nataly 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 S pravim, pravcatim zadovoljstvom povem, da je pluton pri meni koončnoo prenehal delati veselico in odšel na zaslužen počitek v 2.hišo, kjer sem se odločila, da bo prinesel veliko denarja in spljoh super materialno varnost, da o varnosti na sploh niti ne govorim. ker pa nesreča ne počiva in je pri meni isto sranje kot pri klarus in imam sco v 12.hiši in v osmo hišo v raku, luno pa v deseti hiši device..mi očitno niti slučajno ne bo prizanešeno, bo pa nekolikanj lažje, ker sta jupiter in venera not(v 12 hiši).Tak, da loterije še vedno ne bomo špilali Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 presukani misliš s tem, da smo oddelali svoje? upam, ker sem bla pridnaaaaaa Naj povem, da je pluton eden izmed planetov, ki ne prizanaša, četudi si priden. Tako se obnaša saturn, ki po težavah in požrtvovalnem delu, prinese zasluženo nagrado. Pluton deluje v smislu višje sile, to je bolj karmičen planet. Pri plutonu je tko, če nimaš ti da, če imaš, ti vzame, pozna samo belo ali črno, vmesnih variant oz.bež tonov pri njem ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 mater je faca Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 S pravim, pravcatim zadovoljstvom povem, da je pluton pri meni koončnoo prenehal delati veselico in odšel na zaslužen počitek v 2.hišo, kjer sem se odločila, da bo prinesel veliko denarja in spljoh super materialno varnost, da o varnosti na sploh niti ne govorim. Transformacije tebe kot persone je opravljena, zdaj pa nastopi drugačno obdobje. Upam, da ti povečano finančno stanje izboljša tudi lastno vrednost. Onasis je s prehodom plutona v drugo hišo postal bogat, vendar je bil prej reven kot cerkvena miš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 js še čakam, da se mi končno spoka iz 1. hiše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 js še čakam, da se mi končno spoka iz 1. hiše ja žal preskoka ni, je pa počasen, ni kej. Ampak opažam, da vedno deluje najbolj, ko prihaja v aspekt, sploh pred pomembnimi točkami (ASC, IC). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 nvzven mi je zasekal tak,d a sem iz zlate blont pristala na rdeči......sam večji preobrat je pa itak v notranjosti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 očitno je barva las prepoznavna za tiste, ki so bili soočeni z njim.jaz sem tudi postala rdečelaska v tem obdobju, Mysti je pa celo malo pred časom.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 ma mene je vmes minila rdeča barva.....zdej me pa spetxneki grabi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Čudovito. Kozoroginja.presssem sklenila da mi dakozoroginjana0.10stopinj.presss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Super bi bilo nizat kakšne posebnosti pri prehodih plutona preko sonca, kvadrat na sonce, opozicija ali tranzit čez pomembne točke. Res bi bilo super, da Kozorogi, ko jim bo Pluton prehajal osebne planete napišejo svoja počutja. Zanimiva se mi zdi saga o zakonu Strelca in Dvojčka( ona Strelec, on Dvojček). Žive v moji neposredni bližini tako, da sem ju lahko spremljalaod dneva ko je Pluton vstopil v znamenje Strelca do danes oz.sedaj ko je prešel v Kozoroga. V tem času, Puton v Strelcu, sta doštudirala, se poročila,zgradila prečudovito vilo ( se pravi menjala kraj bivanja),rodila dva otroka pri zadnjem je skoraj umrla, naredila magisterij, se kratkočasila z dragimi avtomobili in motorji (zares vse najdražje)Imela sta kar jima je srce poželelo. Otroci so rastli v ozračju bogastva, varušk, ki so se resnici na ljubo nonstop menjale,ljubezen staršev so nekako kompenzirali z nakupom psa ... temu bi se, navzven, komod reklo sanjsko življenje. (zanju) Pred kratkim sem govorila z eno od, še mladoletnih, hčera. Ni bilo težko opaziti, da je punca