Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 sej na nek način smo vsi ane... me moti izraz kurba... kaj ste pa potem moški ki se prodajate za denar... kurbir ne, prostitut se sliši prelepo...potem bi bila lahko dečva prostitutka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 a moška prostitucija tud tko cveti v naši državici?Salamonov Oglasnik, ... - ponudbe kar nekaj Žigolo Miki"Drage gospe, gospodične in pari, z menoj boste doživele nepozabne intimne trenutke, saj vas popeljem v svet ekstaze, kjer ženskam nudim vse, kar si poželijo - od spremstva, fetiša, erotične masaže, dominacije do vročega in strastnega seksa. Zadovoljim vas tudi oralno in analno. Oglasita se lahko tudi prijateljici, saj bo vtroje še lepše in bolj divje. Zato pokličite vročega, pohotnega, nenasitnega 29-letnega žigola Mikija in zagotovo vam ne bo žal. 031/ 361-174"http://www.kupid.com/hotmiki Slovenski slačifantje - nimajo punc, da so svobodni, ko se jim punce, gospe nastavljajo )Kdo so, koliko jih je, kje nastopajo, koliko stanejo in kaj ponujajohttp://www.mladina.si/tednik/200431/clanek...ema--max_modic/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 sej vem da obstajajo ampak zanima me če tud tko posel cveti mene glih to ne zanima, ne rabim cifre hvala vseeno pa tole so slačifantje ne moške kurbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Posel cveti največ preko masaž.Denar ni problem.Sam sem imel leta nazaj kar nekaj ponudb.Šlo je za meni neapetitlih ženščine - večinoma.Pol so spizdile v gl. k enemu Arabcu. Da jih je zraven masaže še štemal.Po domače povedano. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Sam sem imel leta nazaj kar nekaj ponudb.Šlo je za meni neapetitlih ženščine - večinoma.je bil to glavni razlog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Posel cveti največ preko masaž.Denar ni problem.Sam sem imel leta nazaj kar nekaj ponudb.Šlo je za meni neapetitlih ženščine - večinoma.Pol so spizdile v gl. k enemu Arabcu. Da jih je zraven masaže še štemal.Po domače povedano. ) imamo pri nas enga fanta. Je imel oglase tudi na radio, časopis in tako, bil gost pri Veselkotu...pa mu posel Erotičnih masaž za dame nič ne cveti. So bile le njegove pobožne želje....ni strank. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 je bil to glavni razlog? Imel sem psa čuvaja:stalno mačko takrat - niso bile konkurenčne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 zaradi psa čuvaja al tvojih čustev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 imamo pri nas enga fanta. Je imel oglase tudi na radio, časopis in tako, bil gost pri Veselkotu...pa mu posel Erotičnih masaž za dame nič ne cveti. So bile le njegove pobožne želje....ni strank.pa že ni imel pravih prijemov...cveti cveti in to kar dobro, sam mal bl je skrit očem javnosti........tud pri nas majo hoteli svoje žigole na spiskih, d jih poklićejo, če kaka gostja to rabi....pa tud kar nekaj je teh na razpolago....... na Tajskem imajo bare, kjer so samo moški (ne pedri, da nau narobe razumljeno) not in kjih stranke kar redno obiskujejo in tud vzamejo za kak dan...tud drugje je kar nekaj te ponudbe........konc koncev kaj j pa Franci na Blanci....s cele SLO hodjo damice da ujamejo kakega na brzino, da jih obdela...tist k je iz LJ se lohk sam prepriča...kakšni avti iz vseh koncev pred lokalom in kok damic se samih tja prpele...tkole v sredah alpa četrtkih zvečer.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 imamo pri nas enga fanta. Je imel oglase tudi na radio, časopis in tako, bil gost pri Veselkotu...pa mu posel Erotičnih masaž za dame nič ne cveti. So bile le njegove pobožne želje....ni strank.Audente Shiatsu masaža lahko zelo fino zakuri, če obvladaš refleksne točke za dvigovanje poželenja.Ena zadovoljna stranka pove prijateljicam. Pridejo še te. In tako naprej med prijateljicami... zaradi psa čuvaja al tvojih čustev?Punca je obvladala neotantra seks v nulo.Znala se je obnašat. Ni bilo potrebe, še kaj poseksat zraven. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 rabim masažo ampak od točno določene osebe... nič, pri meni ne bi bilo zaslužka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 žalostno....ne ni...Žalostno je to, da je treba živeti dvojno življenje - eno za telo, eno pa za čustva...seveda samo za tiste, ki slednje imajo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Audente Shiatsu masaža lahko zelo fino zakuri, če obvladaš refleksne točke za dvigovanje poželenja.Ena zadovoljna stranka pove prijateljicam. Pridejo še te. In tako naprej med prijateljicami... Punca je obvladala neotantra seks v nulo.Znala se je obnašat. Ni bilo potrebe, še kaj poseksat zraven. )za čisto zadovoljitev ane? no ja tole mi ne deluje glih čustveno... ioskreno pa... kakšen pa je neotantra seks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Ksenja, zastonj ni nič danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Žalostno je to, da je treba živeti dvojno življenje - eno za telo, eno pa za čustva...seveda samo za tiste, ki slednje imajo. Ksenja, zastonj ni nič danes. na ktero moje vprašanje pa se nanaša tale odgovor?si me spravil v nasmešek, tnx... ja je moj nasmešek je zastonj ... sam jst tko ne spadam v ta čas haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 "CITAT(Antoninus @ 6. Jan 2008, 13:02) *Žalostno je to, da je treba živeti dvojno življenje - eno za telo, eno pa za čustva...seveda samo za tiste, ki slednje imajo." Eni to rabjo. In si privoščijo. Za relax in za svoj denar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 kaj zdej, masažo, nasmešek al neotantra seks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Vsak seksa s kurbami za svoj denar, oz. časti firma.Moralisti ga mečejo na roke, oz. berejo "Svete knjige".Prej bo ena iskrena kurba v nebesih kot pa kak zabluzen duhovnež, nesposoben kontaktirat nasprotni spol in si ustvarit zanj in za njo zadovoljivo razmerje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Žalostno je to, da je treba živeti dvojno življenje - eno za telo, eno pa za čustva...seveda samo za tiste, ki slednje imajo.nihče ni v to prisiljen, vsakega je to lastna odločitev in če se odloči, zanj ni žalostno, žalostno je zate, ker gledaš skozi svoje špegle... žalostno je, če se neko razmerje pripelje tako daleč, da ni več tisto, kar naj bi bilo, ko je partnerstvo samo še neko prijateljstvo in kompromis in kjer partnerji drug za drugega ne najdejo več časa in besed in ne ljubezni.....prav nihče, ki zadnje omenjeno ima doma, ne hodi k kurbam..pa tud ženske ne h kurbirjem... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Žal je res tako kot piše Tantra, se mi zdi super , daq živim out od teh stvari. Čeprav so zelo naglas govorili, da se ena od naših zaposlenih po službi ukvarja prav s tem. Postane večerna spremljevalka in glede na njen slog življenja bi človek verjel, da ne samo od plače iz plačilne liste.Vprašanje je . če si s takim načinom res pridela dolgove, kot pravi Prabha?Imam poznano eno tako.Kupila stanovanje na cash. Plačice ima pa nekje 500 EUR. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 sam prizvok besede kurba in kurbir ni isto... se vidi da si ga je izmislil kurbir... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje Katero vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 kakšen pa je neotantra seks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Seks s tantra, tao praksami brez cilja samouresničevanja.Seks za užitek, podaljšano naslado spolne energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.