nataly 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Super razprava, samo v nepravi temi:)Nič ne vem, kaj ima retro merkur s tem.Kar je sicer škoda, ker marsikdo bi pa rad kaj izvedel, ampak se mu ne bo niti sanjalo, da v retro merkurju takšne stvari pišejo.Jaz tudi ogromno selila..Če torej četrta hiša predstavlja prvi dom - je tole v Nemčiji, potem 6. hiša, bajto, kjer sem živela 6 let, osma v raku -dom s starši - recimo enih 13,14 let, deseta - pri tašči - 3leta, dvanajsta - v mestu - sem živela tam 12 let in potem se preselila v hišo - to je torej 2 hiša v kozorogu...(in ker kozorog predstavlja stalnost, predvedevam, da je z mojimi selitvami počasi konec.. in 2.hiša varnost...je tole to ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Draga Čveka, še kako prav imaš. Nekaj me vleče v hribovito področje, med zelenje, v mir, samoto. In res je, da je tam, kamor me vleče kraški teren, kjer voda ponikne, še preden se na zemljo uleže. Ja, in po možnosti kamnita hiša - trdna v kombinaciji z lesom, pa še precej dlje je od tu, kjer se zdaj, ampak še vedno relativno blizu. Čveka, hvala in hvala za zaželjeno srečo. wawwww, me vzameš seboj? V zvezi s selitvijo moram reči, da poslušaš energije Univerzuma oz. jim slediš tako, da bo vse dobro in prav. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 uradno javljam, da so se mala merkurjevska sračkanja začela Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 hehe, ja naročim neko robo s kamionom , naložili že včeraj, dans zjutraj bi mogo prit...nema ob 11h, 14h, 18h, ništa,.. ja čist tipično za retro merkur. Na potovanjih pazite do 19.6 na svojo prtljago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 kaj naj si mislim, ko mi gre retro Merkur točno čez Severni vozel v 7. hiši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 kaj naj si mislim, ko mi gre retro Merkur točno čez Severni vozel v 7. hiši? Očitno je, da v pozitivnem smislu retro merkur nekaj pričetega dokonča, skoraj verjetno bo karmično vezano na en partnerski odnos, če pa se nekaj prične je to posledično tudi v povezavi s karmo, vendar prav pričenjat nekaj novega ni v tem času smiselno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Meni se pa pozna ta retro Merkur ta mesec. Nekaj sem pisala en dan, ponavadi mi gre pisanje dobro od rok, ampak bila je čista katastrofa. Nikamor ni šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Meni se pa pozna ta retro Merkur ta mesec. Nekaj sem pisala en dan, ponavadi mi gre pisanje dobro od rok, ampak bila je čista katastrofa. Nikamor ni šlo. Jaz pa opažam, da se mi je nekje zamotala pošta, ki jo je prejemnik prejl šele včeraj, čeprav sem jo poslala že par dni prej. Tudi OS niso prišla do mene, očitno tudi povezano z retro merkurjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Takega R Markurja pa še ne 1.Na prvi dan retrogradnosti crknil ruter, priklopili na žice pc-je v firmi, ne delajo, ali občasno delajo, maili se čudežno zgubljajo, fax ne sprejena dokumentov, sms, ki ne dosežejo naslovnikov... 2. Včeraj, točno ko je tLuna taknila moj Saturn rdx na koncu III hiše sem imela 4. (četrto) prometno nesrečo.a) Grem s scooterjem v službo, ko čakam na semaforju opazim, da mi pas od torbice preveč meji z motorja, se nagnem, da bi namestila pas in se mi motor, nimam pojma kako lepo izmuzne in pade in pri tem poruži z ogledalom vrata od avta poleg mene , desno podlaht imam čisto plavo in zeleno od udarca :xx!: - pridem v firmo, dobim tam eno od svojih zaposlenih objokano, da če pri priči ne plača vseh parkirnin , katere je dolžna od novembra , ji bodo zasegli avto, ker ima tuje registrske, no in če ji posodim do nasledne plače 750 eurov za plačat vse parkirnine z obrestmi , smo bili 09/06, plače dajem prvega... -fant, ki pri nas