Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

larsy...kolikor vem, se retro planeti ukvarjajo s pretelostjo, nerazrešenimi, neodkritimi rečmi.....ker merkur predstavlja komunikacijo, trgovino in te reči (evo, kot moja 3h), se bo čistilna akcija dogajala na tem področju oz. na njegov način......

prej bi rekla, da bo r-merkur poudaril potrebo po globokem brskanju po sebi ali po področju,ki ga predstavlja hiša, v kateri se natalno nahaja......zato bi prej rekla, da delovanje ne bo obratno ampak potencirano........

Torej kaj moram it jaz gledat v mojega natalca? V kateri hiši mam SCO?

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

če jst prav gledam, bo šel rikverc po moji drugi hiši, obrnil pa se bo samo stopinjo pred N. Uranov v tehtnici... nimam fajnga filinga, glede na to, da je T.Saturn v 12. hiši, pa Pluton tik pred N. Soncu...

a bodo bolj na udaru finance, al se bo spremenila predstva o moji lastni vrednosti?

Torej kaj moram it jaz gledat v mojega natalca? V kateri hiši mam SCO?

xyesx

pa še lunca ti bo kaj več povedala...js še vajenc nisem....sam mal bluzim tle..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xyesx

pa še lunca ti bo kaj več povedala...js še vajenc nisem....sam mal bluzim tle..... x;)x

O shit... to se pravi spet zdravje :( 6.hiša... vsakič ko je retro, ga mam v 6. hiši :( pa to ni res :(

Hvala Amis

Scio mi nihil scire

a ni tud delo, služba pa to....?....mogoče se bo pa tam kaj razjasnilo, dokončalo, kar je že blo začetega......sej ni nujno kažin..... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mislim, da se ne motiš. 11.hiša naj bi bila hiša prijateljstva...

js ga bom glih tu mela.....rikverc mi gre čez natalni mars, uran, merkur

žurka xcivx

če jst prav gledam, bo šel rikverc po moji drugi hiši, obrnil pa se bo samo stopinjo pred N. Uranov v tehtnici... nimam fajnga filinga, glede na to, da je T.Saturn v 12. hiši, pa Pluton tik pred N. Soncu...

a bodo bolj na udaru finance, al se bo spremenila predstva o moji lastni vrednosti?

xyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a ni tud delo, služba pa to....?....mogoče se bo pa tam kaj razjasnilo, dokončalo, kar je že blo začetega......sej ni nujno kažin..... x:)x

No ja, upam da imaš prav.. da ne bodo samo problemi... Mam namreč ASC v dvojčku in če je Merkur retro, ponavad pr men ne pomen nič dobrega.

Scio mi nihil scire

Hm, moja tolažba je pa ta, gre pač rikverc popravit oz. pofinesat tisto kar je spregledal.

No meni se bo vozil po asc.in kar po sebi, asc.1,07 sco, nat.merkur pa 3sco,......predvidevam da bo natalca pofinesal,.....edino bojazen imam, upam, da neupravičeno,.....da mi natalnega iz scorpija rikverc v tehtnico ne zvleče,.... :o|o: x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest Mačona

mene pa sploh ne zanima ... še nikoli mi ni bilo hudega ... pa mi tudi zdaj ne bo.

vem, da se šeta po 11. hiši, torej kmalu po 12., kar pa maram.

moj Merkur je čisto OK. čeprav je v natalu retro. bo lepo zasijal ob svojem času. x:)x

js ga bom glih tu mela.....rikverc mi gre čez natalni mars, uran, merkur

žurka xcivx

xyesx

verjetno ti bo kompič crknil. x:Dx

upam, da bo pozitivno tole ;)

bo x:)x seveda če boš tako vzela..itak, da maoj vse spremembe sveje poz in neg strani x:)x x:Xx

lunca r. merku mi gre čez natalni mars, uran, merkur..kaj lahka pričakujem :inocent:

r. merkur tud vpliva pri nakupu nepremičnin xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

lunca r. merku mi gre čez natalni mars, uran, merkur..kaj lahka pričakujem :inocent:

r. merkur tud vpliva pri nakupu nepremičnin xnckrivx

Načeloma tak tranzit merkurja čez našteto, naj ne bi bilo slabo, nasprotno, več moči (mars) in več bistrega razuma, dobrih priložnosti. V času retro merkurja izkoristi to za dokončanje začetega kdaj od prej.

Za nakup nepremičnin bi v tem obdobju vse prečekirala v času retrogradnosti in ne bi podpisovala ničesar. Se je že zgodilo, da je bil kdo prebukiran. :vragec:

Če pa si že bila v takem špilu prej, bi to obdobje zaključilo začeto štacuno. x;)x

Guest Mačona

aha, meni pa bo prečkal Saturna in Plutona v 11. hiši. ni čudno. že zdaj si delam neke temeljne dolgoročne odločitve in sem pripravljena trdo garati za določene zadeve ...

nameravam začeti tudi varčevati ... hmmm ... Lunca?

Načeloma tak tranzit merkurja čez našteto, naj ne bi bilo slabo, nasprotno, več moči (mars) in več bistrega razuma, dobrih priložnosti. V času retro merkurja izkoristi to za dokončanje začetega kdaj od prej.

Za nakup nepremičnin bi v tem obdobju vse prečekirala v času retrogradnosti in ne bi podpisovala ničesar. Se je že zgodilo, da je bil kdo prebukiran. :vragec:

Če pa si že bila v takem špilu prej, bi to obdobje zaključilo začeto štacuno. x;)x

že kr neki časa kupujem nepremičnino.....in mi je tečno, ker se ne znam odločit x:o)x x:Dx

mogoč bo pa ta r. merkur res čas da to zaklučim x:Dx x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

Lunca, kaj ša ti misliš o tejle zadevici...

hvala

Lunca, kaj ša ti misliš o tejle zadevici...

hvala

Verjetno bo precej povezano, saj včasih imamo lastno vrednost tud večjo, če nimamo finančnih težav, tko, da če zadane finance, se bo poznal tud na lastni vrednosti verjetno? Mogoče nismo tako zadovoljni sami s sabo?

Lunca, kaj pa jemanje kredita v tem času? Sicer ne gre za velik kredit ...cca 1000 €. :inocent:

Pa potovanja?

A bo podpis kredita točno v času od 12.10 do 1.11? No jaz, bi sigurno tudi pri tem podpisu počakala tri tedne, ziher je ziher, podpis pogodbe je.

Na potovanjih, ki so vezana na razno razne transporte, prihaja v času retrogradnega merkurja do zapletov, do raznih zamud, mogoče je treba biti pazljiv, da se ne izgubi prtljaga in podobno.

Glede kredita...gre v bistvu za študentski kredit, ki sem ga že 2x vzela, pa je standardna pogodba, ni tok velik znesek, tko da me nekak v tem pogledu ne bi smel skrbet, da bi šlo lahko kaj narobe.

Pri potovanju pa...greva 30.10., nazaj pa 6.11., ko bo že konec merkurja. Tko da...upam, da bo vse ok, no. Itak je pa to potovanje en velik oddih za obe, mogoče tud ena pomoč, da dava neke stvari za sabo in če v tem smislu gledava na to, pol nej bi blo ok, ne? x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...