Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Retrogradni merkur naj bi slabo vplival na komunikacijo, poslovne zadeve, itd., kako pa vpliva na človeka, ki ima retrogradni merkur že v natalni karti? Ima nanj bolj močen vpliv kot na druge oz. ga tak človek boljše prenaša ali je vse skupaj slabše zanj? x?x
Deli na socialnih omrežjih

Retrogradni merkur naj bi slabo vplival na komunikacijo, poslovne zadeve, itd., kako pa vpliva na človeka, ki ima retrogradni merkur že v natalni karti? Ima nanj bolj močen vpliv kot na druge oz. ga tak človek boljše prenaša ali je vse skupaj slabše zanj? x?x

Precej močneje deluje pri takem človeku, pogledat je potrebno tudi njegove natalne aspekte. V času retrogradnosti res najavlja prave lastnosti natalnega. Veliko primerov z natalnim retro merkurjem, seveda slabo aspektiranim ima manjšo govorno napako npr. jecljanje, sičniki, šumniki.

Od: Jesus Tomb - view profile

Datum: pet 6 Tra 2007 09:30

Email: "Jesus Tomb" <r...@sdf.lonestar.org>

Groups: alt.astrology, alt.illuminati, alt.magick, free.uk.astrology, alt.paranormal.pyramid

Not yet ratedRating:

pokaži opcije

Odgovor | Odgovori autoru | Proslijedi | Isprintaj | Zasebna poruka | Prikaži izvornik | Ukloni | Prijavi zlouporabu | Find messages by this author

In June 2007 Mercury is in Orion for the first two weeks or so. This

gives occasion for the discussion of the practical implications of

Egyptian alchemy, most prominently Orme white gold of eternity during

the time planets like Mercury, Venus and other planets are in Orion.

The Moon was in Orion on 9-11 thus giving food for thought to this

death-worshiping generation.

Klaudio Zic

http://www.lulu.com/astrology

Reply »

Orion je pri Stargate-ju od spodaj Auriga-e in med Gemini in Taurus.

Saj veste od kod ste?:)

NFT NTR IYP OPET WD NH neter nefer ipi opet wed ankh

• 2 months later...
Guest mačona
In to v Raku. Super. Gledali bomo stare fotografije, se spominjali preteklosti, se zapirali vase, kakorkoli že, vsem želim čimmanj zastojev, pokvarjenih mobitelov, izgubljenih dokumentov, sfiženih poslov in pogodb etc.

jebemti, men se šeta tole po 10 bajti pa še N. Luna je noter... ta teden je bil v službi ubitačen. a čem kr odpoved dat?

crknil mi je strojček za tiskanje računov in da ne omenjam kaj to potegne za seboj...

Merkur bo spet hodil rikverc od 15.6 do 10.7.2007 v raku in potem še enkrat od 12.10 do 1.11 2007 v škorpionu in tehtnici.

No počelo je počelo. :palec:

jebemti, men se šeta tole po 10 bajti pa še N. Luna je noter... ta teden je bil v službi ubitačen. a čem kr odpoved dat?

crknil mi je strojček za tiskanje računov in da ne omenjam kaj to potegne za seboj...

xrolleyesx Bo treba kr na roke. x;)x

Se je že začelo.

Čim več stvari sem poskušala dogovoriti pred začetkom retra - v glavnem mi je ratalo, zaštekalo se pri uveljavljanju garancije pri štedilniku - tipa nemogoče dobiti na telefon..torej v ponedeljek. Zastoj No.1 je tule.

In tale retro pri meni poteka genau v 8.hiši..ziher bojo finance in seks doma trpeli:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Žur x:Dx , jst pa podaljšanje pogodbe v službi takoj prve dni julija,pa dogovarjanje o novih pogojih, še bolj super.... x:o)x bom kr rekla, da počakamo mal, da tole mine tale retro vpliv xnckrivx , če me bojo hotl uslišat sevede.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

sej jst sem ravno menjala službo... pa ugotovila sem, da imam sedajle priložnost na hitro osvojit tole delo (drugega mi pač ne preostane), pa jutri grem vseeno z motorjem na turco... ampak dogaja pa se, to pa priznam

ma ne se hecat. Moja povprečna ocena na faxu je 9.6 ...a je Merkur kriv za to xcivx

ja. merkur ti je pouprečje pokvaru...

na drug fax, pa s tušom probej x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ma ne se hecat. Moja povprečna ocena na faxu je 9.6 ...a je Merkur kriv za to xcivx

Merkur je tretro šele od tega petka, 15.6 do 10.7. Tole oceno si verjetno dobila že prej. Ti pikica pa ne glede na retro merkur moraš na izpite, saj ni nujno, da imaš natalni merkur slabo aspektiran, zakaj že iščeš izgovor vnaprej. x;)x To pa je vpliv merkurja.

Merkur je tretro šele od tega petka, 15.6 do 10.7. Tole oceno si verjetno dobila že prej. Ti pikica pa ne glede na retro merkur moraš na izpite, saj ni nujno, da imaš natalni merkur slabo aspektiran, zakaj že iščeš izgovor vnaprej. x;)x To pa je vpliv merkurja.

:palec: x:Dx

Dobr si me...sem hotla najt izgovor. x:px

Tenks. x:)x

Guest mačona
Me sploh ne gane ta MERKUR, ce je R. Jaz vem, da moram delat naprej, se isto trudit in ni tako vazno, kje je on, ampak kje sem trenutno jaz. On gre vedno svojo pot in ni odgovoren za moje reakcije v raznoraznih situacijah, dol mu visi, pa vsem njim tam zgoraj. Sama zase se bom pa ze pobrigala, ceprav vcasih pomaga iskanje izgovorov nekje izven.. Vsakemu se lahko zgodijo tezave v sluzbi, ne glede na R Merkurr, a misliti na menjavo sicer varne sluzbe zarad trenutnih pricakovanih tezav in dela, je pa res ze kriza no, saj so pa povsod neki problemi za resevat sproti, povsod kjer si, odvisno od tega, kaj delas in kaj znas in kak karatker si za prenesti stvari...

:palec:

Tokrat sem prepričana, da mi bo hasnil. In zgoj zato, ker sem prepričana tako in ne drugače, mi bodo ratali izpiti. x:Dx Simpl. Če mi bo mobi v WC padu, pa ne morem pomnagat, na to pa mam že manj vpliva ... x:Dx Če bodo vlaki zamujali, se tudi ne bom bunila, na vlaku ni nikoli dolgčas. V avto se pa najbrž ne bom spravljala. :inocent:

:palec:

Tokrat sem prepričana, da mi bo hasnil. In zgoj zato, ker sem prepričana tako in ne drugače, mi bodo ratali izpiti. x:Dx

:palec: Retro merkur je odličen za zaključevanje že tistega kdaj načetega, zato vsi tisti, ki vam izpit kdaj prej ni uspelo naredit, kar hitro v akcijo. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...