lunca 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dosežki v retro merkurju: ponovno - crknil avto - Ja, kar nekaj primerov za crknjen avto ali odpoved računalniške blagajne, računalnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dosežki v retro merkurju: ponovno - crknil avto - Ja, kar nekaj primerov za crknjen avto ali odpoved računalniške blagajne, računalnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Lunca ojla, kaže, da se je tudi ob priliki oddaje tvojih zadnjih replik, R.Merkur poigral s teboj LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Ja, kar nekaj primerov za crknjen avto ali odpoved računalniške blagajne, računalnika. Znanec, izredno previden voznik, predvčerajšnim doživel tri trke, včeraj niso prijele zavore in se je skoraj zaletel v drug avto. Na srečo je zadnji hip in v totalni paniki spustil in ponovno pritisnil na zavoro, da je prijela. Mastno in malce pomrznjeno cestišče, je naredilo svoje .Danes pa crkava TV. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 tale naš večni učitelj, retrogradni merkur...... preteklost in to vse skupaj :xx!: Jest bi sla rada naprej, ne pa da me vsakic porine 15 korakov nazaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Lunca ojla, kaže, da se je tudi ob priliki oddaje tvojih zadnjih replik, R.Merkur poigral s teboj LP Hahahaha, ja pa res, madonca, da drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Halo lunca! enkrat še zagrabi opozicijski pluton, takrat bo še precej agresivna energija (5.3.08) to si napisala zgoraj, kako se bo ta energija manifestirala?Tiste dni natančno 6.3 nameravam odpotovat, kaj bi bilo bolje prestavit, namreč ni tako blilzu z letalom, enkrat se presedeš! Res da njihova letalska družba je vedno v zamudi, že kar kronično!Kaj meniš, bo kaj preveč vplival ta Pluton!lp od tigrote Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Halo lunca! enkrat še zagrabi opozicijski pluton, takrat bo še precej agresivna energija (5.3.08) to si napisala zgoraj, kako se bo ta energija manifestirala?Tiste dni natančno 6.3 nameravam odpotovat, kaj bi bilo bolje prestavit, namreč ni tako blilzu z letalom, enkrat se presedeš! Res da njihova letalska družba je vedno v zamudi, že kar kronično!Kaj meniš, bo kaj preveč vplival ta Pluton!lp od tigrote Mišljena je bila opozicija med marsom in plutonom. To je energijsko precej ene agresije v zraku, med ljudmi, pri posamezniku se nanaša na hiše, kjer sta omenjena tranzita. Je pa res, da tranzita veliko bolj vplivata na ljudi, ki imajo kakršni koli aspekt med tema dve planetoma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 hm, mars se bo šetal po 10., pluto pa 4., ejej, boljš da kr v službi ostanem in prespim par dni, haha Sej , če boš ostal v službi, se bo mogoče ta opozicija občutila potem, ko prideš domov. Na vsak način je potrebno pazit, da ne bi blo spregovorjenih preveč besed, ki se pri taki opoziciji izkažejo za boleče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 izveš iz prve roke, tudi moja hčer gre v tujino na isti datum, tudi izobraževanje.evo, srečno prispel, malce nagajalo vreme, tko da se je let zavlekel... je šel pa že včeraj naj tvoja hči uživa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 aha, R Merkur mi naredi opozicijo na nat. Mars, os 3./9. hiša. bom že šlo mimo brez kakih pretresov, i promise to myself. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 aha, R Merkur mi naredi opozicijo na nat. Mars, os 3./9. hiša. bom že šlo mimo brez kakih pretresov, i promise to myself. čisto možna ponovitev starih prepirov, hudih besed tako, da bodi previdna v komunikaciji. Pa sva zopet pri tračih Pogrevanje starih zamer ni nikoli pametna odločitev. Sama veš. LP hm, mars se bo šetal po 10., pluto pa 4., ejej, boljš da kr v službi ostanem in prespim par dni, haha kaj pa kakšna selitev od doma v primeru, da si še pod domačo streho nastanjen? Par dni pri Plutonu ???? Mars se pa tudi vleče po zn. Raka, da je hudo ( no ja, zaenkrat še v Dvojčkih)V primeru, da gre v tvojem primeru za tranzit Plutona po 4. hiši svetujem, da dobro proučiš svojo 4. hišo. Vladarja te hiše itd.... Zoprna hiša.Posebej če je v njen Pluton. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 čisto možna ponovitev starih prepirov, hudih besed tako, da bodi previdna v komunikaciji. Pa sva zopet pri tračih Pogrevanje starih zamer ni nikoli pametna odločitev. Sama veš.LPja, mamo bom nekam na ....., ker samo brblja in se mi je ne da poslušati. če ima pa tak visok glas. ona misli, da govori, meni se pa zdi, da išče pozornost oz. se dere. vajena sem samo na mile zvoke tam, kjer živim. mir v bajti. 4. hiša v Ribah, Venera trigon Neptun, najraje poslušam glasbo. taka pač sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 čisto možna ponovitev starih prepirov, hudih besed tako, da bodi previdna v komunikaciji. Pa sva zopet pri tračih Pogrevanje starih zamer ni nikoli pametna odločitev. Sama veš. LPkaj pa kakšna selitev od doma v primeru, da si še pod domačo streho nastanjen? Par dni pri Plutonu ???? Mars se pa tudi vleče po zn. Raka, da je hudo ( no ja, zaenkrat še v Dvojčkih)V primeru, da gre v tvojem primeru za tranzit Plutona po 4. hiši svetujem, da dobro proučiš svojo 4. hišo. Vladarja te hiše itd.... Zoprna hiša.Posebej če je v njen Pluton.ok, jst mam 4 hišo v kozorogu in deseto v raku in tam luno in v 4 sonce... sam naj pustijo moje stanovanje ... bemu se ne morem enih dolgov rešit in me vedno ko je omenjen pluton zaskeli.. tud pozitivno mišljenje pa poplačilo pa ne vem še kaj ne reši nemirnega spanca... vladar 4 hiše hm... kdo že Saturn - natalno v 9 hiši, v konj s MC... halo.... dovolj je bilo.... ok... hvalaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ksenija, brez panike. Verjetno gre pri tebi za drugi dom.4. hiša predstavlja dom , v katerem si se rodila, preživljala otroštvo s starši... skratkapreživela otroška leta. Drugi dom kaže, oz.gledaš v 6. hiši in tretji dom v 8. hiši. Upam, da sem te, vsaj malo, potolažila. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 sej nisem panična...sam na trenutke malce v nesporazumu z nebesnim dogajanjem itak pa ne moreš spremenit dogajanja lahko samo deluješ v skladu s samim sebojhvala za pojasnilo ja si me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 sej nisem panična...sam na trenutke malce v nesporazumu z nebesnim dogajanjem itak pa ne moreš spremenit dogajanja lahko samo deluješ v skladu s samim sebojhvala za pojasnilo ja si me To si pa lepo rekla, itak moraš plavat s tokom, pri tranzitu precej težkih planetov, npr. pri plutonu se nimaš kej vtikat, lepo priden bit in čakat, da gre mimo. Sam ne moreš nič pritrucat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 To si pa lepo rekla, itak moraš plavat s tokom, pri tranzitu precej težkih planetov, npr. pri plutonu se nimaš kej vtikat, lepo priden bit in čakat, da gre mimo. Sam ne moreš nič pritrucat. in čakaš in čakaš in čakaš... komod 20 let Res pa je, da se Plutonu izognemo na način, da mu sledimo, ga sprejemamo oz. se mu podrejamo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Ksenija, brez panike. Verjetno gre pri tebi za drugi dom.4. hiša predstavlja dom , v katerem si se rodila, preživljala otroštvo s starši... skratkapreživela otroška leta. Drugi dom kaže, oz.gledaš v 6. hiši in tretji dom v 8. hiši. Upam, da sem te, vsaj malo, potolažila. LP Povejte mi prosim, kako naj gledam po hišah moj dom: 1 leto bila v hiši starih staršev (verjetno 1 dom), do poroke pri starših (verjetno 2dom), potem 1 leto na eni lokaciji (verjetno 3 dom), zadaj že dolgo v svojem stanovanju (4 dom). Ali se motim? Skratka, če se preselim, moram gledati mojo gledati vrh 12 hiše (5 dom)? Če pa to drži, je ravno Pluton zakorakal vanjo in to pomeni globoke spremembe. Zanimivo je, da sinu ravno vstopa pluton na IC (ima ga na 1st.kozoroga) in pošteno povedano me je malo strah, kaj prinaša ta vstop. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Povejte mi prosim, kako naj gledam po hišah moj dom: 1 leto bila v hiši starih staršev (verjetno 1 dom), do poroke pri starših (verjetno 2dom), potem 1 leto na eni lokaciji (verjetno 3 dom), zadaj že dolgo v svojem stanovanju (4 dom). Ali se motim? Skratka, če se preselim, moram gledati mojo gledati vrh 12 hiše (5 dom)? Če pa to drži, je ravno Pluton zakorakal vanjo in to pomeni globoke spremembe. Zanimivo je, da sinu ravno vstopa pluton na IC (ima ga na 1st.kozoroga) in pošteno povedano me je malo strah, kaj prinaša ta vstop. Hvala Pozdravljena, tvoj osnovni dom(naš) predstavlja vedno 4. hiša. Vse naslednje selitve, mora biti selitev v popolnoma drug dom ne nadstropje višje ali nižje,gledamo po 2. hiši naprej. Se pravi: prvi dom 4. hiša, drugi dom 6. hiša, tretji dom 8. hiša, četrti dom 10., hiša, peti dom bo, kot praviš 12. hiša.Pri selitvi bodi pozorna. Ta hiša predstavlja vse kar je globoko skrito, zaprto, komod v njej straše duhci tako, da komod kaj spregledaš. Pluton ti pravgotovo, v primeru, da si na to naravnana, prinaša tudi selitev. Predvsem pa se boš pričela poglabljati vase. Pluton bo pomagal, da kar iščeš tudi najdeš.Ne vem koliko je sin star, še manj kakšen je njegov natalni Pluton. Kakšne aspekte ima. V primeru lepo aspektiranega Plutona ne vem, česa se bojiš.Tudi sicer ni tak bav bav kot mislimo, da je. