lunca 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Bern, upam, da prideš tudi kaj na radio Triglav, ali radio Kranj. Tudi v tem koncu smo kar dovzetni za take teme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Oja, je šlo kar dobro. Štiri ure klepeta o astrologiji. Prava nočna. čisto v redu. Pa tudi ni prvič. Prej povedal? Čisto res. Res pa je tudi, da bi bili vsi ob tem spreminanju terminov verjetno kar malo jezni. Ne vemo, zakaj je bilo dobro, da te informacije nisem dal naprej. Kar se tiče radia Kranj, pa toliko. Ta oddaja je bila na desetih postajah po Sloveniji, tudi na radiu Kranj pa triglav pa Murski val pa Slovenske gorice pa kaj jaz vem na kateri še. Če bom pa kam povabljen, pa se prav gotovo odzovem, ni problema. Do sedaj imam za seboj že cca 15 oddaj, če ne štejem serije 12 rednih oddaj na Zelenem valu 2001/2002. Kar luštno naredimo. (Drugič povem pravočasno. In upam, da bo ta Merkur kje daleč takrat.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 hja, zanimivo koliko mojih znank(Devic) je včeraj ob loopingiranju Merkurja napravilo svoj looping Ja ja....vladar Deviške hiše Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Merkur je spet retro..v biku tokrat...in se bo vrnil še v ovna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Dbest Astra, vceraj sem se spomnila, da bi bilo fajn osveziti tole temo, pa pozabila potem. Kul, da si se spomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vsi dvojčki in device pozor, pripraviti se je treba na drugačen pogled in drugam usmeriti svoje misli.Morem priznati, da je bil zame najtežji sam prehod, totalni kaos na vseh področjih. Vsako stvar, ki sem jo napisala sem morala vsaj dvakrat prelgedati zaradi napak, zamenjave črk in take oslarije.Kako pa drugi ljudje dožiljate retrogradni Merkur? Vse dobro,Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ... Kako pa drugi ljudje dožiljate retrogradni Merkur?...A si vseh 9 strani komentarjev ze prebrala ali te zanima samo od tvojega stetja dalje?Namrec najbrz v temi, ki ima 9 strani, niso nanizana zgolj obvestila, kdaj je merkur retro, saj to najdes na osrednjem koledarju in v napovedi LN, v tejle temi pa prvic opozorimo forumovce na to gibanje, drugic pa o tem se kaj recemo... Kar izvoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 a ni nekje pisalo, da je retro merkur dober za pogled nazaj, na "prehojeno" pot na področju komunikacij (odnosi-osebni, službeni) pa to? pa razčistit nekaj stvari za nazaj, pa mogoče kaj bolj jasno videti za nazaj...........lahko, da se motim me pa res zanima, na kakšen pozitiven način lahko izkoristimo retro merkur Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ne, ne motis se, Amis - tudi to prinasa retro merkur, res je. Kako obrniti? Tako - da pocistis s starim, se soocis, ne bezis in ne skusas se izogniti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ............to itak..........sem mislila, če je še kaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Seveda je, kar pac potegnes, asociiras...Odvisno je od znamenja, v katerem se pojavi - ni vseeno, ali je retro merkur v biku ali v devici, ce je v biku, se se tezje izrazi.... tudi ti se to rola cez eno podrocje tvojega lajfa, pa tam potem to gledas tudi... in tako dalje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pospravljanje. Končanje vseh tistih stvari, ki jih prej nismo uspeli opraviti zaradi hitrice ali pa česarkoli drugega. Razmislek o bodočih akcih ter priprava - akcija sama pa sledi, ko se pesjan spet odpravi naprej. 