Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...Mi je sestrična rekla, da se je preko telefona mojga prehlada nalezla, tak da rajši grem, da se še kdo od vas ne javi... ... ... saj pravim, ta Merkur je res . Po telefonu! To je mogla bit komunikacija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 komunikacija "globoki bas" na čase piskajoč in pretrgan glas...Trajalo je, da me je sploh prepoznala po telefonu. Uživa tam zgoraj Merkurček na glavo obrnjen takšnle je: Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 . ..moram priznat, da mi ni čist jasno o čem govorite.... ..ker je nekdo prej omenil, da se morajo device in dvojči pazit...me pa je začelo zanimat... :o|o: ..v II. hiši inam devico....sonce, jupiter n saturn imam v devici... ..in občutek imam da mi zadnji dva dni ne gre nič tako od rok, kot ponavad... lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 saj meni tud nijasno, ampak lepo berem, gledam po luninem netu, se učim... eno vprašanje če se komu da, v biku imam del 8 hiše, torej se mi bo kr nekaj časa še šetal tule, a bom imela spet svoj notranji boj, ne razumela sebe in svojega dojemanja okolice, razmišljala o spolnosti.... to naj bi 8 hiša pomenila ne, poleg partnerjevega imetja, no tole ne znam povezat... ok, grem razmišljat naprej, bluzim pa res mogoče je to to, bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 sigurno na tiste, ki imajo več v Dvojčkih, Devici, Merkur močneje vpliva (ker je Merkur vladar teh znamenj), običajno nam ne gre ravno gladko v tem času Selene mogoče bo kaj od tega ja imaš pravali recimo: da boš o čem spremenila mnenje, kar ti je pomembno in bo zato ena mala razmišljujoča kriza, ki bo nadalje prinesla en tvoj širši vidik in lasten razvoj skozi to... Ko bo Merkur spet direkten bosta poročali kaj je bilo tisto, kje je bil poudarek Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 torej poleg Saturna me dela razmišljujoče še Merkur... pismo bom jaz pametno odmaknjeno bluzjena letos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 [ neizogibno točno na ... In bi jim najraje rekla, čakte malo, podpisujemo šele 5.5. , ker bo boljši Merkur seveda me bojo apsolutno upoštevali... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Moje izkušnje so take: dobiti bi moral eno pismo, pa ga ni. Pokličem zavarovalnico in vprašam, kje je.. pa se jim sanja ne o čem govorim. Še enkrat jim vse razložim in obljubijo, da bo danes. PA GA NI BILO! :xx!: Jst sem pa včeraj, torej 6. aprila, ko je Merkur že začel ritensko pot, podpisal eno pogodbo (za nov avto) , upam, da se nisem zeznu. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 I was on a highway to hell, when it froze over... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 merkur u tretji hiši v škorpijonuascendent devicaluna v deseti hiši v dvojčkih merkur inkonjunkcija jupiter,kvadrat saturn, sekstil pluton, konjunkcija neptun, sekstil uran kakšno vezo ma to z retrogradnim merkurjem, kaj povzroča, na kaj vpliva, česa se lahko naučim oz. kaj je tisto dobro, kar lahko iz tega potegnem............če se bo komu dalo mal razložit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jah, res mi nagaja tale R Merkur :xx!: ... če bi se dalo, raje cel dan ne bi nič govorila, pa kaj, ko je mal tečna scena, da tršica cel dan ne buksne nobene... še dobr, da vem, da je tole, ker sicer bi se mal zasekirala ... tole R varianto čutim res veliko močneje kot prejšnjo. V prometu sem zoprna in nestrpna in bevskam in bentim, se vmes spomnim, da bi se blo dobro skulirat, pa sem čez pet minut že spet popizdjot ... i tako sto puta ... z očetom sva imela tudi en pogovor zelo na kratko (bik x!x ) danes... sem vmes butnila: 'mah, vidim, da se ne bova nič zmenila, ker kar svoje tumbaš in me sploh ne slišiš!' (kao, jaz pa njega poslušam )... s službi je tudi cel kažin, vsi so nekaj pri luftu, ker imamo razpis za novo vodstvo in