skrbi meddrugim za kompjuteraj mi je rekel, da smo spet brez interneta in če lahko naroči 2 kompletna tonerja za laserce, ker sta oba dotrajana B)V petek, lezem iz enega parkinga, me nekdo klice na mobilni, se lepo ob strani ustavim, da bi lahko odgovorila, me neka ženska pošteno rikverc udari v avto . Komaj sem jo prepričala, da se je ustavila, no, potem sva imeli vsega obžalovanja vredno debato, potem mi je ponudila 50 eurov za škodo , sem znorela, ja guspa, nimam fičota, pol sem klicala karbinjerje, so rekli, da kličem policijo, kličem policijo, mi rečejo, da se javim mestnim redarjem, ma fak, zakaj plačujem davke, pol mi baba da svojo vizitko, ugotovim, da je žena enega hoh in sploh zamejskega podjetnika , ji dam svoj mobi in se odpeljem. Me kliče pol ure kasneje;" mi je rekel mož da vam takoj povrem škodo, IZKLJUČNO da ne bodo vsi zamejci blebetali, da žena od MR. Ajtčaw dela škodona tujih vozilih". :xx!: .Za kozlat! C) grem prat avto prejšni teden v ponedeljek, mi reče Dragan, kar tja ga daj med tem ko čakaš na vrsto, zapeljem, vse mokro, moj benvlček pa kar ravno, bremze, kot da ne obstajajo in se lepo nasadim z registrsko na kljuko od sprednjega avta. . Prilaufajo fanje iz pralnice, pok je bil hudičev, unemu avtu hvala Bogu nič, , pravijo fantje- škoda to je avto od nekega pizdurja iz policije , jaz pa imam (še vedno) zmaličeno registrsko spredaj. Č) začetek incidentov; grem poslovno v Ljubljano, s svojim avtom se pripelje tudi punca, ki pri nas dela in -da skrajšam-na pumpi zveva, da ki je dober vulkanizer na Brezovici, vozim jaz spredaj in jo nekakrat izgubim, pizdim, in skoz buljim v retrovizor, dokler se v enga siromaka ne zaletim . Moje laške tablice, kliči policijo, čakaj 1h45min, zapisnik, kazen, nočejo pokasirat, (šla v soboto plačat v slo polovičko), zapisnik, fak...pol v Brezovico k vulkanizerju, ker je dekletu počila guma in govori hrvaško, lih zaprli, ko sva prišli.... ma klinc vse skupaj Doma je pa dušo spustil brezžični tefon, v Velikanovem avtu pa navigator. Na mojem mobiji me delajo več vibracije. Še 9 dni r Merkurja :OO!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Kako zabavno branje, Ruby !Verjamem pa, da se tebi vse skupaj le ne zdi tak joke, ne? Pri meni je zaenkrat R Merkur prisostvoval, ko sem bila včeraj izžrebana v neki nagradni igri s precejšnjim skladom za dobitke, cca par sto€. No in danes so me pa obvestili, da je prišlo do napake in stornirali mojo včerajšnjo nagrado :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Kako zabavno branje, Ruby !Verjamem pa, da se tebi vse skupaj le ne zdi tak joke, ne? Pri meni je zaenkrat R Merkur prisostvoval, ko sem bila včeraj izžrebana v neki nagradni igri s precejšnjim skladom za dobitke, cca par sto€. No in danes so me pa obvestili, da je prišlo do napake in stornirali mojo včerajšnjo nagrado :xx!: Ja fajn, pa že vesela si bla, vsak dogovor v času retrogradnega merkurja, se kar nekak izjalovi. Ampak to ne pri vseh. Očitno je treba pogledat, kako ga ima kdo aspektiranega v natalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 V natalu ima moj Merkur same luštne aspekte : - konjunkcija z Venero- sekstil s Plutonom- trigon z Neptunom in Marsom ( slednja dva pa sta tudi v trigonu med sabo) V glavnem retrogradni Merkur me vedno opominja, da je za to tu, da se zavedam, kako lažje vse poteka, ko ga ni ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 V natalu ima moj Merkur same luštne aspekte : V glavnem retrogradni Merkur me vedno opominja, da je za to tu, da se zavedam, kako lažje vse poteka, ko ga ni ! No fajn, ker je lepo natalno aspektiran, ne prinaša v času retrogradnosti nevšečnosti, kot bi jih lahko sicer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Ja, razen takih dokaj nepomembnih easy come easy go situacij. LUNCA, hvala, ker se ukvarjate z nami ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Internet mi crkuje na 5 minut. Flikne totalno dol ... utripa WAN lučka, spet dela za par minut, router zablokira, moram vse resetirat, pol e-pošte mi sploh ne pošlje, natipkam en dolg post na forum in ga ne objavi. