Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

Jaz pa še ne vem točno kakšen efekt naj bi imel tokratni R Merkur name... :inocent: Vem pa, da vpliva na moj gsm. In sicer sms-i od mojega dragega (le od njega) pridejo pravočasno, a ura je 2 uri naprej. Kot da bi bil v drugem časovnem pasu. :eek: xrolleyesx x:o)x

@Klarus: Good luck! :palec:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Ja, osi se zgubljajo, pa dons je tud moj gsm men štrajku. Mam 2 alarma za zbudit se naštimana in NOBEN ni zvonil. Telefon pa pržgan. xnckrivx Še dobr, da mam tok že notranjo uro naštimano, da me je podzavestno zmotil, da ne zvoni. Naštiman je blo 6:10, na gsm sm pa pogledala 6:11. xDDx

No, sej, bomo že...sam še 1 teden, pol pa gmah. x;)x

tokratni r. merkur mi je čisto :2src:

našla stanovanje (to se že vleče neki časa :D )

upam sam, da mi ne bo ponagajal pri pogodbi :vio:

:palec: No vidiš, pri stvareh, ki se pričnejo že precej prej in se s tem obdobjem lahko ugodno zaključijo, ke pa koristen.

Pri podpisu pa vseeno pozorno preberi pogodbo.

Vem pa, da vpliva na moj gsm.

:palec: Ja telefoni, računalniki, zastoji v prometu, pošta, tu je precej nepojasnjenih napak.

Guest Mačona
meni je pa zaštopalo tako, da me včasih kdo kaj vpraša, jaz pa gledam ko tele in reagiram ko tele z bedastim nasmeškom. če me pa zalotijo glih, ko sem v mislih najdlje. x:Dx aja, glih mi gre retro M čez nat. Saturna, pa sem tudi malo pesimistična in taka, izogibam se družbe.

meni je pa zaštopalo tako, da me včasih kdo kaj vpraša, jaz pa gledam ko tele in reagiram ko tele z bedastim nasmeškom. če me pa zalotijo glih, ko sem v mislih najdlje. x:Dx aja, glih mi gre retro M čez nat. Saturna, pa sem tudi malo pesimistična in taka, izogibam se družbe.

:palec: Nč ni narobe, če si kdaj pa kdaj, občasno v družbi same sebe, tudi taka izolacija je potrebna, ker takrat ozavestimo sebe znotraj.

:palec: Nč ni narobe, če si kdaj pa kdaj, občasno v družbi same sebe, tudi taka izolacija je potrebna, ker takrat ozavestimo sebe znotraj.

hehehe, Lunca se je naučila citirat!! :palec: x:o)x

Merkur gre nazaj v tehtnico danes?? No saj to je boljše kot pa da je v škorpiji, kajne :inocent: :vio:

Scio mi nihil scire

:palec: No vidiš, pri stvareh, ki se pričnejo že precej prej in se s tem obdobjem lahko ugodno zaključijo, ke pa koristen.

Pri podpisu pa vseeno pozorno preberi pogodbo.

pravzaprav, so me prevakar hotl nategnat....

sam problem je v tem, da nisem tolk naivna, kot dajem videz xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Merkur gre nazaj v tehtnico danes?? No saj to je boljše kot pa da je v škorpiji, kajne :inocent: :vio:

kera heretična izjava za eno scorpijo...... :wOOt: ..... xOOx .......ko pride nazaj v sco, bo takoj bolš..... x:Dx x^x ...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kera heretična izjava za eno scorpijo...... :wOOt: ..... xOOx .......ko pride nazaj v sco, bo takoj bolš..... x:Dx x^x ...... x;)x

HAHA

Men se zdi lepši opis za Merkur v teht., kot v škorpiji. :inocent: :vio:

Ne smemo pozabit, da je Retro. xcivx

Scio mi nihil scire

HAHA

Men se zdi lepši opis za Merkur v teht., kot v škorpiji. :inocent: :vio:

Ne smemo pozabit, da je Retro. xcivx

:vragec: xDDx Amiski pa je bolj všeč opis v škorpiji, to je tko kokr pravljica o jari kači al pikl polžu. x;)x Najbolj je pomembno, kako na nas vpliva tranzit merkurja, na našo hišo in aspekte na naše natalne planete.

Razmišla pa merkur v teh dveh znamenjih precej različno, to se strinjam. :palec:

Joj, Merkur v škorpijonu je tako naporen za človeka samega. Jaz ga imam in res se preveč poglabljam, ne da bi se sploh zavedala kdaj. Kar spontano to delam. Je pa izvrsten za dober intelekt in pa detektivsko žilico ima. x;)x

Joj, Merkur v škorpijonu je tako naporen za človeka samega. Jaz ga imam in res se preveč poglabljam, ne da bi se sploh zavedala kdaj. Kar spontano to delam. Je pa izvrsten za dober intelekt in pa detektivsko žilico ima. x;)x

Ja po domače povedano, poglobljeno plutonovsko razmišljanje, kar je sigurno super za dobrega detektiva. :palec:

ah....spet mi ne dela citat....(tole je zihr retromerkur....grrrrrr).....sicer je pa takole.....men se vse v sco dopade.....najbrž zato, ker mi pluton tvori aspekte s čist vsakim planetom v natalcu....vključno z zankami, točko duha ....in še kaj bi se našlo......odkar vem zase, se poglabljanju ne morem izognit, tud če bi hotla.....ker je to tako, ko da bi bukvo na silo hotu spremenit v marelico.....ne gre.....detektivski nos mi dela odlično, sploh na psihološkem nivoju......

mogoč mi zato sede retromerkur v sco....v tehtnici mi je pa čist mim.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja po domače povedano, poglobljeno plutonovsko razmišljanje, kar je sigurno super za dobrega detektiva. :palec:

Tudi jaz imam Merkur v škorpiji x:Dx

Scio mi nihil scire

Se kdaj zalotiš, da preveč tuhtaš o kakšni nepomembni stvari, a jo ti še vedno premlevaš in premlevaš? xrolleyesx

Ja, mi je ravno danes dragi rekel, da to koliko se pa jaz poglabljam v kakšne stvari, je pa res neverjetno. :D

Scio mi nihil scire

A retro merkur v tehtnici vpliva na depresijo :ermm: ali pa na asocialnost? xOOx

xrolleyesx Verjetno, da samo v primerih, kjer je merkur v nataln slabo aspektiran v 12 hiši, mogoče kadar je tranzitni tako zablokiran, da nam ni niti do komunikacije, vendar načeloma na depresijo kaže kakšen precej težji planet. Ne smemo vse pripisovat merkurja, sigurna pa sem, da je krivec pri delovanju računalnika, tako ga serje, komunikacija na forumih pa je vseeno malo poniknila. xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...