Skoči na vsebino

Merkur potuje nazaj ta mesec

Jupi

Recommended Posts

tole imam napisano na fb:

mia brca retrograden merkur, naj se ze enkrat obrne v pravo smer

x:Dx

torej, jap ... mislim, da vpliva

deluje, deluje ... še kako xDDx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Mah, meni se tale R Merkurček pravzaprav ne zdi slab.

Čakam samo, če se bi eventuelno izcimila kakšna ljubav :inocent: , vedno kaj hudo dogaja v tem času ...x:Ix

R Merkur rules! x;)x

Ker se kar nekaj na xsrcx dogaja :inocent: x:Ix , mu kar oprostim za vsa ostala jajca od Kitajca x:Dx

Cela serija folka me je kontaktirala. :palec:

Plačala kazen 100 evrov zaradi prepovedanega parkiranja :o|o: ,zadnji dan- pri nas nimamo

polovičke kot pri vas, ampak 60 dni časa.

Celo serijo zadev rihtam in rihtam. Vzorci prišli z zamudo. Uničili toner pri lasercu,tako da tudi fax ne dela, novega prinesejo v sredo šele.

Net povezava dela s hitrostjo kot da smo priključeni še na analogni telefon :o|o:

Drugače pa...

xDDx

ja ja, to si že prejšnjič, ko je bil retro, mel za izgovor. x:Dx pusti smrtnike, da uživajo po svoje. x8Dx

Za težave v mojem življenju niso krive zvezde, zato se nanje ne izgovarjam. x^x

Me pa res nekaj zanima v zvezi s tem domnevnim vplivom merkurja. Kolikor sem razbral iz vaših moledovanj, se v tem času kvarijo aparature. Retrogradni merkur naj bi bil torej vzrok tem okvaram? Ali pa je spodbujevalec vzrokov, ko privedejo do okvar? Recimo, v službi sem imel primer okuženega računalnika. Ko sem ga reševal in dajal na novo OS gor, ni delalo kot bi moralo, kar je čisto logično, ker je bil poln virusov in druge zalege. Po vaše je vzrok retro merkur, ampak kako je lahko vzrok merkur, če pa so ti virusi prišli v sistem že veliko prej, ko je merkur šibal lepo naprej? Sprašujem namreč, KDAJ deluje njegov vpliv?

Possible—but highly unlikely.

Guest VilaSonca

hmmmm ... a se ti ne zdi jasno, da celo vesolje ma vpliv na človeka? kaj je treba tu iskat logiko in iskat dlako v jajcu? to si niso zmislili. pa brezveze it se nekam do konca pol zapletat z neumnimi vprašanji.

te pač ne pritegnejo planeti, nisi pozoren na njihove energije. in tud nočeš sprejet dejstva, da lahko JE to ... energija planeta, planetov, drobci soodvisni v medsebojnem vplivu ... zato pol tud ne bit acid s takimi vprašanji. ker odgovori ti ne bi pomenili nič.

Obdobja retrogradnosti letošnjega merkurja so naslednja:

11. januar - 31.januar 2009 ( v vodnarju in kozorogu)

7.maj - 30. maj 2009 ( v dvojčkih in biku)

7. september - 28. september 2009 ( v tehtnici in devici)

:palec: hvala

grozno je :o|o: xrolleyesx :wOOt: :wOOt: :wOOt:

drugič začnem s pomirjevali 14 dni prej, drgač mi bo pisker razneslo,

čisti horor :o|o:, čist vse se zatika, kar se zataknit da :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

pri nas odpovedan datum operacije kolena za malo.. očitno je na delu višja sila... zaradi poškodbe neke tetke (upam, da je poseg uspel) je bil prestavljena operacija zadnji hip.. upam, da je v tem tud kaj dobrega

Alan uživaj v svojem lajfu... vse je črno in belo... vmes so pa vilinčki pa škratki, pa sanje ter domišljija... če ne bi bilo tega, verjetno ti ne bi imel dela (sej delaš v knjižnici ane;))

Obdobja retrogradnosti letošnjega merkurja so naslednja:

11. januar - 31.januar 2009 ( v vodnarju in kozorogu)

7.maj - 30. maj 2009 ( v dvojčkih in biku)

7. september - 28. september 2009 ( v tehtnici in devici)

Te dni se kar v sef zapret, da boste na varnem. x^x

Sicer če pa vam je všeč, da vam vladajo ti domnevni vplivi, uživajte. :palec:

Possible—but highly unlikely.

