lunca 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 A vidite , kako merkur rikverc deluje, tud komunikacije se je ustavila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Moja prelestna mati, se vsak let boji Merkurja v levu ..Ona že ve zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 opažam ja..pravo mrtvilo je.......men se sploh ne da komunicirat plus, da sem dans ene parkrat že klicala, da rezerviram morje..pa se noben ne javi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Moja prelestna mati, se vsak let boji Merkurja v levu ..Ona že ve zakaj A preveč nakupi, da se izkaže kasneje, da obleži v omari, hahahahaa. opažam ja..pravo mrtvilo je.......men se sploh ne da komunicirat plus, da sem dans ene parkrat že klicala, da rezerviram morje..pa se noben ne javi Ja, ja, točno tle so zapleti, pri meni pa punce jamrajo, da se izgublja pošta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Lunca..hehe.. ne ne...tukaj v tem primeru ne gre za nakupe.. ampak za moje govoričenje..ker se mi Moj merkur v Levu podvoji.. ... najprej je preklinjala da sm prekleta Saturnovska devica..pol čez cajt mi reče preklet Merkurjevc... še mal mine. .pa reče preklet Mars.. na konc pa reče ZGIN že vn ja ona doma to najbolj zaznava POZABLA SM ŠE... da vmes nekje omen..še Urana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 sam ..pr men deluje pa ful..četud je v Raku v 8 hiši.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Lunca..hehe.. ne ne...tukaj v tem primeru ne gre za nakupe.. ampak za moje govoričenje..ker se mi Moj merkur v Levu podvoji.. ... najprej je preklinjala da sm prekleta Saturnovska devica..pol čez cajt mi reče preklet Merkurjevc... še mal mine. .pa reče preklet Mars.. na konc pa reče ZGIN že vn ja ona doma to najbolj zaznava POZABLA SM ŠE... da vmes nekje omen..še Urana Po temu povedanemu sodeč, na mami še bl deluje, kokr pa nate, hahahahaaaaha. Ja kaj si ti potemtakem zares? Si ti devica po soncu, al maš ASC tam, al te zmerja en cajt z marsom in uranom, ker ve, da te astrologija zanima in nameče vse v en koš???? Ampak mal pa mora biti tud njej poznana astrologija, če zna naštet vse planete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Lunca..hehe.. ne ne...tukaj v tem primeru ne gre za nakupe.. ampak za moje govoričenje..ker se mi Moj merkur v Levu podvoji.. ... najprej je preklinjala da sm prekleta Saturnovska devica..pol čez cajt mi reče preklet Merkurjevc... še mal mine. .pa reče preklet Mars.. na konc pa reče ZGIN že vn ja ona doma to najbolj zaznava POZABLA SM ŠE... da vmes nekje omen..še Urana Po temu povedanemu sodeč, na mami še bl deluje, kokr pa nate, hahahahaaaaha. Ja kaj si ti potemtakem zares? Si ti devica po soncu, al maš ASC tam, al te zmerja en cajt z marsom in uranom, ker ve, da te astrologija zanima in nameče vse v en koš???? Ampak mal pa mora biti tud njej poznana astrologija, če zna naštet vse planete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 JA PISMO.. od kje misls da se jst zanimam za to astrologijo.. ?? Ona to preučuje že 20 let...in pol če človk to posluša tok cajta.. a se sploh čudš da se je vame vsedlal valda pozna..moja mat ni ena kmetica..da nebi glih vedla..kaj se še dogaja..izven vzorcev družbe..to mam pa srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 No zdej pa poglejte retro merkurja, men je trikrat zapisala en odgovor, hahahahahaa, ja zanimivo. Ja, Saturnina, vidiš, potem moraš iz prve roke vedet več, kot marsikatera od tvojih vrstnic. Ne vem zakaj iščeš pomoč pri drugih, lepo se vsedi z mamo in ti bo vse razložila. Moja hčera je tudi poiskala drugega astrologa, vendar je bila razočarana češ, da ji nič drugega povedala kot mami. valda pozna..moja mat ni ena kmetica..da nebi glih vedla..kaj se še dogaja..izven vzorcev družbe..to mam pa srečo Poznam srečkico, ki ima za mamo kmetico, ki je povrhu še prava jasnovidka, zato je bil to verjetno ponesrečen izraz. Vtaknila sem se zato, ker bi bila lahko katera obiskovalka užaljena. Sicer je obdobje Cankarjanske mame mimo, vendar vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 No zdej pa poglejte retro merkurja, men je trikrat zapisala en odgovor, hahahahahaa, ja zanimivo. Ja, Saturnina, vidiš, potem moraš iz prve roke vedet več, kot marsikatera od tvojih vrstnic. Ne vem zakaj iščeš pomoč pri drugih, lepo se vsedi z mamo in ti bo vse razložila. Moja hčera je tudi poiskala drugega astrologa, vendar je bila razočarana češ, da ji nič drugega povedala kot mami. Poznam srečkico, ki ima za mamo kmetico, ki je povrhu še prava jasnovidka, zato je bil to verjetno ponesrečen izraz. Vtaknila sem se zato, ker bi bila lahko katera obiskovalka užaljena. Sicer je obdobje Cankarjanske mame mimo, vendar vseeno. kaj kaj kaj.. cankarjanske...kaj naj bi pa to pomenil? Ne vem več kot drugi..vem pa recimo dlje časa..to bo bolj pravilno ah ne gre zato al moja matica preučuje to ..gre za to da se jst pač ne morm ustavt pr nekomu in ga okronat da