druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 mah, se sicer nič ne spoznam kaj na tele zadeve, samo ko takle berem ...same slabe stvari se mi dogajajo zadnji teden mal se zaprla spet vase ...upam, da se stvari spet obrnejo kmalu na bolje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 mah, se sicer nič ne spoznam kaj na tele zadeve, samo ko takle berem ...same slabe stvari se mi dogajajo zadnji teden mal se zaprla spet vase ...upam, da se stvari spet obrnejo kmalu na bolje Seveda se obrnejo, saj vidiš, da se tale koleselj obrača in z njim vred vse, kar kroži okrog tvojih rojstnih planetkov. Včasih se malo ustavi razpoloženje, to pa zato, da ima človek čas poštimat po sebi tisto kar mora, potem pa smo spet čist fit in gremo novim zmagam naproti.Seveda, vse je odvisno, kateri planet ti je zablokiralo, da si se bolj zaprla vase, mogoče kaj prav v tvoji hiši podzavesti, mogoče na luno, venero? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Jaoooo, prav grozno je noooo, kaj res mora biti vedno v Raku, torej v moji 8. hiši? Na živce si grem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Jaoooo, prav grozno je noooo, kaj res mora biti vedno v Raku, torej v moji 8. hiši? Na živce si grem. :xx!: Vesela bodi, da to drži samo še do 15.7 in da se gre za retro merkurja. Če si preživela prehod saturna preko raka in 8 hiše (precej suše na tem področju), potem boš tudi tega, ki je precej hiter in če tud zakomplicira, bo verjetno pri naslednjem odkompliciral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 včeraj in danes vse skupaj me je neka gospa več kot 10x klicala, da sva se končno o vsem sporazumeli, kar je potrebovala in sem se spomnila kje je sedaj tale Merkurček Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 smešno , jaz zadnje čase sploh ne znam govorit, jezik se mi zatika, namesto "oboje" sem rekla "obije", čeprav se mi to drugače redko dogaja, zadnje čase pa non stop. Fant se mi samo še reži, jaz pa ga prepričujem, da so to posledice retrogradnega Merkurja, on pa: ja, ja, jaz imam pa Merkur na balkonu pred 9. hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 včeraj in danes vse skupaj me je neka gospa več kot 10x klicala, da sva se končno o vsem sporazumeli, kar je potrebovala in sem se spomnila kje je sedaj tale Merkurček Ja, težko gre iz jezika, še težje pa v glavo. smešno , jaz zadnje čase sploh ne znam govorit, jezik se mi zatika, namesto "oboje" sem rekla "obije", čeprav se mi to drugače redko dogaja, zadnje čase pa non stop. x;) Si predstavljaš, kako so v zadregi tisti, ki imajo retro merkur že pri rojstvu in jim rahlo jecljanje uspeva uspešno prikrivat, vendar v tem obdobju jaukajo, da jim to ne uspeva, razumemo zakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Da ne govorim sploh, kaj se mi je že vse zgodilo v tem obdobju ,od tega naprej, da se mi je pokvaril avto, na srečo, direktno, ko sem prišla z morja,no ok zdej je spet vse v redu.. potem v službi totalna blokada mejlov, za en teden je vse odpovedalo, potem, en dan se mi je zgodilo, da s komerkoli sem hotela komunicirat ali službeno ali privat mi ni nihče dvignil tel, poslal sms , noro v glavnem.Sicer imam v natalu že retro erkur, ampak drugače je prou zabavno, najbolj je bilo res s temi majli, panika totalna .No pa še kej se bom spomnila, meni se dogaja v glavnem totalno. Aja pa še to, za podpis nove pogodbe sem vztrajala, da jo podpišemo po 12. juliju, upam, da bo že v redu takrat?in so mi ugodili Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Aja pa še to, za podpis nove pogodbe sem vztrajala, da jo podpišemo po 12. juliju, upam, da bo že v redu takrat?in so mi ugodili Ful se dogaja ravno na področju komunikacije (maili, telefoni), promet in dogovori. Tole s podpisom pogodbe, si dobro ozavestilia, bo bolje, kot če bi podpisala med časom retro merkurja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Si predstavljaš, kako so v zadregi tisti, ki imajo retro merkur že pri rojstvu in jim rahlo jecljanje uspeva uspešno prikrivat, vendar v tem obdobju jaukajo, da jim to ne uspeva, razumemo zakaj. Saj tudi jaz imam natalno retro