Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

he he...včeraj je še mal udaril z repkom......in mi skuhal eno zanimivo šofersko izkušnjo nekje bogu za hrbtom....pa še mobič mi je ugasnu..... xDDx ...to je blo pa tud vse......

pa ja...tud merkur mora met mal zabave...... :P ...... x;)x

:palec: To je blo samo za cahn, da se poslavlja, res je, da drži mogoče še nekaj dni po preteku, vendar pred 10.7. je pa orenk haral, na Hrvaškem je bilo 7.7. v petek in tisti vikend 16 mrtvih na hrvaških cestah, to je orenk bera. Res pa je, da so vozili kot bi bili eni sami na cestah. Naslednji retro merkur bo mogoče kakšno stvar, ki jo je v tem obdobju pričel, tudi dokončal, za teka stvari pa je ugoden. Tudi izgubljene stvari v tem času lahko takrat najdete, seveda samo založene. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Uh sm se že ustrašla (k so nove objave), da spet hara (Merkur namreč); sm glih hotla rečt, če nima druzga dela k ritensk hodit pa štrene mešat x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ooooooo....lunca is back...... x:Xx xsrcx

:palec: Jess, prav dolgčas mi je bilo po vaši družbi.

Uh sm se že ustrašla (k so nove objave), da spet hara (Merkur namreč); sm glih hotla rečt, če nima druzga dela k ritensk hodit pa štrene mešat x:o)x

xrolleyesx Ne, ne, za nekaj časa bo mir, vse tisto začeto, pa če prej ne, lahko končate pri naslednjem retro merkurju. x;)x

• 2 months later...
Guest Mačona
ampak ker je v Škorpijonu, to prinaša tudi koristi? poglobljeno razmišljanje za nazaj, razpucavanje in to?

7.11 :inocent:

Po mojih podatkih bo le do 1.11.

Sedaj pa... popravite me, če se motim, prosim:

Tole je vpliv za Merkurja v SCO:

Vpliv Merkurja v Skorpijonu

na nase razpolozenje

Kako vpliva na nase zivljenje

Nase misli so ostre in prodorne, razmisljamo sumnicavo, stvarem skusamo priti do dna, ukvarjamo se z ozadji stvari, pretirano se poglabljamo.

Zaradi tega v tem obdobju ponavadi razmisljamo malce vrocicno. Takoj pridemo do zakljucka oz. sodbe (in le-te so ostre in neprizanesljive).

Zolcnim debatam se je bolje izogibati, saj ne bo nihce hotel popustiti. V pogovorih hitro postanemo provokativni.

V odnosih se pojavi teznja po dominiranju; sploh zelimo nad vsem imeti vec nadzora. Imamo zelo mocno intuicijo in prodoren um.

To je zelo dobro obdobje za delo raziskovalne narave.

Torej če je RETROGRADEN je pa ravno obratno od tega?? Al kako?? :inocent:

Scio mi nihil scire

ahhhh....tole prav popestritev pred in po rd.......pa še po natalnem se mi bo vozu sem pa tja.....a kdo ve, od katere do katere stopinje sco bo imel promenado.....?

drgač pa kaže na čistilno akcijo v 3h....prijateljstva....?.....hm, sej vse tastaro je itak samo šlo že lani...ena od možnosti so tudi debate na temo moški-ženske v frendovskih krogih.....glede na to, da je v sco tud venera pa lilitka.....pa osvetljevanje vseh temnih kotičkov, če je še kje kakšen ostal sploh......globinski potopi so pa tako že stalna praksa......psiho detektivska žilica....... :vragec: x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mislim, da se ne motiš. 11.hiša naj bi bila hiša prijateljstva...

nekaj me zeza citiranje...ksenijinega posta ni prijelo..... :sori:

bejbe hvala :flowers: ....zmer to nekako zamešam....ni blo prvič......

nekaj me zeza citiranje...ksenijinega posta ni prijelo..... :sori:

bejbe hvala :flowers: ....zmer to nekako zamešam....ni blo prvič......

Ni panike. x:o)x

Amis, a se ti da odgovort na moje vprašanje par postov višje? :inocent:

Scio mi nihil scire

larsy...kolikor vem, se retro planeti ukvarjajo s pretelostjo, nerazrešenimi, neodkritimi rečmi.....ker merkur predstavlja komunikacijo, trgovino in te reči (evo, kot moja 3h), se bo čistilna akcija dogajala na tem področju oz. na njegov način......

prej bi rekla, da bo r-merkur poudaril potrebo po globokem brskanju po sebi ali po področju,ki ga predstavlja hiša, v kateri se natalno nahaja......zato bi prej rekla, da delovanje ne bo obratno ampak potencirano........

:eek: a pri meni bo potem štala, ko imam v natalcu Rmerkurja v sco :inocent:

Ne bo sile, samo ne podpisuj nobenih pogodb, ne kupuj nobenih tehničnih pripomočkov, avta, računalnika, telefona, izogibaj se žolčnih debat, izkoristi pa za dokončanje nedokončanega od prej. Velikokrat lahko retro merkur izkoristimo za kaj pametnega.

xrolleyesx Mislim, da uradno do 1.11, drži pa še nekaj dni.

torej bo nebesno darilo za moj rd....larsy, pa zate tudi.....pa še za koga......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...