lunca 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Glede kredita...gre v bistvu za študentski kredit, ki sem ga že 2x vzela, pa je standardna pogodba, ni tok velik znesek, tko da me nekak v tem pogledu ne bi smel skrbet, da bi šlo lahko kaj narobe. Pri potovanju pa...greva 30.10., nazaj pa 6.11., ko bo že konec merkurja. Tko da...upam, da bo vse ok, no. Itak je pa to potovanje en velik oddih za obe, mogoče tud ena pomoč, da dava neke stvari za sabo in če v tem smislu gledava na to, pol nej bi blo ok, ne? Seveda, kar mirne duše pejt na dopust, konec retrogradnosti je 1.11, na potovanju za tja, pa vseeno previdnost ni odveč, čuvaj prtljago. Če pa pride do kakšnih zamud, pa nič hudega, saj boš na dopustu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Lunca, prosim še za nasvet glede moje službe: že teden nazaj sem odposlala prošnjo (rok je do 15.10.pa sem se potrudila, da ne bo Merkur retro. Začetek dela bi nastopil 1. 11. oziroma 2. 11., ker je prvi praznik. V tem času naj potem ne bi podpisovala pogodbe ali kaj? Malo me skrbi. Kaj pa menjava stalnega bivališča v tem času? Iz starega (zdajšnjega ) naslova bi se samo pro forma prevekslala na drug naslov (podarjena hiša letos marca) in menjati moram osnovne dokumente. Razlog je v davkih. Ali naj počakam raje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Lunca, Ka pa če je podpis pogodbe neizogiben? Namreč podpisujem pogodbo za partnerstvo z drugo firmo ravno v ponedeljek? Čakat pa ne moremo do 2. novembra... Any advice???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Hvala, lunca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Lunca, prosim še za nasvet glede moje službe: že teden nazaj sem odposlala prošnjo (rok je do 15.10.pa sem se potrudila, da ne bo Merkur retro. Začetek dela bi nastopil 1. 11. oziroma 2. 11., ker je prvi praznik. V tem času naj potem ne bi podpisovala pogodbe ali kaj? Malo me skrbi. SIGURNO NE BOŠ PODPISALA POGODBE PRED 1.11.? V TEM PRIMERU NAJ TE NE SKRBI. Kaj pa menjava stalnega bivališča v tem času? Iz starega (zdajšnjega ) naslova bi se samo pro forma prevekslala na drug naslov (podarjena hiša letos marca) in menjati moram osnovne dokumente. Razlog je v davkih. Ali naj počakam raje? TO SE MI NE ZDI TAKO ZELO POMEMBNO, ZATO JE STRAH ODVEČ. Lunca, Ka pa če je podpis pogodbe neizogiben? Namreč podpisujem pogodbo za partnerstvo z drugo firmo ravno v ponedeljek? Čakat pa ne moremo do 2. novembra... Any advice???? x!x V tem primeru se pridružujem Bobnarjevemu mnenju, ne podpisuješ sama, tudi partner je na drugi strani podpisal v istem času. Kaj prinaša tak podpis, se ponavadi izkaže kasneje. Mogoče je bilo to kdaj že načeto vprašanje ali nedokončano, v takem primeru, bi merkur samo nekaj zaključil s tem gibanjem. ma ne se sekirat, jaz sn vse službe podpisal in tut menjal v času retromerkura, No očitno, ker si podpisoval vse pogodbe v tem času, si menjal kar nekaj služb, saj to je to. Mogoče se nobena dolgo ne obdrži. V tem primeru občuti tudi druga stranka podpis, ker te po določenem času izgubi?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Čao, Hvala obema za odgovor. Upam, da bo vse v redu s to pogodbo, ker gre za večjega partnerja in ne majhno ribco.... A kaj šteje če smo se začel dogovarjat že skoraj mesec nazaj in je že vse dogovorjeno kako in kajm le podpis pogodbe še manjka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Čao, Hvala obema za odgovor. Upam, da bo vse v redu s to pogodbo, ker gre za večjega partnerja in ne majhno ribco.... A kaj šteje če smo se začel dogovarjat že skoraj mesec nazaj in je že vse dogovorjeno kako in kajm le podpis pogodbe še manjka? Ja, če je bilo to govora že prej, bi rekla, da sedaj merkur dokonča pričeto, zato v tem slučaju retrogradnost ni slaba. Retro merkur vedno konča pričeto od prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Merkur bo šel tokrat retro v moji 10. hiši in to lepo na Mc...težave s komunikacijo v službi...se prov nč ne veselim... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 seveda je zadeva kolateralna... tak da, hočeš-nočeš, nič ni v naših rokah... SE STRINJAM. je pa še nekaj zanimivo;te dni je 1 mesec od mrka...se dogajajo zanimive stvari... treba bit pozorn... Mrk deluje, vsaj tako trdijo, od mrka do mrka, zato mesec dni po njem, še vedno drži njegov vpliv, glede na posameznikovo hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Crknil mi je polnilec za mobitel, ampak sem takoj našla učinkovito rešitev! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 xrosex Hvala, Lunca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 hm, od nekih znalcev sem zasledil da se efekt mrka poveča spet po enem mesecumeni se jeTudi meni, točno danes :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 haha lol meni se je v plus :$$:heheMeni tudi v plus, vsaj tako se je potem pokazalo... Hmmm zanimivo, kako se razpleta vse skupi... Sam najprej pa ni izgledalo, da se mi bo v pozitivno razpletlo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Retro merkur precej že drži. Na poti na morje še nisem videla na odstavnem pasu toliko pokvarjenih avtomobilov. Ob cesti na vsake toliko časa trikotnik in žalostnega šoferja ob avtu. Takoj, sem pomislila za zaplete na potovanju, ki jim botruje R merkur. Retro merkur precej že drži. Na poti na morje še nisem videla na odstavnem pasu toliko pokvarjenih avtomobilov. Ob cesti na vsake toliko časa trikotnik in žalostnega šoferja ob avtu. Takoj, sem pomislila za zaplete na potovanju, ki jim botruje R merkur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Ob retro Merkurju se mi je mobi zakotalil po vseh stopnicah in na srečo ostal cel.Zopet sem imela srečo, isti dan, ko sem na brzino odprla pomivalni stroj, ko je bil v funkciji pomivanja posode zvročo vodo, da bi vanj dala neko žlico.Sploh nisem opazila lučke, da stroj dela, malo kasneje je crknila baterija moje miši in da bi bila mera polna sem na frendico naslovljeno sporočilo poslala popolnoma drugi frendici.Tudi če ne bi bila na tekočem bi morala ta dan vedeti, da se je Merkur obrnil v retro gibanje. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Ob retro Merkurju se mi je mobi zakotalil po vseh stopnicah in na srečo ostal cel.Zopet sem imela srečo, isti dan, ko sem na brzino odprla pomivalni stroj, ko je bil v funkciji pomivanja posode zvročo vodo, da bi vanj dala neko žlico.Sploh nisem opazila lučke, da stroj dela, malo kasneje je crknila baterija moje miši in da bi bila mera polna sem na frendico naslovljeno sporočilo poslala popolnoma drugi frendici.Tudi če ne bi bila na tekočem bi morala ta dan vedeti, da se je Merkur obrnil v retro gibanje. :palec Ja, očitno delamo več napak. Moja sodelavka je dobila dvakrat nakazano plačo, hahahahaa. Napaka, ki jo je zagrešila druga kolegica, vendar je bilo veselje kratkega roka. Nečakinja je včeraj prodala avto. Avto je bil sicer lepo vzdrževan in tisti, ki ga je kupil, bo imel z njim težave? Ona ga je prodala precej ugodno, verjetno je bila prodaja zanjo tudi nepotrebna, mislim. Kdo je v tej kupčiji na bojšem, kdo na slabšem? Po moje, da ga njej ne bi bilo potrebno še prodati, drugemu kupcu pa se bo mogoče čez čas pokazalo, ali je bila kupčija pametna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 mala prometna nesreča, oba kriva. s tem da imam trenutno v tranzitu Saturn kvadrat Uran (vladar 3. hiše). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 mala prometna nesreča, oba kriva. s tem da imam trenutno v tranzitu Saturn kvadrat Uran (vladar 3. hiše). Hvala bogu, da je samo manjša, pleh je le pleh. Očitno merkur dela. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 v bistvu je glih zdaj ta tranzit natančen. ne smem več bit taka zamišljena za volanom. ja, pleh je pleh, jaz sem OK in povzročitelj tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 hecn, da se v tem obdobju vedno ubadam z zobmi spet počla plomba in sma z zdravnico končno ugotovile, kje je problem sem pa že od petka čisto brez energije....včeri in danes posebaj...mogoče ma tu kaj prste vmes r. merkur, ki mi je šel čez mars druga pa nič pretrsljivega..... razn to, da mi ni do nobenga pogovora Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 jaz tud zadnje dneve nekam brez energije. mislim pa, da mi tale retro Merkur gre čez nat. Saturna in Plutona. tud jaz nekak molčeče razpoložena. saj bo mimo. po drugi strani pa ni slabo tole v ŠKO in v 12. hiši. mi paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 jaz tud zadnje dneve nekam brez energije. mislim pa, da mi tale retro Merkur gre čez nat. Saturna in Plutona. tud jaz nekak molčeče razpoložena. saj bo mimo. po drugi strani pa ni slabo tole v ŠKO in v 12. hiši. mi paše. Mačona, imaš konjunkcijo Saturna in Plutona v 12.hiši ? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mačona, imaš konjunkcijo Saturna in Plutona v 12.hiši ?ne, v 11. mam tole, torej retro ME rabi še en čas, da mi naredi konjunkcijo, da pride na začetek ŠKO oz konec TEH, tam kjer imam jaz natalno PL in SA v konjunkciji.ne rabim še tega v 12 ... no ja ... je čisto dovolj Luna kvadrat Pluton in Saturn v natalu ... ampak v bistvu mi je vseeno. tale kvadrat bom jaz nekoč dokončno presekala. enostavno ga več ne bo v karti. no, lahko je narisan tam v karti še naprej, ampak ne bo imel vpliva name. itak ga ima vedno manj. tako sem se odločila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Fuj :xx!: Sami požigi, nesreče, umori... Zdajle šla v službo in na Ilirski policija in trak okoli bloka in pokrivali nekoga na tleh s polivinilom.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Pri meni zaenkrat nič posebnega, razn razbolele mišiče od fitnesa. Kumi se premikam. V službi pa vsi zaporedoma izgubljajo vstopne kartice. Pa grde sanje sem imela o eni hudi prom. nesreči. :xx!: Če bo tko do konca, bo vse kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.