na robi živčnega zloma (13 let)Nisem vedela kaj se dogaja za zidovi pa vendar se je moralo dogajati, saj je vmes, nekako dve leti On(Dvojček) popival, skušal pozabiti kar se je dogajalo(vejretno), imel hudo nesrečo (padec),alkoholna omama je vmes postala preteklost,dneve preživljal v samoti, sam na sprehodih, skupne počitnice so, kot je bilo opaziti postajale vedno redkejše, on ostajal doma ......celo v času novoletnega praznovanja smo opazili, da letos ni prekrasnega dreveščka, ki je običajno svetil iz zimskega vrta in nas spravljal v nevoščljivost ,v ogromni hiši je svetila samo ena lučka, tista v računalniški sobi. Točno na dan ko je Pluton prestopil v zn.Kozoroga je odšel.Ostala je sanjska hiša s psom,ostala Ona, verjetno zaljubljena v nekoga drugega, ostali histerični, osamljeni, otroci. Hudo! Želim povedati, da je v temle primeru, gre za opozicijo znamenj, kar pomeni, da je čekiral oba hkrati, ogromno dal in na koncu še več vzel. Naj še dodam ,da se zavedajte, da s tem ko sklenete zakonsko zvezo s partnerjem, ki je hkrati vaša opozicija tvegate veliko. Predvsem v času ko planeti, ki jih štejemo med transsaturnovce, tiste, ki pridejo po Saturnu,pridobe moč nad enim od znamenj.Res pa je tudi, da v primeru močne 7.hiše(partnerske) ali 1. (osebne) ohranite tisto, kar bi sicer težko ohranili. Plutonove energije so dejansko močne.V omenjenem primeru me zanimajo dogodki ko se Pluton znova vrne v zn.Strelca. Bo skušal pobotati ali bo kasneje, še bolj, udaril s svojim repom? Pa ne paničit,prosim. Napisala sem samo primer, ko Pluton udari po obeh zakoncih. Pritisk vzdržita ali ne?! Posebej ko sta v najlepših letih.(39 in 41 ) V kasnejših letih presneto premislimo kaj storiti, ko se na naše miselne vzorce napopa neki Pluton. Nekaj let pred omenjenimi leti pa smo še tako neznansko zaljubljeni, da Plutona niti ne opazimo. Vsaj kar se zakonske zveze tiče. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Evoga, sem glih mela v mislih tega plutona in stare starše-povezavo.Enkrat mi je ena astrologinja čisto mimogrede omenila, da pluton pomeni tudi stare starše in nek problem, ki bo izpostavljen zaradi nekoga od njih.Ta "zaradi" bolj v prenesenem pomenu besede..Jst komi čakam, da se ta tematika izpostavi, ker okol familjarnih retro scen firbcam že en lep cajt, pa ne zarad radovednosti same, kar vleče me v to.Ja, tisto temo o plutonu, ki ga imam v sedmi na osem vage, to niti me več tolk ne skrbi, ker nenako počas ugotavljam, da tko pač to je in nimam kaj dost "manevrirat" na tej poti, kar bo prneslo pa bo.Je že blo tako, da vedno, ko se je neki "dogajalo" in začenjalo, pač ni trajalo... zj pa...al ja al pa ne.Beseda mogoče ne obstaja, ampak pa sploh ne... Čaka me veselica hudiček pluton na prvih stopinjah kozoroga, prešel bo MC na 2 stopinji in delaopozicijo na natalno sonce v raku (3.stopinja), potem pa še venero na peti..noro, verjetno bo to življenska izkušnja in zj sem v dobri psihofizični kondiciji, tko da HERE WE GO DEAR PLUTON... O, da bi bla tud v prihodnje tko otimistična (sm vesela, ker natalni saturn dela trigonček na neptuna, saturn je pa vladar desete, he-he...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ja, Pluton ga biksa. Men je Pluton čez MC (23 strelca) naredil svoje. Zdej še tega nimam, upam pa da bo Pluton dal, če Jupiter trenutno ne more. Problem bo, če mi bo Jupiter ta zadn trenutek dal, ko se bo poslovil od Neptuna, Pluton mi bo pa to spizdil od Urana. In pol sm spet na začetku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 trenutno mi tranzitni Pluton tvori konj. z Natalnim Soncem (4 hiša na 0.11 stopinj Kozoroga), ki tvori natalno kvadrat z Asc, Plutonom (1.) in opozcijo z MC se mi zdi... torej sem čisto prava oseba za podajanje svojih opažanj... mogoče na moje počutje vpliva tudi Saturn (trenutno