Ksenia 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 sem že v temi napoved za ta teden se razpisala, v glavnem pri meni je retro merkur v 10 hiši menda in še nikoli v življenju nisem čutila vpliv nekega planeta tako močno - se tolažim da sem povezana s temi silami tolažim... v glavnem upam, da ta teden še preživim, da ne crkne še kaj... bemu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Kaj se naj pa jaz tolažim, ki ga mam v 8.? Jah, po eni strani mi to obdobje Raka ful mori, po drugi pa paše. Pa saj je vsako leto isto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Lunca, kaj pa barvanje v času retro merkurja? Al je to samo tko, bolj na čustvenih, poslovnih zadevah?Sej vem, da je mogoče mimo vprašanje, samo, ker nisem niti kanček astrologa, se mi zdi fajn to vedet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 In brez vsake krivde si upata vidve nekaj takega napisat Pa s kakimi ljudmi sem se jaz to pogovarjala h kriminalu nagnjenimi Drugac ne verjamem v kradljive Device, ker naj bi ble postene, skromne, sramezljive, ne verjamem, da bi razvijale take bolne razvade. Za Ribe tud ne vem. Poznam pa enega Tehtnico, ki ni miroljuben, ampak kolerik, ki krade ko sraka in ga celo mesto po tem pozna. Ded, nor ko magla, je direktor drugac. Pa pride v trgovino, zmakne plasc, kar vanj oblecen gre skozi vrata in cvili alarm za njim, ampak ga trgovke pustijo, ker so navajene in jih je sram pričam kazat, da imajo tezave. Vedno mu samo posljejo racun na dom in on vsakic mirno plača. Ima pa Luno v Ovnu, druge planete pa ne vem vec kje...Jaz si upam. Če je pa res. če sem pa živčna. Če ne morem imeti praznih rok. Od malega. TO pa je lastnost Devic, pusti ti vso skromnost in poštenost. Zato pač kadim, tipkam in kaj še vse, da mi ni treba krast. Joke. Ampak res hitro postanem živčna, pa če drugo ne, si pol gledam nohte, pa neke živčne kretnje z rokami delam. Virgo. O, pismo, oni ded Tehtnica, jebemu, si privošči, je direktor. Mogoče je tako asocialen, da noče met osebnega stika z blagajničarkami, pa dobi račun na dom in plača. Samo je smešno vse skupaj. U, pismo, moj foter je Teh z Luno v Ovnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 do kdaj bo merkur *potoval nazaj*? imam kup reči, ki bi se morale rešit pa se vedno znova vse zapleta. me rahlo že nervira. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 ok! no, če se bo potem zares začelo reševati, bomo že zdržali še ta teden. če pa se ne bo, pa .... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 to ni res....že prejšnji r. merkur se mi je zlomla plomba...zdej pa spetda ne govorim, da je zobozdravnica na dopustu pa glih po njenem dopustu sma ble zmenjeni za menjavo te plombe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Lunca, kaj pa barvanje v času retro merkurja? Al je to samo tko, bolj na čustvenih, poslovnih zadevah? Ja, ja, barvanje je pod domeno venere, ta je za lepoto odgovorna, merkur je pa zaslužen za komunikacijo, promet, kom. aparat, telefoni, pošta...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Čez par dni Merkur gre dol in nazaj v Orion. Sonce je pred nekaj dni okoli solsticija bilo v Orionu... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Hvala, lunca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Lisbona, tudi jaz maham z rokami, kadar nekaj vznemirjeno pripovedujem. Imam aspekt Luna kvadrat Neptun, kar ni v redu. Prinaša iluzije, domišljijo, nadarjenost in pa zamegljenost, prevare, melanholija (imam jo dosti za izvažat, če jo kdo rabi ).Merkur kvadrat Neptun prav tako iluzije, prevare, zvijačnost, laži, tako sebi kot drugim. Lisbona, saj se ne lažeš, ne? Tudi jaz mam isti aspekt luna kvadrat neptun, pa še najvišje na nebu je noro...mislim, kot najvišja točkaIn nekdo mi je razlagal, da pr meni prinaša pretirani idealizem ha ha, da mi zamegli situacije in realnost, da vedno stvari vidim idealne, tud ko niso not too gut ane, se dogaja to dostikrat ja, ampak mi gre na boljš Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Tudi