Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

porkafix....a tud neptun je bil retro....pa uran....no, svašta....še dobro, da se človek ne spomni vsega.....kje sta že tadva mojstra?.........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

eh....se mi je zdelo, ja, da je že nekaj časa neptunovski bluz na pohodu....ga zavoham, tud če ne vem.....mi čepi na natalnem saturnu....baraba jedna......uran pa španovijo kironu dela......še dobro, da gre merkur nazaj v sco....tega luftarskega bluza je blo čist dovolj......pa sej ne, da bi mi kej škodlo..... :vragec: x:Dx

thx klarus...... x:Xx

eh....se mi je zdelo, ja, da je že nekaj časa neptunovski bluz na pohodu....ga zavoham, tud če ne vem.....mi čepi na natalnem saturnu....baraba jedna..... :palec: JA, TO JE V ŠESTI HIŠI, MUTI PRI POSLU. HVALA BOGU, DA TI ZDRAVJE SLUŽBI, SICER PA PRI TRANZITNEM NEPTUNU SKOZI ŠESTO HIŠO, TKO AL TKO NE BI NIČ ODKRILI. NEPTUNU ZNA ZAVIT VSE V MEGLO.

.uran pa španovijo kironu dela...... ŠE VEDNO LAHKO ŠTEJEŠ TRANZIT URANA NA TVOJ NATALNI PLUTON, TO POMEN TVOJEGA VLADARJA, ZATO JE TA OPOZICIJA MOČNA.

še dobro, da gre merkur nazaj v sco....tega luftarskega bluza je blo čist dovolj......pa sej ne, da bi mi kej škodlo..... :vragec: x:Dx

Naj omenim Amis še eno močno opozicijo in sicer tranzit plutona, tvoj vladar v opoziciji s tvojo natalno luno. Način čustvovanja bo spremenil na vsak način, močni izlivi čustev bodo, upam, da to pri kakšnem frišnem. x;)x

Aspket bo ekzakten od 20.12, 17.1.08, 22.2.08, ampak ti povem, da ga bo čutit kar nekaj časa. Ponovno se aspekt ponovi oktobra 2008.

Hec, mater takega izgovora pa še ne!,..svašta :o|o:

Mene dons, softweraši obdolžil, da se v moji pisarni duhovi sprehajajo,....pajade pa glih v moji,...pa še cajt imam glih za njih :eek:

Pred prazniki, prav lepo pozdravila office, Pc bil lepo kompatibilen,.....pridem danes rabotat,...ne dela ama baš niiiič,....nema maila,...nema konecta,...nobenega,...a hkrati menda moj Pc čivka, kako je z vsemi serverji v povezavi, "uni" pa tud z mojim. :o|o: "Softijem" se je utrgal,...men pa tud, k sem bila delovno unesposobljena,....ni moja navada,...ampak sem naglas grdo zaklela na r.merkurja,....pametnjakoviči pa kaj?,...kabel al kaj,...nč,...složno šli na kofi,...pridemo nazaj,...in ne me j...,...vse delaaaa :eek:

Duhci ja,.... :vragec:

Tak da,....r.merkur,...vozi se po mojem ascedentu kokr češ,.....samooo delovno orodje mi pa pust pri gmah! upam, da jasno!... xcivx :o|o:

pa

lp

x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

xupx .....jao bože, silki....skor umrla od smeha ob opisu....... :lol: :P :lol:

lunca.....hvala..... x:Xx ......vidim, da je očitno vse zaktivirano in v pretresu.....se mi je zdelo, da je nekaj ful čudnega, pa nekam sama sebe ne prepoznam......ok, pa nej še mal zrušijo, pol gremo pa jovo na novo....... x:px

xupx .....jao bože, silki....skor umrla od smeha ob opisu....... :lol: :P :lol:

ja no, sej meni je, če nazaj pomislim na vse, tudi smešno,....pa pam, da mi bo jutri zjutrej še tudi šlo na smeh,.. :o|o: x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a mi lahko zdaj en razlozi, zakaj ga se ni konec, ce ga je kao konec blo 1.11. ali najkasneje 4.11. ali kako ze inu zakaj je se vedno napisan ® potlej na prvi strani?

kdaj pa potem bo konec? :inocent:

jaz imam dost!

Uradno ni več retrograden, vendar deluje izza scene kakšen teden preden nastopi fazi in kakšen teden po končanju, tako, da računalniki lahko še vedno nagajajo, zdaj ko je zadnjič zamahnil z repom in se poslavlja. x;)x

če sem prav razumela ga še čutimo dokler se ne vrne tja od kod je začel hodit nazaj...če na tej poti sreča kakšen planet iz natalca, pa se zadeva šele tu dovrši.

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

če sem prav razumela ga še čutimo dokler se ne vrne tja od kod je začel hodit nazaj...če na tej poti sreča kakšen planet iz natalca, pa se zadeva šele tu dovrši.

ha ha....pol bo to pri meni še mal trajalo.......tud prav...... :vio:

• 2 months later...

Ksenia, retro lahko ponagaja v tem smislu, da ne bo šlo tako gladko, kot si pričakovala.

Nič velikih težav, pač pa bolj komplikacije.

Se pa vpliv že čuti, včeraj sem dobila zalutali sms, pa telefoni so nam crknili v hiši...

Astra

Per aspera ad astra

upam, da se dokončno za neke poslovne zadeve dogovorimo pred retro, sicer se dogovarjajo okrog ščipa, se pa potuje v tujino na izobraževanje 4.2. mislim, da retro ne bo ponagajal...tole sem čakala :2src:

:palec: izveš iz prve roke, tudi moja hčer gre v tujino na isti datum, tudi izobraževanje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...