starega ne želimo več... do zdaj je bilo to nekam bolj tiho, včeraj pa cel orkan in danes še tornado :o ... stari frendi še vedno uletavajo na čuden način... danes recimo, se mi je en nalimal skoraj na odbijač, ko sem speljevala s parkirišča.. jasno, nisem imela pojma, kdo je in kaj za vraga se gre, potem pa stopi iz avta in me povabi na kofe ... pa regresa še zmeri ni, čeprav so ga obljubljali že v ponedeljek ... jaz pa jutri servis in menjavo gum... članek pišem že cel teden, pa se noče sam napisat ... pa take, no :o sem pa vesela in hvaležna, da tukaj lahko preberem vse tele koristne reči in potem lažje shendlam in se včasih celo ne zapletam v te scene Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 men je pa hecno tole, razen nekoliko pomanjkljivega delovnega elana (ja, pol pa na netu visim ), pa tega, da se mi malo manj govori (menda tud ne škodi ) sem čist skulirana...........včerajšnja kriza se je pomirila........pa saj sem vedela, da se bo.........in danes je vse mirno......no, vsaj v meni......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ... članek pišem že cel teden, pa se noče sam napisat ...meni pa ne mesecna... :o|o: Enako odlasam ze ves teden (smo ze 7.!)...Pa karte.... pa se kar prekladam, ker tolk tezko sedim... Ja, sam kaj, ko ne vpliva samo na nas... ampak na vse, ce je tako npr. zastoj v prometu, se sicer morda ne bom razpocila, ampak obstala notri pa bom vseeno in ne prisla pravocasno na cilj. Sicer pa, je bilo ze slabse, lahko bi se se bolj zatikalo, prav zares pa nekaj jecam danes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 heh, pa prileti Daša domov zdajle in postoka, da so klicali s Hvara, da bi nekaj prestavljali njun termin in tak... onadva pa že rezervacijo za trajekt vplačano... aja, pa sestra me kliče in pravi, da dons pa je ona bolj jecljala kot tamali (je logopedinja) :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 . .. hmm.. .kako dolgo pa še bo to " čudno " obdobje trajalo. .. . .jaz ponavad zelo dolgo odlašam, ko mi začne teč " voda za vrat" pa se res orng spravim zraven. ..in ponavad kr dobr izpeljem stvar, pa čeprav ponavad v zadnjem trenutku... x!x .. :xx!: sedaj pa je slika čist DRGAČNA.. :xx!: voda mi že kr zelo teče za vrat....jaz se sicer spravim zraven,,,,,,,,,,,,a iz tega nč ne nastane, nič kaj uporabnega...ni nekih dobrih inovativnih izanjdb..neprestano nekaj popravlajam........skratka GROZA...l ... ..hja, kako dogo bo še trajalo to obdobje.. upam , da ne predolg. .. Lep pozdrav Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ves april v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 men je pa hecno tole, razen nekoliko pomanjkljivega delovnega elana (ja, pol pa na netu visim ), pa tega, da se mi malo manj govori (menda tud ne škodi ) sem čist skulirana...........včerajšnja kriza se je pomirila........pa saj sem vedela, da se bo.........in danes je vse mirno......no, vsaj v meni......... Pod tole se pa jaz tudi lahko podpišem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ... Kako pa drugi ljudje dožiljate retrogradni Merkur?...A si vseh 9 strani komentarjev ze prebrala ali te zanima samo od tvojega stetja dalje?Namrec najbrz v temi, ki ima 9 strani, niso nanizana zgolj obvestila, kdaj je merkur retro, saj to najdes na osrednjem koledarju in v napovedi LN, v tejle temi pa prvic opozorimo forumovce na to gibanje, drugic pa o tem se kaj recemo... Kar izvoli. ma valjda gre za očitni nesporazum... kao da Mihela ne bi prečitala cele teme in videla koliko strani... daj, daj...Poznam Mihelo... evo frišne novice današnjega mojga ljubega rikverc Merkurja:-grem na banko, jim program ne dela... -grem na banko (2.del-2.dejanje) , je moja disketa PRAZNA (seveda nič jasno)-grem na banko (3.del-3.dejanje), končno vse funkcionira, a vmes še razvažanje enega in drugega in vse kar je še komu pasalo... Zdaj pa če ta printer ne bo delal, mislim, cel