Amis 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Očitno se tudi piše manj kot drugače. zelo očitno, ja...... ...vse je bolj ali manj v ilegali..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 zelo očitno, ja...... ...vse je bolj ali manj v ilegali..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 tokratni r. merkur mi je čisto našla stanovanje (to se že vleče neki časa )upam sam, da mi ne bo ponagajal pri pogodbi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Jaz pa še ne vem točno kakšen efekt naj bi imel tokratni R Merkur name... Vem pa, da vpliva na moj gsm. In sicer sms-i od mojega dragega (le od njega) pridejo pravočasno, a ura je 2 uri naprej. Kot da bi bil v drugem časovnem pasu. @Klarus: Good luck! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ja, osi se zgubljajo, pa dons je tud moj gsm men štrajku. Mam 2 alarma za zbudit se naštimana in NOBEN ni zvonil. Telefon pa pržgan. Še dobr, da mam tok že notranjo uro naštimano, da me je podzavestno zmotil, da ne zvoni. Naštiman je blo 6:10, na gsm sm pa pogledala 6:11. No, sej, bomo že...sam še 1 teden, pol pa gmah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 tokratni r. merkur mi je čisto našla stanovanje (to se že vleče neki časa )upam sam, da mi ne bo ponagajal pri pogodbi No vidiš, pri stvareh, ki se pričnejo že precej prej in se s tem obdobjem lahko ugodno zaključijo, ke pa koristen.Pri podpisu pa vseeno pozorno preberi pogodbo. Vem pa, da vpliva na moj gsm. Ja telefoni, računalniki, zastoji v prometu, pošta, tu je precej nepojasnjenih napak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 meni je pa zaštopalo tako, da me včasih kdo kaj vpraša, jaz pa gledam ko tele in reagiram ko tele z bedastim nasmeškom. če me pa zalotijo glih, ko sem v mislih najdlje. aja, glih mi gre retro M čez nat. Saturna, pa sem tudi malo pesimistična in taka, izogibam se družbe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 meni je pa zaštopalo tako, da me včasih kdo kaj vpraša, jaz pa gledam ko tele in reagiram ko tele z bedastim nasmeškom. če me pa zalotijo glih, ko sem v mislih najdlje. aja, glih mi gre retro M čez nat. Saturna, pa sem tudi malo pesimistična in taka, izogibam se družbe. Nč ni narobe, če si kdaj pa kdaj, občasno v družbi same sebe, tudi taka izolacija je potrebna, ker takrat ozavestimo sebe znotraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Nč ni narobe, če si kdaj pa kdaj, občasno v družbi same sebe, tudi taka izolacija je potrebna, ker takrat ozavestimo sebe znotraj.hehehe, Lunca se je naučila citirat!! Merkur gre nazaj v tehtnico danes?? No saj to je boljše kot pa da je v škorpiji, kajne Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 No vidiš, pri stvareh, ki se pričnejo že precej prej in se s tem obdobjem lahko ugodno zaključijo, ke pa koristen.Pri podpisu pa vseeno pozorno preberi pogodbo.pravzaprav, so me prevakar hotl nategnat....sam problem je v tem, da nisem tolk naivna, kot dajem videz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Merkur gre nazaj v tehtnico danes?? No saj to je boljše kot pa da je v škorpiji, kajne kera heretična izjava za eno scorpijo...... ..... .......ko pride nazaj v sco, bo takoj bolš..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 kera heretična izjava za eno scorpijo...... ..... .......ko pride nazaj v sco, bo takoj bolš..... ...... HAHA Men se zdi lepši opis za Merkur v teht., kot v škorpiji. Ne smemo pozabit, da je Retro. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 HAHA Men se zdi lepši opis za Merkur v teht., kot v škorpiji. Ne smemo pozabit, da je Retro. Amiski pa je bolj všeč opis v škorpiji, to je tko kokr pravljica o jari kači al pikl polžu. Najbolj je pomembno, kako na nas vpliva tranzit merkurja, na našo hišo in aspekte na naše natalne planete.Razmišla pa merkur v teh dveh znamenjih precej različno, to se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Joj, Merkur v škorpijonu je tako naporen za človeka samega. Jaz ga imam in res se preveč poglabljam, ne da bi se sploh zavedala kdaj. Kar spontano to delam. Je pa izvrsten za dober intelekt in pa detektivsko žilico ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Joj, Merkur v škorpijonu je tako naporen za človeka samega. Jaz ga imam in res se preveč poglabljam, ne da bi se sploh zavedala kdaj. Kar spontano to delam. Je pa izvrsten za dober intelekt in pa detektivsko žilico ima. Ja po domače povedano, poglobljeno plutonovsko razmišljanje, kar je sigurno super za dobrega detektiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ah....spet mi ne dela citat....(tole je zihr retromerkur....grrrrrr).....sicer je pa takole.....men se vse v sco dopade.....najbrž zato, ker mi pluton tvori aspekte s čist vsakim planetom v natalcu....vključno z zankami, točko duha ....in še kaj bi se našlo......odkar vem zase, se poglabljanju ne morem izognit, tud če bi hotla.....ker je to tako, ko da bi bukvo na silo hotu spremenit v marelico.....ne gre.....detektivski nos mi dela odlično, sploh na psihološkem nivoju......mogoč mi zato sede retromerkur v sco....v tehtnici mi je pa čist mim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Joj, Merkur v škorpijonu je tako naporen za človeka samega. Jaz ga imam in res se preveč poglabljam, ne da bi se sploh zavedala kdaj. Kar spontano to delam. Je pa izvrsten za dober intelekt in pa detektivsko žilico ima. Ja po domače povedano, poglobljeno plutonovsko razmišljanje, kar je sigurno super za dobrega detektiva. Tudi jaz imam Merkur v škorpiji Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Tudi jaz imam Merkur v škorpiji Se kdaj zalotiš, da preveč tuhtaš o kakšni nepomembni stvari, a jo ti še vedno premlevaš in premlevaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Se kdaj zalotiš, da preveč tuhtaš o kakšni nepomembni stvari, a jo ti še vedno premlevaš in premlevaš? Ja, mi je ravno danes dragi rekel, da to koliko se pa jaz poglabljam v kakšne stvari, je pa res neverjetno. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 A retro merkur v tehtnici vpliva na depresijo ali pa na asocialnost? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 A retro merkur v tehtnici vpliva na depresijo ali pa na asocialnost? Verjetno, da samo v primerih, kjer je merkur v nataln slabo aspektiran v 12 hiši, mogoče kadar je tranzitni tako zablokiran, da nam ni niti do komunikacije, vendar načeloma na depresijo kaže kakšen precej težji planet. Ne smemo vse pripisovat merkurja, sigurna pa sem, da je krivec pri delovanju računalnika, tako ga serje, komunikacija na forumih pa je vseeno malo poniknila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 torej bo nebesno darilo za moj rd....larsy, pa zate tudi.....pa še za koga......hm... am... ne vem kdaj naj ti zapojem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ......5..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 sej mi je ena vila tud prišepnila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 sej mi je ena vila tud prišepnila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.