• 3 weeks later...
Guest VilaSonca

ne vem, kaj je zdaj to. par dni zaporedoma se gospod telefon odloča izklapljati sam od sebe in biti na voljo samo za klice v sili. pa hotla sem nekaj posnet na diktafon, pa je vleklo in vleklo trak od kasete. old fashion, i know. x:Dx mi je brat posodil svoj telefon in smo opravili. x^x

denar pa nakazan že danes. :2src: če bi povsod tako hitro vračali napotnice in nakazovali zaslužke ...

• 3 months later...
Guest VilaSonca
v času R Merkurja naj se ne bi dogovarjali za delo ipd., ampak sem danes dobila ponudbo za lektoriranje, prevajanje, delo z otroki. kaj naj zdaj, če je Merkur retro, pa še v moji 6. hiši, take priložnosti še nisem dobila in to si želim početi. sprejela bom, astrologija gor ali dol.

Guest VilaSonca

hvala.

jap, pošiljam prošnje, izgubljam čas za lektoriranje poskusnih tekstov, a raje vzamejo ljudi z referencami. potem berem časopise in revije in se jezim, kake caplje jemljejo v službo za lektorje.

zdaj pa sem jaz dobila ponudbo. ampak sem kot vedno skeptična. bom pa poskusila. veliko raje se potrudim za neko stvar, ki me zanima, kot pa delam samo za denar neko ušivo fizično delo.

hvala.

jap, pošiljam prošnje, izgubljam čas za lektoriranje poskusnih tekstov, a raje vzamejo ljudi z referencami. potem berem časopise in revije in se jezim, kake caplje jemljejo v službo za lektorje.

zdaj pa sem jaz dobila ponudbo. ampak sem kot vedno skeptična. bom pa poskusila. veliko raje se potrudim za neko stvar, ki me zanima, kot pa delam samo za denar neko ušivo fizično delo.

v času r.merkurja, se zadeve tudi zaključujejo..glede na to, kak dolgo že čakaš na podobn đob...bi bil že čas, da ga res dobiš :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest VilaSonca
hja, od oktobra. :o|o: point je v tem, da to ŽELIM, to IŠČEM. samo očitno se iskanje ne splača, vsak dan gledam te bedne študentske oglase, nič, lektoriranje 1-2 na mesec in še to za izbrance in znance. xrolleyesx

Vila S.- čestitam tudi jaz.

Ti je že Klarus dobro odgovorila- r Merkur je idealno obdobje za zaključevanje zadev.

Tole s tvojim poslom ni novost, temveč rezultat dogotrajnega iskanja. Naj ti rata, glavo pokonci! :palec:

Drugače pa osebno komaj čakam, da se Merkur obrne nazaj, takrat se mi običajno zelo dogaja x^x

Spoh nadoknadim neke odnose, srečam ljudi, ki jih ze dolgo nisem, ampak mi ne bi pasali vsak dan,

za nazaj spucam ene zadeve, mah rMerkur rules!

Razne zamude, izgubljeni papirji vseh sort, ma figo, če bi bili to edini problemi v življenju...

x:)x

hja, od oktobra. :o|o: point je v tem, da to ŽELIM, to IŠČEM. samo očitno se iskanje ne splača, vsak dan gledam te bedne študentske oglase, nič, lektoriranje 1-2 na mesec in še to za izbrance in znance. xrolleyesx

kdor išče, ta najde x:Xx x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest VilaSonca
dobri ljudje še dajo priliko mladim. x:)x ful sem vesela, ker me ne ocenjujejo po izkušnjah, pač pa po pripravljenosti na sodelovanje. x:)x zdaj mam tudi priložnost, da končno naredim nekaj iz svoje nemščine. x:px dolgo sem sovražila svoj študij, samo sem se nekaj časa nazaj začela truditi in bolj uživati v vsem skupaj. v solarcu pa imam itak Venero letos točno na MC. mi je prinesla to in še ljubezen, pa zabavo tudi. drugo si več ne želim. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...