Skoči na vsebino

mistični trikotnik v astro.karti

loonanai

Recommended Posts

Lep pozdrav!

Ko sem dala delat astro.karto pred dvemi leti, mi je gospa, ki jo je delala, rekla, da imam v karti mistični trikotnik (prav tako ga ima moj fant). Jaz sem od takrat že pozabila, kaj to pomeni, zato sprašujem za razlago, če slučajno kdo ve...

08.09.1980 13:50 Jesenice

Hvala in LP

sleepwalking past hope
Deli na socialnih omrežjih

nisem sla racunat, sam ponavad smo tko rekl velikemu trigonu, ki je bil v vodnih znamenjih (ali tudi hisah) - se prav rak/sco/ribi (ali 4./8./12- hisa)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja pac kako so planeti v povezavi (ni nujno recimo, da gre glih za sonce, kajti iz sam podatka sonca tule tega ne mormo sklenit - torej, ni v vodnem znamenju, ne vemo, ce je v taki hisi )...

to so aspekti, ki niso samo med dvema planetoma, nebesnima telseoma ali pomembnima tockama, pac pa so vkljuceni 3 ali vec.

to bi blo v kaki temi... hm..,. o konstelacijah... bi bla kljucna beseda, konfiguracije morda..

lohk pa da je kar v temi steliji itd. (al kako ze)....

skratka, ko so vsi trije predstavniki dolocenega elementa med sabo v aspektu (orbis recimo 8 stopinj, odvisno za kere tud gre), potem govorimo o velikem trigonu.

ce pa je slednji v vodnih znamenjih (ali hisah), kot receno, pa govorimo o magicnem trigonu (ali tule je pac postavljeno misticnem).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

skratka, ko so vsi trije predstavniki dolocenega elementa med sabo v aspektu (orbis recimo 8 stopinj, odvisno za kere tud gre), potem govorimo o velikem trigonu.

ce pa je slednji v vodnih znamenjih (ali hisah), kot receno, pa govorimo o magicnem trigonu (ali tule je pac postavljeno misticnem).

Se mi je zdelo, da sem ga pri nekom vidla:

neptun na 24 st. v škorpijonu v 4.hiši;

sonce na 24 st. v ribah v 8.hiši;

jupiter na 24 st. v raku v 12.hiši;

Kakšna ideja kaj naj bi to pomenilo?

LP

gore so fajn

blazno dobr, tud materialno (kar pa parvzaprav lohk oseba nekako izkorisca, ce ne hote' pa pac podzavestno)..

Totalna intuicija, tud za biznis, blazno uziva v dobrih stvareh, ne sam povrsno, tud globinsko...

clovk k ma dobro gostilno recimo. xDDx

sreca s strani starsev, sorodnikov in podobnih... baza..... pa ne sam to, tud nekaksna 'visja' sreca, ki si jo je *zasluzil* z izkusnjami v preteklih lajfih (tud zato govorimo o magicnih trikotnikih itd.)......

vendar lohk na ta racun zanemari svoje katere sposobnosti... fura pogosto linijo najmanjsega odpora oz. cesto ne pridobiva tock s samim delom, pac pa zna zmutit totalno. kar pa ne pomeni, da ni posten. v osnovi.

je pa tezko nekaj gledat izkkljuceno, izvzeto iz vsega, celote.... tko da, ni to zdej, da je to nujno to. x:o)x xDDx

ampak nekaj te vibre pa skor zihr. x:)x

Picasso

je pa tezko nekaj gledat izkkljuceno, izvzeto iz vsega, celote.... tko da, ni to zdej, da je to nujno to. x:o)x xDDx

ampak nekaj te vibre pa skor zihr. x:)x

Hvala; ja je velik te vibre zihr; je vsestransko v redu; po moje še sam ne ve kolk.

gore so fajn

pri meni je takole:

Planetary positionsplanet sign degree motion

Sun Virgo 16°00'35 in house 9 direct

Moon Virgo 6°14'01 in house 8 direct

Mercury Virgo 27°22'25 in house 9 direct

Venus Leo 0°49'30 in house 8 direct

Mars Scorpio 6°45'46 in house 10 direct

Jupiter Virgo 19°42'01 in house 9 direct

Saturn Virgo 28°24'20 in house 9 direct

Uranus Scorpio 22°10'59 in house 11 direct

Neptune Sagittarius 19°55'07 in house 1 direct

Pluto Libra 20°18'45 in house 10 direct

True Node Leo 20°09'19 in house 8 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Sagittarius 18°48'14