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Povejte mi prosim, kako naj gledam po hišah moj dom: 1 leto bila v hiši starih staršev (verjetno 1 dom), do poroke pri starših (verjetno 2dom), potem 1 leto na eni lokaciji (verjetno 3 dom), zadaj že dolgo v svojem stanovanju (4 dom). Ali se motim? Skratka, če se preselim, moram gledati mojo gledati vrh 12 hiše (5 dom)? Če pa to drži, je ravno Pluton zakorakal vanjo in to pomeni globoke spremembe. Zanimivo je, da sinu ravno vstopa pluton na IC (ima ga na 1st.kozoroga) in pošteno povedano me je malo strah, kaj prinaša ta vstop. Hvala Draga Čveka, hvala. Vsakič sem se selila v drugo stavbo, je pa res, da je 3 dom in 4 dom v istem kraju. Zato me malo moti. Moja 12. hiša se začne na 29.st. strelca in nadaljuje v kozorogu. Jupiter je v natalni karti v 2. hiši v ovnu in tvori kvintil s plutonom v devici na vrhu 8. hiše. Iskanje lastnih vrednot preko globin ter soočanje z že znanim. Ali moram v tem primeru 12. hiše zaobjeti tudi saturna? Sin moj je 22.let star in ima mislim da malo težavno aspektiranega plutona: sekstil sonce, kvadrat luna, kvadrat venera, kvintil mars in kvadrat jupiter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Draga Čveka, hvala. Vsakič sem se selila v drugo stavbo, je pa res, da je 3 dom in 4 dom v istem kraju. Zato me malo moti. Moja 12. hiša se začne na 29.st. strelca in nadaljuje v kozorogu. Jupiter je v natalni karti v 2. hiši v ovnu in tvori kvintil s plutonom v devici na vrhu 8. hiše. Iskanje lastnih vrednot preko globin ter soočanje z že znanim. Ali moram v tem primeru 12. hiše zaobjeti tudi saturna? Sin moj je 22.let star in ima mislim da malo težavno aspektiranega plutona: sekstil sonce, kvadrat luna, kvadrat venera, kvintil mars in kvadrat jupiter. Pozdravljena, v primeru, da menjaš dom na isti lokaciji se gleda naslednjo hišo oz. kot selitev in nov dom. Tako,da mislim, da je tvoj izračun pravilen. Pri interpretaciji 12. hiše moraš seveda zaobjeti Jupitra, kot vladarja 12.hiše in Saturna, kot sovladarja. Znaš se seliti ali v hribovite kraje ali pa v višje nadstropje, stolpnice.Vsekakor bo dom trdno grajen. Morda bo selitev predstavljala popolnoma drug kraj.Precej dlje od sedanjega.Ne vem zakaj mi na misel hodi, kraški svet Kar se sina tiče je to, da ima Plutona v sekstilu s Sonce poglavitnega pomena. Pluton/Luna ne predstavlja večjih težav, čeprav gre za kvadrat.Ostalega tule niti nebi, da ne postane preosebno. Lep pozdrav in srečno selitev želim ! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Pozdravljena, v primeru, da menjaš dom na isti lokaciji se gleda naslednjo hišo oz. kot selitev in nov dom. Tako,da mislim, da je tvoj izračun pravilen. Pri interpretaciji 12. hiše moraš seveda zaobjeti Jupitra, kot vladarja 12.hiše in Saturna, kot sovladarja. Znaš se seliti ali v hribovite kraje ali pa v višje nadstropje, stolpnice.Vsekakor bo dom trdno grajen. Morda bo selitev predstavljala popolnoma drug kraj.Precej dlje od sedanjega.Ne vem zakaj mi na misel hodi, kraški svet Kar se sina tiče je to, da ima Plutona v sekstilu s Sonce poglavitnega pomena. Pluton/Luna ne predstavlja večjih težav, čeprav gre za kvadrat.Ostalega tule niti nebi, da ne postane preosebno. Lep pozdrav in srečno selitev želim ! Draga Čveka, še kako prav imaš. Nekaj me vleče v hribovito področje, med zelenje, v mir, samoto. In res je, da je tam, kamor me vleče kraški teren, kjer voda ponikne, še preden se na zemljo uleže. Ja, in po možnosti kamnita hiša - trdna v kombinaciji z lesom, pa še precej dlje je od tu, kjer se zdaj, ampak še vedno relativno blizu. Čveka, hvala in hvala za zaželjeno srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.