vodnar07 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Pozdravljeni! Zanima me ali vlaga vpliva kaj na kosti? Živimo v vlažnem stanovnju zato me to tudi zanima. Smo petčlanska družina in ko se zjutaj zbudimo nas vse boli, dokler se ne razmigamo potem je malo bolje. Mene npr.bolijo podpalti zjutraj k stopim na nogo je kr hudo, pa kolk,vratna vretenca, hrbtenica, ramena, skratka vse. Čutim vsako kost posebej. Od česa bi to lahko bilo? Je to od vlage? Partner pa dela v prostoru kjer ne kurijo in po tleh je tud zelo mrzlo, jamra da ga bolijo podplati je možno da zaradi tega ker so tla mrzla (ploščice) da nas zaradi tega boli vse? Hvala za odgovor!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Mraz nedvomno vpliva na to.Izolirajte toplotno tla (izolacijska pena za pod laminat, stiropor - pohodni, ...), zatesnite okna.Volnene nogavice na noge, tepih in sandale. Noge treba zaščitit prvo.In pa hrbtenico pred mrazom, prepihom. Radiestezijsko bi bilo pameten nastavit ležišča, ... v stanovanju. Oz. poskrbet za kako zaščito.Koga dobit, kako zaščito?Ne bi vedel. Sam sem "senzor" in to zase naredim intuitivno. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.