2nd House Capricorn 26°32'10

3rd House Pisces 9°59'58

Imum Coeli Aries 15°31'44

5th House Taurus 11°11'58

6th House Gemini 1°06'02

Descendant Gemini 18°48'14

8th House Cancer 26°32'10

9th House Virgo 9°59'58

Medium Coeli Libra 15°31'44

11th House Scorpio 11°11'58

12th House Sagittarius 1°06'02

pri fantu

Planetary positionsplanet sign degree motion

Sun Pisces 9°17'46 in house 6 direct

Moon Aquarius 25°43'37 in house 5 direct

Mercury Aquarius 15°34'33 in house 5 direct

Venus Aquarius 11°09'51 in house 5 direct

Mars Gemini 22°31'05 in house 9 direct

Jupiter Aries 24°10'49 in house 8 direct

Saturn Cancer 26°43'59 in house 10 retrograde

Uranus Scorpio 6°59'59 in house 2 retrograde

Neptune Sagittarius 13°53'55 in house 3 direct

Pluto Libra 11°09'29 in house 1 retrograde

True Node Scorpio 14°52'29 in house 2 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Virgo 27°47'32

2nd House Libra 22°33'47

3rd House Scorpio 22°40'01

Imum Coeli Sagittarius 27°17'58

5th House Aquarius 2°06'45

6th House Pisces 2°34'29

Descendant Pisces 27°47'32

8th House Aries 22°33'47

9th House Taurus 22°40'01

Medium Coeli Gemini 27°17'58

11th House Leo 2°06'45

12th House Virgo 2°34'29

Je kaj vidno iz tega, sem precej laik na tem področju :D

sleepwalking past hope

Jp, sem tud jaz na hitr preletela, seveda je kej vidno, Loonanai, vendar pac velikih trigonov ni (in tud krizev in Tkvadratov ni, v bistvu je nek 'stelij' pri fantu, ki pa ga jaz ne jemljem kot stelij, ker niso vsi trije med sabo v konjunkciji)...

Picasso

ja nekaj je pac videla. x:o)x x;)x

morda je recimo vidla s kako tocko povezavo.... samo s katero?? vozli so podani..... morda kak kiron se... kvecjemu se tocki duha in fortune (za kateri pa dvomim, da ju je upostevala, a pac mozno je, jaz ju, recimo)....

z drugimi tockami pa bi ze skor tezko govoril o velikih trigonih - je vseen 'potrebno', da je kak pomembnejsi planet oz. tocka vpleten.....

seveda lohk iz teh podatkov marsikaj, prakticno skor *vse* vidmo... ce se pac posvetimo.....

zdajle ni tak cajt, da bi cele ure clowk prezhdel za kakim chartom in se trudil s kako interpretacijo...

to ti pac nekdo naredi (ko bo na LN, si bos pa lohk tu dala izdelat).

drugac pa vpras, kar te recimo zanima, kam drugam.. v kaksno temo v zvezi z interpretacijami...

glede na to, ce je ze tko specificno, da je spesl odprta tema o magicnem trigonu, namrec niti ni smiselno se tule it (splosnejsih) interpretacij.

Picasso

ja pac kako so planeti v povezavi (ni nujno recimo, da gre glih za sonce, kajti iz sam podatka sonca tule tega ne mormo sklenit - torej, ni v vodnem znamenju, ne vemo, ce je v taki hisi <k nismo sli racunat>)...

to so aspekti, ki niso samo med dvema planetoma, nebesnima telseoma ali pomembnima tockama, pac pa so vkljuceni 3 ali vec.

to bi blo v kaki temi... hm..,. o konstelacijah... bi bla kljucna beseda, konfiguracije morda..

lohk pa da je kar v temi steliji itd. (al kako ze)....

se pravi, če maš stelij v 11. hiši ( trije planeti) se to tud lahka opušteva x?x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mercury Libra 26° 48' house 11

Uranus Libra 29° 13' house 11

Mars Scorpio 7° 27' house 11

al pa stelij v sco x?x

Mars Scorpio 7° 27' house 11

Venus Scorpio 15° 56' house 12

Sun Scorpio 15° 30' house 12

al je že to preveč razmaka x?x

:inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Sun Virgo 16°00'35 in house 9 direct

Mercury Virgo 27°22'25 in house 9 direct

Jupiter Virgo 19°42'01 in house 9 direct

Saturn Virgo 28°24'20 in house 9 direct

kaj pa v 9 hiši? ali velja samo 11.hiša?

sleepwalking past hope

• 1 month later...

Oooo...tema o mističnem trikotniku :)

Mene že dolgo zanima, kaj ta veliki vodni trikotnik pomeni oziroma na katerih področjih naj bi se poznalo nekaj vpliva. Kolikor sem gledala na netu je ponavadi omenjeno nekaj za zračni, ognjeni in zemeljski veliki trikotnik......za vodnega pa nisem našla (zaenkrat) nič. No, jaz imam ta veliki vodni trikotnik med ASC (rak), južnim vozlom (škorpijon v 5. hiši) in soncem (ribi v 9. hiši). ?

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...