cajt si že govorim:"Samo mirno, ne delaj đumbosov Stanka, cool baby, Merkur umiri se..." in tako se bom izgleda pogovarjala s tem lumpom Merkurjem še danes in jutri cel dan (sobota pridi čimprej)pol pa malo ŽIVČKE NA PAŠO! še enx priporočam: Previdno vse do konca aprila!in POTRPEŽLJIVO Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ah ja, še to: email.si ne dela danes zaradi tehničnih razlogov... A se čudite? jaz NE lepo se imejte, Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Marsa se ti je zdelo, da so ljudje, v času stacionarnega Merkurja očitno manj objavljali tudi na Forumu? Kakšna so tvoja opažanja? Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Marsa se ti je zdelo, da so ljudje, v času stacionarnega Merkurja očitno manj objavljali tudi na Forumu? Kakšna so tvoja opažanja? Opažam, da se res manj piše v tem času, komunikacija mal zamira :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Morda, Mihela, ampak sama ne bi tega pripisovala samo temu - retro merkurju. Res ima najvecji vpliv na komunikacijo, vendar je vedno se kak drug aspekt, ki potem recimo 'pomaga'...Ali pa to sovpada v bistvu s tem, da smo pravzaprav bolj dejavni drugje, in tako za razpravljanje na forumu nimamo toliko casa. Saj, poglej pri sebi, Mihela - zdaj si manj na forumu - vendar ne mores reci, da manj komuniciras, kvecjemu najbrz bolj, ce vodis tecaj... Menim tako, da vseh motenj, ki jih potem pac percepiramo kot motnje v komunikaciji (ker zivimo pac v sobivanju z drugimi in tako pac brez slednje skorajda ne gre), le ne gre pripisovati Merkurju. Poznam ljudi, ki se imajo za astrologe in venomer ko jih srecas, razne tezave in blokade po defoltu pripisujejo merkurju, 'aha', pomembno in znalsko recejo, 'to je zato, ker je retro merkur' - onemu pa se vse skupaj dogaja pravzaprav zato, ker ima zdaj retro mars na soncu ali recimo saturn, ali pa pluton na ascendentu ali kaj podobnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Evo par informacij za vse, ki jim retro merkur ni ravno najbolj jasen in bi želeli vedeti malce več... Tole je povzeto iz Astronovic z dne 11.03.04; RETROGRADNI MERUR Takrat ko se Merkur na nebu navidezno premika nazaj, imamo možnost, da opustimo zastarele miselne in vedenjske vzorce - Ko se um umiri, lahko gledamo na svoje življenje s srcem - Retrogradni Merkur omogoči, da vidimo in razumemo, kam vodimo svojo barko življenja, in se morda odločimo spremeniti smer potovanja Retrogradno gibanje merkurja se odvija v treh stopnjah. Prva faza, do podrejene konjunkcije, pomeni konec starega retrogradnega cikla. Stvari postanejo precej kaotične in v tej skrajni fazi nas lahko vržejo iz ravnotežja, kar izzove nekakšno revizijo življenja. Ne moremo izpeljati načrtov in zagon pri naših trenutnih dejavnostih usahne.Druga faza se začne s podrejeno konjunkcijo in traja, dokler Merkur ne začne znova pridobivati hitrosti. To je začetek novega cikla. Spet se pojavljajo intuitivne spodbude in izvirne zamisli. Približno slutimo, kaj nas čaka, a slika o tem ni jasna. Ob koncu druge faze se začnejo stvari bistriti, in ko vstopimo v tretjo fazo, bostanejo bolj otipljive, praktične.Tretja faza se začne, ko je Merkur še v retrogradnem gibanju, hkrati pa pridobiva hitrost, in traja do mirujoče točke. To je čas načrtovanja in organiziranja novih dejavnosti, novih projektov, novega načina življenja, je čas, ko sledimo svojim zamislim. Merkur počasi povečuje hitrost, daje zagonsko silo novim smerem in idejam, ki smo jih le bežno ugledali med drugo fazo, ali projektom, ki smo jih med prvo fazo pustili nekoliko ob strani. MNOGO HRUPA ZA NIČRedko so stvari res takšne, kot se zdijo, če jih predstavljamo v Merkurjevi retrogradni fazi. Medtem naša nezavedna ali podzavestna motivacija (posameznika ali skušine) vpliva na to, storimo oziroma rečemo ali kako to razumemo. Gre za vpliv kolektivnih idej iz preteklosti, ki se zdaj pojavijo