loonanai 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Lep pozdrav! Ko sem dala delat astro.karto pred dvemi leti, mi je gospa, ki jo je delala, rekla, da imam v karti mistični trikotnik (prav tako ga ima moj fant). Jaz sem od takrat že pozabila, kaj to pomeni, zato sprašujem za razlago, če slučajno kdo ve... 08.09.1980 13:50 Jesenice Hvala in LP Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 nisem sla racunat, sam ponavad smo tko rekl velikemu trigonu, ki je bil v vodnih znamenjih (ali tudi hisah) - se prav rak/sco/ribi (ali 4./8./12- hisa)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 na osnovi česa, pa se to vidi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 ja pac kako so planeti v povezavi (ni nujno recimo, da gre glih za sonce, kajti iz sam podatka sonca tule tega ne mormo sklenit - torej, ni v vodnem znamenju, ne vemo, ce je v taki hisi )... to so aspekti, ki niso samo med dvema planetoma, nebesnima telseoma ali pomembnima tockama, pac pa so vkljuceni 3 ali vec.to bi blo v kaki temi... hm..,. o konstelacijah... bi bla kljucna beseda, konfiguracije morda..lohk pa da je kar v temi steliji itd. (al kako ze).... skratka, ko so vsi trije predstavniki dolocenega elementa med sabo v aspektu (orbis recimo 8 stopinj, odvisno za kere tud gre), potem govorimo o velikem trigonu.ce pa je slednji v vodnih znamenjih (ali hisah), kot receno, pa govorimo o magicnem trigonu (ali tule je pac postavljeno misticnem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 skratka, ko so vsi trije predstavniki dolocenega elementa med sabo v aspektu (orbis recimo 8 stopinj, odvisno za kere tud gre), potem govorimo o velikem trigonu.ce pa je slednji v vodnih znamenjih (ali hisah), kot receno, pa govorimo o magicnem trigonu (ali tule je pac postavljeno misticnem). Se mi je zdelo, da sem ga pri nekom vidla:neptun na 24 st. v škorpijonu v 4.hiši;sonce na 24 st. v ribah v 8.hiši;jupiter na 24 st. v raku v 12.hiši; Kakšna ideja kaj naj bi to pomenilo? LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 blazno dobr, tud materialno (kar pa parvzaprav lohk oseba nekako izkorisca, ce ne hote' pa pac podzavestno)..Totalna intuicija, tud za biznis, blazno uziva v dobrih stvareh, ne sam povrsno, tud globinsko...clovk k ma dobro gostilno recimo. sreca s strani starsev, sorodnikov in podobnih... baza..... pa ne sam to, tud nekaksna 'visja' sreca, ki si jo je *zasluzil* z izkusnjami v preteklih lajfih (tud zato govorimo o magicnih trikotnikih itd.)......vendar lohk na ta racun zanemari svoje katere sposobnosti... fura pogosto linijo najmanjsega odpora oz. cesto ne pridobiva tock s samim delom, pac pa zna zmutit totalno. kar pa ne pomeni, da ni posten. v osnovi. je pa tezko nekaj gledat izkkljuceno, izvzeto iz vsega, celote.... tko da, ni to zdej, da je to nujno to. ampak nekaj te vibre pa skor zihr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 je pa tezko nekaj gledat izkkljuceno, izvzeto iz vsega, celote.... tko da, ni to zdej, da je to nujno to. ampak nekaj te vibre pa skor zihr. Hvala; ja je velik te vibre zihr; je vsestransko v redu; po moje še sam ne ve kolk. Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 22. december 2007 Avtor Prijavi Deli 22. december 2007 pri meni je takole:Planetary positionsplanet sign degree motion Sun Virgo 16°00'35 in house 9 direct Moon Virgo 6°14'01 in house 8 direct Mercury Virgo 27°22'25 in house 9 direct Venus Leo 0°49'30 in house 8 direct Mars Scorpio 6°45'46 in house 10 direct Jupiter Virgo 19°42'01 in house 9 direct Saturn Virgo 28°24'20 in house 9 direct Uranus Scorpio 22°10'59 in house 11 direct Neptune Sagittarius 19°55'07 in house 1 direct Pluto Libra 20°18'45 in house 10 direct True Node Leo 20°09'19 in house 8 retrograde House positions (Placidus)Ascendant Sagittarius 18°48'14 2nd House Capricorn 26°32'10 3rd House Pisces 9°59'58 Imum Coeli Aries 15°31'44 5th House Taurus 11°11'58 6th House Gemini 1°06'02 Descendant Gemini 18°48'14 8th House Cancer 26°32'10 9th House Virgo 9°59'58 Medium Coeli Libra 15°31'44 11th House Scorpio 11°11'58 12th House Sagittarius 1°06'02 pri fantuPlanetary positionsplanet sign degree motion Sun Pisces 9°17'46 in house 6 direct Moon Aquarius 25°43'37 in house 5 direct Mercury Aquarius 15°34'33 in house 5 direct Venus Aquarius 11°09'51 in house 5 direct Mars Gemini 22°31'05 in house 9 direct Jupiter Aries 24°10'49 in house 8 direct Saturn Cancer 26°43'59 in house 10 retrograde Uranus Scorpio 6°59'59 in house 2 retrograde Neptune Sagittarius 13°53'55 in house 3 direct Pluto Libra 11°09'29 in