Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

sem že v temi napoved za ta teden se razpisala, v glavnem pri meni je retro merkur v 10 hiši menda in še nikoli v življenju nisem čutila vpliv nekega planeta tako močno - se tolažim da sem povezana s temi silami ;) tolažim... v glavnem upam, da ta teden še preživim, da ne crkne še kaj... bemu....
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Kaj se naj pa jaz tolažim, ki ga mam v 8.? x:Dx Jah, po eni strani mi to obdobje Raka ful mori, po drugi pa paše. Pa saj je vsako leto isto.

Guest mačona
In brez vsake krivde si upata vidve nekaj takega napisat x:o)x Pa s kakimi ljudmi sem se jaz to pogovarjala h kriminalu nagnjenimi x:Dx

Drugac ne verjamem v kradljive Device, ker naj bi ble postene, skromne, sramezljive, ne verjamem, da bi razvijale take bolne razvade. Za Ribe tud ne vem. Poznam pa enega Tehtnico, ki ni miroljuben, ampak kolerik, ki krade ko sraka in ga celo mesto po tem pozna. Ded, nor ko magla, je direktor drugac. Pa pride v trgovino, zmakne plasc, kar vanj oblecen gre skozi vrata in cvili alarm za njim, ampak ga trgovke pustijo, ker so navajene in jih je sram pričam kazat, da imajo tezave. Vedno mu samo posljejo racun na dom in on vsakic mirno plača. Ima pa Luno v Ovnu, druge planete pa ne vem vec kje...

Jaz si upam. :inocent: Če je pa res. če sem pa živčna. Če ne morem imeti praznih rok. Od malega. TO pa je lastnost Devic, pusti ti vso skromnost in poštenost. Zato pač kadim, tipkam in kaj še vse, da mi ni treba krast. Joke. x:o)x Ampak res hitro postanem živčna, pa če drugo ne, si pol gledam nohte, pa neke živčne kretnje z rokami delam. Virgo.

O, pismo, oni ded Tehtnica, jebemu, si privošči, je direktor. Mogoče je tako asocialen, da noče met osebnega stika z blagajničarkami, pa dobi račun na dom in plača. Samo je smešno vse skupaj. x:Dx U, pismo, moj foter je Teh z Luno v Ovnu. :eek: :inocent:

to ni res....že prejšnji r. merkur se mi je zlomla plomba...zdej pa spet

da ne govorim, da je zobozdravnica na dopustu :vragec:

pa glih po njenem dopustu sma ble zmenjeni za menjavo te plombe :(

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Lunca, kaj pa barvanje v času retro merkurja? :inocent:

Al je to samo tko, bolj na čustvenih, poslovnih zadevah?

:palec: Ja, ja, barvanje je pod domeno venere, ta je za lepoto odgovorna, merkur je pa zaslužen za komunikacijo, promet, kom. aparat, telefoni, pošta......

Lisbona, tudi jaz maham z rokami, kadar nekaj vznemirjeno pripovedujem. Imam aspekt Luna kvadrat Neptun, kar ni v redu. Prinaša iluzije, domišljijo, nadarjenost in pa zamegljenost, prevare, melanholija (imam jo dosti za izvažat, če jo kdo rabi x:o)x ).

Merkur kvadrat Neptun prav tako iluzije, prevare, zvijačnost, laži, tako sebi kot drugim. :o|o:

Lisbona, saj se ne lažeš, ne? x;)x x;)x

Tudi jaz mam isti aspekt luna kvadrat neptun, pa še najvišje na nebu je x:Dx noro...mislim, kot najvišja točka

In nekdo mi je razlagal, da pr meni prinaša pretirani idealizem :2src: ha ha, da mi zamegli situacije in realnost, da vedno stvari vidim idealne, tud ko niso x:o)x not too gut ane, se dogaja to dostikrat ja, ampak mi gre na boljš x:px

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Tudi jaz mam isti aspekt luna kvadrat neptun, pa še najvišje na nebu je x:Dx noro...mislim, kot najvišja točka

In nekdo mi je razlagal, da pr meni prinaša pretirani idealizem :2src: ha ha, da mi zamegli situacije in realnost, da vedno stvari vidim idealne, tud ko niso x:o)x not too gut ane, se dogaja to dostikrat ja, ampak mi gre na boljš x:px

No, če vidiš stvari idealne, če niso, ti je vseeno malo prizanešeno, kot, da bi rada, da bi bile idealne, pa niso in se kao tega zavedaš. Če tako doživljaš ta aspekt potem je super! xcivx Pri meni namreč ni ravno tako. Mogoče mi ascendent pomaga pri tem kvadratu. :vio:

js ga mam tud.. luna kvadrat neptun x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

No, če vidiš stvari idealne, če niso, ti je vseeno malo prizanešeno, kot, da bi rada, da bi bile idealne, pa niso in se kao tega zavedaš. Če tako doživljaš ta aspekt potem je super! xcivx Pri meni namreč ni ravno tako. Mogoče mi ascendent pomaga pri tem kvadratu. :vio:

Ja čeprav tudi to ostalo, kar si napisala domišljija, iluzije ne vem no xnckrivx mogoče tudi kdaj, zasanjanost definitivno, če je to odvisno od tega aspekta, sicer pa kar s mene tiče mi je tudi sedaj pogresiral asc, tko, da je precej opažam sprememb pr sebi, ker škorpijon je precej drugačen od device :vio:

js ga mam tud.. luna kvadrat neptun x:o)x

He he, a to maš tudi al kaj .... x:Dx d best...

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Moon Square Neptune

You are very sensitive and emotional and your feelings are easily hurt by anyone who speaks harshly. But when someone does hurt you, you may rather enjoy thinking of yourself as a victim.

On the other hand, you have a real understanding of the meaning of suffering, even if you haven't suffered greatly yourself, because you can easily put yourself in someone else's place.

A dreamer, you may have trouble staying in touch with reality, especially when it is unpleasant. But remember that although fantasy may be pleasant, it is only fantasy.

Above all else, learn to be open with your feelings and try to share even your fantasies with others. That will help you keep the real world clear in your mind.

There is

One Mind,

One Truth,

pih, klinc ni več vpliva retromerkurja.....od zjutrej zgleda ne....mi odpovedal obravnavo za v petek 13-tega ob 13.uri...za začimbo pa še vpliv črne lunce xcivx

...pismu, pa sem bla ziher, da sem vse možne "variante" obdelala,....na, pol pa tko... x:px x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
Res je konec retrogradnega gibanja Merkurja, kar pa ne pomeni, da se njegov vpliv popolnoma razblini. Danes podpisujem pogodbo. Vpliv traja še 3 dni, če se prav spomnim nekega vira s foruma. Lunca morda ali kdo drug je omenil.

he he...včeraj je še mal udaril z repkom......in mi skuhal eno zanimivo šofersko izkušnjo nekje bogu za hrbtom....pa še mobič mi je ugasnu..... xDDx ...to je blo pa tud vse......

pa ja...tud merkur mora met mal zabave...... :P ...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...