lunca 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 he he...včeraj je še mal udaril z repkom......in mi skuhal eno zanimivo šofersko izkušnjo nekje bogu za hrbtom....pa še mobič mi je ugasnu..... ...to je blo pa tud vse...... pa ja...tud merkur mora met mal zabave...... ...... To je blo samo za cahn, da se poslavlja, res je, da drži mogoče še nekaj dni po preteku, vendar pred 10.7. je pa orenk haral, na Hrvaškem je bilo 7.7. v petek in tisti vikend 16 mrtvih na hrvaških cestah, to je orenk bera. Res pa je, da so vozili kot bi bili eni sami na cestah. Naslednji retro merkur bo mogoče kakšno stvar, ki jo je v tem obdobju pričel, tudi dokončal, za teka stvari pa je ugoden. Tudi izgubljene stvari v tem času lahko takrat najdete, seveda samo založene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 ooooooo....lunca is back...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Uh sm se že ustrašla (k so nove objave), da spet hara (Merkur namreč); sm glih hotla rečt, če nima druzga dela k ritensk hodit pa štrene mešat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 ooooooo....lunca is back...... Jess, prav dolgčas mi je bilo po vaši družbi. Uh sm se že ustrašla (k so nove objave), da spet hara (Merkur namreč); sm glih hotla rečt, če nima druzga dela k ritensk hodit pa štrene mešat Ne, ne, za nekaj časa bo mir, vse tisto začeto, pa če prej ne, lahko končate pri naslednjem retro merkurju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Se prav, se morm šele čez 3 mesce al kok pofarbat, da bo nazaj moja lepa barva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Se prav, se morm šele čez 3 mesce al kok pofarbat, da bo nazaj moja lepa barva. Barvanje bi pasalo pod domeno venere. Ti se kar pofarbaj, ko sonce izgubi malo moči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Še mal, pa nas spet čaka tole... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 a jebemu šit. verjetno bom spet imela probleme s telefonom - čisto klasično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 od kdaj do kdaj pa bo.....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 od 12. s tem, da se to kažeže ene par dni prej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ampak ker je v Škorpijonu, to prinaša tudi koristi? poglobljeno razmišljanje za nazaj, razpucavanje in to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 od kdaj do kdaj pa bo.....?..... Nekateri pravijo, da smo že v senci retro merkurja, to pa zato, ker je njegov rikverc od 12.10 in da je vpliv čutiti že nekaj dni prej in nekaj dni potem, ko mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 se pravi uradno od 12.10 do.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 se pravi uradno od 12.10 do....7.11 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 7.11 Po mojih podatkih bo le do 1.11. Sedaj pa... popravite me, če se motim, prosim:Tole je vpliv za Merkurja v SCO:Vpliv Merkurja v Skorpijonuna nase razpolozenje Kako vpliva na nase zivljenjeNase misli so ostre in prodorne, razmisljamo sumnicavo, stvarem skusamo priti do dna, ukvarjamo se z ozadji stvari, pretirano se poglabljamo.Zaradi tega v tem obdobju ponavadi razmisljamo malce vrocicno. Takoj pridemo do zakljucka oz. sodbe (in le-te so ostre in neprizanesljive). Zolcnim debatam se je bolje izogibati, saj ne bo nihce hotel popustiti. V pogovorih hitro postanemo provokativni. V odnosih se pojavi teznja po dominiranju; sploh zelimo nad vsem imeti vec nadzora. Imamo zelo mocno intuicijo in prodoren um. To je zelo dobro obdobje za delo raziskovalne narave. Torej če je RETROGRADEN je pa ravno obratno od tega?? Al kako?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 mmm, torej boš pridna ovčka Ni možn. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ahhhh....tole prav popestritev pred in po rd.......pa še po natalnem se mi bo vozu sem pa tja.....a kdo ve, od katere do katere stopinje sco bo imel promenado.....? drgač pa kaže na čistilno akcijo v 3h....prijateljstva....?.....hm, sej vse tastaro je itak samo šlo že lani...ena od možnosti so tudi debate na temo moški-ženske v frendovskih krogih.....glede na to, da je v sco tud venera pa lilitka.....pa osvetljevanje vseh temnih kotičkov, če je še kje kakšen ostal sploh......globinski potopi so pa tako že stalna praksa......psiho detektivska žilica....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 men je 3 hiša bolj hiša sorodnikov,bratov sester potovanj, trgovanja.. lahko se pa motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 men je 3 hiša bolj hiša sorodnikov,bratov sester potovanj, trgovanja.. lahko se pa motimMislim, da se ne motiš. 11.hiša naj bi bila hiša prijateljstva... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mislim, da se ne motiš. 11.hiša naj bi bila hiša prijateljstva...nekaj me zeza citiranje...ksenijinega posta ni prijelo..... bejbe hvala ....zmer to nekako zamešam....ni blo prvič...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 nekaj me zeza citiranje...ksenijinega posta ni prijelo..... bejbe hvala ....zmer to nekako zamešam....ni blo prvič......Ni panike. Amis, a se ti da odgovort na moje vprašanje par postov višje? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 7.11 Mislim, da uradno do 1.11, drži pa še nekaj dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 larsy...kolikor vem, se retro planeti ukvarjajo s pretelostjo, nerazrešenimi, neodkritimi rečmi.....ker merkur predstavlja komunikacijo, trgovino in te reči (evo, kot moja 3h), se bo čistilna akcija dogajala na tem področju oz. na njegov način...... prej bi rekla, da bo r-merkur poudaril potrebo po globokem brskanju po sebi ali po področju,ki ga predstavlja hiša, v kateri se natalno nahaja......zato bi prej rekla, da delovanje ne bo obratno ampak potencirano........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 a pri meni bo potem štala, ko imam v natalcu Rmerkurja v sco Ne bo sile, samo ne podpisuj nobenih pogodb, ne kupuj nobenih tehničnih pripomočkov, avta, računalnika, telefona, izogibaj se žolčnih debat, izkoristi pa za dokončanje nedokončanega od prej. Velikokrat lahko retro merkur izkoristimo za kaj pametnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mislim, da uradno do 1.11, drži pa še nekaj dni.torej bo nebesno darilo za moj rd....larsy, pa zate tudi.....pa še za koga...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.