se šeta po 12 hiši), Mars, ki se retrogradno vrača k MC, polna zasedba tranzitnih planetkov v 5 hiši , uran pa kar nekak čepi nekaj stopinj stran od Desc... no pa poglejmo... skor čez noč sem postala odločna kaj želim spremenila pogled nase na svet okrog sebe... nekak recimo da sem odkrila moč misli in se prav zabavam ko ustvarjam lajf.... v decembru dobila prvič v lajfu božičnico, lahko rečem 13 plačo... nekako stopila ven iz čustvenega sluza... predala sem se, na nek način... predniki, nekako sem čutila da moram storiti eno zadevo, izdala sem drobno erotično fantazijsko novelo pod svojim imenom (živim v majhnem kraju kar lahko razburka okolico;)) - v bistvu, ravno tiska se zadevica... včeraj so stari mami vzeli drugo nogo, po moje podaljšujejo starki agonijo, ki se ji ne reče več življenje (zvenim trdo ane?), mami dobila zopet izvide, neugodne, tvorba v grlu... partner naj bi v nedeljo odšel za nekajtedensko delovno izobraževnje v tujino... kaj čutim ob tem - naj mu bo pot lahka in naj mu zdravje služi, sama bom vzela tole kot dopust , aja spremenila sem imidžžžž, zelo kratkolaso bitje se poslavlja... nekako naj zaokrožim da uživam v življenju... nekje sem napisala da je zame moj žrebec življenje in da prav uživam v ježi, da lahko prepustim da gre svojo ot, saa pa uživam v opazovanju okolice, razmišljanju o sebi... da sem vesela samotnih poti ter poti na katerih me spremljajo drugi... vendar vem, da lahko ali poženem ali pa se ustavim, da se konjiček popase v kolikor nisem zadela smisla telih dogajanj na nebu, me pa usmerite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ksenia, zelo kozorogovsko je bilo to slišati oz.brati,si kar nanizala "dejstva", nobenih čustvenihkomentiranj, važn da maš ti svojga konja... in ker sem rakica v opp s tvojim soncem, pridajam samo, da čustveno skoraj dozorela, se mi zdi da sem naneki 29 stopinji v galaksiji kar se te teme tiče, je samo vprašanje kdaj bom stopla na prvo stopinjo naprej... Resnično razmišljam že dolgo, da si bi nabavla konja, si ga tud bom!Tolk o ježi, zj pa še kaka čustvena,moja stara mama s saturnom v peti v levu, moja mama s saturnom v peti v levu in upam (vem), da jst tazadnav tem ciklusu al kakorkoli že s saturnom v levu v peti.... ne vem, sicer upam, da je teh poštorijenih štorij dovolj in da prerez nekega časa podaja neke vzorce, ki se morajo nehat...tko, da upam, da mi ta tranzitni pluton odreže nekaj...sej sm se prpravljala že kar neki časa in zj samo zaupat, d bo tko kot ma za bit.. Jeh, sicer mi tudi jupiter tam nekam gori na MC šeta, ne vem, no , je v natalu na 20stopinj bika v prvi, tko, nobeštja, lahko da prnese kakega zaroganga bika, al pa tud ne, kaj pa vem, malo zemlje bio se že prleglo....(o, hodo, kake misli mam, ko okol mene lazi dvojček z isto položeno venero v raku).. No ja, lahko pa da se še kar moram učit potrpežljivosti, mirnosti, čakanja...vztrajnosti...praktičnosti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 astro ljudje...nekdo vam je odprl temo o plutonu, vi pa se kar tule v merkurju gonite svoje cisto v napacni temi in cisto nemoteno naprej v napacno smer...kaj je s to komunikacijo? ostja?da ni merkur retro Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Figolo, v dugi bajti natalno; ma zj vidm, da prehod plutona premikamo v novo temo...hi-hi, nova tema, novo znamenje kozoroga HLADNO, ZIMSKO, OSAMLJENO... Žurka!