tinka 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 meni tudi, preracunljivost niti ne, samo se bolj pripravim in potem gre v redu. to itak ne bi blo slabo tudi ob drugih trenutkih sem malo bolj potrpezljiva in cas izkoristim drugace...saj v bistvu sploh ni slabo, to malo bolj introvertno obdobje, jaz ponavadi v takih casih malo bolje presojam stvari za nazaj, mam boljsi retro-fokus...je pa res, da sem dstikrat kaj opazila, tehnicne zadeve res ne funkcionirajo, vcasih. ko sem primorana kaj kupit, me je kar malo strah...se mi je printer takoj pokvaril, avto je bil tudi slabsi odtega, kar je bilo videt, nekoc sem kupila hiso v tem obdobju...ne bom niti razlagala, totalna kriza. ampak takrat se nisem vedla zamerkur, oz. za te njegove akcije... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 tinka, tudi sama zadnje dneve opažam boljši "retro-fokus" to mi je bilo prej totalna neznanka, zdaj se mi pa kar sestavljajo stvari skupaj, vsaj zdi se mi tako... kot da bi vlekla nitke skupaj in integrirala določene stvari, ki jih prej nisem hotela videt (oz. sem bila preveč zmedena, da bi jih sploh lahko ugledala)... tale retro Merkur kar paše Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 No ja, stvar si ne zapomni ničesar. Gre pa za to, da naj tedaj ne bi začeli nič novega, projekta, na primer, in podobno. Čas je odličen za retrospekcijo, čiščenje za nazaj, za "pospravljanje delovne mize", za oddelanje vse starih nalog. V financah ti tudi lahko spodleti. Predvsem pa gre za informacije (Merkur). Če nekaj naročiš, se zna zgoditi, da se bo naročilo izgubilo ali pa da se bo izkazalo, da je bil pri naročilu kak nesporazum in potem nekaj ne bo ustrezalo. In podobno. Verjamem pa, da je bilo o tem na Lnetu napisanega že veliko (nisem čekiral vsega za nazaj). Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 tale retrogradni Merkur mi je pa tale mesec en velik ,medprijateljski,kažin naredu :xx!: :xx!: :xx!: Pa folk ne kapira,da je takrat najboljše med rjuhe skočit pa mir dat.....................na celi črti.l Srečnega in zdravega! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 A je Merkur še retro??? (Vsaj meni se tko zdi ) No, če je še retro, potem vem, na koga lahko "zvalim krivdo" za nekaj luštnih dogodkov (čeprav sprva niso izgledali niti približno luštni :xx!: ) .... čiščenje odnosov, mnenj... iluzij, ki smo se jih oklepali... prihaja do nerazumevanj... misunderstandingov... hvalabogu!!!! - ker mi to sporoča neke druge stvari, ki jih prej nisem hotela videt sama pri sebi za back-fokus pa... hja, tudi to se dogaja, sicer ne tako obširno, ampak je prisotno... Merkur retro SOnčna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Hej, folks, do kdaj bo Merkur retro? Zelo bi bila vesela odgovora... mislim, da sem ga celo zasledila nekje, pa ne vem več, kje, tako da tega ne znam več poiskat... (Če sem prav zaštekala, je za nazaj pisalo, da je bil retro od 26.04.03 do 20.05.03, tako da je retro približno kakšen mesec? ) Okej... še mal retro Merkurja torej... spet danes... čiščenje odnosov, malce treznejši pogled nanje v retrospektivi (pa ne od mene, ampak od druge osebe, kar me noro veseli!!! xrosex )... pa seveda komunikacijske težave na drugi strani pri drugih ljudeh spet... hmmmm... za tale misunderstanding danes bi bilo sicer bolje, če sploh ne bi prišlo do njega, ampak vseeno... vsaka stvar je za nekaj dobra, pravijo, ane ane bomo pa po novem letu zrihtali, bo zgleda (zaradi tega dogodka namreč) bolj ugoden čas za finance kot je to leto aja, do kdaj je pa retro Merkur, bi pa res prosila.... lepo se mejte!!! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 draga vilcka, do 6.1.2004...ure pa ne vem.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 to je bilo pa sedaj supa trupa hitro hvala ti, tinka Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 me je ravno zanimalo, pa sem malo prej sama poiskala po netu.... a ni to tukaj nekje bilo napisano, na index strani...? ce se ne motim, sem tako sploh prvic prisla do te strani, ker sem iskala merkur retro....hm! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Hvala Merkurju, ki se danes začne ponovno gibati v normalni smeri.....torej konec retrogradnosti.....spet bodo astro in druge "težje teme" lažje razumljive in s tem tudi bolj obiskane....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Še ena merkurjevska, takole za boljši dan. Pred časom je bila pri meni ena gospa in iz logističnih razlogov ("Kako pa se pride do vas?") sem ji dal številko od cvrčka ("mobitela"). Sredi decembra sem nato od neke neznane osebe dobil predlog (SMS), naj ji čimprej pošljem 100EUR, kot sva se zmenila. Ko sem poslal SMS nazaj, češ kdo pa sploh je, sem nemudoma dobil opravičilo, da se je žal zmotila v številki. OK, no problem. V nedeljo sem iz iste številke dobil verižni SMS z najlepšimi željami in srčki, ki naj ga pošljem sedmim osebam naprej. Ker pa sem med praznimi urejal zapiske in zaključeval leto, sem med drugim našel tudi to, kdo je lastnica tiste cifre od prej. Še enkrat se je zmotila. Ampak čar je v Merkurju, ki dela težave z informacijami, papirji, podpisi, dogovori itd. V času, ko se obrača (ko je stacionaren, kot temu rečemo astrologi), to deluje najbolj - kot bi hudič še malo z repom mahnil. Vendar bo zdaj za nekaj časa mir. Lahko se lotim pisanja, ki ga nameravam speljati letos. V času retrogradnega Merkurja se kaj takega ne sme začeti, če naj bi bilo uspešno. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pa tudi jecljanja bo manj. Poznam ogromno ljudi, ki so v tem času jecljali, normalno ponavadi ne. Jaz pa nisem imela nobenega pravega besednega zaklada.Upam, da bo zdaj bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Good news, potem lahko začnem pripravljati slide za predavanja, pripravljati končno tisti članek, za katerega sem idejo dobila prav na silvestrovo... skratka zaktiviram lahko svojo dušo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Sto na uro. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Potem grem pa prec v akcijo. papa MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 še loopinge dela in se prekopicava, jutri bo že boljše...Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 To pa, to. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 še loopinge dela in se prekopicava, jutri bo že boljše...Stankaaa eh,jutri se bo pa na 8 st..Raka dovršila polna lunca in če pomisliš,da se tam okol ,na 9.st.,vrti Saturn pa,da bo Luna delala kvadrat z Marsom,popoldne pa še opozicijo s Soncem ...... bogi Merkur ...v kakšni situaciji se bo znašel Če je pameten je najbolš,da pusti vsako loopingiranje pa počaka na boljše čase Z drugega zornega kota gledano pa je res ,da je v Strelcu,kjer se ma ziher za Boga eh ja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Še ena Merkurjeva - da bo mera polna. Ko Merkur menja smer, torej na začetku in na koncu retrogradnosti, se pravi, da je "stacionaren", je najbolj pasji. Včeraj je bil stacionaren in hudič malo še z repom mahne, pravijo ljudje. Imel sem dogovorjen redni servis na avtomobilu. V takem primeru avto pripeljem že dan prej na dvorišče servisa, na sedežu pustim servisno knjižico in list s pripombami, ključ pa vržem v nabiralnik - čista rutina, saj imam isti servis že 6 let. Tokrat pa je bilo drugače. Ko sem ga prišel iskat, smo družno ugotovili, da so ga nekako izpustili. Ni bil servisiran, ključ je bil zvečer še vedno v nabiralniku. V zvezku naročil sem bil vpisan (naročiš se precej prej), vendar so rekli, OK, človek pač ni prišel. Avto je bil zunaj, pa niso točno vedeli, kaj z njim, pa še preveč dela imajo. Tip, s katerim sem se domenil, da bom avto pustil tam, tega ni povedal naprej. Čar je tudi v tem, da ne morejo ugotoviti, kdo je bil dan prej pri telefonu med 16. in 16.30, ko sem klical - saj v sprejemni pisarni moških razen lastnika, ki ga pa v teh letih dobro poznam po glasu, ni. Kdo je to bil, kaj je bilo z informacijo? (Informacija = Merkur) Lastnik se je opravičeval toliko, da je bilo že kar nerodno. Stara stranka, pa takole. Na koncu sem ga že jaz vlekel ven, dogovorila sva se, pa je. Da bi mu pravil o retrogradnem Merkurju, pa je brez veze. Možak je poštenjak in fejst fant, kaj bi mu zameril. Takole. Do 6. aprila imamo zdaj mir. Potem pa bo do 30.4. spet. Do takrat opravimo, kar imamo novega za opraviti, tedaj pa bomo spet pospravljali in "pospravljali". Vse za nazaj, za kar je retrogradni Merkur definitivno najboljši. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Lastnik se je opravičeval toliko, da je bilo že kar nerodno. Stara stranka, pa takole. Na koncu sem ga že jaz vlekel ven, dogovorila sva se, pa je. Da bi mu pravil o retrogradnem Merkurju, pa je brez veze. Možak je poštenjak in fejst fant, kaj bi mu zameril. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ... ... ampak ni še konec. Presenečenj in Merkurjevih fint. Konec decembra, ko je bil že retrograden, sem dobil ponudbo za 14/15.1. za nočno oddajo SNOP (10 slovenskih radijev), ki poteka iz Trbovelj od 24.00 do 05.00. OK. Tik po Novem letu me gospa kliče, "če za 8/9.1. velja". ?! Kako? Saj je bilo dogovorjeno. (No ja, jaz sem si takrat zapisal na koledar, ampak naj bo.) Seveda, ME Rx. Ampak DANES popoldne me pa kliče, če se DANES vidiva?!!! Torej je oddaja iz 7. na 8.1. in ne iz 8. na 9.1.! Evo, to je retrogradni Merkur. (Zdaj pa hiter spat, drgač bo kriza.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Bern,uspešno ti želim na oddaji. Od polnoči naprej? Takrat bom pa spala. Moram spat, da ne bo krize zaradi luninega posta. Jutri se bo pa čist lepo dalo zdržat v službi brez hrane. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 kako je slo vse skupaj, bern...? skoda, ker nisem vedla, bi poslusala.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Škoda Bern, da nisi prej sporočil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.