pa on ve pa velik in da je car ..ona se ne spušča tok podrobno recimo..v fixne zvezde..v midpointe in te zadeve ji je pa jasno globalno o čem se gre..jST ji nosm knjigepa ona tud kej najde pa povem kej.pa ona men . Izmenjavava se,.. Lej jst tud če bi mela moža astrologa al pa frizerja.. nebi mogla da bi me samo on friziru al karkol.. enostavno.. jih preizkusš več..en te tko drug pa tko..Ni najboljšega, so le bolje izurjeni..tko jst pravm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Lej jst tud če bi mela moža astrologa al pa frizerja.. nebi mogla da bi me samo on friziru al karkol.. enostavno.. jih preizkusš več..en te tko drug pa tko..Ni najboljšega, so le bolje izurjeni..tko jst pravm Ja, sej, kar uč se, več ljudi več ve, najbolj pa se izplača proučevat primere, ne mislim, da se izgubiš v midpointih, ampak bistveni so primeri bolezni, težkih nestreč, samomorov in ko enkrat proučiš kar nekaj takih, potem vidiš, kako delujejo planeti. Ja, na žalost je to ponavadi tako, da kar imamo doma, ni dovolj dobro. Pa čeprav je lahko najboljše. Po drugi strani pa je najtežje gledat v karto domačih ljudi. Pri njih nisem nikoli tako sproščena, kot če, gledam v karte drugih, takih, o katerih pojma nimam od kod so, kdo so, niti ne vem, če so poročeni in podobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 kako delujejo...hm...kar se mene tiče je zaenkrat tale retromerkur čist kul....kar naj tako ostane.....prešaltala celo mobilnega operaterja.....sam po moje da je to bla dobra poteza....v stilu zaključevanja nekega obdobja.....pa zmanjševanja stroškov tudi..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 a pol maš novo cifro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ti pošljem...sam moram najprej usposobit zadevico....pa imenik prešaltat pa to..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 kako delujejo...hm...kar se mene tiče je zaenkrat tale retromerkur čist kul....kar naj tako ostane.....prešaltala celo mobilnega operaterja.....sam po moje da je to bla dobra poteza....v stilu zaključevanja nekega obdobja.....pa zmanjševanja stroškov tudi..... ....... Si podpisala pogodbo v času od 15.6. naprej? Največkrat po koncu tega obdobja šele ugotovimo, kaj je blo pravilno in kaj ne. Želim ti, da ti prinese manjše stroške, mogoče bo po 10.7., koncu retro merkurja, tvoj stari operater znižal ceno in bi mogoče lahko ostalo pri tem kar je bilo. Če pa te je energetsko motila tudi stara številka, je pa sigurno dobro, da si zamenjala v tem obdobju, kajti retro merkur je dober za zaključevanje starih zadev, zato želim, da se ti bo splačalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 thx lunca za dobre želje ...sporočim kako bo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 kajti retro merkur je dober za zaključevanje starih zadevje pol mogoče, da mi je zato tud klaustrofobija spet ven butnala ker je bila samo preprečena, nisem se pa posvetila dejanskemu vzroku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 thx lunca za dobre želje ...sporočim kako bo..... Jess, super, javi pa le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Merkur bo kmalu v Orionu retrogradan navzdol:) Danas smo u Istri sa astro.hr gdje je Sunce u Orionu. Sunce je na 4 dana u Orionu kad prelazi od Taurus u Gemini, na slosticij. Djeca će se preko UNICEF klasificirati kao Sun in Orion, te Sun in Cetus. Ove godine imamo Jupiter in Ophiuchus (messiah)Mars in Cetus Mercury in OrionVenus in Hydra (antichrist) Mjesec je u Sextans. Sa eklipsom Venere i Saturna (tenkovi) te opozidcijom dwarf plčanet Pluto su Izraelci biblijski ušli u Gazu. Pukao je dakle treći peščat apokalipse. Klaudio Zic Academy for Scientific Astrologyhttp://www.lulu.com/astrology Novice: Adam i Eva se nisu slagali u horoskopu! Pogledajte i ascendent od Yahweh te Geneze. Naredili smo horoskop za Adama in Evo. Pred nekaj let smo imeli horoskop Geneze.Se pravi bila je še ena ženska vmes, pol pa so se dve punce skregale, gre se tudiza otroke iz dva zakona, mnda... Geneza je datirana 1000 let po Krišni in se lahko izračuna... Vidi detalje: http://groups.google.com/group/hr.alt.astr...a26b41d618745a5 --------------------http://www.lulu.com/astrology Eris astrology Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Meni se pa res zdi, da ne dobim pravih besed za kaj povedat. Ta retrogradni Merkur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Meni se pa res zdi, da ne dobim pravih besed za kaj povedat. Ta retrogradni Merkur. To je povezano z retro merkurjem. Jaz pa sem včeraj potegnila na plano stare slikce, šele potem se ukopčala, da je posredi retro merkur, vračanje v stare čase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Meni se pa res zdi, da ne dobim pravih besed za kaj povedat. Ta retrogradni Merkur. tud pri men opazit, da razlagam tko čudno, da na konc noben ne ve kaj sem hotla povedat oz. izpade čist drugač, kot sem hotla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.