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj mobi, ki je tud pod domeno merkurja, mi pri polni bateriji, ko zazvoni, napiše, da je baterija prazna in to piše, že tri dni, pa ga še nisem dala polnit. To pomeni, da tud njemu retro merkur nagaja, zato naj oprostijo vsi tud moji šlampariji, če delam napake pri pisanju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 še malo pa bo...do takrat pa najverjetneje še grand finale nesporazumčkov in narobnih zmenkov in čudnihtajmingov...tako se pri meni kaže. Pa res moram pazit v prometu (Ruby, svašta!!! sočustvujem, ful ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Takega R Markurja pa še ne 1.Na prvi dan retrogradnosti crknil ruter, priklopili na žice pc-je v firmi, ne delajo, ali občasno delajo, maili se čudežno zgubljajo, fax ne sprejena dokumentov, sms, ki ne dosežejo naslovnikov... 2. Včeraj, točno ko je tLuna taknila moj Saturn rdx na koncu III hiše sem imela 4. (četrto) prometno nesrečo.a) Grem s scooterjem v službo, ko čakam na semaforju opazim, da mi pas od torbice preveč meji z motorja, se nagnem, da bi namestila pas in se mi motor, nimam pojma kako lepo izmuzne in pade in pri tem poruži z ogledalom vrata od avta poleg mene , desno podlaht imam čisto plavo in zeleno od udarca :xx!: - pridem v firmo, dobim tam eno od svojih zaposlenih objokano, da če pri priči ne plača vseh parkirnin , katere je dolžna od novembra , ji bodo zasegli avto, ker ima tuje registrske, no in če ji posodim do nasledne plače 750 eurov za plačat vse parkirnine z obrestmi , smo bili 09/06, plače dajem prvega... -fant, ki pri nas skrbi meddrugim za kompjuteraj mi je rekel, da smo spet brez interneta in če lahko naroči 2 kompletna tonerja za laserce, ker sta oba dotrajana B)V petek, lezem iz enega parkinga, me nekdo klice na mobilni, se lepo ob strani ustavim, da bi lahko odgovorila, me neka ženska pošteno rikverc udari v avto . Komaj sem jo prepričala, da se je ustavila, no, potem sva imeli vsega obžalovanja vredno debato, potem mi je ponudila 50 eurov za škodo , sem znorela, ja guspa, nimam fičota, pol sem klicala karbinjerje, so rekli, da kličem policijo, kličem policijo, mi rečejo, da se javim mestnim redarjem, ma fak, zakaj plačujem davke, pol mi baba da svojo vizitko, ugotovim, da je žena enega hoh in sploh zamejskega podjetnika , ji dam svoj mobi in se odpeljem. Me kliče pol ure kasneje;" mi je rekel mož da vam takoj povrem škodo, IZKLJUČNO da ne bodo vsi zamejci blebetali, da žena od MR. Ajtčaw dela škodona tujih vozilih". :xx!: .Za kozlat! C) grem prat avto prejšni teden v ponedeljek, mi reče Dragan, kar tja ga daj med tem ko čakaš na vrsto, zapeljem, vse mokro, moj benvlček pa kar ravno, bremze, kot da ne obstajajo in se lepo nasadim z registrsko na kljuko od sprednjega avta. . Prilaufajo fanje iz pralnice, pok je bil hudičev, unemu avtu hvala Bogu nič, , pravijo fantje- škoda to je avto od nekega pizdurja iz policije , jaz pa imam (še vedno) zmaličeno registrsko spredaj. Č) začetek incidentov; grem poslovno v Ljubljano, s svojim avtom se pripelje tudi punca, ki pri nas dela in -da skrajšam-na pumpi zveva, da ki je dober vulkanizer na Brezovici, vozim jaz spredaj in jo nekakrat izgubim, pizdim, in skoz buljim v retrovizor, dokler se v enga siromaka ne zaletim . Moje laške tablice, kliči policijo, čakaj 1h45min, zapisnik, kazen, nočejo pokasirat, (šla v soboto plačat v slo polovičko), zapisnik, fak...pol v Brezovico k vulkanizerju, ker