merkur. Tako me jezi kdaj, ko ne morem dobiti pravega izraza za nekaj, kar bi rada povedala. Drugače pa je s pisanjem. Pisanje mi leži in se lahko skozi pisanje največkrat lepo izrazim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Saj tudi jaz imam natalno retro merkur. Tako me jezi kdaj, ko ne morem dobiti pravega izraza za nekaj, kar bi rada povedala. Drugače pa je s pisanjem. Pisanje mi leži in se lahko skozi pisanje največkrat lepo izrazim. Enako. Pa skozi simbole, ikone se da marsikaj povedati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Imam konjunkcijo Merkurja z Venero, Marsom in Uranom. K dobremu izražanju bi lahko prispeval aspekt med merkurjem in Venero, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ja, tudi veliko izvirnih idej, neovirano izražanje, zaradi Venere zmožnost za lepo izražanje. Mars pa sploh daje možnosti za uresničitev!Jaz mam pa sekstil z Luno ter Uranom in Jupitrom. Pa Merkur v 10. hiši v Tehtnici in še vladar Sonca je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ja, tudi veliko izvirnih idej, neovirano izražanje, zaradi Venere zmožnost za lepo izražanje. Mars pa sploh daje možnosti za uresničitev!Jaz mam pa sekstil z Luno ter Uranom in Jupitrom. Pa Merkur v 10. hiši v Tehtnici in še vladar Sonca je. Kako lepi aspekti . Uran z Luno ti daje veliko psihične energije, ki jo zelo dobro uporabiš. Jupiter z Luno pa prijaznost, sočutje do ljudi, tujcev. Merkur v tehtnici daje sproščenost, razumevanje, v 10. hiši je, zato ti veliko pomeni delo oz. poklic, ki te mora čustveno prevzemati. Umetnost ti je sigurno pisana na kožo, nekje vem da si omenila pozitiven aspekt med Venero in Neptunom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ma, ne, mam Merkur sekstil Luna, Jupiter in Uran.Res mam pa tudi Luno trigon Uran, Jupier in ASC. Ja, pa tudi trigon med Venero in Nepotunom mam ... Pa še Venera je v Levu v 9. ... Barve, slike, petje, glasba, nakit, vse to me privčali, poezija, mistika ... Simboli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Super!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Saj tudi jaz imam natalno retro merkur. Tako me jezi kdaj, ko ne morem dobiti pravega izraza za nekaj, kar bi rada povedala. Drugače pa je s pisanjem. Pisanje mi leži in se lahko skozi pisanje največkrat lepo izrazim. js pa ga nimam retro, pa se mi vseen včasih jezik tak zaplete, da sploh ne znam izgovorit besede Ma, ne, mam Merkur sekstil Luna, Jupiter in Uran.Res mam pa tudi Luno trigon Uran, Jupier in ASC. Ja, pa tudi trigon med Venero in Nepotunom mam ... Pa še Venera je v Levu v 9. ... Barve, slike, petje, glasba, nakit, vse to me privčali, poezija, mistika ... Simboli. js mam tud merkur sekstil luna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Saj tudi jaz imam natalno retro merkur. Tako me jezi kdaj, ko ne morem dobiti pravega izraza za nekaj, kar bi rada povedala. Drugače pa je s pisanjem. Pisanje mi leži in se lahko skozi pisanje največkrat lepo izrazim. No,jaz pa nimam natalno retro merkurja.Pisanje mi sploh ne leži,ravno pri pisanju ne najdem pravih izrazov,razen tu in tam sem v feelingu...Pa tudi potrplenja nimam ,da bi šla nekaj na dolgo in široko pisat...Sam to ne.. Smrt za mene.. Drugače je s komunikacijo,ki je sproščena,izvirna in oplemenitena z mahanjem rok. Baje imam svoj način govora in neke svoje besede..Za to je najbrž kriv aspekt:merkur trigon uran,uran pa je tudi v konjukciji z luno v škropijonuČustva tudi z lahkoto izražam..posebaj zadnja leta...prej pa je bilo veliko težav :xx!: merkur trigon luna(luna kvadrat saturn)Zelo težko pa izrazim svojo fantazijo,domišlijo..Nekak ne znam govorit o tem.merkur kvadrat neptun V mali šoli in osnovni šoli so me večkrat okregali zaradi prehitrega govorenja..Vendar sem to napako kmalu odpravila.. Moja velika želja je ,da se naučim govorico gluhih..Kako se že imenuje??Ko bom pri volji bom resnično šla na kak tak tečaj...Nekaj mi govori,da naj se je naučim. Merkur je vladar moje 5.hiše...je v ribah v 1.hiši. Ni slabo...edino v katerem drugem znamenju bi lahko bil položen...ne ravno v ribah... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Lisbona, sej mam tudi jaz Merkur kvadrat Merkur, pa nimam težav z izražanjem fantazije ... Sam dvomim pač v svoje intelektualne sposobnosti, rada tiščim glavo v pesek, nekoč sem bila nagnjena h krajam in skoz moram kaj početi z rokami. Sam jaz sem itak Devica ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Lisbona, sej mam tudi jaz Merkur kvadrat Merkur, pa nimam težav z izražanjem fantazije ... Sam dvomim pač v svoje intelektualne sposobnosti, rada tiščim glavo v pesek, nekoč sem bila nagnjena h krajam in skoz moram kaj početi z rokami. Sam jaz sem itak Devica ...A misliš merkur kvadrat neptun? Ja..jz sem tud mela nagnjenja h krajam .V osnovni šoli..Par let... Me je na srečo minlo. Pa tudi jaz večkrat dvomim v svoje intelektualne sposobnosti. Sam fantazije pa res ne znam izražat...Čeprav včasih ,ko se full uživim v kaj in pol pričam in pričam..mi vsi govorijo..Joj,kolk ti fantaziraš... Takrat zgleda ,da vklopim svojo fantazijo.. Eh,kaj pa vem... Drugače pa opažam tudi to ,da sem velikokrat narobe razumljena??? merkur kvadrat neptun:zmeden duh,zanesenjaštvo,mračni ideali ,ki škodijo objektivnosti.(vir Enciklopedija astrologije) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ja Merkur/Neptun sem mislila.Pa, jaz se več ne sekiram, če sem nerazumljena. Glavno, da sem izrazila, da sem bebljala, da sem dala ven iz sebe, kar me je tiščalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 No,jaz pa nimam natalno retro merkurja.Pisanje mi sploh ne leži,ravno pri pisanju ne najdem pravih izrazov,razen tu in tam sem v feelingu...Pa tudi potrplenja nimam ,da bi šla nekaj na dolgo in široko pisat...Sam to ne.. Smrt za mene.. Drugače je s komunikacijo,ki je sproščena,izvirna in oplemenitena z mahanjem rok. Baje imam svoj način govora in neke svoje besede..Za to je najbrž kriv aspekt:merkur trigon uran,uran pa je tudi v konjukciji z luno v škropijonuČustva tudi z lahkoto izražam..posebaj zadnja leta...prej pa je bilo veliko težav :xx!: merkur trigon luna(luna kvadrat saturn)Zelo težko pa izrazim svojo fantazijo,domišlijo..Nekak ne znam govorit o tem.merkur kvadrat neptun V mali šoli in osnovni šoli so me večkrat okregali zaradi prehitrega govorenja..Vendar sem to napako kmalu odpravila.. Moja velika želja je ,da se naučim govorico gluhih..Kako se že imenuje??Ko bom pri volji bom resnično šla na kak tak tečaj...Nekaj mi govori,da naj se je naučim. Merkur je vladar moje 5.hiše...je v ribah v 1.hiši. Ni slabo...edino v katerem drugem znamenju bi lahko bil položen...ne ravno v ribah... Lisbona, tudi jaz maham z rokami, kadar nekaj vznemirjeno pripovedujem. Imam aspekt Luna kvadrat Neptun, kar ni v redu. Prinaša iluzije, domišljijo, nadarjenost in pa zamegljenost, prevare, melanholija (imam jo dosti za izvažat, če jo kdo rabi ).Merkur kvadrat Neptun prav tako iluzije, prevare, zvijačnost, laži, tako sebi kot drugim. Lisbona, saj se ne lažeš, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Lisbona, sej mam tudi jaz Merkur kvadrat Merkur, pa nimam težav z izražanjem fantazije ... Sam dvomim pač v svoje intelektualne sposobnosti, rada tiščim glavo v pesek, nekoč sem bila nagnjena h krajam in skoz moram kaj početi z rokami. Sam jaz sem itak Devica ... Mačona, verjetno si mislila zgoraj merkur kvadrat neptun, ta aspekt lahko nakazuje, da bi človeka vleklo, da bi kakšno stvar ukradel (merkur trgovina, neptun pa tisti, ki te oslepari in pripravi k temu). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Ja ja, saj vem .... En Italijanski astrolog (se ne spomnim imena) v svoji "Medicinski astrologiji" Devicam pripisuje kleptomanijo (argument: roke so njihov "vitalni" organ, z rokami so sposobne početi vse mogoče) No, saj Dupor pa Ribam. Super sem za kraje: Devica, Neptun v 1. hiši v kvadratu z Merkurjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Ful se dogaja ravno na področju komunikacije (maili, telefoni), promet in dogovori. Tole s podpisom pogodbe, si dobro ozavestilia, bo bolje, kot če bi podpisala med časom retro merkurja. No super , bom poročala, kako bo šlo naprej. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.