1. maja, takoj po budnici. Takrat že velja. Pred tem bo nekaj ur še tapal na mestu, kar tudi ni v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ... Pred tem bo nekaj ur še tapal na mestu, kar tudi ni v redu.Tole, ja! Vcasih celo slabse oz. se bolj motece kot ko je retro. Ali takoj ko se premakne, je tudi shtala navadno.... Razmislek o bodočih akcih ter priprava - akcija sama pa sledi, ko se pesjan spet odpravi naprej. ...Ja, in tole, seveda - zelo pomembno oz. odgovor na tvoje vprasanje, Amis - kako obrniti v prid, kaj potegniti iz takega polozaja, kako ga izkoristiti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Me je kar zrolal včeraj :o|o: sem bila ful površna, pa tudi komunikacija ni bila ta prava; sem imela kar naprej težave z izražanjem tega, kar mislim Mogoče sem bila tokrat tudi malo bolj pozorna na tele Merkurjeve fore, kot v preteklosti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kaj se je začel ritensko pomikati , žal nimam efemereid Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 marsa, bern = thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Merkur je spet retro..v biku tokrat...in se bo vrnil še v ovna... AstraOjla! Jest sem oven v sončku . Kaj bo potem ko bo Merkur v ovnu-retrograden. Sem že kakšne dva dni prav zmedena, ne morem jasno misliti ali rešiti kake situacije.Saj ne da bi jo vedno, tudi če Merkur ni retrograden, ampak sedaj se mi zdi kot da mi nekaj tišči "možgane nazaj-bremza" :xx!: . Ful sem toga-in se ne premaknem z mesta. Zelo depresiveno :xx!: . Prijeten dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kaj se je začel ritensko pomikati , žal nimam efemereid Ja Boris včeraj 6.4. se je obrnil rikverc, do 30.4 bi retro. Bomo videli, če bo kaj nagajal pri komunikaciji? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hvala ti Lunca za informacijo ....lep dan ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Drugace pa je to seveda na osrednji strani LN, kot tudi na straneh Danes, Koledar itd. in seveda napoved - kar sem povedala ze tudi tule, par postov nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jST BI PA SAMO SPALA:))) MAM IZPTI -TRŽENJE V TOREK IN KAR ZANAŠAM SE, DA SE BOM ČEZ VIKEND VSEEEEEE NAUČILA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ko je izgledalo, da mi bolj na kup ne more iti, ja ni vrag, so se danes še revizorji za jutri najavili, ko že itak komaj diham od pon-do pet!!!mislim... grozljivka na kubikin glede na to, da Merkur vlada asc, ni čuda, da sem čist totalka fuč, prehlad in vse kar paše poleg...da ne rečem, da je vsesplošno bilo kaskadersko iti zjutraj v službo z avtom, nesreče itd. in prvič doživela par tuširanj od kamionov, ki so lepo rajžali dalje, vmes pa nisem nič ven vidla!!in joj seveda, še to, da jutri popoldan podpisujem zelo! pomembno pogodbo...kje še mi kaj tiči v grmu? še kak besedni nesporazum in bom tutto kompleto x!x SAJ BO BOLJŠE! priporočam previdnost na vsej črti! prazniki bodo pravi balzam, da se vsaj nekako sestavim...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 stankaa, držim pesti zate ; stroka pa bo dala kakšen uporaben nasvet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 !in joj seveda, še to, da jutri popoldan podpisujem zelo! pomembno pogodbo...kje še mi kaj tiči v grmu? še kak besedni nesporazum in bom tutto kompleto x!x [/color] [ žal je življenje, oz.njegov ritem, vedno v direktnem gibanju in se ne ozira na R.Merkurja. Posebej tole...podpisi raznih pogodb...kaj moreš ... ko veš o R.Merkurju si lahko samo bolj previdna.... Še malo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Amis stroka bo rekla: "Čiči pa čaki, da bo direkt..." Čveka imaš prav...samo naprej gre cajt, nič ga ne ustavlja, čeglih Merkur tralala in looping. Zadnje čase vse v zvezi s to pogodbo na nemogoče tranzite, ampak neizogibno točno na ... In bi jim najraje rekla, čakte malo, podpisujemo šele 5.5. , ker bo boljši Merkur seveda me bojo apsolutno upoštevali... Previdnost in previdnost in nič drugega! Mi je sestrična rekla, da se je preko telefona mojga prehlada nalezla, tak da rajši grem, da se še kdo od vas ne javi... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.