jaz mam isti aspekt luna kvadrat neptun, pa še najvišje na nebu je noro...mislim, kot najvišja točkaIn nekdo mi je razlagal, da pr meni prinaša pretirani idealizem ha ha, da mi zamegli situacije in realnost, da vedno stvari vidim idealne, tud ko niso not too gut ane, se dogaja to dostikrat ja, ampak mi gre na boljš No, če vidiš stvari idealne, če niso, ti je vseeno malo prizanešeno, kot, da bi rada, da bi bile idealne, pa niso in se kao tega zavedaš. Če tako doživljaš ta aspekt potem je super! Pri meni namreč ni ravno tako. Mogoče mi ascendent pomaga pri tem kvadratu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Tudi jaz mam isti aspekt luna kvadrat neptun, pa še najvišje na nebu je noro...mislim, kot najvišja točkaIn nekdo mi je razlagal, da pr meni prinaša pretirani idealizem ha ha, da mi zamegli situacije in realnost, da vedno stvari vidim idealne, tud ko niso not too gut ane, se dogaja to dostikrat ja, ampak mi gre na boljš js ga mam tud.. luna kvadrat neptun Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 No, če vidiš stvari idealne, če niso, ti je vseeno malo prizanešeno, kot, da bi rada, da bi bile idealne, pa niso in se kao tega zavedaš. Če tako doživljaš ta aspekt potem je super! Pri meni namreč ni ravno tako. Mogoče mi ascendent pomaga pri tem kvadratu. Ja čeprav tudi to ostalo, kar si napisala domišljija, iluzije ne vem no mogoče tudi kdaj, zasanjanost definitivno, če je to odvisno od tega aspekta, sicer pa kar s mene tiče mi je tudi sedaj pogresiral asc, tko, da je precej opažam sprememb pr sebi, ker škorpijon je precej drugačen od device js ga mam tud.. luna kvadrat neptun He he, a to maš tudi al kaj .... d best... Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Moon Square NeptuneYou are very sensitive and emotional and your feelings are easily hurt by anyone who speaks harshly. But when someone does hurt you, you may rather enjoy thinking of yourself as a victim. On the other hand, you have a real understanding of the meaning of suffering, even if you haven't suffered greatly yourself, because you can easily put yourself in someone else's place. A dreamer, you may have trouble staying in touch with reality, especially when it is unpleasant. But remember that although fantasy may be pleasant, it is only fantasy. Above all else, learn to be open with your feelings and try to share even your fantasies with others. That will help you keep the real world clear in your mind. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 js ga mam tud.. luna kvadrat neptun Še ena sotrpinka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 no, pa je konec retromerkurja.....še kakšen dan al pa dva vplivov, pa bo........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 končno upam, da bo za neki časa mir Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 pih, klinc ni več vpliva retromerkurja.....od zjutrej zgleda ne....mi odpovedal obravnavo za v petek 13-tega ob 13.uri...za začimbo pa še vpliv črne lunce ...pismu, pa sem bla ziher, da sem vse možne "variante" obdelala,....na, pol pa tko... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Zadnji cajt Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 No, da vidmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 eh....pa čist lepo je blo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Res je konec retrogradnega gibanja Merkurja, kar pa ne pomeni, da se njegov vpliv popolnoma razblini. Danes podpisujem pogodbo. Vpliv traja še 3 dni, če se prav spomnim nekega vira s foruma. Lunca morda ali kdo drug je omenil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 ...tako približno, ja...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 he he...včeraj je še mal udaril z repkom......in mi skuhal eno zanimivo šofersko izkušnjo nekje bogu za hrbtom....pa še mobič mi je ugasnu..... ...to je blo pa tud vse...... pa ja...tud merkur mora met mal zabave...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.