Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 hvalabom malce naslednjič o temle Tilija vprašala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Spiritualni potenciali spolnostihttp://www.mladina.si/tednik/200241/clanek/aupair/ "Neo-Tantra ritualizira seks. Avtentična tantra pa seksualizira ritual. Zato je tudi toliko sprevrženega pojmovanja tantre na zahodu, ker vsi vidijo samo seks."http://fargot.tuditi.delo.si/2006/11/03/tantra(zadnji komentar spodaj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 žalostno....ne ni...kaj vse je še žalostno po tej definiciji...to je del vsakdanjika. Zadeva je tržno zanimiva je na tržišču in laufa.....žalostno v tvojih očeh, ker imaš predsodke okol tega in ne moreš razumeti....nekomu drugemu je pa veselje....pa če pogledaš čist iz življenskega kota telesne potrebe....nekdo iz bilo kakega vzroka (jih je tantra nekaj naštel) pač ne najde a potrebuje....a ni najbolje "kupiti pojesti in nisi več lačen", pa še nobenih frk nimaš okol tega.....veš kaj kupuješ in veš kaj si plačal.....to je prostitucija.... tist kar se pa vpleta v to temo okol čustev , ljubezenskih razmerij in podobno, pa s prostitucijo nima nobene veze, tist pač spada v kako drugo temo....ali nekdo to obsoja ali ne je pa čist njegov osebni pristop tako, kot on razume po svojih vzorcih in v bistvu sploh ni važno, kako drugi razume.... jaz prostitucije ne obsojam, obsojam pa tisto, kar se je ob prostituciji dogajalo, predvsem v preteklosti, danes tega skoraj ni...to je preprodaja belega blaga, siljenje v prostitucijo v spremljavi z drogami in orožjem..... No comment. To pa da veš kaj kupuješ in veš kaj plačaš,pa ni res,kako lahko prostitutko spoznaš v eni uri recimo? No,saj ti dopuščam tvoj način lajfa,je pa to daleč od duhovnosti,zelo daleč.Sodim?Tudi ti meni sodiš,da sodim,torej sva že dva . Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Kurbe so bolj duhovne zame kot moralisti. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 hvalabom malce naslednjič o temle Tilija vprašala hihise mi je zdel de ga morsh poznat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 zakaj pa??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 zakaj pa??? jah.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 srček, nepopoln odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje Saj ti je rekel da nič ni zastonj? ....vidim pa da ti je tudi že odgovoril Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 srček, nepopoln odgovor shesti chut?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 kdor zna ta zna shesti chut?.... x:Dx zlomk....tralalablabla, ven se vlečeš zdejle... sam zelo uspešno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Audente Shiatsu masaža lahko zelo fino zakuri, če obvladaš refleksne točke za dvigovanje poželenja.Ena zadovoljna stranka pove prijateljicam. Pridejo še te. In tako naprej med prijateljicami... Nisem čisto prepričana. Zase vem, da ni čisto tako. Zelo redno hodim na masaže.Res si nisem še privoščila Shiatsu sem pristaš Ayurvedskih masaž... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Audente, že roka - topla na ledjih malce pod linijo popka je dovolj.Da ženska postaja rdeča - vzburjena v obraz.Potem je tu še "Japonska orgazmična" točka na vratu.In sprožilna točka za mooladharo, in pa seks center v glavi,...Točk refleksnih kar nekaj. )Poznavalcev - praktikov pa ne prav veliko.NI vsak Shiatsu, to kar sem napisal.Navedenega vsak Shiatsu praktik ne obvlada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 velja isto za moške, rdečica pa to? mislem obratna masaža isto topla roka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 lohk bi she kako rekl o GLOBINSKI ABDOMINALNI MASAZHI.... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Ampuku - Shiatsu trebuha.To ti kot ex teozof poznaš verjeten preko Branke... hehesm bl mislu ne tolk na globinsko od zunaj kot od znotraj.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 No comment. To pa da veš kaj kupuješ in veš kaj plačaš,pa ni res,kako lahko prostitutko spoznaš v eni uri recimo? No,saj ti dopuščam tvoj način lajfa,je pa to daleč od duhovnosti,zelo daleč.Sodim?Tudi ti meni sodiš,da sodim,torej sva že dva .nikogar ne sodim.... to da je daleč od duhovnosti t pa ne bom pritrdil......najprej je treba sploh vedeti kaj je duhovnost...ali je to meditacija in skupek želja, ali pa resnična povezava z skupno inteligenco.....ali pa samo obdelava podatkov datoteke čistvanisem sanjač in živim v tem svetu in tem času po programu, k mi je bil prliman ob mojem rojstvu (lahko sem se tudi takrat rodil, da sem dobil tak program), ogromno informacij dobim iz duhovnosti in sam tud sodelujem vse do tam, do kamor jo razumem...zato o tem glih neb debatiral tukaj.....prostitutke sploh ni treba poznati...saj ne greš k njej na klepet ali na duhovno terapijo..tja greš prašnike spraznit, za to j pa važno samo to, da obvlada storitev k jo ponuja...