v novejših oblikah. To je miselno-zaznavni proces, ki se spreminja v sintetični odnos, vendar po tem, ko smo zbrali informacije, osvojili nove vsebine, znova premislili svoj odnos, vizijo, zamisel ali zaznavo.Med Merkurjevim retrogradnim gibanjem se pokažejo podobe nazvednega, podvržene različnim vplivom, ki odražajo naše priučene koncepte ali zaznave. Pogosto to pomeni mnogo hrupa za nič, saj stara podoba morda ne ustreza novi vsebimi. Idejo, koncept ali zaznavo lahko razumemo kot simbol, ki ga v določeni obliki oživimo pozneje, ko življenjske razmere (ki jih ponazarja Sonce) premagajo dotedanje negotove zaznave (Merkurjeva retrogradnja). ALTERNATIVEV Merkurjevih retrogradnih obdobjih se v kolektivni družbeni zavesti pokažejo alternativni pristopi. Ideje izvirajo iz preteklosti ali nastajajoče prihodnosti. Če je razlikovanje časa in prostora navzoče le v naših mislih in zaznavnih mehanizmih trirazsežnostnih življenjskih oblik, retrogradni Merkur označuje čas, ko smo najbolj odprti za različne misli iz daljne preteklosti ali prihodnosti. Takrat naj bi bili tudi bolj odprti za drugačno razumevanje, razlage in pojasnila izbirnih idej univerzalnega uma.Gre za obdobje, ko lahko preverimo svoj odnos do zdravja na vseh ravneh, od telesnega do čustvenega, duševnega in duhovnega. Vsako novo informacijo o zdravju sprejmimo kot priložnost za preseganje svojih navad ter mišljenja, čustvovanja in dejanj.Premislimo lahko tudi o svojih vrednotah in novih metodah dela. To je tudi čas, ko se naš um, ki se nenhno peha za nečim, umiri in dovoli, da okolico gledamo s srcem, da neposredno doživimo stvari, ljudi in dejanja, osvobojeni minulih zaznav in prenaglih sodb. Naši instinkti in modrost lahko z ocenami in sodbami, ki nastanejo po primerjavi, analizi in predalčkanju, presegajo sposobnosti uma. Predalčki našega razuma so nejasni in zamegljeni. Lahko bi rekli, da nas Merkurjevo retrogradno gibanje oddalji od naših starih stališč, sodb, funkcij in vzorcev vedenja iz preteklosti, ki niso ubrani s sedanjostjo.Med retrogradim gibanjem Merkurja prejšnje karmične priložnosti dobijo novo preobleko. Daje nam še eno priložnost, da vidimo stvari, svoje izkušnje in ljudi v drugačni luči, da razumemo pomen upočasnjenega gibanja na nekaterih področjih življenja ali zakaj se je neko gibanje upočasnilo. (L.B.) No, po vsem tem zgoraj napisanem Merkur niti ne izgleda več tak bavbav, ampak pravzaprav dragoceni prijatelj Sama ga ne doživljam negativno, pač pa prej pozitivno, res je, da pa sem ravno v takšnem obdobju, ko res postavljam stvari na svoje mesto, mogoče mi zaradi tega tale retro Merkur še toliko bolj leži. Aja... pa še videla sem v Luninem Koledarčku, da je najprej v Biku, potem pa se na koncu prmakne nazaj v ovna... Tako da sem si tole razložila na ta način, da bomo najprej bolj počai vse tole dojemali, potem pa za fotofiniš z ovnovo energijo zaključili retro Merkur, hitro poštekali zadeve etc... Marsa, a sem kolikor toliko uredu tole sklepala, mogoče bi še kaj dodala? No, tole bi bilo zaenkrat vse od mene o retro Merkurju... Upam, da boste v teh pisarijah našli kaj uporabnega za svojo dušico Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Morda, Mihela, ampak sama ne bi tega pripisovala samo temu - retro merkurju. Saj, poglej pri sebi, Mihela - zdaj si manj na forumu - vendar ne mores reci, da manj komuniciras, kvecjemu najbrz bolj, ce vodis tecaj...Pa ni čist res. Sem že tolkrat vodila tečaj osnov, da to niti pod razno ni problem.Nekako mirna sem in se mi kar ne da. Včasih sem bila po petkrat na dan na forumu in sem se v vsako stvar vtaknila. Zdej preberem kaj pišete, še vedno sem kar pogosto tu, vendar se mi ne da komentirat,včasih že začnem, pa si premislim. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Tudi meni se to včasih dogaja, kot, da sem samo nemi opazovalec od strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.