Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Glede kredita...gre v bistvu za študentski kredit, ki sem ga že 2x vzela, pa je standardna pogodba, ni tok velik znesek, tko da me nekak v tem pogledu ne bi smel skrbet, da bi šlo lahko kaj narobe.

Pri potovanju pa...greva 30.10., nazaj pa 6.11., ko bo že konec merkurja. Tko da...upam, da bo vse ok, no. Itak je pa to potovanje en velik oddih za obe, mogoče tud ena pomoč, da dava neke stvari za sabo in če v tem smislu gledava na to, pol nej bi blo ok, ne? x:)x

:palec: Seveda, kar mirne duše pejt na dopust, konec retrogradnosti je 1.11, na potovanju za tja, pa vseeno previdnost ni odveč, čuvaj prtljago. Če pa pride do kakšnih zamud, pa nič hudega, saj boš na dopustu.

Deli na socialnih omrežjih

Lunca, prosim še za nasvet glede moje službe: že teden nazaj sem odposlala prošnjo (rok je do 15.10.pa sem se potrudila, da ne bo Merkur retro. Začetek dela bi nastopil 1. 11. oziroma 2. 11., ker je prvi praznik. V tem času naj potem ne bi podpisovala pogodbe ali kaj? Malo me skrbi.

Kaj pa menjava stalnega bivališča v tem času? Iz starega (zdajšnjega ) naslova bi se samo pro forma prevekslala na drug naslov (podarjena hiša letos marca) in menjati moram osnovne dokumente. Razlog je v davkih. Ali naj počakam raje?

Lunca, prosim še za nasvet glede moje službe: že teden nazaj sem odposlala prošnjo (rok je do 15.10.pa sem se potrudila, da ne bo Merkur retro. Začetek dela bi nastopil 1. 11. oziroma 2. 11., ker je prvi praznik. V tem času naj potem ne bi podpisovala pogodbe ali kaj? Malo me skrbi.

:palec: SIGURNO NE BOŠ PODPISALA POGODBE PRED 1.11.? V TEM PRIMERU NAJ TE NE SKRBI.

Kaj pa menjava stalnega bivališča v tem času? Iz starega (zdajšnjega ) naslova bi se samo pro forma prevekslala na drug naslov (podarjena hiša letos marca) in menjati moram osnovne dokumente. Razlog je v davkih. Ali naj počakam raje?

TO SE MI NE ZDI TAKO ZELO POMEMBNO, ZATO JE STRAH ODVEČ.

Lunca,

Ka pa če je podpis pogodbe neizogiben? Namreč podpisujem pogodbo za partnerstvo z drugo firmo ravno v ponedeljek? Čakat pa ne moremo do 2. novembra... Any advice???? :sori:

x!x V tem primeru se pridružujem Bobnarjevemu mnenju, ne podpisuješ sama, tudi partner je na drugi strani podpisal v istem času. Kaj prinaša tak podpis, se ponavadi izkaže kasneje. Mogoče je bilo to kdaj že načeto vprašanje ali nedokončano, v takem primeru, bi merkur samo nekaj zaključil s tem gibanjem.

ma ne se sekirat, jaz sn vse službe podpisal in tut menjal v času retromerkura,

:palec: No očitno, ker si podpisoval vse pogodbe v tem času, si menjal kar nekaj služb, saj to je to. Mogoče se nobena dolgo ne obdrži. V tem primeru občuti tudi druga stranka podpis, ker te po določenem času izgubi?? xrolleyesx

Čao,

Hvala obema za odgovor. Upam, da bo vse v redu s to pogodbo, ker gre za večjega partnerja in ne majhno ribco.... A kaj šteje če smo se začel dogovarjat že skoraj mesec nazaj in je že vse dogovorjeno kako in kajm le podpis pogodbe še manjka?

Čao,

Hvala obema za odgovor. Upam, da bo vse v redu s to pogodbo, ker gre za večjega partnerja in ne majhno ribco.... A kaj šteje če smo se začel dogovarjat že skoraj mesec nazaj in je že vse dogovorjeno kako in kajm le podpis pogodbe še manjka?

xrolleyesx Ja, če je bilo to govora že prej, bi rekla, da sedaj merkur dokonča pričeto, zato v tem slučaju retrogradnost ni slaba. Retro merkur vedno konča pričeto od prej.

Merkur bo šel tokrat retro v moji 10. hiši in to lepo na Mc...težave s komunikacijo v službi...se prov nč ne veselim...
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

seveda je zadeva kolateralna... :palec:

tak da, hočeš-nočeš, nič ni v naših rokah... SE STRINJAM.

je pa še nekaj zanimivo;

te dni je 1 mesec od mrka...

se dogajajo zanimive stvari... treba bit pozorn...