če ti pa ob prihodu ni ta naj bol na kožo, jo pa tko al tko lahko skenslaš, oziroma se na vratih obrneš...če pa storitev ni bla dobro opravljena pa drugič več ne greš k njej....obstajajo tud informacije o tem, kaj je dobro in kaj ni...naprimer nejcpass.com.....kjer se izmenjujejo izkušnje, posameznih kupcev.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 veš kaj je duhovnost - sprejemanje ostalih, med drugim... neponiževanje, neprilepljanje raznih vzdevkov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 veš kaj je duhovnost - sprejemanje ostalih, med drugim... neponiževanje, neprilepljanje raznih vzdevkov ...in kje mene vidiš v tem...sem kaj takega napisal, koga nisem sprejel, koga ponižal, komu kaj prilepil kar mu ne gre Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 sam na misel mi je prišlo tisto kar pri ljudeh manjka, sori če si mislil, da tebe vidim v tem... vsi se gredo nekaj duhovnost, potem pa vidiš da osnove sprejemanje sočloveka ni... mah težko je tkole komunicirat še posebej ker se ne poznamo... Akutek točno ve da sem eno neškodljivo bitje in da nikomur ne želim nič slabega... pa Audente tud, pa še kdo bi se našel tule... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Audente, že roka - topla na ledjih malce pod linijo popka je dovolj.Da ženska postaja rdeča - vzburjena v obraz.Potem je tu še "Japonska orgazmična" točka na vratu.In sprožilna točka za mooladharo, in pa seks center v glavi,...Točk refleksnih kar nekaj. )Poznavalcev - praktikov pa ne prav veliko.NI vsak Shiatsu, to kar sem napisal.Navedenega vsak Shiatsu praktik ne obvlada. Lahko pa da profesionalen maser tega niti ne sme.Sicer se včasih res sprašujem, kam gledajo tile maserji.A ti obvladaš tudimasže, al kaj? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 "Lahko pa da profesionalen maser tega niti ne sme." Prof. maser bere želje podzavestne iz oči, govorice nebesednega.Zmoti se nikoli ne, ko je zverziran.Ženskam je neroden reči, da so neposeksane tako, kot bi bile rade.Hodijo na masaže, ker pogrešajo dotik.Oz. v namene zdravljenja. Ko gre za zdravilne masaže.To je druga klientela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 hm, sama moram pa premagat blokado glede masaž... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 To ti je isto kot vibrator, umetni K.S slednjim se zmasturbira do "totalnosti".Potem se naje "čokolade totalnosti". Je potem manj blokad in na stvari se gleda drugače.... V kolikor je želja, vzburjenost velika. Moškega osebka ustreznega pa ni pri roki. ) Complete idiots guide to Tantric SexA comprehensive guide to the principles of Tantra and the techniques of Tantric Sex.Discusses sex and spirituality—two of todays strongest topics/categories.Unlike most titles on this subject, this book is neither a dissertation on the philosophy of Tantra nor a how-to guide which assumes readers already have a fundamental understanding of Tantra. Rather, it guides readers through the principles of Tantra so that they can use them to more fully experience the techniques of Tantric Sex.Author is a strong self-promoter with media access. The Complete Idiots Guide® to Tantric Sex covers every aspect of this ancient practice, from the sacred beliefs of Tantra which form the basis for Tantric loving to the process of preparing for and practicing Tantric techniques. The book is broken down into six parts, including- the secret sexual world of Tantra; preparing your mind for Tantric sex; preparing your body for Tantric sex; preparing your spirit for Tantric sex; the art of Tantric self-love; and the joy of Tantric sex.Jeff St. John holds doctorate degrees in both Marriage and Family Counseling and Religions. He is a member of the California Association of Marriage and Family Therapists and is actively involved in his own business, which offers private consultations, focus groups, and weekend workshops on Tantric Living. As both a Tantric follower himself and a leader in the field, he has educated millions of listeners on the secrets of Tantric living through his KCLA talk show. He is the co-author of The Complete Idiots Guide® to Cosmetic Surgery. Downloadhttp://rapidshare.de/files/27093321/pete.t...t.city.rar.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 hm, sama moram pa premagat blokado glede masaž...masaže so koristne da se odvežejo "vozli", pa tud marsikatere druge tud, naprimer ob poškodbah in vnetjih, podhladitvah in podobno.... obstajajo pa še erotične masaže...v LJ Mandy in sestrica to počneta že leta (seveda so tud ostale, sam jaz osebno nimam izkušenj z ostalimi). Moram priznati, da kar paše vsake toliko časa ena taka masažca.... načeloma naj bi pa masaže z seksom ne imele nič skupnega, pa poznam kar nekaj salonov in welnesev....tist k sam namigne na kaj takega, kar fejst po čepe ponavad z mize pride...so maserke fejst elergične na to.....to b dadika znala fejst pokomentirat Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.