house 1 retrograde True Node Scorpio 14°52'29 in house 2 retrograde House positions (Placidus)Ascendant Virgo 27°47'32 2nd House Libra 22°33'47 3rd House Scorpio 22°40'01 Imum Coeli Sagittarius 27°17'58 5th House Aquarius 2°06'45 6th House Pisces 2°34'29 Descendant Pisces 27°47'32 8th House Aries 22°33'47 9th House Taurus 22°40'01 Medium Coeli Gemini 27°17'58 11th House Leo 2°06'45 12th House Virgo 2°34'29 Je kaj vidno iz tega, sem precej laik na tem področju Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 pri meni je takole: Je kaj vidno iz tega, sem precej laik na tem področju na hitro pogledala; pa se mi zdi, da ni pri nobenem Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Jp, sem tud jaz na hitr preletela, seveda je kej vidno, Loonanai, vendar pac velikih trigonov ni (in tud krizev in Tkvadratov ni, v bistvu je nek 'stelij' pri fantu, ki pa ga jaz ne jemljem kot stelij, ker niso vsi trije med sabo v konjunkciji)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 22. december 2007 Avtor Prijavi Deli 22. december 2007 Aha... No, kaj je potem ona videla, nimam pojma... A je kaj drugega takega vidnega? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 ja nekaj je pac videla. morda je recimo vidla s kako tocko povezavo.... samo s katero?? vozli so podani..... morda kak kiron se... kvecjemu se tocki duha in fortune (za kateri pa dvomim, da ju je upostevala, a pac mozno je, jaz ju, recimo)....z drugimi tockami pa bi ze skor tezko govoril o velikih trigonih - je vseen 'potrebno', da je kak pomembnejsi planet oz. tocka vpleten..... seveda lohk iz teh podatkov marsikaj, prakticno skor *vse* vidmo... ce se pac posvetimo.....zdajle ni tak cajt, da bi cele ure clowk prezhdel za kakim chartom in se trudil s kako interpretacijo...to ti pac nekdo naredi (ko bo na LN, si bos pa lohk tu dala izdelat).drugac pa vpras, kar te recimo zanima, kam drugam.. v kaksno temo v zvezi z interpretacijami... glede na to, ce je ze tko specificno, da je spesl odprta tema o magicnem trigonu, namrec niti ni smiselno se tule it (splosnejsih) interpretacij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 zdajle ni tak cajt, da bi cele ure clowk prezhdel za kakim chartom in se trudil s kako interpretacijo... Ja.. boljs da karte vrzes pa je hitrej vse jasno.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 sej sm pomislla tocn na to.... (pa tud zdle vedla, kwa bom not vidla ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 ja pac kako so planeti v povezavi (ni nujno recimo, da gre glih za sonce, kajti iz sam podatka sonca tule tega ne mormo sklenit - torej, ni v vodnem znamenju, ne vemo, ce je v taki hisi <k nismo sli racunat>)... to so aspekti, ki niso samo med dvema planetoma, nebesnima telseoma ali pomembnima tockama, pac pa so vkljuceni 3 ali vec.to bi blo v kaki temi... hm..,. o konstelacijah... bi bla kljucna beseda, konfiguracije morda..lohk pa da je kar v temi steliji itd. (al kako ze).... skratka, ko so vsi trije predstavniki dolocenega elementa med sabo v aspektu (orbis recimo 8 stopinj, odvisno za kere tud gre), potem govorimo o velikem trigonu.ce pa je slednji v vodnih znamenjih (ali hisah), kot receno, pa govorimo o magicnem trigonu (ali tule je pac postavljeno misticnem).se pravi, če maš stelij v 11. hiši ( trije planeti) se to tud lahka opušteva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Mercury Libra 26° 48' house 11 Uranus Libra 29° 13' house 11 Mars Scorpio 7° 27' house 11 al pa stelij v sco Mars Scorpio 7° 27' house 11 Venus Scorpio 15° 56' house 12 Sun Scorpio 15° 30' house 12 al je že to preveč razmaka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 22. december 2007 Avtor Prijavi Deli 22. december 2007 Sun Virgo 16°00'35 in house 9 direct Mercury Virgo 27°22'25 in house 9 direct Jupiter Virgo 19°42'01 in house 9 direct Saturn Virgo 28°24'20 in house 9 direct kaj pa v 9 hiši? ali velja samo 11.hiša? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Oooo...tema o mističnem trikotniku Mene že dolgo zanima, kaj ta veliki vodni trikotnik pomeni oziroma na katerih področjih naj bi se poznalo nekaj vpliva. Kolikor sem gledala na netu je ponavadi omenjeno nekaj za zračni, ognjeni in zemeljski veliki trikotnik......za vodnega pa nisem našla (zaenkrat) nič. No, jaz imam ta veliki vodni trikotnik med ASC (rak), južnim vozlom (škorpijon v 5. hiši) in soncem (ribi v 9. hiši). ? Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Kaj pa če se pojavi v sinastriji.... ...to pa tud erjetno nekaj pomeni, m? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.