je dekletu počila guma in govori hrvaško, lih zaprli, ko sva prišli.... ma klinc vse skupaj Doma je pa dušo spustil brezžični tefon, v Velikanovem avtu pa navigator. Na mojem mobiji me delajo več vibracije. Še 9 dni r Merkurja :OO!: :OO!: boga tale r. merkur pa se mene ni nič dotaknil..vsaj negativno ne...pospešeno se rešuje oz dela na stanovanju....selitev bo en mesec prej...vse laufa po željah(od kuhinje, plina v kuhinji itd...)tak, da nebi mogl bit lepš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 boga tale r. merkur pa se mene ni nič dotaknil..vsaj negativno ne...pospešeno se rešuje oz dela na stanovanju....selitev bo en mesec prej...vse laufa po željah(od kuhinje, plina v kuhinji itd...)tak, da nebi mogl bit lepš Retro merkurj je pozitiven pri zaključevanju zadev, ki smo jih pričeli že pred njim, to se pravi je lahko pozitiven, kar se tega tičen. Očitno pri tebi stanovanjski problem ni bil načet v tem času.Sem se pa zdaj spomnila klarus tvoje karte, če se ne motim imaš ekzaktno v tem času tranzitni uran na točki IC, zato je rešitev tega stanovanja malo prej (uran)??? Me veseli, da vse laufa, samo električen aparate in tiste stvari, ki so vezane na merkur, pa le kupi nekaj dni po preteku retro merkurja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ja uran mi že šetka čez ic po mojem je tudi botroval pri nakupu kuhinje(sam leseni deli) ker je bila odločitev dobesedno uranovska...šla čisto brez predstave v en salon, ki sem ga čist naključno našla....in vidla idealno kuhinjo drug dan sem že šla v nakup nisem pazastonj cincala pri nakupu hladilnika očitno ga bom res kupla konc tedna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ruby..... zadnje cajte mi rmerkur nagaja v prometu...zarad sebe al zarad drugih.....no, mogoč bo tud to enkrat minilo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 tale merkur....že prejšnji teden sem na upravo poslala en obračun...in ta teden panika, da ga niso dobili...pošljem znova....in nič...no v tretje gre rado....in potem se začne ping pong...ker jim določene stvari niso jasne...ki sploh niso v poji pristojnosti..grrrrr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Retro merkurj je pozitiven pri zaključevanju zadev, ki smo jih pričeli že pred njim, to se pravi je lahko pozitiven, kar se tega tičen. Očitno pri tebi stanovanjski problem ni bil načet v tem času. Me veseli, da vse laufa, samo električen aparate in tiste stvari, ki so vezane na merkur, pa le kupi nekaj dni po preteku retro merkurja. koliko dni? že cel mesec brzdam nakupe, sam kruh pa vino.... pa treba kupit fone, pa tv , pa tak vse crknilo...bemu gledajo fucbal, pa pridem not pa ne vem kaj je na ekranu sam vse zmazano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Pri nas tudi vse zamuja - parketar še ni dostavil parketa(hvala bogu, konec konecv, ker pridno zapravljamo keš..tak, da se ama nič ne sekiram glede tega), ploščice, ki bi naj šle 31.5. v proizvodnjo(pa na srečo že plačane) še vedno nekje v Španiji ali Italiji, kaj vem..v glavnem ni panike, da bi mi kaj prenavljali etažo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 koliko dni? že cel mesec brzdam nakupe, sam kruh pa vino.... pa treba kupit fone, pa tv , pa tak vse crknilo...bemu gledajo fucbal, pa pridem not pa ne vem kaj je na ekranu sam vse zmazano Saj to, v času retro merkurja vse crkuje, ampak za nakup teh aparatov to res ni primeren čas. Očitno je tudi gledanje TV precej "oskrunjeno", hahahaa, ker so moški zavladali. Za vsak slučaj je fino imet rezervni televizor, ki ga kupimo v primernem času. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Meni pa vse dela. Mogoče, če bi slišal za ta retrogradni merkur, ne bi delalo niti meni... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.