograden ali se to gleda kako drugace? Seveda obstajajo efemeridi, kjer je označena direktna ali retrogradna pot planetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Pri svojem horoskopu sem našla tole: True Node Cancer 22°44'57 in house 12 retrograde Kaj natančno pomeni to? Kolikor razumem gre za retrogradnost, samo kaj pa je true node oziroma kaj predstavlja? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Pri svojem horoskopu sem našla tole: True Node Cancer 22°44'57 in house 12 retrograde Kaj natančno pomeni to? Kolikor razumem gre za retrogradnost, samo kaj pa je true node oziroma kaj predstavlja? To je severna lunina zanka, ki je retrogradna, pokaže glede na položaj kje je in to je 12 hiša, hiša podzavesti. Severna zanka je vezana na našo karmo. Karmični izziv v tej hiši je dojeti MODROST in se prepustiti nečemu VIŠJEMU. Ukvarjanje s spriritualnimi , ozoteričnimi področji, razvoj intuicije, vse to bo imelo, oz. naj bi imelo prednost pred vsakodnevnim delom. Omenim naj še obvladovanje zdraviteljskih veščin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Vau - malo presenečena, malo pa tudi ne.Se mi zdi, da me življenje kar sili k temu, da bi se prepuščala (še celo malo preveč) - ničesar ne morem zares nadzorovati, oziroma pravzaprav nekako že vem, kako se bodo stvari razoletle, samo potem samo sebe začnem prehitevat in bi najraje že kar zdaj vse imela/dosegla - samo sebe izsiljujem. Prepuščati se nečemu višjemu ja - kar huda šola . Spiritualnost me zanima, sam sem opazla, da moram vse skupi fejst pod kontrolo držat, drugače me preveč potegne not. Pa bi si včasih želela bit bolj "zemeljska". Hvala, lunca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Sam še to ... A obstaja kakšen način, da se naučiš lažje prepuščati ali moraš preprosto zaupati? Ker to je včasih zamer res težko. Npr zdaj (imam nenormalne količine dela, nenormalno kratek rok - a zgleda, da moram - da mi je to pač namenjeno). Pa ne vem (vsaj zdaj ne) če je vredno - je pa ni. Mogoče preveč zahtevam za plačilo. Pa preveč govorim . Vsaj na taprvo vprašanje bi prosila odgovor, če sploh je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Spiritualnost me zanima, sam sem opazla, da moram vse skupi fejst pod kontrolo držat, drugače me preveč potegne not. Pa bi si včasih želela bit bolj "zemeljska". No mogoče se to šele da slutit, očitno si še precej mlada, počak mal, z leti se to stopnjuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Sam še to ... A obstaja kakšen način, da se naučiš lažje prepuščati ali moraš preprosto zaupati? Ker to je včasih zamer res težko. Npr zdaj (imam nenormalne količine dela, nenormalno kratek rok - a zgleda, da moram - da mi je to pač namenjeno). Pa ne vem (vsaj zdaj ne) če je vredno - je pa ni. Mogoče preveč zahtevam za plačilo. Pa preveč govorim . Vsaj na taprvo vprašanje bi prosila odgovor, če sploh je ...veš kak je ste...bol kot se temu upiraš slabše je....ker enkrat to sam izbruhne ven in pol je šele kaosto vem iz lastnih izkušenj.....tak sa počasi sprejemaj vse kar se ti dogaja in probi najdit eno sredno pot, ki te bo držala na zemlji in boš hkrati v duhovnosti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Hvala klarus. Sej se trudim, sam tud to srednjo mejo je kar težko lovit. Sem se enkrat že mal preveč podala v duhovnost oziroma v spiritualne sfere, pa me je preveč potegnilo not - ni blo fajn. mantis, mogoče sem res še malo premlada (25), čeprav ne vem koliko bi moral biti star za tole. ;O) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Hvala klarus. Sej se trudim, sam tud to srednjo mejo je kar težko lovit. Sem se enkrat že mal preveč podala v duhovnost oziroma v spiritualne sfere, pa me je preveč potegnilo not - ni blo fajn. mantis, mogoče sem res še malo premlada (25), čeprav ne vem koliko bi moral biti star za tole. ;O)ko bi ti vedla, kak je men zašpilal takrat..sem bla na dobri poti na pohorje potem sem vse skupi zabetonirala v sebi...pa je potem počlo in sem se začela soočati s tem, kaj semin prej ko sprejmeš sama sebe..bolje bo..boš vidla....mej 50% zemlje in se za 50% spusti....in ko se boš v sebi umrila, bojo prili ljudje h tebi, ki ti bojo pomagal naprej aj pa za to nisi premlada mene je tud pri tvjojih letih začel metat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 aj pa za to nisi premlada mene je tud pri tvjojih letih začel metat Mišljeno za premlada je bil duhovni razvoj, za metanje je pa čas od otroka naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Mišljeno za premlada je bil duhovni razvoj, za metanje je pa čas od otroka naprej. vem kaj je mislila....in tud to metanje je bilo mišljeno kot prvi začetki v duhovnem razvoju...čist dobr jo razumem....s tem, da ma ona sedaj nas..js sem pa se znašla kokr sem se znala, ker sem to dala sama čez Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 s tem, da ma ona sedaj nas.. Ja, sem vesela, da sem vas našla. Pa na splošno me je na tem forumu presenetil odnos ljudi do česarkoli vprašaš. Vsaj jst sem dobila občutek, da je vse sprejeto, mogoče bolje rečeno razumljeno. Velikokrat sem dobila negativno reakcijo, tako, da je človeka včasih že kar starh kaj vprašat. Glede zdravilstva pa to: eni mi pravijo, da mam nekaj v rokah - sam to bo treba še mal raziskat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 s tem, da ma ona sedaj nas.. Ja, sem vesela, da sem vas našla. Pa na splošno me je na tem forumu presenetil odnos ljudi do česarkoli vprašaš. Vsaj jst sem dobila občutek, da je vse sprejeto, mogoče bolje rečeno razumljeno. Velikokrat sem dobila negativno reakcijo, tako, da je človeka včasih že kar starh kaj vprašat. Glede zdravilstva pa to: eni mi pravijo, da mam nekaj v rokah - sam to bo treba še mal raziskat. sma že dve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 s tem, da ma ona sedaj nas.. Ampak vseeno mora človek čez določene stvari popolnoma sam, sicer je fajn, če imaš okrog sebe ljudi, ki se jim dogaja podobno, vendar za ceno razvoja, se mora človek trudit sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 "vendar za ceno razvoja, se mora človek trudit sam" S tem se pa čist strinjam - sej drugače se pravzaprav nikoli ne razviješ in se nikoli ne naučiš tistega, kar bi se moral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 A je tale zadnja stran te teme mal OFFtopic?? A je že konec retro merkurja al ne?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.