Mrk deluje, vsaj tako trdijo, od mrka do mrka, zato mesec dni po njem, še vedno drži njegov vpliv, glede na posameznikovo hišo.

haha

lol

meni se je v plus :$$:

hehe

Meni tudi v plus, vsaj tako se je potem pokazalo... :inocent: Hmmm zanimivo, kako se razpleta vse skupi... Sam najprej pa ni izgledalo, da se mi bo v pozitivno razpletlo.

Scio mi nihil scire

Retro merkur precej že drži. Na poti na morje še nisem videla na odstavnem pasu toliko pokvarjenih avtomobilov. Ob cesti na vsake toliko časa trikotnik in žalostnega šoferja ob avtu. Takoj, sem pomislila za zaplete na potovanju, ki jim botruje R merkur.

Retro merkur precej že drži. Na poti na morje še nisem videla na odstavnem pasu toliko pokvarjenih avtomobilov. Ob cesti na vsake toliko časa trikotnik in žalostnega šoferja ob avtu. Takoj, sem pomislila za zaplete na potovanju, ki jim botruje R merkur.

Ob retro Merkurju se mi je mobi zakotalil po vseh stopnicah in na srečo ostal cel.

Zopet sem imela srečo, isti dan, ko sem na brzino odprla pomivalni stroj, ko je bil v funkciji pomivanja posode z

vročo vodo, da bi vanj dala neko žlico.Sploh nisem opazila lučke, da stroj dela, malo kasneje je crknila baterija moje miši in da bi bila mera polna sem na frendico naslovljeno sporočilo poslala popolnoma drugi frendici.

Tudi če ne bi bila na tekočem bi morala ta dan vedeti, da se je Merkur obrnil v retro gibanje.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ob retro Merkurju se mi je mobi zakotalil po vseh stopnicah in na srečo ostal cel.

Zopet sem imela srečo, isti dan, ko sem na brzino odprla pomivalni stroj, ko je bil v funkciji pomivanja posode z

vročo vodo, da bi vanj dala neko žlico.Sploh nisem opazila lučke, da stroj dela, malo kasneje je crknila baterija moje miši in da bi bila mera polna sem na frendico naslovljeno sporočilo poslala popolnoma drugi frendici.

Tudi če ne bi bila na tekočem bi morala ta dan vedeti, da se je Merkur obrnil v retro gibanje.

:palec Ja, očitno delamo več napak. Moja sodelavka je dobila dvakrat nakazano plačo, hahahahaa. Napaka, ki jo je zagrešila druga kolegica, vendar je bilo veselje kratkega roka. Nečakinja je včeraj prodala avto. Avto je bil sicer lepo vzdrževan in tisti, ki ga je kupil, bo imel z njim težave? Ona ga je prodala precej ugodno, verjetno je bila prodaja zanjo tudi nepotrebna, mislim. Kdo je v tej kupčiji na bojšem, kdo na slabšem? Po moje, da ga njej ne bi bilo potrebno še prodati, drugemu kupcu pa se bo mogoče čez čas pokazalo, ali je bila kupčija pametna?

Guest Mačona
v bistvu je glih zdaj ta tranzit natančen. ne smem več bit taka zamišljena za volanom. ja, pleh je pleh, jaz sem OK in povzročitelj tudi. xyiyax

hecn, da se v tem obdobju vedno ubadam z zobmi :D

spet počla plomba in sma z zdravnico končno ugotovile, kje je problem xsuperx

sem pa že od petka čisto brez energije....včeri in danes posebaj...mogoče ma tu kaj prste vmes r. merkur, ki mi je šel čez mars xnckrivx

druga pa nič pretrsljivega.....

razn to, da mi ni do nobenga pogovora :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Mačona

jaz tud zadnje dneve nekam brez energije. :o|o:

mislim pa, da mi tale retro Merkur gre čez nat. Saturna in Plutona. tud jaz nekak molčeče razpoložena. :sori: saj bo mimo. x:)x po drugi strani pa ni slabo tole v ŠKO in v 12. hiši. mi paše.

jaz tud zadnje dneve nekam brez energije. :o|o:

mislim pa, da mi tale retro Merkur gre čez nat. Saturna in Plutona. tud jaz nekak molčeče razpoložena. :sori: saj bo mimo. x:)x po drugi strani pa ni slabo tole v ŠKO in v 12. hiši. mi paše.

Mačona, imaš konjunkcijo Saturna in Plutona v 12.hiši ?

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest Mačona
Mačona, imaš konjunkcijo Saturna in Plutona v 12.hiši ?

ne, v 11. mam tole, torej retro ME rabi še en čas, da mi naredi konjunkcijo, da pride na začetek ŠKO oz konec TEH, tam kjer imam jaz natalno PL in SA v konjunkciji.

ne rabim še tega v 12 ... no ja ... je čisto dovolj Luna kvadrat Pluton in Saturn v natalu ... ampak v bistvu mi je vseeno. tale kvadrat bom jaz nekoč dokončno presekala. enostavno ga več ne bo v karti. no, lahko je narisan tam v karti še naprej, ampak ne bo imel vpliva name. x^x itak ga ima vedno manj. tako sem se odločila.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...