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Hmmm čveka, sem ravno v fazi učenja astro. Bom še malo preštudirala pa kaj napisala sem noter. Sem namreč kozoroginja, sicer imam kozoroga v karti dokaj malo poudarjenega, a sonce vendarle je v kozorogu. Bom kaj več napisala kmalu. ja, kar se tiče Plutona bi si upala trditi, da je ravno Sonce precej na udaru. Če vzameva energijo Sonca, ki je hkrati naša osnovna vitalna energija in na njej temačno energijo Plutona komod sklepava,da Pluton, po svoje, zatemni Sonce. Torej našo vitalno energijo.V primeru, da gre za prijaznega ( lepo aspektiranega) Plutona iz ne ravno življensko pomembne hiše, bo nastala preko Sonca meglica, v nasprotnem primeru pa gre že za zares temen oblak.Pri vsem skupaj pa je dobro vedeti, da bo Pluton v znamenju Kozoroga, katerega vladar je Saturn, izredno močan. Saj se bo v tem znamenju krasno počutil. Vesela bom vsakega pisanja tudi s tvoje strani . LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 merkur šel nazaj, ampak MARS gre pa od dans naprej, to pa je novica Danes je na 24.05 dvojčka, prav tako še jutri in 1.2.08. 2.8. se prične direktna pot in je že na 24.06, počasi ampak direkt. Bil je že skrajni čas, enkrat še zagrabi opozicijski pluton, takrat bo še precej agresivna energija (5.3.08) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ksenia, zelo kozorogovsko je bilo to slišati oz.brati,si kar nanizala "dejstva", nobenih čustvenihkomentiranj, važn da maš ti svojga konja... in ker sem rakica v opp s tvojim soncem, pridajam samo, da čustveno skoraj dozorela, se mi zdi da sem naneki 29 stopinji v galaksiji kar se te teme tiče, je samo vprašanje kdaj bom stopla na prvo stopinjo naprej... Resnično razmišljam že dolgo, da si bi nabavla konja, si ga tud bom!Tolk o ježi, zj pa še kaka čustvena,moja stara mama s saturnom v peti v levu, moja mama s saturnom v peti v levu in upam (vem), da jst tazadnav tem ciklusu al kakorkoli že s saturnom v levu v peti.... ne vem, sicer upam, da je teh poštorijenih štorij dovolj in da prerez nekega časa podaja neke vzorce, ki se morajo nehat...tko, da upam, da mi ta tranzitni pluton odreže nekaj...sej sm se prpravljala že kar neki časa in zj samo zaupat, d bo tko kot ma za bit.. Jeh, sicer mi tudi jupiter tam nekam gori na MC šeta, ne vem, no , je v natalu na 20stopinj bika v prvi, tko, nobeštja, lahko da prnese kakega zaroganga bika, al pa tud ne, kaj pa vem, malo zemlje bio se že prleglo....(o, hodo, kake misli mam, ko okol mene lazi dvojček z isto položeno venero v raku).. No ja, lahko pa da se še kar moram učit potrpežljivosti, mirnosti, čakanja...vztrajnosti...praktičnosti ... sem ti odgovorila v drugi temi am, kolega danes kupil nov motor... no ja... upam, da mu služi pa danes bivši šefi naredili drastično spremembno, naj jim porata... kot bi tale retro merkur vabil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 se opravicujem, samo res nisem sledila, od kdaj do kdaj je zdej merkur R? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 se opravicujem, samo res nisem sledila, od kdaj do kdaj je zdej merkur R? Merkur je nastopi svoj rikverc ekazktno točno od 28.1. do 19.2.08. Res da deluje že nekaj dni prej in po preteku navedenega datuma. Nič čudnega, če nisi mogla sledit, ker se je tu mešalo že o retrogradnem marsu, ki je že res dolgo časa na sceni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ne ne , to je mars, ne merkur...na osnovi česa? prestavitev oddajnika je zame zlo na komunikacijski bazi.... mediji, nakupi a to ne spada pod merkur? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 na osnovi česa? prestavitev oddajnika je zame zlo na komunikacijski bazi.... mediji, nakupi a to ne spada pod merkur? Verjetno je Bobnarja besedica' drastično' napeljala na misel, da gre za Marsa. Sicer pa ja, gre za Merkur. Od nakupov, prek komunikacije, avtomobilov, bratov, sester.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dosežki v retro merkurju: ponovno - crknil avto - zdaj pa bo treba nekaj res ukrenit, pokvaril se čip na zdravstveni izkaznici in čakala v vrsti danes, da nabavile potrdilo s ta malo, ful poti nekih, ful tekanja, nabasano vse in natrpano.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.